Nyyyyårsafton

Yesbox, nyårsafton. Dock så har jag väldigt låga förhoppningar på den här nyårsafton, tyvärr. Eller det kanske är bra? då kanske man tycker att det blir bättre än man tänkt sig trotts allt. Lär märkas..

Jaja, vet inte riktigt vad jag ska göra nu. vänta på att jag kan duscha och göra mig iordning kanske? tror dock att jag ska gå till syster och låta henne fixa mig, iallafall håret. om jag ska ha lockigt, inte bestämt mig än. men orkar inte locka själv o sen blir det inget bra, och främst så är det så himla skönt när någon håller på med ens hår (A) haha

Sitter och kollar på madicken på junibacken nu, rätt kul faktiskt.

-

Ja, om cirkus 15 minutus är det sista dagen på det här året.
Jag sa förut till mamma att jag aldrig mer ska äta marabou det här året, man får passa på och säga sånt nu. Dock så trodde hon inte jag skulle klara det ;o Men än har jag inte ätit någon marabou inte, no, nix, icke.

Nyårsafton blir som den blir, eftersom det inte vart som det skulle så..ja då får det bli som det blir.
Jag och carro kände iaf inte för pizza, så vi bjöd över oss på middag till systeryster.
får se vad som händer och sker helt enkelt.

Jag och sis, haha

Du får inte knacka på min dörr

Jag mår illa när jag tänker på mat, gjort det ett tag. kan inte äta som jag gjorde förut ;/ inte ens hungrig? hm. Nått måste vara fel, vet dock inte vad det är. Jobbigt är det iallafall.
Tror jag måste försöka äta någonting nu, frågan är vad. Mår illa när jag tänker på mackor, pasta, nudlar, gröt, ja allt. Mamma skrattar bara när jag säger att jag mår illa när jag tänker på det. men det är så. Det kommer liksom som en klump i halsen när jag tänker typ "paaasta". Hm, ja jag är allvarlig.

Jaja, bara massa struntprat från min sida.

>Pooseing på Kreta, I think.

-

Nu har vi skrivit på lägenheten :)))))
stress, måste åka till valla. nuuuuu

Du får inte vandra på min väg

Mamma tyckte jag skulle komma upp och göra henne sällskap på fritids, det var väl ingen som ville leka med henne. haha stackarn, hon satt där själv. dom 4 barnen som var där var ute :P Men efterssom jag inte är så snabb och effektiv så orkar jag inte skynda mig, Det är ju lov? tror hon slutar 3 också, och jag är inte färdig. kanske ska ge upp hoppet om att jag kommer hinna? hm,

Jaja, när hon slutar ska vi iallafall åka och kolla på lägenheten, kan ju vara kul och se den innan man flyttar.

Ikväll föresten ska jag åka till valla och spela någon träningsmatch med gropptorp, Ja jag har svårt och säga nej! fan, jag vill inte.

Nej, nu ska jag göra mig iordning.

Flytt

Ja, vi ska flytta? Till sörmlandsgatan. Mamma är ju lite kräsen av sig, (jag med kanske, hehe) Men den här lägenheten har hon länge velat ha och nu ringde danne och sa att den skulle bli ledig. Och tydligen tog hon den på direkten? haha. Jag har inte sett den, men har sett lägenheten som ligger ovanför, och den är tydligen likadan. Den vi ska flytta till ligger längst ner och har som den här också har balkong som man kan gå ner på gräset ifrån, tror jag.

Så, nu skulle hon ringa och säga upp den här och sen flyttar vi kanske 1 april? hm, det blir spännande. jag vill flytta, den här lägenheten är bra. men den där är nog lika bra, kanske bättre?
Och jag jag tycker faktiskt att det är dags och flytta nu, vi brukar flytta med jämna mellanrum. har bott ca 2 år på varje ställe nu senaste gångerna. Jag har nog flyttat 6 gånger kanske? och nu har vi faktiskt bott här ett bra tag. bortåt 3 år kanske, kommer inte riktigt ihåg men skulle tro det.

skönt och flytta iallafall, då blir rummet städat och allt iordning från början, förhoppningsvis. Just nu ser mitt rum lite ut som en sopptipp. allt ligger i en hög. julklappar, plastpåsar, träningsväskor, skokartonger. Ja, jag har faktiskt samlat det mesta i en fin hög där. jag menar, skönt o ha allt samlat !

Nej nog om flyttsnack.

01.51?

Har kommt på att det här med egen laptop inte är så bra för mig. Jag sover ju aldrig nu för tiden? Hade jag inte haft datorn i knät nu hade jag sovit för kanske 2 timmar sen, men nej inte nu. här ligger jag vaken. Har vissrligen lov så det har faktiskt ingen betydelse egentligen men tänk när skolan börjar? jaja, det är ett senare problem, sånt orkar man ju inte tänka på nu? BIG nono.

Ligger och kollar på första avsnittet av gossip girl, men funderar starkt på att försöka slå igen ögonen istället, är ju faktiskt en dag imorgon med.
Så, godnatt

Utkast: såg högsjö-eriksberg ...

skrev det här för några timmar sen men hade inte kommit upp? hmm
;
såg högsjö-eriksberg och lite på kaik-vingåker. inga höjdarmatcher men kul att göra någonting. träffade även min vänn caroline i hallen, fotbollsfrun som hon så fint vill kalla sig. Hennes pojkvänn spelar ju faktiskt ibland med kaik, div 7. nej, men skämtosido


fussball

Ja, snart ska jag iväg med min syster och kolla på fotboll, speceritjänstcup i duveholmshallen. det jag var på igår.
Jg ser ut som ett as och känner mig rätt konstig så måste göra mg iordning nu, ska åka när som, tror jag.

photo

Har varit en sväng på stan med mamma och runt och kollat och fixat lite. Mycket folk på stan nu med när det är mellandagsrea, dock så finns det inte så mycket affärer i katrineholm så jag förstår inte vad så många gör här nere på stan? jaja, snart är julen över, tråkigt enligt mig men bara ett år till nästa. haha

Såg att Carro gjort om en bild på någon sida och självklart skulle ju inte jag vara sämre utan var ju tvungen att testa och leka med lite bilder.
Det resulterade i den här.. roliga bilden;

sdg

iceiceice

Ja, 11 minusgrader stog termometern på nyss när jag kollade? Det kallar jag riktig vinter. Och jag är ju inte riktigt som alla andra för jag tycker om vintern, riktigt mycket dessutom. Många verkar bara längta till sommarn året om. Men jag tycker vintern är minst lika bra! sådeså

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, det får visa sig helt enkelt.
Och ja, min blogg är tråkig.

Godnatt

Precis hoppat i min nya babyrosa pyjamas. Fick den i julklapp, bara använt byxorna förut men nu hoppade jag även i överdelen, skjortliknande sak. Men okej, mamma.. jag måste erkänna. Den var otroligt skön!
Så nu liger jag här inlindad i täcket och känner mig allmänt mysig. Så nu tänker jag faktiskt inte döda mer tid här.

Nu - Gossip girl

Rubrik

Kollade precis på termometern. den vsar -9.5 utomhus ;o länge sen det var så kallt här i mellansverige. Lite snö på det här bara så blir det ju kanon!
Jag vill sååå åka och åka snwboard/skidor någonstans, längtar som en tok efter det. Men vet inte när jag kommer få göra det? Var alltid på skidsemestrar förr, varje vinter, men nu var det jättelänge sen, ingen tycker det är lika kul längre. och jag som skulle kunna åka upp till fjällen och leva bland renarna i flera veckor känns det som.
Hoppas man kanske kan åka någonstans nån/några dagar iallafall? hoppas hoppas hoppas

Nyår blev helt plötsligt krasch förut, men jag tror det börjar lösa sig nu igen? hm, men fan vad tråkigt allt känns.
Men, ja.. hoppas det blir bra.

And I love you

Jahaja, igårkväll var jag som sagt med joakim. Kollade på körslaget och sen lite av mamma mia. sen försvann grabben, han tyckte nog filmen var dålig :) haha.

Idag iallafall åkte vi in till duveholmshallen och kollade på fotboll, ksk. Sen vart vi kvar där resten av matcherna med. Sista var mellan Värmbol och hälleforsnäs, värmbol vann med 16-2, lite lagom spännande sådär.
Nu är jag iallafall precis hemkommen efter en sväng till onoff med, joakim köpte en dator.

Vet inte vad jag ska göra nu, ligga och slöa i soffan antagligen.


oohja

Nu ska jag alldeles snart åka ut till vingåker, sofie har som vanligt väldigt dålig tidsuppfattning och när jag nyss ringde sa hon bara "aha, har det gått så lång tid".
Vi ska ta vägen förbi mcdonalds och sen kör hon ut mig :)

All about

Mamma och jag tog oss en sväng till norrköping efter vi duschat och gjort oss iordning, kom nyss hem därifrån, och usch vad mycket folk det är som går och knuffas och har sig.
Jaja, vi åkte mest för att vi inte hade någonting och göra så..

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, mamma har sagt att hon ska klippa mig i typ ett halvår men blir aldrig av. Köpte annan hårfärg idag också, även jag inte använt den andra. Den här kostade hela 29 riksdaler och såg bättre ut en den jag köpte förra gången så, den jag köpte förra gången såg så orange ut.

Känner mig riktigt hängig och mamma tror att jag har magkatarr, hm inget jag vil ha direkt.
Vill ju inte bli sjuk till nyår?

Godmorgon

Igårkväll mådde jag grymt illa och somnade i soffan, vaknade runt 2 kanske och gick upp och gjorde mig iordning, mådde dock lika illa om inte mer då, kunde knappt stå upp. hm vet inte vad det är som spökar.

Jaja, imorse vaknade jag av att jag drömmde, jag drömmde at jag körde bil. Jag hade inget körkort med min syster sa att jag skule köra hem från specce iallafall. Och visst gjorde jag det, Gick fort som fan och jag vinglade över på andra sidan av vägen hela tiden. Sen hörde jag på polisradion som min far har i sin bil att det var någon dåre i en röd king cab som körde som en galning ifrån specce och att dom följde efter mig, då vaknade jag. haha

<3  11 months

All I want for christmas is you

Ligger här i min kära soffa, precis kollat på körslaget. Jag gillar alla såna där program.
Åkte inte till joakim, vet faktiskt inte riktigt varför, han tränadde och hade sig och sen blev det inte av? hm, nått jag ångrar nu iallafall. han kunde ha bett mig komma tidigare, min baby :(

jaja, ligger och mår riktigt ila, klump i halsen och liksom kallt från magen upp i halsen, riktigt obehagligt.
Ska se om det finns nått bra på tvnu.

about you now

Sofie kom förbi och hela familjen har suttit bänkade framför tv:n och kollat på paradise hotell, haha. Från när Olinda var med. kulkul.
vet inte om jag åker till vingåker sen, joakim tränar. så får se..

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, skriver mest massa trams känner jag?

Längtar lite till nyår känner jag, då händer det iallafall nått. hoppas att det blir bra bara, men verkar som att de flesta pusselbitarna har fallit på plats nu iallafall. Det är skönt, jag gillar och ha planerat, även jag är sämst på att just planera.

struntprat, struntprat, struntprat.
Hejdå


play that card

Nyligen hemkommen från bandyn, vi gick lite tidigare. Höll på att förfrysa. Ingen människa förstår hur ont jag har i mina fötter för tillfället. IS IS IS ! Dem ledde iallafall med 5-3 när vi gick.
Mina mysiga tofflor hjälper knappt inte ens, då fryser man vill jag lova.
Var massa folk på bandyn iallafall, folk passar väl på när det är gratis, haha.

Väntar på maten nu, gotti.

It's the voice of someone else

Sitter och lyssnar på James Morrison - Broken strings, den går om och om just nu. Iofs är det faktiskt den enda låten jag har på datorn än så länge, men jag tycker den är bra också.

Ska snart hoppa in i duschen, mamma och jag ska nog gå ner till bakavallen sen och kolla på bandy, kvbs. Förr gick vi alltid på annandagsbandyn när dom spelade hemma, men nu har jag inte varit på bandy på evigheter, skönt och komma ut en sväng iallafall, måste nog dock ha varma gosiga kläder på mig, kallt och stå stilla.

Nu fick jag precis syn på att det kanske var den här filmen jag såg här om dagen också, trodde det var en annan jag såg. men det var det nog inte. för nu känner jag igen allting. haha jaja

Duschen väntar.

Godmorgon annandagen

Vad snabbt dagarna går? Julafton har redan varit, känns inte som så, jag hinner inte med. sakta ner!
Inte många timmars sömn i natt, somnade strax efter 3 kanske och vaknade kanske halv 10 och gick upp på toa, och jag har verkligen problem med att somna om.

Jaja, jag är trött redan men får väl försöka klara av dagen.
Vet inte vad som händer dag, just nu kollar jag på film på kanal 9, nu är det jul -igen 2. såg ju ettan igår, och idag visar dom 2an. Nu är det en ren med, den ser jätteverklig ut, haha nej.

Jaja, dumt o sitta här och prata strun.


Let me hold you

Fick ett plötsligt ryck och fick för mig och göra om bloggen, och så vart det. hastig, snabbt och onoga. Men äh.den designen jag hade innan kändes så otroligt tråkig och fel på något sätt så nu får det väl bli såhär ett tag, om jag inte ändrar typ imorgon? vem vet, vem vet..

Ligger här vaken själv, jag borde sova. Det borde väl kanske alla när klockan snart är halv 3 på natten, klurigt. Är inte trött knappt. vad har hänt emma? ja jag vet inte.

Nej, nu är klockan 02.26, ska läsa lite bloggar och sen måste jag försöka lägga ifrån mig den här och sova.
Så, Godnatt.

01.28

Första gången på år och dar som jag är uppe så här länge? känner mig faktiskt inte jättetrött ens.
Gjorde migg nyss iordning och nu har jag gjort myigt med kuddar och grejer och lagt mig i sängen, så jag lär nog när som helst bli dödstrött, brukar kunna komma rätt plötsligt. Blir trött bara av att se en säng ;) haha jaja..

Ska dra på en låt och kolla lite kläder nu, Puss

chooocolate

Min chokladask har redan tagit slut för ett tag sen, så nu har jag gett mig in på mammas istället, heeeeeelt normalt. Men choklad måste vara det godaste som finns? den mesta choklad är god. Jag hade wienernougat, okej, det kanske inte är choklad? men äh, gott som faaasiken är det iallafall. och mamma har en geisha, som hon fick igår av tomten, till allra bästa helene från tomten stog det, fast egentligen var det till helene, från helene. vad gör man inte för att få paket liksom? förstår henne. Choklad är sjukt gott iallafall, när man är sugen på det!

Sitter och kollar på film på kanal3 nu, bröllopsfixaren. Redan sett den. Men den går att ses igen, finns inte så mycket annat och göra då jag kollade bussar till vingåker försent. men sånt händer. vi sågs ju faktiskt förut idag, och ses imorgon. Men ändå..? jag saknar honom varje minut jag inte är med honom, min lilla julgris.

Har inte så mycket annat och skriva just nu tror jag inte,
..och nu var pausen slut.

babbbyy

Jag sitter fast i soffan, men vad gör det? det är ju suuuuuperskönt!'
Och sen är det bra på tv också, bonde söker fru :)
Det finns bara ett fel, att jag inte är med baaabbyyy.

Nu började det igen, Puss

I don't wanna be without you babe

Hamnade här igen, haha.
Åkte ner till mormor och morfar en sväng iallafall, åt lite och fick receptet på mormors godgoda kakor. Mumma! Var bara där ett tag, sen åkte vi hem igen.

Kvällen känns väldigt osäker, vet inte vad jag är sugen på riktigt. svårt det där.
Just nu är jag trött och frusen, brrrr. massa minusgrader idag!
Ska läsa lite bloggar nu, Puss

-

Nu har joakim precis åkt, orkade inte riktigt stressa och följa med nu.
Vet inte vad jag ska göra, göra mig iordning och gå ner till mormor kanske? mamma är där. Och jag har inte varit utanför dörren på hela dagen, hm.
Ska göra mig iordning och tänka på saken iallafall.

-

Pratat lite med Carro och Evelina om nyår, vet inte riktigt vad vi kommer fram till. Men hoppas allt löser sig iallafall.. Skulle vara skönt om allt var klart nu, men så enkelt är det ju inte, hehe

Vet inte riktigt vad som händer idag, får se vad jag orkar och känner för, är ju faktiskt bonde söker fru ikväll :)
Men ja, som sagt. kan bli helt andra planer.

Juldagen

Godmorgon!
Idag fyller min pappa hela 50 år, grattis på honom!

Gårdagen var bra, jag fick en laptop av min far och även en datorväska och en mus till, en normalstor dator tillochmed, trodde jag skulle få en liten :)
Fick även en mysig rosa morgonrock, pyjamas, heminredningssaker, brödrost, pengar, smycken och mera. bra dag helt enkelt. julklappar är kul.
Av min söta pojkvänn fick jag grejer och tvätta ansiktet med och en korg med massa gott i (A)

Sitter och kollar på en film på kanal 9 just nu, den heter typ "nu är det jul igen" eller något liknande, spännande!
Ska kolla lite nu, hörs sen. Puss

-

Precis hemkommen från mormor och allt. myspys
Har fått massa bra presenter, men orkar inte skriva nu :)

Lyckades även koppla upp datorn till nätverket, så nu har jag en egen dator, skönt.
Joakim kommer snart tror jag, :)))) Bra dag!

TACK TOMTEN

Min jul är ännu bättre nu, perfekt!
Har fått en dator av far :)

GODJUL

Julafton, och det snöar! MIN JUL ÄR RÄDDAD :)

Ska snart ner till far, Sofie är sen som vanligt, men det är lugnt,. jag är van.
Sen Valla och sen mormor som sagt.
Undra om jag varit snäll iår? Ska bli spännande och se, tror faktiskt inte jag varit tillräckligt snäll. Men får väl se, lite snäll kanske?

Kan inte sluta le idag, kallt, snö, julafton. Allt jag önskade mig igår. Jag har nog varit snäll föresten. önskade mig ju snö på julafton , och det fick jag :)

Nu ska jag göra mig iordning, blir nog inget skrivande förens kanske ikväll. ska flänga omkring hela dagen.
Men är väl inte många som sitter här och läser ändå?

GOOOOOOD JUUUUL :)

Uppesittarkväll, Zzz

Snart är våran uppesittarkväll slut. som vi har längtat, haha nej. jag gillar Bingolotto men vore roligare om man vann typ en resa eller något kul, visst? Vi vann 100 kr, så nu kanske vi måste spela nästa vecka också. hahaa
Gud vad trött jag börjar bli, helt sjukt. Måste gå och sova nu tror jag. har inte sovit nått under kvällen, trodde jag skulle slockna vid 10 men nejdå, jag är så vaken så. men snart är jag inte det. skulle nog vara skönare och somna i sängen än här på stolen..

Julafton imorgon, mysigt.
Får väl se om jag har varit snäll, lite snäll måste jag ju ha varit när jag redan fått 2 julklappar? Trodde knappt inte jag skulle få nått, men nu har jag tillochmed fått innan julafton. det är ju bra.
Nu börjar det bli massa blabla, så godnatt
och goood jul :)

-

Bingolotto spel för fullt här i huset, bara några timmar kvar. Jag ska orka!
Chips och godis så jag spyr snart, men jag gillar det!

nu ska jag kolla om jag hittar något och ha på mig imorgon, inte bestämt om jag ska vara tråkig, eller jaa.. rolig.
Ska tydligen ner till far redan vid 10 ;o tidigt. ställa klockan. inte kul. men äsch, mysigt. sen blir det en sväng till Valla ändå :) och sen mormor. blir nog en bra julafton!
Hörs senare

-

Blev att jag hoppade in i duschen i stället och följde med mamma och syster på stan en sväng, nu är allt verkligen färdigt inför morgondagen. :)
Har nyss ätit, pommes, kött och bearnaise. Finns knappt något godare enligt mig. mums
Har godis, chips och glögg till våran uppesittarkväll ikväll, dock så ligger mamma och nästan sover i soffan redan. Men när bingolotto börjar lär hon antagligen flyga upp, haha nej. Men det blir nog bra!

Föresten, har kommit på några positiva saker med att ha en ful plastgran;
  • Man behöver inte vattna den
  • den barrar inte
  • Man kan böja grenarna precis som man vill ha dem
  • Man kan böja grenen längst ut så inte julgranskulorna ramlar av
Bra va?
Jag försöker se det positiva med fula plastgranar.

Dan före dopparedan

Igår efter vi ätit pannbiff och potatis här så åkte sofie och jag ut på en shoppingtur. Köpte några julklappar till så nu är allt mer än färdigt även jag egentligen skulle vilja köpa mer till alla, men har man noll kronor på kortet så är det inte mycket och göra? nej, precis.
Följde med joakim hem sen, skrev ju att han låg och halvsov, men nej. killen sov och jag somnade också, vaknade efter 1 någongång kanske och gick upp och gjorde mig iordning, somnade igen. vid 7 imorse vaknade joakim och gick upp och gjorde sig iordning, borstade tänderna och så och kom tillbaka och sov, hah sött.

Iallafall, far kom och hämtade mig imorse, träningsnarkomanen skulle såklart och träna. Fick julklapp av hans mor och micke, ;o sött! Fick julklapp av peter igår också, jag som inte trodde att jag skulle få några julklappar. men tydligen så har jag väl gjort nått snällt. Åkte med far och köpte julklapp till farmor&farfar, han kände sig lättad så vi direkt fick syn på vad vi skulle köpa :) sen åkte jag hit till mamma.

Ikväll har Family Larsson uppesittarkväll med chips, glögg och bingolotto. Underbart!
Funderar på att dra i lite hårfärg i håret, men blir väl lika illa som vanligt. men det blir ett senare problem.
Nu kom mamma hem, ska prata med henne.
Puss

-

Är hos Joakim, han ligger sött och halvsover eller nått, ska göra honom sällskap :)
godnatt

Julmys

Varit omkring på stan ett tag nu och upp till willys och handlat, gud folk har verkligen ingenting annat för sig än o brottas på stan? Nej, men gu vad folk det är ute, proppat.
Nu har jag precis hämtat upp julsaker från källaren och stallt upp våran hemska plastgran, så nu ska jag klä den och sen pynta lite mer och stryka dukar och ja, stå i helt enkelt. men jag gillar julen. Julmusiken går högt i hägtalarna också, ett måste!

Ska fortsätta, Puss

Godmorgon

Vaknade imorse och gick upp o tänkte lägga mig i soffan och slå på tvn, men där finner jag en trött och svettig syster liggandes och sover? så det var bara och gå tillbaka till rummet och slå på tvn där istället, fastnade framför en film på 4an, air bud- vilken lirare eller något sånt hette den, bra morgonfilm! Den slutade precis och nu väntar jag på att mamma ska bli färdig från badrummet så jag också kan ta en dusch. Vi ska ner på stan och fixa det sista inför julen och handla mat o ja, det var iallafall en heldel vi skulle göra sa hon, och jag följer så gärna med så. :)

Hörs senare, Puss

-

Nyduschad med myskläder, mm det gillas!
Har varit och tränat fotboll, tro det eller ej, och med värmbol också, tro det eller ej igen. Och tro det eller ej för 3e gången, det var riktigt kul. Ska väl träna nått mer med dom framöver kanske och se hur det känns, idag var det kul iallafall. Sen att det inte gick speciellt bra, det är en annan femma. bara och bryta ihop och komma igen.

Nu ska jag borsta tänderna och mysa ner mig i sängen :)
Godnatt

-

Nu är jag precis hemkommen från mormor&morfar. Åkte ner till dom och fikade, alltid lika mysigt :)
Ska nog fixa någon mat nu, makaroner kanske? hm får nog bli så.

Godmiddag

Eller vad säger man vid den här tiden?
Jaja, har precis varit ute och gått med mamma i det sköna vädret, gick även och solade, skönt! Joakim den slöe jäveln orkade inte så han låg kvar här istället och nu har han precis åkt ner på stan.
Igår hände inte så mycket speciellt, cyklade och köpte Joakim som hade köpt marabou till mig, haha!

Nu ska jag nog snart hoppa in i duschen, och ikväll.. ja då står nog träning på schemat.
Puss

Love Actually

Nu har dom äntligen gått, haha.
Inte för att jag har något emot någon av dom utan mer för att jag kan sitta här och vid tv:n här istället för att sitta i mitt rum och kolla på dansbandskampen. Har bara 1an, 2an osv där. Fast hade ganska mysigt med asventsljusstake i fönstret och tända ljus i rummet, så ska inte klaga egentligen.
Dock var det inte så mycket bättre på tv här heller, vid 9 börjar Love Actually. Skulle man kunna se på, har sett den men det var ett bra tag sen. Synd bara att mitt sällskap inte kommer förens seeeent. nej, men bussen gick kvart i tio tror jag.
Bättre att han kommer då än att han inte kommer alls :)

Är riktigt sugen på någonting gott känner jag, har inte så mycket hemma dessvärre. Men får väl ta den sista julmusten och mysa ner mig under en filt framför tvn.
Men först - Mjukisbyxor och tofflor :)

Kanske blir mer skrivande sen, Puss
xcv

-

Mamma får främmande snart, dom ska iväg på fest sen. vet inte vad jag ska hitta på till dom går, dom sitter väl här i vardagsrummet antar jag. Städa rummet på en lördagskväll kanske? hm .. skriver sen puss :)

-

Ibland är det så grymt skönt och duscha, idag var en sån gång.
Funderar på o ringa min pappa och kolla om han kan hämta mig? Funderar även på att kanske vara där en stund sen ikväll, skulle komma folk till mamma. förferre! haha
Men far kanske inte ens är hemma, är egentligen helgen jag ska vara där, men Chris har legat på sjukhus tydligen, så han har vart där. men vet inte om dom är hemma eller så nu? vet inte mycket egentligen.
Vet inte om joakim vill vara med mig heller? han kanske redan är trött på mig :)
Fast igårkväll var jag så lugn och fin så, jag kom hit, la mig i hans säng, och somnase. vaknade halv 1 sen kanske? han hade fortfarande inte kommit ner då.

Imorse så väckte den jäveln mig vid typ 9, så efter ett tag då vart jag pigg och så vart han trött istället och ville bara sova? haha precis som morfar gör med mormor.  killar..

Aja, nu ska jag, försöka hitta på nått kul. :DD

-

Hamnade i vingåker igår kväll. Är här nu med, hos joakim. Men den träningsnarkomanen är såklart och tränar nu, inget som förvånar mig, säkert inte någon annan heller. :)
Han kanske inte är tillbaka förens 2-halv 3? Vet inte om jag väntar på honom eller om jag ska fara hem, får se vad mitt tålamod säger, haha
Tänkte iallafall ta en dusch snart, skönt.
Puss

-

Åkte och handlade med mamma och sen åkte jag ner på stan, o träffade joakim :) gick omkring i lite affärer, köpte present till mamma så nu är det klart också, skönt! Joakim är skön i huvudet för den delen också, men det är inget vi tar extra för.

Han är här nu, han är mysig. och jag har saknat honom. juuuuuuuuullov <3

-

Vad ser jag när jag kommer ut ur duschen om inte att det regnar? det ska inte regna i december, det ska snöa. VISST?
Nu vart jag skapligt otaggad till att gå ner på stan iallafall, och jag kan ju gärna inte be mamma följa med mig/åka bil ner, nej det funkar inte. Får väl helt enkelt vnta o se om det slutar regna eller ta det någon annan dag, svårare än så är det inte.

Inte riktigt bestämt mig om jag ska ta på mig vanliga kläder, eller myskläder? myskläder är ju det skönaste i det här dåliga vädret, kanske kan hitta på nått som både är mysigt och, ja ..vanligt. haha får se hur det blir med den saken.
Vet inte riktigt vad jag babblar om längre, ska kasta på mig kläder nu iallafall.
Puss :)

He's beautiful

Soffmys är bäst, visst?
Vi ska nog fixa gran också, mamma var nog på :) Sen om det är riktig eller våran otroligt fula plastgran vi ska sätta upp, det har jag ingen aning om, bara det finns en gran så är jag nöjd, fast mysigast är det ju med riktigt, men dom barrar så otroligt. Jag vill ha en fet kungsgran!

Min ide om o koka knäck eller kola har inte kommit någonstans, känns så himla jobbigt. men det är ju gott. Eller ja, knäck utan knäck (utan nötter) är godare än med nötter, fast båda är gott. allt sött är gott!

Ska nog hoppa in och ta en lång, varm och skön dusch nu och hoppas vi att när jag kommer ut ur duschen så fallen snön, chansen är ganska minimal, men man kan ju alltid hoppas.
Puss

Godmorgon!

Ingen sovmorgon för mig idag inte, dock så gick jag upp självmant. Somnade rätt tidigt igår, för att ha lov i allafall. men kvällstrött som man är så är det inte mycket o göra. Gör dock inte så mycket att jag redan är vaken, tycker det är rätt skönt att bara dra omkring här hemma i träningsoverall och vara allmänt sunkig.

Vet inte vad som händer idag, kanske gå ner på stan och fixa mamma's julklapp. Sofie hade fixat till far så jag får väl pallra mig ner på stan någongång iallafall och fixa mamma's, sen är julklappshandeln färdig för min del tror jag,kanske. Inte långt kvar till julafton nu, 5 dagar cirkus? Tiden bara rinner iväg nu känns det som, känner ingen riktig julkänsla här hemma heller, jag vill ha julgran nu, måste ta ett snack med mamma. Och enda gången jag får riktig julkänsla är när det snöar, är riktigt vitt och fint ute och man sitter inne och myser, DÅ får jag julkänsla. Skulle kanske baka eller koka kola, eller knäck eller nått, det är ju lite mysigt?
Kan bli dagens projekt.

Nej, nu ska jag kolla runt lite, hörs senare.

-

Vad skönt det känns med lov, ingen skola förens den 7 januari. Vilket inte är så långt egentligen, tyvärr. Bara 2,5-3 veckor. Men mycket bättre än ingenting, visst?

Precis ätit mammas goda köttfärsrulle och brocolli, mums.
Väntar på bonde söker fru klockan 8 nu. sista avsnittet :) inte missa!

happpppyyyy

JUUULLOV

Ja, tro det eller ej men vi fick jullov nu.
Inga lektioner imorgon och behöver inte komma dit. Richard var snel idag, vaknat på rätt sida. det gillas!
Fick betygen också, visserligen bara ett vi får betyg i nu, matte A. Måste ha gått bra på nationella, fick VG. klaad!
Handelsprovet gick också brabrabrabrabra föresten, bra dag!

Gick och pratade med syster i telefonen hela vägen hem, min hand är död nu. dödskallt ute.
Nu ska jag njuta av att jag har looooov.
Puss

-

Jag är bäst på betapet.
och evelina är allmänt jobbig, har lust och banka sönder henne.
Snart börjar mentorstiden iallafall. soom jag har väntat.

intressant läsning, inte sant?

-

Mentorstid om en timme och en kvart, kul. Slutade från handeln för över en halvtimme sen också, Richard hade tydligen sagt att om i kommer på mentorstiden så kanske vi slipper komma imorgon. några skulle få göra det, säkert dom som inte har någon annan lektion och bor utanför stan. isåfall bor jag utanför stan..

Ska spela betapet nu, nöje.
skriver sen.

-

Precis kollat färdigt på bonde söker fru, är ett program imorgon med tror jag, sen är det också slut? inte kul om man frågar mig.

känner mig jättehängig, så tänkte hoppa in och ta en dusch nu och se om det blir bättre,
Puss

-

Precis tagit mig upp ur soffan, svettas och känner mig grymt seg, ögonen känns som, jag vet inte vad.
Mamma skulle egentligen ut och ätit ikväll, men stannar hemma istället, snel. slipper jag vara själv.
Ska äta lite snart tror jag, hon gör makaroner och köttbullar. bara ätit mackor idag.
Bonde söker fru ikväll också, INTE GLÖMMA!

-

Blev ingenting med att gå till skolan.
Har legat i soffan under en filt och kollat på film.
Ska slå på en till film nu, orkar inte sitta här.
Puss

Godmorgon

Är hemma idag, mådde illa igår när jag gick och la mig och mådde illa när jag vaknade, gick upp men gick och la mig sen igen, och vaknade när vi började typ, så det blev att stanna hemma. Funderar dock på att gå på matten sen, skulle visst få reda på nationella och vad vi ska få för betyg ochså, hoppas man är godkänd, annars vore det jobbigt.

Nej, soffan kallar. Puss

-

Kom hem från norrköping för ett tag sen. blev en långdag idag.
Fick det jag skulle handla inhandlat iallafall, lovely!
Nu är både nyårsklänning och en julklapp inhandlat, även ett par skor och lite annat smått och gott.

Funderar på att ta en dusch nu och sen krypa ner i sängen och sova gottgott, för det hoppas jag att jag gör. Om några dagar kanske jag inte behöver sova själv längre, jag tycker inte om att sova själv, speciellt inte på vintern. då vill man ha en varm famn brevid sig :)

Nej, nu -duschen.


-

Slutar om 1 h och 5 minuter, sen är det bara 2 vanliga skoldagar kvar. puss

Efter skolan ska jag och mor åka en sväng till norrköping tror jag, hittar antagligen inga julklappar eller något idag heller men det är kul ändå. Lite jobbigt och köpa julklapp till mamma när hon är med bara, hm. får väl smita iväg en stund :)

Sitter och törstar ihjäl. men ingen vill hämta vatten till mig, taskigt.
hejdåå

Godmorgon

Sovit gott? Jag har sovit halvdant, vaknat flera gånger och är trött nu med, men igck iallafall upp? vet ärligt talat inte varför.
Gick upp och läste att det varit jordbävning i sydsverige, skåne. Mätte visst 4.7 på Richterskalan och ska ha varit den största i sverige sen 1904 eller någonting, rätt läskigt tycker jag? man tänker typ att nej, det händer inte här i Sverige, men jo det gör det ju tydligen ;o Jag kan ju bara tänka själv om jag skulle vakna av att golv och fönsterrutor skulle skaka, skulle ju bli livrädd. Nej, sånt tycker vi inte om!

Idag är det tisdag, skolan mellan 10-2 någon gång tror jag. Känner att jag börjar få ont i halsen och grejer, känns mindre kul. Får hoppas att det inte blir värre. Men mamma är typ likadan, så det är ju mycket möjligt.

Ska lägga mig framför tv:n nu ett tag innan jag måste byta om och fixa. Puss


That's what friends are for

Precis tagit mig en dusch, lång o skön dusch i ca 45 grader. Så nu är mitt lättflottiga hår lite renare förhoppningsvis. Duscha varmt och skönt och sen hoppa i tofflor, myysbyxor och myströja måste nog vara bland det skönaste som finns, jag älskar det. Fast hundra ggr skönare är det ju om man tränat innan och sen sätta sig och äta någonting gott, mm det gillar emma! synd bara att det inte finns så mycket och träna, men det löser sig kanske förr eller senare.

Funderar faktiskt på att lägga mig under mitt varma sköna täcke snart, är rätt trött. Lite sovmorgon imorgon också, vet dock inte när vi börjar. Ingen webbdesign. Börjar kanske runt tio någongång. Måste kolla upp det innan mina ögonlock ramlar ner.

Inte långt till jul nu, känns som tiden går så himla fort.

Nedräkning 1; 9 dagar kvar till julafton

Nedräkning 2; 4 dagar kvar till jullov

Nedräkning 3; 2 minuter tills jag somnar

Godnatt


-

Som man kanske förstår så har jag inte så mycket att göra, därav mycket tråkiga uppdateringar.
Fikade nyss på julmust och lussebulle, hur gott är inte det? enligt mig är det oootroligt gott iallafall.

Kommer inte på så mycket sidor och kolla kläder på just nu, säg mig nåågon.
Känner att det är endel jag behöver fixa. Inte köpt någon julklapp än, bra emma! Mamma och jag kanske skulle ta en runda i Katrineholms otroligt roliga stad imorgon och kolla. jag menar, hur bra utbud finns det inte här? haha
Är glad iallafall, är inte lika fattig längre :) iih.

Nu ska jag kolla på tv!
Skriver kanske något spännande inlägg snart igen.
Puss

-

You're everything I thought you never were
Ain't nothing like a thought could have been
Still, you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And though you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
'Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while
I hate you It pains me to say
I know I'll be there
At the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part
I know that I
love you
But let me just say
I don't wanna love you In no kind of way, no no
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl


-

Mamma och jag fick något ryck och har rensat. Har grymt mycket skräp och onödiga saker överallt.
Rensat skafferi, annat skit i köket, badrum, lådor. ja det mesta helt enkelt. men det roliga är att vi fortfarande har lika mycket skit? aja. funderar på att även ta mitt rum, kläder bland annat. har massor som jag inte använder. mer som bara ligger än som jag använder, kan man också säga. känns rätt onödigt, men jag tänker som många andra säkert också tänker; Jag kan ju ha användning för det nååågon gång. hm, får se om jag orkar :)

Nu ska jag kolla runt efter klääänningar.
Puss

-

Rensning påväg här hemma, jag återkommer!

pusssssssssssss

-

På fargadelinser.com kan man få gratis färgade linser som bloggare. Hur bra är inte det?
Gå in och se; fargadelinser

-

Godmorgon!
Somnade tidigt igår, så vaknade för ett tag sen. sovit många timmar men är ändå trött, som vanligt. förstår inte?
Men men, börjar 9.55 med matematik, kanske får se nationella? annars vet jag inte vad vi ska göra, har endast 3 matematik A lektioner kvar! skönt, dock så har jag även valt in matematik B ;o Läser det endast på en termin, så det får gå. mattefri i 3an iallafall,puss. matte C skiter jag nog faktiskt i, haha.

Annars idag vet jag inte vad som händer, vet inte om vi har webbdesign heller? men det har vi säkert.
Jaja, nu ska jag kolla vidare på vakna med the vioce, mitt morgonnöje.

Puss

-

Så, borta hela dagen, dyngtrött nu.

Var som sagt hos joakim förut, mamma och peter kom och hämtade mig och så for vi till Örebro, Ikea och Marieberg. Gick omkring där i några timmar, och sen åkte vi hem, åkte ner till mormor och fick en mysig adventsfika. Tredje advent idag? helt sjukt ;o lussebulle och dricka, mums!

Igår som sagt; 110årsfest.
Hade riktigt tråkigt först men sen blev det kul när folk började få i sig lite. haha
Släkten på far´s sida och mamma var nog dom som hördes mest måste jag nog villigt erkänna. En satt och pratade om norge hela kvällen, ungefär samma mening hela tiden. Faster kramade mig så jag nästan stryptes, Men menade nog väl. Hon talade om hur mycket hon tycker om oss så (A). Dom körde tigerjakt och nästan slogs om vem som sjöng rätt. Min farfar kände inte igen mig. Dom förstog inte hur tolle kunde ha en så söt dotter. Helena skulle skjutsa hem mamma och mig på mortionscykeln. farfar tyckte jag skulle skriva kontaktannons i tidningen. Ja, ni hör ju hur det låter?

Skola imorgon, sista veckan innan juuullov. Hur underbart låter inte det?
Ska bli så himla skönt, få mer tid med baaby med. iih.

Nej nu ska jag kolla vidare på sanningens ögonblick.
Godnatt alla mina läsare!

-

Mycket skratt igår, träffade släkten på pappas sida som jag inte träffar speciellt ofta. mycket kul. Kan skriva lite mer sen.
Hamnade iallafall i vingåker, joakim och hans bror hämtade mig sisådär halv 12-12? o nu är jag kvar här, precis tagit mig en dusch, joakim är iväg och handlar tror jag.
Ska kolla runt lite nu, Puss
skriver sen för alla intresserade läsare!

-

Bullarna är färdigbakade, jag har duschat, sminkat mig och tagit på mig kläder, bra emma!
Nu är det bara håret kvar, åker ner med mamma, mormor och morfar vid 4 någongång tror jag.
Får väl se hur länge vi blir kvar, kan bli kort stund, kan bli lång stund. jag får rätta mig efter dom andra. haha

Nej, nu ska jag fixa färdigt. Puss

-

Godmorgon!
Vaknade halv 11 ungeför, superskönt! åt frukost och sen bestämde mamma och jag oss för att baka lussebullar, dom vi inte gjort än, vi är lite sena när det gäller endel saker, men nu jäser iallafall degen. Tror jag bakar några vanliga orginella lussekatter och mamma bakar några vanliga bullar fast med saffransbröd o har massa vit choklad och gegga i.

Igår blev det idol, Kevin vann. helt rätt, även Alice är grym hon med tycker jag.

Ska väl vänta på att det jäst färdigt nu, sen baka ut det och sen duscha och fara ner till far, om han ringer o säger när jag ska komma ner. känner mig lite stressad.
Skriver senare, Puss

-

Följde med mamma och hennes gaang på stan förut, dom skulle inhandla present och jag hade tråkigt och följde med. Blev en fika också, satt inte helt fel. mums

Precis blandat iordning dippen för ikväll. smakade o dippa lite chips också, snacka om sug man får nu efter. meeeer meeer skriker min mage. haha
Mamma lagar mat nu :) ser riktigt gott ut. mums
Nej tack o hej.

underbart

provet tog cirkus tjugus minutus, tror det gick bra också. hur underbart är inte det? skrev ner allt utan att knappt behöva tänka, vilket är tur, för när det kommer till att tänka så är nog inte det min starkaste sida. men som vanligt så gick det kanske inte bra ändå, men.. vi får seee. säkert blandat ihop massor. varför är jag alltid så negativ? PROVET GICK BRA! jaaaaa!
Sista provet innan jul, tror jag? läxförhör och någon inlämning och skit kvar men det får man ta.
visst fan, praktikgrejen. baaaah!

Nog om prov och strunt, det är ju FREEEDAG?
jag älskar fredagar, dem gör min glad, oftast. snö gör mig också ganska glad. ih, jag vill åka pulka?
bus bus bus


I don’t want a broken-heart

Godmorgon!

Gick upp tidigt imorse för att jag tänkte gå på luciafirandet, men jag ångrade mig och har legat och sovit i soffan istället, dubbelt så skönt som i gå i kylan till skolan tidigt imorse. Dock så måste jag gå dit sen iallafall. Prov vid halv 1, sen slut på dagen!

Fredag idag, vilket känns oootroligt skönt. Och bara en liten vecka kvar i skolan sen, sen väntar ett välbehövligt jullov!
Skulle ha åkt med mamma till ikea och ikanohuset och så idag, men tror inte det blir det, inget höjdarväder och åka i tyckte hon. Men jag villllll, får väl försöka få henne o ändra uppfattning. vilket nog inte går.

annars då,
lugn helg tror jag.
Imorgon ska far min firas och även chris, far fyller 50 den 25december och chris fyllde eller fyller väl 60 jordsnurr någon gång, ingen aning om när. så dom ska styra upp 110års fest imorgon. O påstår att jag ska vara där och plocka undan och va som någon liten städtant? vet inte om jag tycker detsamma, men får väl kanske vara snäll. Räckte iallafall om jag hjälpte till ett tag, mellan 3 och 6 kanske. inte så ansträngande. men får se..

Om ett tag ska jag väl kanske ta någonting och äta, och sen gå i snöstormen to the white house och ha prov med ann-britt. hon är söt! hoppas det går skapligt bra, man vet aldrig.

älskaaaade fredag, puss

-

Kollat på du är vad du äter, rätt kul tycker jag. Ser så stor förändring på människorna, dubbelt så snygga efter!

Nu har jag precis duschat och hade planerat och kolla på reprisen av andra avenyn vid 21.50 el. 22.00 som det brukar. men nej självklart så är det 23.00 idag, bara för att jag inte kollade på det när det var 20.30. ledsen emma :(
Men, sånt är livet. jag kanske försöker hålla mig vaken, vilket nog inte kommer gå så bra.
Har prov imorgon också, i inköp och varuhantering. Borde nog försöka läsa lite, men det är ju så tråååååkigt o läsa rakt uppochner från en bok när man pluggar. Fast iofs så är det fina bilder i boken.. och sen finns det endel som är lite halvintressant sådär.. bra och kunna, kanske.

Och nej, nu vet jag inte vad jag pratar om, och ja, mina inlägg är tråkiga.
Godnatt

you don't care how it hurts.

Legat i soffan sen jag kom hem, inte riktigt det jag tänkt men jag orkar ingenting just nu.
Om mammas huvudvärk går över kanske vi bakar lussebullar sen, har sagt att vi ska göra det i några veckor nu, men blir aldrig av, så blir antagligen inte av idag heller, tyvärr. mysigt o baka, dock inte själv. o sen är det gooott med, iallafall när dom är färska och varma, mums!

Blir nog tv ikväll annars, kanske en promenad. Just nu känns det dock inte som jag orkar det, men får se.
Nu ska jag laga makaroner och falukorv, min speciellitet.
Inte ätit något ordentligt idag, köpte en ciabatta (stavning?) på lunchen, utan smör var den med. och mineralvatten, bröd o vatten. men det var gott.
Nej, Puss

-

Morgonen började med att jag vaknade och hade fått världens sötaste sms, bbaaabbyy <3
Nationella gick tyvärr inte speciellt bra för det. men nog om det!

Seg skoldag i övrigt,
o mentorstid där rille sa att vi var tvugna att komma till skolan 8.25 imorgon och kolla på lucia/fika. Kul, börjar egentligen 12.25 och bara har prov. förra veckan var det friviligt och gå, men nu måste man. Haha kul kille. kul sen att det blir 2 och en halv timmes rast för att sen ha prov 30 minuter? Nej!

Nu ska jag kolla på top model.
Puss

-

Eftersom alla klagar så mycket så blir det ännu en rättelse nu;
Jag har sett Guif-Hammarby och inte Hammarby-Guif. okej? :)

Precis hemkommen, Guif vann. bra match! vad mer kan man begära? lite fighter och grejer, puss.
Nu är jag trött så jag tror jag dör, nationella i matte A imorgonbitti, mindre kul.
Ska nog ta en dusch, godnatt!

-

För att förtydliga lite så är inte handbollen nerlagt, seriespel är urdraget men man får fortfarande träna om man vill. Vilket är ungefär nerlagt för mig.

Nu till dagen;
Började med bowling imorse, ledde efter första serien men sket sig i andra. Evelina hade sån jävla tur o fick massa bra!
Jaja, film på Svenskan, Romeo och julia. Någon nyare, fast som egentligen inte är ny längre. Jaja, jag har inte sett den iallafall, verkade helt okej, dom 20 min vi såg.
Sen har skoldagen bara varit tråkigt. Förutom sista lektionen, Evelina förgyllde min dag, och kanske kjell lite också!

Sitter hemma nu, gått hem i kylan, brrrr.
Väntar på att mamma ska komma hem, tror vi ska åka till Eskilstuna och se Hammarby-guif sen, har biljetter undanlagda iallafall, det är ju braaaa?
Nu ska jag mysa ner mig i soffan. Puss

I love you

-

Blev inget mer skrivande igår visst, tankarna var åt annat håll. men nu är jag back on track, eller nått.

Möte med handbollen igår, i stort sett alla  tjejer som spelat var där. Sen vad endel säger det är en annan sak..
Skiten är nerlagt nu iallafall, bye kaik!
Efter mötet kom jag hem och mådde piss och hade ont i huvudet, hade imorse med men var tvungen o pallra mig upp.

Hade något konstigt prov i webbdesign, sen egnelskaglosor, matte, lunch, sen gick vi ner på stan och gjorde en uppgift vi skulle göra, tog ca 10 minuter max. sen gick vi hem, följde med Evelina en snabbis och spelade Guitar Hero, fortfarande lika dålig! sen har jag bara suttit här och fuuuuunderaaat.

Funderar på att ta en promenad sen, med hög musik i öronen och bara traska på.
Får se, nu blir det tv.
Puss

-

Måndag då, har väl inte hänt så mycket än.
Har öfa nu, sitter utanför klassrummet, skönast så, slippa kjell!

möte ikväll, tror jag ska gå.
Nu kom gitte.'Puss

-

Tv-kväll, loooove it.
Sanningens ögonblick för tillfället.

Imorgon är det skolan, gillas inte.
sovmorgon till 10 iallafall, det är skönt.
ska kolla vidare och sen sussa.
Själv, utan pälsko :(
Godnatt

-

Far kom och hämtade mig från joakim, buuhu. bara och börja sakna honom igen då..
Duschat och ätit mat, sen hamnade jag här, sitter och fryser om händerna som en galning, is är vad dom är!

Ska åka hem till mamma sen, blir väl tv-kväll och sjunga lite abba singstar också, haha sämst är vad jag är men vafan, det är ju kul? Mamma och jag skulle ha bakat lussebullar idag med, men vi är inte så bra på o ta för oss saker, och nu är jag ju inte ens där? klurigt.

I love you, snygging!

-

Hockey igår, rätt kul måste jag säga. dubbelt så kul och kolla i verkligheten som på tv.
Efter det åkte vi hem käkade pizza och sen åkte jag till vingåker, till bbbaaababyy, där jag är nu med!
Han har bråkat med mig hela morgonen, den jäveln!

Har ingenting o skriva,
Puss

-

Godmorgon!
klockan är rätt mycket, vid typ 10 ska vi åka och jag har bara gått upp. Måste kasta på mig kläder snart.
Vi ska åka till södertälje istället tror jag, blir hockey istället för handboll, kul byte. haha ne men så långt till uppsala så blev södertälje istället, ska väl först kolla i lite affärer och sen kolla hockey, sen kanskekanske kolla bio eller nått på heron city, vem vet. Vet inte när jag kommer hem, ikväll någongång skulle jag tro. jag vet inte så mycket, jag bara följer med :)

Hörs sen, Puss.

Bild att njuta av under dagen.
xcb

-

Jaha, då är det fredagkväll. Jag gillar fredagkvällar, dom är mysiga. o så vet man att det är lördag dagen efter, lördagar är också bra. men kvällarna är bara halvbra, för dagen efter är söndag, och söndagar är inte bra!

Jaja, har inte gjort så mycket, vart ute på lite äventyr med mami och sen suttit och frysigt i soffan. Nu började hon precis med maten, kött, pommes och bearnaise, Looove! Jag har inte ätit någon lunch idag kom jag på förut, fråga mig inte varför jag inte gjort det, för det har jag ingen aning om, antagligen för slö för att ens orka tänka tanken om att laga mat.

Ikväll blir det nog idol och så, dock utan joakim ser det ut som. eftersom vi kanske åker tidigt imorgon och han vill inte med, eller kan inte med kanske. tråkigt, saknar honom. men livet går väl vidare, va?

Hittade massa gamla bilder på andra datorn förut, ska nog lägga över dom till den här. kanske kommer upp nåågon snygg bild. vem vet..

-

Nu har jag suttit här och vid tv:n alldeles för länge, nu måste jag göra mig iordning och sen kila iväg till skolan i någon timme, känns rätt skönt måste jag säga. sen är det helg!

Har lyssnat på musik sen kanske halv 9 imorse, musik är bra!
Nej, fix o trix. Puss

sdg Bjuder på en posebild från Rhodos, bara för att jag vill tillbaka.

-

Fredag idag, så grymt skönt, vill bara pussa på det!
Fredag betyder en lektion för min del idag, börjar halv 1 någongång tror jag och slutar halv 2 kanske? Då kommer mamma och hämtar upp mig och sen skulle vi göra någonting, kommer inte ihåg vad och sen vid 2 ska vi kolla på en lägenhet i stan.
Min far ringde igår och pratade lite om handbollen och sen sa han att han skulle till norrköping med jobbet tror jag på julbord ikväll, så jag blir hemma här hos mamma istället!

Imorgon blir det troligen Stockholm, om jag inte fattat helt fel. Det blir nog bra!
annars vet jag inte riktigt vad som helgen erbjuder..

Nu ska jag slänga mig i soffan, mitt huvud hurtar.
Puss

-

Vilken jävla sug dag, inte sant? Det finns bara en sak som skulle göra mig ännu mer nere, men jag säger inte vad, hemlis!
Har varit ute och gått en promenix med min mami iallafall, det var skönt, och jag gillar att se ut som en lort när jag är ute och går, ja. Lite musik i ena örat och mamma underbara stämma i andra, kanon!

Nu har jag duschat och hoppat i mina snygga tofflor, från ikea är dom. 39:- kostade dem om jag inte minns helt fel, men det är dom värda. Det känns som man går med två skärbrädor på fötterna, dom är långa och breda, och då menar jag breda! men vad gör det när dem är sköna? inte ett skit. Juste!

Nu ska jag gå till min bästa vänn, sängen heter han.



Hallå?

-

Varför är kaikare fucked up i huvudet för? Varför ska jag behöva gå omkring och må sämst och ha ont i huvudet och en klump i magen, jag som nästan aldrig ens har ont i huvudet? jag ooooorkar inte! alla tycker säkert att det inte är någonting, men det tycker jag. så de så! dom är jävla idioter. Dom har förstört mitt liv, inte nu för att det lägger ner, nejnej. utan för länge sen när dom använde sin smarta kaikhjärna och gjorde som dom själva ville. vad fan ska jag göra nu? Läsa det avancerade handelsprogrammet på Lindengymnasiet i katrineholm i 1,5 år till och sen kanske jobba med nått skojigt. sälja hönor? Nej, men fatta principen. Jag har ingenting och göra! (läs: ingenting och göra som jag vill göra, d.v.s träna) Nått måste hända, endera träna någonannan jävla stans eller fotboll. eller så får jag väl hitta på någon annan kul hoppy. Jag är en rastlös själ.

Inte orkar jag baka några jävla lussebullar heller, ska käka äggmacka och kolla på handboll på tv istället och sen gå ut på en promenad med min älskade mami, det behövs vill jag lova. rensa huvudet.

tack för att jag fick avreagera mig lite, kan inte bara sitta o hålla käften längre, visst?
iiidioter

-

OBS!!!!!!
Gårdagens hjälte.


Igår var Sandra Johansson duktig och gick på Matematik A lektionen, trott att hon inte behövde.
Bra sandra! jag känner mig stolt över dig.

-

Nationella i matte A igår, ja det får man väl se hur det gick.. Efter det var det svenska och sen lunch på hot basilika med evelina, carro och sandra. Hade tydligen slutat, fast det visste vi inte innan. Ingen matte och ingen personlig försäljning, Skönt!
Blev en sväng på staden efter, sen hem till evelina! Ägde henne på lite tv-spel, eller så var det så det inte var? och sen kolla på life of ryan, fast han har klippt sig, det gillas inte!
Gick hem och umgicks med mor min sen, och sen vid 8 gick jag ut och gick med Sandra, Evelina och Linda. Först bort till laggarhult och sen tillbaka och bort runt duve, och sen till statoil, måste ha gått minst en mil, men det var superskönt! var dock inte hemma förens halv 11, och då var jag tvungen o duscha så är lite trött nu, men det är sånt man får ta.

Är i skolan nu, ÖFA. lång dag idag och slask ute. hm,
Ikväll tror jag att jag ska lyssna på julmusik och baka lussebullar, hur mysigt är inte det?
Men det är om jag orkar,
Nej, Puss

-

Jaha, nu är nog handbollen nerlagd, så nu vetifan vad som händer. Vart man ska dra sig eller vad man göra. bli tjock?
hm, den där klubben har inte ett rätt. inte för att dom lägger ner, det kvittar. men får vi inte ut våra 40.000 då, ja..

Kaik kan stoppa upp någonting :)
Puss på dom

Cause I know how it hurts

Tredje inlägget för dagen? det går åt rätt håll, eller så är det det de inte gör. . aja
Ska iallafall åka och träna snart, hoppas att det blir någotlunda kul, jag känner iallafall att jag måste träna, jag hatar att bara sitta hemma och tycka synd om mig själv och äta paradis chokladask, okej det gillar jag. men jag klarar inte av att vara still.

Träningen är inte slut förens 10, alldeles för sent enligt mig. då kan man inte somna förens..sent. usch
och imorgonbitti har vi nationella provet i Matte A, ja vi är lite efter men vi har första delen imorgon iallafall. Hoppas att det går bra, är mest orolig över den där arbetsuppgiften och att jag ska få total blackout och svettas som en gnu för att jag får panik, det brukar kunna hända. vet inte varför..

Men, nu ska jag slänga ihop saker och sen dra mig, Puss

-

Kom på att mamma slutade jobbet typ samtidigt som jag slutade skolan, så jag åkte bil hem :) skönt o slippa gå i regnet, men lite slö känner man sig.

Satt nyss och pratade med mamma vid köksbordet när vi åt, vi känner oss sjukt depprimerade båda två och vet inte om eller vart vi ska flytta eller vad vi ska göra. men nått måste ju hända? just nu är allt så himla tråkigt så man inte har lust och göra någonting, ingen lust och gå upp och gå till skolan på morgonen för man vet att det antagligen blir lika tråkigt och onödigt som vanligt. Ingen lust att åka och träna, för att man vet att det är någonting som inte känns bra. och det var det som gjorde att jag tyckte det mesta var så kul förut, handbollen! Men vad fan ska man göra? gå och ha det tråkigt dag ut och dag in hela jävla livet? nej, så vill jag inte ha det. NÅTT MÅSTE HÄNDA! mammmmaaaaaa?

-

Öfa nu, slutar om 7 minuter :) superskönt!
Vet inte vad dagen har att erbjuda, fixa lite, kanske baka lussebullar? Sen blir det nog träning ikväll..

Skriver mer sen, Puss

RSS 2.0