-

Hahaha, glömde säga att det var en artikel i tidningen angående Kaik handbolls damer, oss alltså. Jag garvade när jag läste det, dom är.. patetiska. speciellt gunnar jansson, han som iiinte är ordförande, han håller BARA i klubban, haha kul gubbe. NIIIIIIIIIIIIIIII ÄÄÄÄÄÄR BOOOOORTGJOOOORDA. tack och hej :)

-

solen skiner, nu ska jag ut och lägga mig på altanen och dunka musik. väääääääärt

-

Nej, nu är jag trött på det här. Nu blir det sängen med en film och försöka lugna ner huvudet med alla dessa tusentals tankar. usch. Imorgon är en ny dag, en ledig dag behövde jag så då vart det så. Det blir mys.
Godnatt, Puss

-

lång jobbdag, jag har mått dåligt hela dagen :( överallt har jag mått dåligt.. inte kul.
Nu är jag hos far och dunkar musik och sjunger, tur att nått kan glädja mig i min sorg :(
Pussochpisk

-

Ja nu har han åkt och allt är frid och fröjd.. Nej inte riktigt så. Allt är dåligt och jag tycker att han borde skita i den där fotbollen och komma hem till mig på fulltid istället, men det tycker tydligen inte han :(
nog om det..

Blev att åka ut till violas stuga idag med, där jag varit några gånger nu och även övernattat en gång. Jag gillar nog det där med att bara kunna vara lite, det är miis. Efter det åkte jag och mamma och handlade och sen hem för att jag skulle träna, men nej så blev det inte. inte hade jag någon skjuts eller nått inte, nejdå. Sen iallafall åkte vi ner till stadsparken på en pizza och en hink cola som jag beställde. Men fick bara ett glas.. haha nååja. Stadsparken säger man aldrig nej till.

Imorgon ska jag kneeeeeega, igen. skulle egentligen bara jobbat måndag den här veckan men så blev det inte. Fick jobba idag med men det sa jag ifrån om, ville vara med Joakim sista stunden :( Men imorgon och på torsdag ska jag jobba iallafall. Ska nog åka ner till far imorgonkväll också och vara kvar till söndag. Mamma och viola impulsade lite och åker till öland imorgon, trevligt för dom. Här sitter jag stackars barn, alla bara åker ifrån mig..
Men jag får tänka positivt, snart är det katrineholmsveckan. Då jag jobbar 4 jävla dagar :@ jag vill inte ha mer pengar :( eller okej, det vill jag kanske men jag vill inte jobba för dom. jag vill ha dom serverade :) Jobbar fredag, lördag också. då det skulle vara party. eller nått. men det blir det nog ändå? någon dag iaf. Sen söndagen åker jag,rhooooodos. och det ska bli så fucking jävla skönt.. Tur att man har något att se fram emot.. sen kommer man hem och ja, då är det en vecka sommarlov kvar? sjukt.

Nu har jag inte tid med det här, Puss

-

kanske ska gömma mig i bilen och strunta i och hoppa av i katrineholm?

-

Snart åker han :'(
vill inteeeeeeeeee

-

Nu måste jag ta vara på sista timmarna med min älskling :'(
det gör ont.

-

Du får inte åka, jag klarar det inte :(
jag vill inte, vill inte, vill inte.
du ska stanna hos mig joakim, okej? :(
jag dööööööööööööööööööööör!


-

Helt otroligt, jag och tele2 snubben har fixat internet. Det tog bara en månad och en vecka innan dom fick fart på det, hrm.. sladden är glapp, så snart lägger det väl ner igen, men internet i 5 minuter är inte illa det heller.

-

Tänkte passa på att skriva lite om åhusresan nu medans joakim inte är här.

Resan dit tog ca 6 timmar, och det var en resa med mycket sång, sånt gillar vi. När vi kom dit satte vi upp tälten, och ja man ska ha sånt tält som julia hade med sig, 70-tals stuk. Snabbt gick det o sätta upp medans sara mordärnare variant tog ett bra tag, arrggh.

Efter det började partyt, och det var nice vill jag lova. hamnade brevid störtskönaste grabbarna från gööötet. Tyckte om hela bunten förutom en viss kim som jagade mig, han älskade mig sa han, sååååhääääääääär mycket tillochmed och sträckte ut armarna. Sen sa han till sina tränare "där går min drömtjej, hon har pojkvänn" haha. usch. På kvällarna satt vi ute och lyssnade på levande musik på vårt lilla inhängnade område, :) haha. En viss Tosse, som han kallades sjöng och spelade och flera stycken sjöng så man ryste. sånt gillar vi.

Nu vart det lite om alla dagar, men iallafall dagen därpå vaknade jag brevid min luftmadrass, där jag även somnade. klockan var kanske halv 8 och jag och louisa gick upp och åt frukost, haha louisa är bäst.
Sen blev det att gå ner till stranden, går inte ens att beskriva hur underbart det var där. där tillbringade vi hela dagen och på kvällen var det ju såklart paartyyy igen, och jag måste säga att det mer var som bara en festival, haha :) Skönt folk som inåtskogen. hälften trodde att jag var sthlmare och hälften att vi var norrlänningar. hah frågan är vad som är bäst.
Den kvällen var också grym och sen här natten fick jag sova med malin som kanske inte var i toppform, Haha. Första kvällen kunde inte louisa stå på benen. "Jag måste bara få säga en sak.., vart är min mobil, min kamera och vaaaart är mitt kamejafooodal"    "jag måste bara få säga en sak.., vad ä kloockaan?" haha internt. men vafan kul var det. sköning det där. Malin var lite sådär söt alla kvällar, allt var som vanligt :) haha.

På lördagen var det dags för att spela, pigga och glada begav vi oss ner mot stranden, majzzan med sin snygga t-shirt som jag designade klockan.. jaa efter 12? den natten. Jag tror hon gillade den, visst gjorde du maja?
Var kul och spela, har saknat handbollen, det här var visserligen inte samma sak, men ändå. Hälften av folket som var där spelade inte ens handboll utan var där för festen så. vi spelade våra matcher och sen trodde vi det var bra, men nej sen ringde mamma och frågade hur det gick i slutspelet. Haha det missade vi. men vi var glada och rödbrända ändå.

På kvällen gick vi ut och åt och gick tillbaka till allt mysigt folk. JAG ÄLSKAR ÅHUS! nästa år - samma plats, samma tid. looove. Jag har säkert missat en hel del men jag mådde så bra så det räcker att jag vet om det :) haha

Idag har jag varit i lyttersta med fam Juhlin. Eller ja, joakim, hans mamma och micke.
Jag menar, det är ju dumt och vara i solen utan att få färg. och rött är ju fint? bra emma! så här mycket färg har jag nog inte fått på ett tag, lite är brunt också.:) kanske.
Nu sitter jag och väntar på att J ska komma tillbaka och att vi ska äta, kebabrulle blev det för mig, nyttig tjej. Igår blev det pizza, men scchh.
Blev ett långt inlägg, men nu ska jag sluta skriva. Puss

-

SOOOOOOOOOOL! ut med er

Utkast: Tänkte bjuda ...

Tänkte bjuda på våran snygga lagbild också, tackochhej.


-

jag har nått en dator, men nej tro inte att jag kan sitta här länge inte, gudnej. Blev en snabbtitt bara. Jobb imorgon sen lite ledighet sen påt några dagar igen, nästa måndag och 4 dagar v.32. sen är det rhodos, ledigt och till sist, skola.

Skriva och berätta om åhus får jag göra någon annan dag, det hinner jag inte nu.
Pusssss

-

Åhus var helt sjukt underbart, berätta om det kan jag göra när internet fungerar igen. Vilket verkar dröja. En sak är klar, jag ska tillbaka nästa år. Numera är jag arbetarkvinna, jobbigt men nödvändigt, kanske. Åh jag känner att jag har massor o skriva här och kolla andra saker. Men lite jobbigt från telefonen. Döda tele2 bredband.

-

Nu åker jag hem från vingåker snart :( vill inte.
ska jobba i veckan och sen blir det åhus på torsdag, det blir great hoppas jag.
Har gjort en del, tror jag. men eftersom jag inte har någon dator hemma och kan skriva så kommer jag inte ihåg vad jag har gjort, mer än att jag var hos anna i fredags. Det har iallafall varit bra!

 Idag ska jag fira min kusin som fyller någonting, 6 eller 7 skulle jag tro. Därför jag måste åka hem, jag vill inte. för jag kommer inte kunna träffa joakim vanligt på länge, kanske ingenting :( och det suger!

mån- ons  . Jobb
Tor- sön   . Åhus
mån- ons   . Jobb
Sen måndagen efter det åker han tillbaka till det stället jag inte vill ska finnas.
Orkar inte skriva mer, måste lägga mig och krama J, HÅRT!
Puss

-

Jag älskar dig, <3


-

Var ett tag sen, inte kunnat skriva. Internet är fortfarande konstigt hos mamma. Och vädret har varit fint och då har jag inte haft någon lust att motionerat mig ner till min far, som inte ens är hemma för att sitta vid datorn, nej roligare än så kan man ha det. Så nu blev det mobilen. Har nog hunnit med o gjort endel under dom har dagarna. Solat, varit på trav, varit med joakim. Ja en hel del. Imorgon blir det väl grill-pool-fest-mys dag hos anna, eller något liknande. Hoppas det blir bra och att J inte tror att jag Skiter i honom. För nej, det gör jag inte. Hoppas det blir bra iallafall. Om det nu blir som jag tror. Och tänkt mig. Vet inte vad jag pratar om längre. Godnatt

-

regn? jag vill ha sol, och det är nu.

vet inte vad som händer idag, ska la ta ig hem på nått sätt iallafall, det är dagens planer. haha


-

Blev en tripp till norrköping idag med mor, syster och melcher. shoping shopping, fam.larssons vanliga söndagsnöje. haha. Jocke ville inte med, :( men jag överlevde. Och vart befinner jag mig nu om inte just hos honom? hihi
han duschar nu, blir kanske film eller något sen, vem vet. inte jag iallafall. haha återstår att se..
Puss

-

gooodmorning.
Har precis ätit frukost, vaknade en himla massa gånger inatt av drömmar. Somnade-drömde, vaknade, somnade-drömde, vaknade osv. jobbigt var det!
Idag vet jag inte vad som händer, återstår och se. ska hem till mamma sen innan 3 tror jag för då åker min far till gotland.

-

Min älskling bjöd mig på mat på olympos, entrecote. Det var gott, han är bäst <3

-

Dagen till ära åkte jag upp till elgiganten och öb med far förut, jag glömde kolla efter en sak åt mamma men vad gör det? sen har jag mest suttit här, tagit mig en dusch och ätit en mjukglass som var god för en gångs skull. Intressant? nej.

J kommer in till stan snart, då måste även jag ta mig in mot stan. (Är hos min faader i djulö) Hur det ska gå till, det vet jag inte. och kallt är det också, usch. Vi kanske ska äta någonstans, han ville det. och jag menar mat, det tackar man ju inte nej till :) haha sen kanske det blir film eller något. Tiden får visa vad som händer helt enkelt.
Jag har ingenting och skriva, hela inlägget är egentligen onödigt men det finns säkert någon stackare som har lite tråkigt och tittar in och voilá, här bjuder jag ju faktiskt på ungefär 20 sekunders underhållning. Tacka inte, bjud igen.   E

-

Dålig sömn, Ja. men vad gör det? jag lever ju iallafall. och jag vil bara åka någonstans, Med J. men vart?

-

Här sitter jag, fortfarande vaken.
Har precis kollat färdigt på en film, step up 2 the streets. tänkte bara kolla lite och sen fortsäta kolla efter en natts sömn men tror ni det gick eller? nej. Kunde verkligen inte slita mig ifrån filmen. Så nu sitter jag här i ett kööölsvart hus och måste verkligen försöka gå upp och lägga mig.
Så, godnatt PUSS

-

bara för att jag sitter vid 2 datorer nu och lanar med mig själv och tycker det är jättekul. Nej, usch. Jag är festsugen&myssugen. men inget av det har jag. jaja, kanske klarnar till

-

arbetat idag, svettig som et as blev jag. uschusch
ska jobba mån,tis,ons V29 och mån,tis,ons V30 också. peeengar

Fars helg så jag sitter här och väntar på maten, men snart är jag inte hungrig längre. blivit mätt på godiset ;( men lite mat ska jag väl få i mig, eller det måste jag med tanke på att min lunch idag bestog av smörgås och vatten, icke bra.
Här blir det grillat oh potatisgratäng tror jag, luktar gott.

Intressanta inlägg I knoow. PUSS


-

Jag vill åka någonstans, skulle kunna åka vartsom nästan, ta med mig någonstans :(

-

Idag blev det sol och bad istället för jobb, inte bra emma. men jag har ont i nacken som en tok. även inte joakim tror mig. Var iallafall med mamma och J i Yngarn, eller något sånt. rätt skönt men har blivit lite röd, fast inte så rött så att det gör ont, inte än iallafall.

Nu sitter jag återigen hos min fader och kollar runt lite, jag vill så gärna åka någonstans. helst utomlands. men mamma tycker det är tråkigt och åka själva med bara mig och kanske joakim? eller tråkigt och tråkigt men roligare o ha med någon, men hon har inga vänner, skämtåsido. Klart det är roligare!

får väl se..
Puss

-

Work work work, jag har blivit arbetarkvinnan. Bra mår jag inte heller. O vara med jocke vill jag. Det är jag visserligen nu. Men vill det mer, hela tiden. Nu ska jag dricka min kopp med panodil?-te, svartvinbär-menthol smakar det så det slinker nog ner. Hejpuss

-

är hos far, igen.
Jobb igår, jobb idag, jobb imorgon om jag finner ork, måste bestämma mig snart. Verkar vara dåligt med folk om jag får säga det, alla verkar vara borta/sjuka. aja, mooney. Sen fick jag även förfrågan om jobb v29, men åker ju till åhus på torsdagen men systeryster trodde jag blivit uppskriven att jobba måndag, tisdag och onsdag ändå. 25 timmar. Vilket är 3 hela dagar, 10-18.15 antar jag, peuu ser jobbigt ut. Och joakim som jag vill hinna vara med? :( hoppas han vill vara med mig på kvällarna iallafall. Men är ett tag kvar, måste hinna vara med honom massormassor, men vet inte vad han gör nu? ;/ tränar antar jag, för han svarar inte på sms. men trodde hans träning slutade tidigare, aja.

Kollar resor nu, känner att jag bara måste åka, nu nu nu . senast söndag vill jag åka. skulle vara så himla skönt och komma bort, speciellt om J vill åka med mig.. mamma verkar inte lika sugen längre ;/ hmm.. svår det där.

Nu ska jag ta mig en funderare, Pusss

RSS 2.0