-


9 month, yesterday.


feels like tonight

Jaa, vad ska man säga.

Igår blev det med joakim ett tag på stan och sen med ludde, gick o fixade lite hos hans mormor o sara o malin o jaa.. tillslut blev jag av med honom och kunde åka hem och äta, haha.
På torsdag blir det maskerad, det blir nog kul tror jag. Inte riktigt hundra på vad det blir för utklädnad än men det ska jag bestämma, idag, kanske!
Sitter här och sitter nu, var nyss och handlade med mamma på nya coop, upplevelse i sig, om man säger så. Vet inte vad jag ska göra nu, sitta här o frysa kanske? blir väl något sånt..
Puss

Lay all your love on me

Åkte till kusin igår, god mat så jag passade på att äta för hela veckan.
Var inte där speciellt länge, sofie skjutsade mig till joakim. myyyys!
Far kom och hämtade mig förut, så nu sitter jag här och glor igen. vet inte vad som händer ikväll, ta det lugnt och skönt och ligga i soffan och känna sig tjock som en gris och kolla på alla bra söndagsprogram på tv, antar jag :)

Har nog ingenting och skriva, och nej jag orkar inte göra något med bloggdesignen.
Puss

-

LOV, och det känns så sjuuukt skönt.
Vet inte riktigt vad lovet har att erbjuda, det återstår att se, maskerad blir det iallafall. och mycket tid med bästa, hopas jag.
Är hos far nu, gör ingenting. inte jättekul, men det får fungera. gjorde mig iordning förut för att vi skulle åka och kolla på möbler, men såklart så vart det inte så.
Ska nog och fira min kusin sen iallafall, mamma tyckte jag skulle med. Sen kanske träffa joakim? hoppas det.

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina dystra fina låtar.
Puss

The life we have to make it through

Det finns en sång som säger allt
Som värmer när det blåser kallt
Som lockar dig att gråta eller jubla
Den har någonting som griper tag
Och leder dig från natt till dag
Och plötsligt vill du sjunga Hallelujah

Den visar att vi hör ihop
Som ett försiktigt glädjerop
Förenar det oss i det bitter-ljuva
Det liv vi måste klara av
Och allt vi tog och allt vi gav
Så vi kan våga ropa Hallelujah

Det är en sång om enkelhet
Det lilla som vi alla vet
Den talar till det vackra och det fula
Den badar oss i månens sken
Så skjälvande men ändå ren
Ett sprucket men ett vackert hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
Det vackra som vi nästan glömt
Finns kvar och vi kan inte längre ljuga
Du ropar och man hör din röst
Du hör ett ord som ger dig tröst
Ett naket och ett enkelt hallelujah

We used to have this under control.

Blir sällan updates numera, händer väl egentligen inte så mycket i i mitt liv. eller det är klart att det händer någonting men mest saker som jag tycker är roliga, inte saker som är intressanta och skriva här.

Färgade håret igår, själv som vanligt såklart. haha
då har man bara sig själv och skylla på. Hade i ljusa slingor iallafall, vart av med lite utväxt. skönt.
Skulle behöva klippa mig med, men blir sällan nöjd då heller. och jag kan bara klippa luggen själv, fast har iofs inte provat o klippa det andra, kanske ska prova och toppa det lite? är sjukt slitet, men jag tycker att ska det vara så ska det vara ordentligt. Så alltså vill jag klippa mig ganska kort, typ lång page. Men ingen tycker jag ska klippa av mig mitt långa hår, och ska jag inte klippa av mig mycket, ja då vill jag inte klippa det alls, svårare än så är det inte.
hm, vilka problem..

Ska snart iväg på träning, eller ja 20.30-22.00. Har ingen lust alls men jag behöver träna. Match mot eskil imorgon också!
Nej, nu ska jag ta och fixa lite.
Puss

Juste, gjorde om bloggdesignen också, visst vart den tråkig och bra? Nej, men ska nog försöka ta tag i den ordentligt snart, var så himla trött på den gamla bara.

-

Joakim,
I love you, I really do.


-

Evelina tyckte jag skulle skriva, men jag har ingenting o skriva :(

I wanna be that thing for you

Matchen igår gick ju bra ändå, vann med 15-12 tror jag. Gick dock inte så bra för mig, men äh. kunde la inte göra så möe så får väl vara nöjd. När det är vinst så ska man vara nöjd!

Kom hem efter matchen och hade feber, kanske därför jag mådde dåligt i stort sett hela matchen. och fick också någon värk i handleden, vet inte vad jag gjort. Har iallafall varit hemma idag, har vaknat flera ggr av att det gjorde ont och sen vaknade jag 20 över 6 imorse och inte kunde somna om, sjukt. Får se hur det blir imorgon..
Nu ska jag sova lite på soffan tror jag, Pussi

From the moment you came into my life, You showed me what's right.

Sitter och väntar på min far för tillfället, han kommer och hämtar mig runt 12 kanske.
Joakim åkte redan vid kvart över 8 imorse så jag sitter här heeelt själv.

Varit här och tagit det lugnt hela helgen, superskönt och myyysigt.
Men idag måste jag fara hem, tyvärr. Har match kl. 4 i duveholmshallen mot ÖSK. Får väl se hur det går..
För tillfället är jag riktigt sugen på att spela iallafall, men det kan ändras snabbt.

Nej, nu måste jag göra mig iordning och ta reda på disken, 2 glas och en skål, ibland har man det jobbigt :)
Pussochpisk

your heart

Blev en kort skoldag, bara öfa. där vi inte gjorde speciellt mycket, datorerna funkade igen så det var ju bra iallafall. i övrigt en cp dag så jag gick hem efter det. hoppade svenska, 3 timmars rast och mentorstid, hrm..
Har vart och tränat nu på kvällskvisten också, gick inte speciellt bra det heller. Match på söndag iaf,hemma,  får väl se hur det går.

Imorgon ska jag åka till joakim, jag ska åka tåg, helt by my self. duktig idiot!
Tror jag ska åka vid 1. Är hel-ledig imorgon, och hur skönt är inte det?
Far skjutsar nog ner mig till tåget då iallafall. Och sen hämtar han mig någongång på söndag, joakim skulle nog åka iväg och spela match tidigt då med :( dum. Jag har samling kvart i 3 tror jag. så ett tag innan det måste jag väl vara hemma, måste ju äta mat så jag står mig, har kommit på att jag äter hela dagarna, det är helt sjukt. är hungrig nu med..

Sitter och kollar på Mamma mia! nu, laddade ner den förut och efter träningen var den färdig så då fastnade jag här och har inte hunnit duscha än, usch jag har mycket och stå i. En riktig arbetarkvinna är vad jag är. ujuj.

Nej nu ska jag duscha, äta och försöka gå till sängs. haha
Puss

-

ta mig hem, jag ooooorkar inteeeee.

all I really want is you

Ja, igår blev det en sväng till norrköping med mor. Hon skulle till 3butiken med hennes telefon och sen blev det stan. :) Blev lite inhandlat.

Skoldagen idag har gått ganska snabbt tycker jag, imorgon är det två håltimmar på morgonen så börjar inte förens senare, då är det matteprov. jag hatar matteprov. Får alltid hjärnsläpp. men det är sånt som händer.
Idag blir det nog att ta det lugnt, kolla över matten lite kanske.
Har ingenting o skriva, så vet egentligen inte ens varför jag skriver..
Hejdå

-

Ja, i fredags då. Blev fika med anna och carro på coffe house, mys. Sen hem och sen skrev Joakim att han iallafall skulle komma hem, det var dagens lycka vill jag lova. Mötte honom vid tåget vid 9 någongång sen åkte vi hem till mig :)

Lördagen var ganska lugn, var med älskade hela dagen. Sydde även in hans byxor, ända sättet o få honom nöjd :) Så förhoppningsvis är han lite glad nu. Var på bio på kvällen också, såg patrik 1.5, och den var rätt rolig faktiskt, enligt mig iallafall. Sen for vi mot vingåker..
Och där sitter jag nu med,  fast ganska ensam. Joakim skulle och spela match i..karlstad? o då var han ju tvungen o ha skjuts, en bit iallafall.

Morfar kommer nog och hämtar mig snart, fast o andra sidan är det rätt skönt och sitta här själv :)
Vet inte vad som händer idag, antagligen blir det väldigt väldigt väldigt lugnt. Men man vet aldrig.
Nu ska jag se om morfar har kommit, han är då alltid tidig.
Puss

Just need you to trust me

Okej, igår var ingen bra dag, igår var en skitdag! Ingenting gick bra.
Men idag är en ny dag, o det är jag jääävligt glad för ska jag säga : )

Skola mellan 12.25-14.20, sen efter det kommer carro tillbaka till mig tror jag? hon slutar tidigare och sen ska vi möta upp anna på stan och ta en fika, det blir mys. Var ett tag sen! Har endel o prata om. :)
Kanske även ska möta upp sara's mamma för att få våra presentkort på team sportia, jag har nog en heldel på det, alldeles för mycket. om man nu kan ha alldeles för mycket? jaja,

Ikväll vet jag inte vad som händer, helt beroende på vad han den där har tänkt sig, om han kommer hem eller inte. Kommer han inte hem så tyckte anna att jag och carro skulle komma till henne på myskväll, (: får se..

Pusss


-

Aoooooooo, det suger o behöva vänta på mentorstiden i evigheter. o det suger att jag glömde cykeln på linden också och befinner mig på oold city nu. nu ska jag nog promenera och hämta den, iallafall ingenting o göra..

RSS 2.0