-

lördagskvällen var bra och kvällen slutade även väldigt bra. Kan ju inte bli bättre.
Dock hinner jag inte skriva något nu, börjar 5 i 10, måste kasta på mig något och cykla iväg snart.
Slutar sent idag tror jag, omkring kvart i 4 kanske?
Puss

The sound of your voice, baby

Direkt efter praktiken igår köpte jag skor, åkte hem, mötte mamma i dörren och åkte till norrköping. Köpte en jacka, mössa och en lång mysig tröja. Blev inte den jackan jag ville ha, för den fanns som minst i 38. Den jag köpte nu är det 34 på, den jag hade förra året är det 38 på? haha o ändå känner jag mig dubbelt så tjock nu, jaja.

Åkte till fader efter norrköping igår, där är jag nu med. Har varit till norrköping en sväng idag med, dom skulle klippa sig. sen gick vi och kollade lite, Claes Ohlsson b.la. mycket intressant. och sen åt vi.

Nu ska jag snart åka till mamma och försöka hitta något annat att ha på mig än mjukisar, ska till malin på middag/fest? hm, ja. Det blir nog bra! Hade även tänkt sova hos mamma inatt, men nu ringde hon nyss och sa att hon tänkte åka till örebro, får väl se vart jag sover, så himla långt o ta sig ner hit efter. Har jag tur kommer älskade och kidnappar mig och tar mig med hem till honom. Men det tror jag inte han gör. men det blir som det blir och nu vet jag snart inte vad jag pratar om längre. Puss och pisk

I just wish you all the best

årets tabbe imorse, cyklade iväg med en vit sko, typ "hoppa i sko" på vänstra foten och jaa, på den högra bar jag en gul tygsko. jag vet inte hur jag lyckades. folk genom hela staden kollade konstigt på mig men jag var glad och stressad och cyklade på. sen fick jag syn på det, tvärnitade, skämdes och cyklade hem och bytte, och folket jag nyss cyklat förbi kollade ännu mer på mig. Endel cyklade jag förbi 4 ggr. Jag vet inte hur jag lyckas, men lyckas det gör jag ju.

Fick sluta från praktiken vid kvart över tre ungefär, dom kanske tyckte jag var vimmsig och borta, vad vet jag. hem fick jag iallafall gå. och det behövde jag! Nu ska jag snart ibäg och träna och sen hem och sova inför den sista praktikdagen. Det gillas.
Nu måste jag skynda skynda skynda.
Puss

breaking the rules, me and you, you and I

Är så död om dagarna så orkar inte skriva, jag bara ligger och  glor hela dagarna. Mindre kul, igår kollade jag iallafall på herrarna, som fick stryk. som jag kuuunde tänka mig.
Jag behöver fler lovdagar som måndagen och tisdagen, när jag gick upp, tog på mig myskläder, la mig i soffan och jaa, sen låg jag där. Men nu är det bara 2 dagar kvar på praktiken, suuuperskönt.

Nu har jag suttit här för länge, börjar om.. hm 27 minuter. Men har kommit på att det tar typ 3 minuter för mig och cykla dit, för jag är alltid tidig :( Pusss

take my hand, come with me

Jag saknar dig,
saknar mycket tillochmed.
kanske saknar för mycket?

-take my hand and come with me,
okey?

take my hand, come with me

Jag saknar dig,
saknar mycket tillochmed.
kanske saknar för mycket?

-take my hand and come with me,
okey?

Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own

i fredagskväll somnade joakim i telefonen när vi prata, det var rätt sött o höra när han låg där o snarkade, som han säger att han inte gör (: Så rolig var jag och prata med. Igårkväll somnade jag, fast då pratade vi dock inte i telefonen. Trött var bara mitt förnamn då jag fick kanske max 2 timmars sömn natten mellan torsdag och fredag och somnade efter 3 natten till lördag och vaknade upp av att telefonen ringde vid typ 20 över 10. Tur att vi är lediga imorgon och på tisdag, superskönt!

Idag blir det som sagt match, Han tyckte jag skulle försöka komma till fotbollen även jag kommer efter matchstart så det är väl bara o kasta sig iväg antar jag! vet inte när jag ska hinna äta, o det är mitt största problem. haha. samling till handbollen vid kvart i 12 tror jag, match mellan typ 1-2.15, åka direkt till fotbollen som är mellan 2.30-4.15? Där skulle det visserligen äta pizza för pengar från nån lagkassa men vet inte om jag har någon lust med det, vet inte om jag kommer hem då heller.. får se hur det blir med den saken. Handbollsmatchen är iallafall mot nyköping och det har aldrig gått bra på en match mot nyköping för mig, aldrig någonsin så det gör det antagligen inte idag heller. Fotbollen är mot julita, och det går antagligen inte heller bra. Positiva emma!

Nej, nu ska jag göra nått vettigt. om det nu finns nått sånt och göra. sova skulle jag behöva, soffan väntar.
Puss

xcb

-

Kreta var underbart, men jag skulle ha stannat, som carro skickade och skrev. här är det ju så kallt så jag fryser både knän och öron av mig. brr

Orkar inte skriva så mycket nu, ska nog gå och packa ihop mina grejer härifrån far och åka till mormor en sväng, mys.
iövrigt är även jag ledig måndag & tisdag, dom tyckte inte jag skulle stå där om alla andra var lediga, verkligen inte. och det tycker faktiskt inte jag heller, så nu är det långhelg som gäller och det tackar man inte nej till.
Imorgon är det matcher, handboll och förmodligen även fotbollen. trodde inte jag skulle få vara med på nått efterssom jag inte tränat men så blev det. Får väl se om man får spela något, det är en annan sak.

Kan det inte bli riktig vinter nu istället, så man kan få ta på sig tjock mysig jacka, mössa, vantar och halsduk och mysa omkring istället för o tvinga på sig en kall och äcklig höstjacka och frysa häcken av sig, brr. men känns lite tidigt med vinterjacka i september, så den får väl vänta. men jag läste 5 grader på onsdag, då borde man nästan få ha vinterjacka?

Nu vart det ett rätt långt inlägg ändå, min tanke var att bara skriva "kreta var underbart" men det blev lite mer och antagligen lite rörigt också men det får gå.
Pusss

-

HEEEEEEEEEEEEEEEEEELT SJUKT, IMORGON ÅKER JAG TILL KRETA!! :O

Kommer sakna min älskling bara :(:( men får ju knappt träffa honom ändå. inte så mycket som jag vill iallafall, men nu måste jag packa, wooo jag gillar när det händer nått. impulsresor är bra.
PUSSS

dgns

-

Även igår var det praktik och det fanns väl egentligen ingenting och göra, hrm. Gick hem vid halv 4 någon gång iallafall, fast jag borde ha kunnat gått redan innan lunch, men men det var helt okej. jag menar jag dammade lite och hade mig, och det är ju kul?
Blev bara handbollsträning på kvällen och jag var NOLL taggad, seg och trött som jag vet inte vad, men var duktig och tog mig dit ändå, bra emma!

Nu måste jag snart göra mig iordning för ännu en praktikdag och hoppas på om dom är snälla idag :DD återkommer om det! Puss

-

Första dagen avklarad, har väl varit helt okej ändå. Inte gjort sådär jättemycket, bytt lite affischer och plockat fram lite nya grejor och så. Fick även lära mig kassan lite, eller hon visade och jag fattade hälften. haha
Kommer vara dötrött efter dom här veckorna iallfall, jobbade 10- ca 4 idag. Fick inga speciella tider utan det berodde lite på vad som fanns och göra och vad jag ville göra åså. Hade en timmes lunch och tog en till rast på minst en halvtimme sen och satt och pratade med den ena tjejen som har gått handel för några år sen, lite lärarskvaller sådär. haha

Nu vill jag att syster ska komma hit med marabou, abstinens!
puss

-

Idag fyller syster, grattis på henne. har vart hos henne i kaoset och redigt upp det hela, haha. eller ja, mamma kanske. Fika var gott iallafall. '

Imorgon börjar våran APU som vi ska vara ute på i 3 veckor, Åkes skor för min del. Jag hoppas verkligen att det blir bra och att dom är snälla, haha. Annars kommer det vara dödens. Börjar 10 imorgon och vet inte när jag slutar, inte fått reda på några tider, hoppas jag får det imorgon. Funderar även på vad jag kommer få göra? finns ju inte så mycket o göra i en sån liten butik, dom visste inte heller vad jag skulle få göra när jag pratade med dom, haha.

Nu ska jag gå och pussa på min man!

-

det blir..en inte lugn kväll. det gillas :DDD

-

Förlorade mot grabbarna med en hel del, men det var som sagt väntat.

Fredag idag, jag älskar fredagar, dom gör mig glaaaad! nu är dom ännu mer bra när skoldagen är typ mellan halv 1 - strax efter 2. det gillas! Vet inte riktigt vad som händer sen, återstår att se, beror helt på vad jag är sugen på senare. just nu känner jag för o ligga i soffan och moffa godis och kolla på tv eller film, men jag känner ju mig själv, det kan ändras väldigt fort.

Nu ska jag sjunga vidare sen göra mig iordning och ta något och äta och kila till skolan för o lyssna på annbritt när hon läser från boken i nån timme, suck.
Puss

-

Inte skrivit på ett tag, har väl helt enkelt inte så mycket o skriva, eller så mycket tid?

Igår iallafall hade vi mentorsdag, kollade på en film som hette något i stil med "flyga drake" kan inte riktigt utala mig om hur den var då dom inte pratade svenska eller engelska, utan typ turkiska eller något, eller konstig engelska eventuellt och som plåster på såret på det så såg jag inte texten heller, kanon! Fick sittkramp också, bytte sittplats ett antal gånger, ett tag satt jag på en stol som jag stallt på ett bord, då såg jag faktiskt texten, så lite av filmen förstog jag. Var 3 klassen i ett litet klassrum, så inte så konstigt att man inte såg kanske?

jaja, på eftermiddagen tog carro och jag oss i kragen och var duktiga och åkte ner till djulö för att spela minigolf, som var den andra otroligt roliga aktiviteten. Blev till att spela med Carro och Robin, sen att det kanske inte blev så seriöst, det är en annan sak. Resultatet vart iallafall: Carro, 89. Emma,29. Robin, 809. Haha, carro hade skrivit det iallafall, så jag antar att det var så. trotts att robin istortsett bara fick 2or och 3or. nu babblar jag på om allt och inget.. inte bra.

När jag kommit hem så kommer mamma hem och frågar om vi ska åka till norrköping, klockan var typ 3, och jag var tvungen och vara hemma vid halv7, för då var det bio som stog på schemat. Men åkte en sväng och blev lite inhandlat, kulkul. Köpte även present till Mamma som fyller nästa helg. yyyster fyller den här helgen, men till henne har jag inte inhandlat något än.
Var på bio med anna och carro, såg mamma mia! och den var jättebra tycker jag, vill se den mer mer mer.

Idag har det varit skola, kom till skolan 8.25 även denna torsdag och fick reda på att vi hade håltimme och började 11.45 istället. kul, men det löste vi. Fick även lite skavsår i öronen på mentorstiden sen, men det är väl sånt som hör till, kanske?

Ikväll blir det handboll, match mot p93. Kommer få pisk, men det är vi vana vid. haha
Får väl se om det blir något spelande för mig.
Nu vart det här väldigt långt, men det får gåå va.
Puss

-

Idag har jag haft en extrem fuldag, jag hatar det, man vill bara gräva ner sig!
Har varit på både fotbollsträning och handbollsträning, på fotbollen blev det mest jogga och bolla lite men på handbollen var jag med på allt, en halv timme ute springa springa springa. 1,5 timme inne. kändes väldigt skönt faktiskt. att det gick bra med benet så att säga.

Nu- duschen. puss

-

Skön skoldag, igen. bara vart sådana hitills, men så ska man kanske inte säga?
Hade matte, lunch, öfa i 30-40 min utan lärare sen var det skolkort, och det kortet tror jag inte ens jag vill se, usch. Sen hade vi tydligen ingen sista lektion, skönt.

Följde med mamma och skulle handla, hamnade på elgiganten i deras otroligt gudomliga massagefåtölj för typ 12tusen, ge mig den. Skönare än när en massör gör det, mums på det. sen att alla kollade när mamma först och sen jag satt där och skakade i fåtöljen, det är en annan sak.
Sen har det inte hänt ett skit, fast det är skönt!
Nu ska jag gå och lägga mig under mitt otroligt sköna täcke och mysa. Vill aldrig gå upp på morgonen längre, det är kallt och jobbigt. mycket skönare o ligga där :( men nu är det ju skola som gäller så det är väl bara o gå upp o se glad ut, eller ja. gå upp iallafall.
Godnatt, Puss

RSS 2.0