07.58

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara för idag har jag hela dagen fullproppad.
Börjar med praktik 9-15, sen kommer anna och möter upp mig och vi går hit en snabbis och kanske kastar i oss någon mat, sen vid 16 ska vi vara på willys för att sälja bingolotter, haha. Och sen 17.30 åker vi till träningen och byter om och 18-19.30 står det träning på schemat. Så det blir nog inte mycket bloggande för min del, får se om jag hinner slänga in nått efter praktiken, annars hörs vi nog ikväll.

Nu blir det frukost, Puss

17.15

Min fantasi är på noll även nu, men jag försöker väl knåpa ihop ett inlägg.

Dagen började med att jag for upp ur sängen (=dålig start på dagen) Hade stallt klockan, klockan ringde, jag tryckte på snooze, lite mer än en halvtimme senare vaknade jag och kände på direkten på mig att jag försovit mig. Men varför har inte telefonen ringt? Kanske drömde att jag tog snooze och istället vart det av. Ja jag vet inte, jag hann iallafall, vilket är huvudsaken.

Praktiken rullade på och det finns faktiskt endel sköna människor även en del ser tråkigare ut än en hink med jord. Tävlade lite med oss själva innan lunch också, i brist på annat liksom. Dom skojade och sa att vi skulle vara färdiga med att plocka ner lite saker innan lunch (ca 20 min), men sen sa dom att vi fick en halvtimme efter också. Men snabba som vi var så tog det oss ca 10-15 minuter. Bra jobbat säger jag!
I slutet stog vi med och kollade lite i kassan, dock var jag vi en tråkig som jag nämnde förut ser ut som en hink med jord eller något, så hon lärde mig inget., men jag stog där iallafall och såg när hon knappade in koderna och tog betalt. det är ju alltid kul?

Nej, just nu känner jag mig väldigt slö. Har varit sugen på att träna fotboll hela dagen, men tur det inte är någon ikväll för nu känner jag mig väldigt otaggad till det. ska väl sitta här och ruttna istället. Skönt!

Nej, nu börjar det här kännas tråkigt och värdelöst. pussss











Tackohej!

23.19

Nu är jag så trött så jag dör, så tänkte stänga ner datorn.
Imorgon får jag fixa allt som jag inte fixat idag, gud vad lat jag känner mig, men så kan det vara.
Nu säger jag godnatt , och guuud vad skönt det ska bli och sova, kommer aldrig vilja gå upp. Men det måste jag..

Ha en bra Torsdag, för oj vad snabbt veckan går?
Puss

19.54

Oj, nu har jag varit off här ett bra tag. Har helt enkelt inte haft tid att blogga..
Imorse var jag för trött för att slänga upp ett inlägg om att jag var trött och stressad, haha. När jag gick hem från praktiken så ringde mamma och frågade om jag skulle med henne och Sofie till norrköping, och självklart svarade jag ja! Så där har jag tillbringat min eftermiddag. Fick med mig ett par ljusblå byxor/chinos hem för bara 99 kronor, riktigt fynd enligt mig!

Nu var maten klar, blir mer bloggande och svarande på kommentarer sen. Puss

22.40

Godkänt några kommentarer nu men kom på att jag var på tok för trött att göra färdigt allting, hehe.
Mina ögonlock faller snart ihop, varför är man trött hela dagarna? Jag menar, jag sover inte speciellt lite, jag sover nog egentligen ganska mycket, fast iofs oroligt kanske.. Men hm, somnar ju tidigt nästan varje kväll.

Jaja, jag säger iallafall godnatt nu.
Onsdag imorgon, får hoppas att det blir en bra dag!
Puss

<3


27/1-08   -   27/1-09, ett år.
Jag älskar dig!

16.29

Ännu en praktikdag avklarad, dagen gick skapligt fort tycker jag. Har frysit som en tok hela dagen och även nu, vad är feel?, och med frysit menar jag näst intill frysit ihjäl, mindre kul. Sen har jag haft ont i hjärtat och svårt och andas också, trodde jag skulle ramla ihop där ett tag när vi gick på stan, men det tyckte inte evelina, och jag klarade mig faktiskt, haha nej men allvarligt, jag är allvarlig!  Till lunch iallafall tog evelina en kycklingsallad och jag en pizza, va fisk i skolan och fisken såg nästan levande ut, usch.inte ett dugg lockande!
Köpte med mig kampanjtoalettpapper och ciabatta hem, haha. Så har nyss värmt mackorna i ugnen och ätit , ruggigt gott :) älskar ciabatta!

Ska nog mest sitta här och ta det lugnt nu, har ingen fantasi till nått och skriva eller något. så det blir nog inte roligare än såhär, tyvärr. Ikväll ska jag träna iallafall, får väl se hur det går.

Nej, blir mer bloggande sen när mitt huvud hänger med.

Krypa ner under ett duntäcke nu? -Jatack

07.58

Godmorgon!
Jag känner mig inte alls pigg på o gå upp och gå till praktiken idag, usch. Jag vill bara sova i en evighets evighet känns det som.. Men man måste väl!
Ska säta mig och äta frukost nu och sen byta om och försöka göra något åt skatboet jag har på huvudet, haha.
Hörs när jag kommer hem , fixar med kommentarerna då :) Pusss

23.08

Nu är jag så trött så det känns som jag har sand i ögonen, vill bara klia sönder dem. Men istället så skulle man ju kunna sova? och det är precis vad jag ska göra, kollat sista avsnittet på svensson svensson säsong 1 nu, alltidkul!

Nej, en dag imorgon med...
Puss och godnatt säger jag

21.08

Visst är det väl skönt med träning? Iallafall efter, man känner sig så otroligt duktig, speciellt såhär efter 2h fys, massa springa och massa styrka, träningsvärk imorgon? Ja, antagligen. Spännande och se..
Har skrivit på nu också, ringde gropptorp igår och sa att jag skulle byta och så skrev jag på för värmbol idag, skönt!

Har käkat lax och brocoli och grejer efter träningen, duktig jag känner mig. Dock har jag gått och skrikit efer choklad sen jag kom hem här, känner sånt grymt godissug (chokladsug) så det är helt sjukt. Slutade med att jag tog det sista ur nougatflaskan, sån där man kan ha på glass. Synd nog var det på tok för lite kvar och jag är fortfarande lika sugen.. Men finns verkligen ingenting, och det kanske är bra? för då äter jag ju inget :)

Nej, nu ska jag nog ta en värmande och skön dusch och sen kanske jag måste äta lite mer, en macka eller något. Tror jag åt lite lite. Jag måste ju bygga muskler nu!
Puss


15.20

Fick sluta redan vid strax innan 2 idag bara för att vi var så duktiga :) tackar man ju inte nej till direkt. Så var skuttade hem så glatt så glatt... sen ramlade jag såklart ner i soffan där jag även sitter just nu.
Evelina och jag har varit riktiga planerare idag, planerat en hel del. Och i sommar ska vi utomlands, ja det har vi bestämt. Frågan är vart jag ska få pengarna ifrån, ett litet sommarjobb skulle sitta som handen i handsken. Men annars, ja det får lov o lösa sig. För och inte tala om hur mycket jag stör mig på hennes nya lilla påhitt o säga - "Ja men absoluuut" Med lite speciell utalning sådär, det har hon iallafall sagt hela dagen, och även lite förra veckan, men idag var det extremt. haha

Ska bara sitta här och jäsa till mig lite nu, sen ikväll blir det fysfys baby. Ja, alltså träning.
Nej, dags för vila.. Puss



26januari

Måndagmorgon igen, usch måndagssmornar är allt annat än kul, man vill bara gräva ner sig när alarmet ringer, men jag är uppe och börjar klockan 9. Så jag ska nog hinna. Mitt hår känns helt flottigt? brukar tvätta det på kvällarna, tar så sjukt lång tid att torka mitt hår så det har jag helt enkelt inte lust att gå upp tidigare för att göra. Men iallafall, igår tvättade jag det på eftermiddagen innan vi åkte till factory, och då ska man väl inte behöva tvätta det på kvällen igen? det känns iallafall jätteäckligt nu.. jävla skithår! Får försöka fixat med torrshampoo.

Är hemma runt halv 4 idag med skulle jag tro. Slutar iallafall 3..
Skriver mer då :) Ha en bra måndag! Pusss


23.04

Hittade min gamla dåliga kamera förut, med dålig menar hag inte lite halvdålig utan verkligen uurkass. Iallafall så höll jag på ett bra tag med att försöka starta den med alla möjliga batterier, ingenting funkade, stendöd var den. Nu iallafall fick jag igång den för en stund sen. Och jag tror jag ångrar det.. Vad tänkte jag när jag poosade år 2004 egentligen? Tror fan inte jag tänkte. och helt ärligt så är det så allvarligt att jag faktiskt mår dåligt över att se endel kort. Mina ögon är snea, min hy är sämre än nu (=katastrof), min lugg ser flottig ut, mina fräknar ser ut som..jag vet ine vad. och jaa.. behöver jag säga mer? Vet inte riktigt om jag törs dela med mig av dem bilderna, synen på mig skulle nog ändras en hel del.. hehe
Hm, får se.. några bilder bjussar jag på iallafall.




Bulgarien -07, och jaa. Jag skäms för o säga det, men det är faktiskt jag som smälter ihop med sanden.



Ja, jag gillade Bulgarien.



Malin und me, haha snygga



Bal i 9an



Avslutning i 9an, glamorous.

Nej, någon av de hemska poosebilderna blir det inte nu. Kanske aldrig.
Nu måste jag försöka sova, praktik imorgon och jag känner mig nästan som att jag håller på och bli sjuk? men nej det tänker jag allt inte tillåta, det har jag inte tid med. Kommentarer och grejer fixar jag imorgon, måste försöka sova, Puss

Godnatt


17.53

Nu är snart den här helgen slut också, tråkigt.
Idag har det inte hänt allt för mycket, mamma och jag tog en sväng till Factory Outlet för att ha någonting att göra, fick med mig ett par cykelshorts eller cykelbyxor eller vad det heter hem, haha. Så kul var det :) Nej, men har det under shortsen när jag tränar oftast och har bara ett par så det kan behövas. Dessutom var dom jävligt snygga. Svarta med lite rosa :) Craft. Kanske kan få någon bild på dom, får se. Vet inte ens om jag kan ha dom föresten, lär märkas. hehe

Sen åkte vi och handlade och tog svängen förbi Mc Donalds. Skulle egentligen äta mat från Rhodos eller något annat ställe först, men sen orkade vi inte vänta på maten så vi tog driven, även jag var väldigt Osugen på det. men det slank ner..

Handboll på tv nu, någon minut kvar, sverige ligger under med Ett litet mål,  jävligt spännande..


11.36

Nu har jag varit ganska off i bloggen hela helgen, har helt enkelt haft annat för mig.
Igårkväll gick jag och möte joakim och sen kollade vi på körslaget och hade det mys bara, det gillas massa. Dock så har jag nyss följt honom till bussen igen, :( tråkigt. Nu får jag inte se honom på en vecka igen, eller ännu mer?

Vet inte vad som händer idag, känns som en såndär riktigt tråkig söndag. Vet inte vad jag ska göra? mamma verkar inte heller vara så sugen på o göra något, ingen av oss har duschat än eller nått. Hoppas jag inte behöver sitta här hela dagen iallafall, det vore riktigt tråkigt faktiskt.

Nej, dags o ta tag i saker och ting. Imorgon är det praktik igen, phuu. Vill inte, jag vill vara ledig hela tiden.
Vad ska ni göra idag?

20.21

Mums för potatisgrattäng (den vi kör på är grym) , fläskfile och brocoli.
Har även hunnit med och kolla på handbollen som dock gick åt skogen, satt här samtidigt så såg inte allt för mycket. hehe men iallafall så har dom matcher kvar tror jag?

Nu till det bästa, vilken minut som helst ska jag slänga på mig kläder och gå ut i kylan och möta min älskade.
Måste nog faktiskt sätta fart nu, får se om det blir något mer bloggande. ska mysa till tusen med joakim. bäst och passa på o pussa på honom :)

Ha en bra lördagskväll! Puss


17.09

Nu är jag hemma..
Gårkvällen blev bra och mysig, jag duschade och tog på mig myskläder hos anna sen åt vi och kollade lite Let's Dance. Och sen satte självande spelandet fart, haha. Körde GH world tour, singstar, eye toy och Buzz. Haha riktigt kul var det :) och tiden bara rann iväg, klockan 4 tror jag att vi somnade och sen vaknade vi runt 11 och åt lite chips och choklad, haha sen gick vi upp vid 12 och åt frukost och stressade och gjorde oss iordning och for inte till duveholmshallen vid 1 för att kolla på fotboll..

Nu sitter jag iallafall här men ska nog gå och hjälpta till med maten om det behövs.
Kvällen är oklar än så länge, hm..

Bilder från gårdagen kommer nog, dock har jag ingen bra kamera så mobilbilder är vad jag har att erbjuda, men kanske kan sno några bilder från anna eller carro :)
Puss

Puss

Nu måste jag börja fixa och packa ner lite grejer och så sen kommer anna och hämtar upp mig runt 10 i tror jag.
Blir väl antagligen inget mer bloggande förens i morgon eftermiddag eftersom jag sover kvar hos anna, kanske ska in till stan imorgon också och kolla på fotboll med anna och jag vet inte om carro också ska med? är dam-cup iallafall. och sen åker jag väl hem ch förhoppningsvis får jkag träffa J någon gång under helgen också.
Vi får se helt enkelt.



Nu måste jag ta nått och äta och sen sätta fart!
Ha en kanon helg! Puss


16.20

Hemma från praktiken för en timme sen ungefär, fick gå lite tidigare, onödigt o börja med något nytt tyckte dom.
Idag har vi gjort allt möjligt, fixat lite wienerbröd, plockat varor, kört truck eller vad det heter, diskat och fått utslag på händerna och så fick vi inte diska mer för att han trodde att vi var ovana och diska. haha lagom pinsamt. och sen har vi frysit och skrattat, haha.

Nu fastnade jag här och ska väl sitta här ett tag och svara på lite kommentarer och fixa. Sen ska jag byta om till träning och packa vanlig väska. för efter träningen följer jag med anna hem och så duschar vi och äter lite där, carro kommer också. Och sen är det bara mys med gottigrejer och Guitar Herooooooo I think. Det blir nog bra! Sover kvar hos annapanna med. PYYYJAMASPARTY! haha nej.

Nu ska jag fixa lite, återkommer :)
Puss

08.03

Godmorgon underbara fredag, sista dagen på första praktikveckan. tre veckor kvar sen..
Klev nyss upp och gjorde mig en god skinkmacka, men jag är väl snart hungrig igen, som alla andra dagar. Men det får funka, just nu är jag mätt ch belåten.

Har inte så mycket mer och skriva, godkänner kommentararna och det sen. Hinner inte riktigt nu, ska göra mig iordning
Ha en bra fredag :)

Godnatt

Nu tänkte jag faktiskt försöka sova, hela natten lång och vakna pigg och kry. Man kan ju hoppas iallafall?

Fredag imorgon vilket känns heeeeeelt underbart. Blir praktik, träning och sen mys hos anna på kvällen tror jag. Vet inte om vi sover kvar hos henne också? får vi seee :) Dagen får bli som den blir helt enkelt.
Nej dags och stänga av datorn, får se om det blir något skrivande imorgonbitti, beror på tiden. PUSSS


21.50

Tänkte bara berätta en sak såhär mitt i matchen liksom, jag tror jag har brytit en tå. Den brevid stortån på högra foten, haft lite ont i några dagar, kan ju vara från fotbollen? vet dock inte vad jag gjort. men mamma sa att den kan vara av, den ser lite skum ut. Aja går över, ville bara säga det. för är den bryten är det det första jag brytit. Haha Cooltjej.

Nej tillbaka till matchen som suger just nu..

19.42

Nu är det snart handbollsmatch igen mina vänner, Sverige-Kroatien. INTE MISSA!
Hoppas på en spännande match som Sverige sen tar hem :) Vad tror ni?
Tror matchen börjar 20.30, måste börja värma upp nu, häh.


mys

Jag har suttit och kolla färdigt på de gossip girl-avsnitt jag har, suttit här i mydkläder under en filt och druckit min cappucino med marabousmak, mums.  Riktig mysstämning har jag, bara någon mysig att sitta här med som saknas. Men så mysigt kanske man också kan få ha det snart? I hope.





MUMS!

220109

Blev inget bloggande imorse, jag var helt enkelt för trött för det. Sovit kanske 5-6 timmar inatt, alldeles för lite för mig. Med lite telefonsamtal och tänkande och oroande kunde jag helt enkelt inte sova, buuus. Somnade kanske 1-halv2, vaknade i chock vid 5 någongång, kollade telefonen, lugnade ner mig lite och någon timme senare somnade jag om och gick upp halv 8. Ja ungefär så såg min natt ut..

Iallfall, 4:e praktikdagen idag, plocka om godis (en hel vagn med marabou!!!!!!!!!!!!!) på förmiddagen och diverse annat, hängde efter robert lite, haha kul kille. Och jag kan inte sluta skratta åt evelinas påhitt, t.ex så pratar hon med alla tanter och även robert som att dom vore små barn eller allmänt dumma i huvudet, dvs. vääääldigt tydligt och med gulligull röst. haha! fick längre lunch då det inte fanns nått o göra, våran handledare verkar inte vilja ge oss så mycket o göra heller? Så vi skaffar oss egna arbeten.

Eftermiddagen var iallafall bäst, vi diskade äckliga grejer och körde in det i någon konstig stor disk, stog där med små köttbitar i hela huvudet och med ett vitt långt plastförkläde, haha. Medans det var i disken ville evelina posa och dansa och sjunga, så självklart gjorde hon det. jag försökte mig också på, men jag var inte lika bra!
Sen hjälpte vi till i sharken, (stavas?) det var nog roligast, vi filmade kött. haha hette tydligen så när man plastade in det, som kall grillad kyckling och sånt. och vägde och prismärkte och hade oss. avancerade grejer. Men han tyckte vi var jäääkligt bra! Evelina var nog dock bättre än mig, jag är en liten chicken men sen jävlar så blev det slätt och fint.
Gud vad råkiga saker jag pratar om? jaja, det hände iallafall mycket mer roligt..

Jag är hemma och är väldigt trött nu. ska lägga datorn åt sidan, hämta mig en till hönökaka med lönneberga skinka och sen lägga mig i soffan och kolla gossip girl :)
Godkänner kommentarer och det senare, jag somnar snart..
puss


-

Jag vill kunna sova, dock kan jag inte det :'( kommer nog aldrig kunna sova i natt.. och det känns mindre kul.
Tur att det finns fler som inte sover, vore mindre kul och ligga och kolla rakt upp i taket. Sen kollar jag på svenssonsvensson med, tidsfördriv!

2 praktikdagar kvar den här veckan, mycket skönt.
På fredag blir det antagligen myskväll med anna och carro, hoppas på att det blir det. skulle behövas och skulle vara så mys, länge sen man bara var med dom sådär. Lite gh world tour och sådär hos annapanna :)

Nej nu måste jag kolla på gustav igen och försöka få tankarna på annat håll, funnyyyy..
Puss

-

James Morrison, Puss och tack
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that aint real

Oh the truth hurts
And lies worse
I can't like it anymore
And I love you a little less than before

20.14

Nu har jag handlat med mamma, sen har vi gjort goda mackor. Mackor med köttfärs blandat med tacokrydda och grädde och sen ost på det och skjutsss in i ugnen, mums jag älskar det. Till det har vi druckit Cappucino med marabousmak, haha kan ju inte vara något annat än gott, eller hur? :)

Nu har vi precis haft handbollen på här, dock kollade jag inte så mycket på matchen. hehe Inte så spännande när sverige möter kuwait. dom vann med över 10 mål tror jag. Och jag har ingen aning om vem som var bra och vem som var dålig. Orkade helt enkelt inte vara så inne i matchen. Imorgon möter dom Kroatien klockan 8 tror jag. DET kan bli spännande! hoppas det iallafall.

Nu är det semestersvenskar :)



21 Januari

Skrev det här för X antal timmar sedan, men ser itne ut som det kommit upp :S gud vad blogg.se krånglar ;

Nu är jag hemma, eller jag har varit det ett tag.
Och jag gillar våran praktik riktigt mycket den här gången. Skulle nog inte vara så kul och vara själv men nu är det bäst. Vi har fixat färdigt det vi höll på med igår och sen har vi lagt fram varor med rooobert, haha skön kille. Plockat fram godis och blöjor, härlig blandning. Kan ju ana hur godissugen man blev. Evelina fick lägga fram maraboun, för min skull. så att jag inte började dregla, jag ÄLSKAR marabou :) Och sen har vi hjälpt söta människor ochsåvidare. Som vanligt heeelt enkelt.

Ska och handla med mamma när hon slutar jobba, hon kommer nog hem om en 20 minuter kanske.
Kollar på gossip girl nu, looove. Men missar på tok för mycket när man sitter och skriver blogg samtidigt, hehe. ska kolla färdigt på det här avsnittet nu innan mamma kommer.

Ikväll är det handboll igen, inte missa!

godmorgon

Varför är jag så otroligt trött? Visserligen sover jag ganska oroligt och vaknar några gånger ;/ men ändå..
Såhär trött måste nästan vara sjukligt att vara? Börjar iallafall 9 idag med, och jag har bara klivit upp ur sängen än så länge. Så måste ta på mig kläder och fixa lite nu!

Hörs i eftermiddag, svarar på kommentarer från tidigare inlägg då också, hehe.
Puss

23.04

Har lagt mig i sängen och ligger och kollar på första avsnitten av Svensson,svenson nu, haha riktigt kul om man frågar mig. Gossip Girl får vänta tills imorgon så jag har något och göra då med.
Måste stänga av snart och försöka sova, en dag imorgon med. Jag känner redan nu hur trött jag kommer vara imorgon och bara vilja dra på mig myskläder och ligga i soffan hela dagen. Men nej, praktiken är bra. När evelina är med iallafall. höh. Imorgon fortsätter projekt flytta om shampoo. Vi ska klara det!

Nej, godnatt alla söta.


21.00

Kul och träna idag med, skönt det. Riktigt kul tillochmed, var 24 st ;o Väldigt många om man jämför med vad det varit på andra ställen, hehe. Men det är så det ska vara, jag gillar det.
Har duschat och ätit massa mat nu också, hur gott som helst. Nu har vi precis kollat på mästarnas mästare och nu är det dags för andra avenyn. Har egentligen inte så mycket och skriva just nu, återkommer väl antar jag :)

Puss


17.12

Oj vad tiden rinner iväg.. Har kollat på ca. 1 ½ gossip girl avsnitt, haha.
Nyss stängt av det och nu måste jag byta om, kvart i ska vi hämta anna på staden och sen far vi till backavallen för lite träning :) får väl se hur det gååår!

Måste byta om, Pusss

15.46

Nu är jag hemma efter även den här "arbetsdagen". 9-15 idag, vilket gick helt okej. Fick en och en halv timmes lunch också för att det inte fanns någonting och göra då varorna inte skulle komma förens på eftermiddagen. Iallafall efter lunch skulle vi göra jag-kommer-inte-ihåg-vad-det-heter. Iallafall, vi flyttade helt enkelt om allting, vilket känns helt onödigt men det ska tydligen vara bra. men att man ska krångla till det så mycket? Vi har iallaffall fixat med alla shampoon och är inte färdiga än. mer än två timmar har det tagit oss :) Men hon tyckte inte att det gick sakta för oss, skönt. Vi har faktiskt jobbat och slitit och klurat och haft oss hela tiden. Vi ska fortsätta med det imorgon, kul! och ja, jag är allvarlig. det är rätt kul.
Evelinas byxor sprak idag också, hahah. Och så står hon och glor sig mellan benen och har sig mitt i butiken. hahaha! Nej helt normala är vi inte.

Nu är jag iallafall hemma, suuuperskönt. blir jobbigt fr ben och rygg och stå hela dagarna, inte van. men man kanske hinner bli på fyra veckor? :)

Nu ska jag iallafall kolla på gossip girl. och det är NUUUU!

08.04

Jaha, ännu en ny dag med praktik. Jag är dödstrött även idag, gick upp nyligen och vill bara lägga mig under mitt varma täcke igen. Men iallafall så hamnade jag här och äter frukost.

Hemma runt kvart över 3-halv 4 idag skulle jag tro, så bloggar mer då.
Känner mig rätt stressad nu, Puss

21.24

Blev ingen träning för mig idag, men imorgon blir det träning. måste måste!
Har istället gått en sväng och handlat med mamma och sen druckit te och ätit goda ostfrallor med ägg. mumma!
Kollade på handbollen också mellan Sverige-Spanien, Sverige vann. JAAAAAAAAAA! rätt bra match faktiskt, doder och sjöstrand eller vad han heter, i målet var bäst enligt mig.

Efter handbollen tog jag en snabbdusch och sen hamnade jag här framför idrottsgalan, mycket idrott. så det ska vara. maha.

Nu ska jag kolla vidare och sen måste jag försöka lägga mig tidigt.

Puss


arbetskvinnan

Är hemma från praktiken nu, idag behövde bara evelina och jag vara där 10-15 varav 1h var lunch :) skönt! Resten av dagarna ska vi jobba 9-15 och ha en timmes lunch, ska inte klaga. hehe
Iallfall idag har vi mestadels gått och frontat (stallt fram varor så att det står längst fram på hylan) Och tiden har gått så sjukt fort, faktiskt. Trodde Coop skulle vara hur segt som helst att vara på men det har rullat på och vi har gått där i våra snygga röda Coop-skjortor och haft ganska kul tillochfrån. Endel kunder är för roliga. Och i stort sett hela dagen har det varit pensionärs-race. Värst på förmiddagen, men dom är ju så söta. "men jag kaaaan ju inte engelska :(" hihi!

Det enda negativa var att man fick lite kramp i armarna tillochfrån och att knät typ är av, men jag lever?
Man är väl en arbetskvinna!

Nu ska jag bara ta det lugnt, och sen kaaaanske träna!
Puss


08.39

Jag kunde inte riktigt somna igår, men måste iallafall ha somnat senast halv 12? och klockan stog på 08.20 imorse och jag snoozade såklart en gång, hehe. Men jag förstår inte hur jag kan vara så trött, sovit nästan 9 timmar vilket är väldigt ovanligt för mig.  Ligger fortfarande kvar i sängen, viiiill inte gå upp. Men måste..

Idag bir det ingen bloggning förens kanske ikväll. då jag inte vet hur länge dom håller kvar oss på Coop, och slutar vi innan 5 hinner jag kanske träna vid 6, FYYYYS! det är sånt som visar sig.
Men ha en bra måndag, jag ska göra vad jag kan för att få en bra måndag :)


Lambi

Tänkte bara berätta om en liten upptäkt jag gjorde härom dagen när jag gick på toa.
Nått stog helt enkelt inte rätt till och det visade sig att vi hade rosa toalettpapper? hur gulligt är inte det? Jag blev superglad och har sen dess sprungit på toa stupikvarten för att få skåda detta vackra papper. Okej, där överdrev jag men klart man vill gå på toa oftare när pappret är ljusrosa.  Lycka!

Nej, gick och la mig för ett tag sen och mina ögon kliar som sjutton och jag är trött som en gris. Vet inte riktigt varför jag är så trött, kanske för att jag gått omkring och luffat hela dagen? kan vara så.
Iallafall så ska jag vara på Coop klockan 10 imorgon och sen vet jag inte hur länge jag ska vara där och utföra deras jävla arbete, för faktiskt så får man göra skitjobbet vart man än är. Även man egentligen ska vara med dom och se vad dom gör och lära sig av det, men icke! Jag kommer nog få plocka up varor X antal timmar om dagen, i fyra veckor, funny!
Jag hoppas vi får sluta innan 5 iallafall, så jag kanske hinner träna? dock är det osäkert, får säkert vara kvar till 6. Isf ska jag nog kolla om man kan börja tidigare istället och sluta tidigare. Eftersom alla 3 träningar i veckan är klockan 6 så vore det ju jobbigt om man slutar 6 och inte kan träna på 4 veckor? Nej, måste lösas!

GODNATT, MINA ÖGONLOCK ÅKER IHOP.. NU!


18.58

Nu har jag tagit mig hem till mamma, för ganska länge sen tillochmed. Har fått en sista puss av joakim också, sen foooor han home, eller bort. eller jaa..
Sen har mamma och jag köpt kebab med bröd och moffat och gud vad jag har ätit mycket och mycket onyttigt den här helgen? Jag ångrar det lite nu efteråt, men vadå. det är ju gott?

Kollar på handbollen på tv nu. Sverige-Sydkorea eller korea eller vilka det nu är.
Sverige leder med några mål, det är bra!
Ska kolla vidare nu, missar allting när jag sitter här :) Puss

slappardag, jotack.

Haha, jag får ingenting gjort. dödag!
Sitter och fixar lite med datrn och väntar på mat för tillfället, Kött, pepparbiff eller något liknande och potatisgratäng :) ska inte klaga! får hoppas att det är lika gott som det låter också, hehe.

Handboll på tv ikväll, inte missa inte missa!
Helt onödigt inlägg, men ha det så bra :)

Godmorgon bloggen!

Vaknade runt kvart över 10 idag, skönt!
Har sovit gott tillochfrån, drömt en del också, usch. Tycker inte om och drömma, drömmer man nått bra, som att man vinner massa pengar eller liknande så blir man jävligt besviken när man vaknar och drömmer man något läskigt/ledsamt eller liknande så får man orolig sömn och vaknar antagligen till av det.

Söndag idag, jag känner mig verkligen Otaggad till allt, just för att det är söndag kanske? Som jag skrivit tusen gånger tidigare så tycker jag inte om söndagar.  Idag har jag inte en aning om vad som händer heller, vilket antagligen resulterar i en ännu tråkigare söndag.
Och imorgon börjar praktiken också.. fyra veckor ska vi vara ute, och jag ska vara på coop, jag kommer antagligen dö. Efter praktiken så är det sportlov, så ingen skola på 5 veckor. Fast jag skulle faktiskt hellre vara i skolan, då vi iallafall inte gör så mycket där, häh. Kommer säkert ha långa jobbiga dagar på praktiken, usch.

Nej, nu ska jag moffa chips/godis som jag gjort hela helgen. Hoppas jag slutar skapligt imorgon så jag hinner till träningen? det måste jag göra, annars...


22.01

Tro det eller ej, men såhär snygg har jag varit idag;




Och såhär mysig går jag omkring nu, loove it.
Dock var rutan för ansiktet defenetivt ett måste på bilden.


bahbah

Jag känner mig inte på sånt där blogg-humör idag, som jag kan vara annars. Jag känner mer för o slänga datorn i väggen. Men det verkar ju onödigt?

Sitter och moffar chips och godis och kollar på körslaget nu, så det ska jag fortsätta med!
Återkommer vaaaa.


Lördag!

Gud vad mycket slapp det blir.
Ska snart åka iväg och handla iallafall :) och sen ska vi nog äta någon god köttbit, pommes och bearnaise, puuuuussss!

Känns lite tråkigt att jag inte är med joakim nu, trotts att han bara är hemma på helgerna. Men, jag får klara mig. Han är så bråkig den grabben ändå sååå.. :)

Nej, nu ska jag slänga på mig några kläder kanske, ser för täääskig ut. eller så åker jag i min stora mysiga röda luvtröja. jag menar, det är ju kallt ute? brr. Jag gillar när det är mörkt ute, då ser inte folk hur man ser ut :D
skyyynda emma, Puss

170109

Oj, nu har jag varit lite väl off här känner jag.
Men åkte ju som sagt till J igår, så blev inget mer uppdaterande då. Far kom och hämtade mig idag, så åkte vi til mamma och hämtade kläder och sen åkte vi hem hit och så har jag duschat och ätit och haft mig :)
Och nu äntligen sitter jag här i soffan och myser, hehe. Kollar på reprisen av semestersvenskar, rätt kul faktiskt!

Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske ska åka och handla sen. Hoppas det, sugen på nått gott. Typ.. lördagsgodis? Och sen skulle jag behöva hämta lite grejer hos mamma som jag glömde..

Nej nu ska ja hitta på nått!
Puss

-

Nu har jag tränat, jättekul idag med! vilken tur vaa?
Har hunnit duscha, äta mat och äta kladdkaka med grädde också. :) mums
Nu kollar jag på let's dance och kanske snart ska åka till joakim?
Om han svarar :)

Stress stress..
Hörs kanske senare? annars imorgon :)
Trevlig fredaskväll! Puss

16.46

Efter en halvtimme i telefonen med anna, med mycket tänkande fram och tillbaka om vad vi skulle göra kom vi fram till att vi enbart tränar. Vi vill till louisa men ändå inte, och sen är det så jobbigt och stressa, hehe. träningen slutar halv 8 och Louisas evenemang(haha) börjar runt 9. Och då skulle vi först ut till anna och duscha och göra oss iordning och "förfesta" Och sen få skjuts till strångsjö, Nej mitt hjärta klarar inte stressen. fast det skulle det nog. Åh jag vill ju också?
Men sen har vi inte fixat någon skjuts hem heller, lite sent nu kanske? Sofie kanske skulle kunna men hon jobbar och hon blir arg om jag ringer och frågar. Tjuuuuuris!

Nej, kom nyss på att jag inte ätit någon lunch? eller mamma som frågade och då slog det mig..
Åt ju kladdkakssmet så vart la mätt på det och då glömde jag bort det? klantigt emma. Så kanske måste äta något nu..



Kom på förut att mitt hår blir ganska fluff när det blir fönat, inte ofta jag fönar det..

New

Grejerna jag beställde var väl egentligen inga jätteroliga grejer, utan mer bra-o-ha grejor :) Från H&M är det!


Enkel topp med djup rygg, skulle dock kunnat tagit en storlek större!



Bikinin, som jag inte fick någon bra bild på. Marinblå/vit randig är den iallafall.




Skor, Stövletter.


Även espadrillos, som jag tydligen inte tog någon egen bild på?

Skickade även efter ett par beiga nya chinos, dom jag har nu är så fruktansvärt stora. Dom jag skickat efter nu är säkert försmå istället, inte helt lätt och skicka efter då jag kan ligga lite emellan storlekarna. Byxorna kommer nästa vecka kanske.

Puss


:)

Jaaaaaa! Jag hade rätt, igen ;)
Mamma var tvungen att vara med, och så ringde hon precis lägligt och så istället fick hon prata med hon som jobbar där, himla tur att dem känner varandra. Tur för mamma så att säga :)

Nu ska jag kolla om det är någonting som passar, det vore ju kul!
Puss

12.33

Oj, vad effektiv jag har blivit känner jag.
Har redan hunnit med att äta frukost, plocka in kläder i garderoben, baka kladdkaka och duscha, och klockan är bara halv 1 :) Annars när jag är ledig såhär och egentligen inte har så mycket inplanerat så kan jag kolla på klockan bortåt 5 och tänka "oj, jag kanske borde hoppa in i duschen nu" och så var den dagen borta liksom. Men inte den här soliga fredagen.

Nu ska jag föna håret och sen ska jag gå bort till OKQ8 och posta filmer och hämta ut ett paket. Om jag nu får hämta ut det, jag tror att mamma måste göra det och visa hennes leg, men det tror inte hon. Får väl se om hon har rätt för en gångs skull :) vore ju kul!

Nej, inte slöa till nu.
Föna håret var det ja..

Haha mor min och jag :)


160109

Idag är det fredag - underbar dag. och jag är ledig - underbart.
Har nyss ätit lite frukost och nu sitter jag och bara myser i soffan :) Såg nyss en bild på kladdkaka och hjälp vad sugen jag vart på det. Och nu såg jag en till sak, haha jag ser rätt mycket :) Nej men var en tjej med och sjöng på Oprah, GUUD vad bra hon sjöng ;o rysningar, jatack. Ung var hon också, svårt och säga ålder, men 12 kanske?

Nu sa precis mamma att jag skulle baka kladdkaka så skulle hon köpa grädde när hon slutar jobbet runt halv 2, hah den lilla gottegrisen. I min familj är vi riktiga gottegrisar, och jag gillar det!

Ikväll vet jag inte riktigt hundra vad som händer, en verkar inte som att det blir louisa's 18års fest! lite synd men jaa.. Istället kanske det blir träning och mys. Myyyycket nyttigare så ska inte klaga. Men egentligen vill man ju gå och fira sina väbber (: Men hon ska ha det i strångsjö eller vad det var så är svårt med sjuts och hämtning och allting också så vi får helt enkelt se hur helgen slutar :)
Min far skulle iväg ikväll iallafall, så jag blir kvar hos mamma och kanske åker ner imorgon istället.

Ja, annars har jag inte så mycket mer struntprat att bjuda på.

summerdreams

Ojojoj, nu börjar gäspningarna sakta men säkert smyga sig fram känner jag.. Och jag tror bestämt att jag suttit här, på samma ställe i soffan med en värmande dator i knät sen jag kom hem, runt kvart i 4.  Det här är inte bra, jag kommer få dubbelfyrkantiga ögon då tv:n är framför mig också. Och sen sitter jag mest och skriver massa trams här.

Jag längtar något grymt till sommarn, kunna sola på dagen och sen hem och duscha och göra sig iordning med bara lätta kläder. klänning eller shorts/linne. Och känna sig sådär grymt snygg och fräsch av solen man får under dagen.
Det är annat nu, man blir blekare och blekare och känner sig lika ful efter man duschat som innan och vill helst av allt inte visa sig för folk för att man ser ut som ett rödflammigt lik i ansiktet. Och sen ska man behöva släpa omkring på tjocka vinterjackan som faktiskt är så varm så att jag svettas i den ibland, men ändå.. och halsduk uppdragen till näsan för att synas så lite som möjligt! man får ta till med alla knep. Alla lösningar är bra, men solen måste väl ändå vara den bästa?


Tror jag ska införskaffa mig ett par höga jeansshorts till sommarn, hiss eller diss?


Lite sådär lagom skön!



Nej, nu ska jag dejta sängen och min underbara kudde.
Ska nog kolla på något avsnitt av oth eller något annat.
Blir det inget mer skrivande nu så hörs vi imorgon :)
Godnatt!


20.40

Varför är allt så dött för?
Ta mig härifrån, jag vill utomlands, nu nu nu..

Sitter och kollar på generation fett på kanal3 nu, heeelt sjukt. det ser overkligt ut. Hon som är nu måste vara över en meter i bredd över höfterna? ser helt overkligt ut, jag förstår inte.
Jag skulle aldrig kunna låta mig själv bli sådär. att se kroppen bli sådär. Nejtack! Nej dags för att börja träna, PÅ RIKTIGT! Nu satt en tjej precis och hoppade på en kille, haha mysigt. Hoppade och knuggade, nej usch. grabbarna ville tydligen bli "kvävda" ? okej. Sqauzing eller något kallades det visst.
KVÄVNING, KVÄVNING. Kom och köp! 3000kr.

Nej, nu ska jag inte sitta här och sitta längre. skriver senare :)
Puss





17.02

Fick nyligen syn på den här på en annan blogg, kolla på den säger jag bara, helt sjuk!


16.14

Nu är jag hemma efter dagens skoldag, skönt. Var inte spciellt ansträngande dock, inte gjort sådär fruktansvärt mycket.
 Var en sväng förbi Coop på håltimmen vi hade och presenterade mig, dock så var min handledare på lunch så jag pratade med någon annan trevlig människa som först sa att jag skule börja 8. Sen frågade han om jag tänkt sova till 9? Ja, jag hade ju det sa jag. och så fick jag komma 10 istället :) Super!

På mentorstiden fick vi reda på att vi ska ha övernattning någonstans i skogen i 2 nätter. Tre dagar. 21-23 April tror jag att det var, gaaah. Jag kommer att dö. Men det blir säkert kul, men klassen - Jag kommer se ut som ett as. Haha men förhoppningsvis gör alla andra också det. Jaja det är långt kvar..

Nu är det dags för soffmys tror jag allt.
Föresten, vet ni? JAG ÄR LEDIG IMORGON. stor puss på det!



HUNGRIG!

Jag hoppas verkligen att vi får lunch snart, jag håller helt ärligt på att svälta ihjäl, DÖ! sakta men säkert..
Dock så var det soppa eller något liknande? men nått kanske det finns som man kan äta, en knäckemacka? ja bättre än ingenting iallafall..

09.29

Nu har vi haft prov i praktisk maknadsföring B, chansade på alla frågor, och då menar jag alla. Men äh. Vi var bra 7 i klassen här som gjorde det ändå. Vet inte vart alla är? provsjuka som vanligt?

Fick reda på att vi har håltimme i eftermiddag också, hm inte kul. Och imorgon kanskekanske vi är lediga, hoppas. Eller så har vi en lektion. Nu vet jag inte vad vi ska göra, vi sitter 4 små kottar i klassrummet. DiscoKjell försvann som vanligt. nästa lektion är bortåt 12 kanske. då står svenska på schemat och min älskade krönika ska in, skönt och bli av med den.
Sen håltimme, arbetsmiljö och säkerhet och sen sist mentorstid, lång dag idag. Jag är redan trött.

Nej nu ska jag kolla runt lite och se vad jag kan hitta på.

15januari

Oj här sitter jag och ser att klockan rinner iväg, om en halvtimme ska jag gå till skolan och jag har varken ätit frukost eller gjort mig iordning, nej dags att sätta fart emma. Ha en bra daaaag :)
Puss



Gårdagens solsken..


23.13

bluuhu, jag är trött och tänker gå och sova snart. Jag har inte fått någonting pluggat, mindre bra.
Imorgon är det en lång och jobbig dag i skolan, jag förstår inte, torsdagar har nästan alltid varit jobbiga dagar under min skolgång? jag tycker därav inte om torsdagar.

Nej nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen krypa ner.
Hörs imorgon :) Puss


Dagens idrottslektion, jag var seriös tidtagare.

Kebabtallrik till lunch!

21.19

Haha, jag har precis fixat med mammas mp3 så att den funkar och lagt över lla låtar från den till hennes telefon också, såklart så sätter hon hörlurar i öronen på direkten och börjar sjunga, högt. och jag skriker - TYYYYYYYYYYYST! Hon kollar på mig och börjar mima istället. så börjar jag sjunga högt till bättre musik istället och så skriker hon -TYYYYST! mitt i mitt ansikte istället. lite kul ;)

Nu ska jag duscha, sen fixa till krönikan. (inte gjort någonting idag, fy) och även kanske öppna boken som vi har prov på imorgon, orkar inte. ingen ide när det är 3 kapitel känner jag..

Återkommer :)

19.52

Idag försökte vi seriösa bloggare ta en seriös "dagens outfit bild" gick sådär om jag får säga det själv. haha
Men här ni mig iallafall;


Svar från frågestund

Svaren kommer lite tidigt men det får gå :)


När startade du din blogg?


Jag vet inte riktigt när jag startade min blogg? För något år sen kanske, men har bara varit aktiv till och från. Nu är jag igång igen :)


När hade du tänkt medverka i lets dance?


Haha, vilken goo fråga. Men nej jag har faktiskt inga planer på det alls. Jag är ju bara en Ö kändis.


Hur gammal är du?
Vilken stad bor du i?


Jag är 17 år gammal. Född -91 och jag bor i en liten håla som heter Katrineholm.


Har du förstorat något på din kropp och isf vad?


Nejnej, verkligen inte.


Vad det jobbigaste du varit med om?


Hm, det jobbigaste jag varit med om. Den var svår. Kommer inte på något ordentligt svar på den frågan tyvärr. Klart jag har varit med om jobbiga saker i mitt liv, det har nog alla. Men ingenting speciellt som verkligen har vänt uppochner på mitt liv.


Hur mycket tjänar du på dina annonser på bloggen?


Det är olika!


Om du var intresserad av en relation med en kille eller någon typ av förbindelse, hur skulle du göra för att "få honom"?


Vilken kul fråga!

Jag skulle vara mig själv, det är bästa sättet. Man kan ju inte heller gömma sig, då får han ju inte syn på mig? Man måste visa framfötterna och inte vara för feg. Vågar man inte ta kontakt IRL så kan alltid msn vara en start. Fixa hans msn och börja prata lite smått allmänt om något, ni kanske finner massa gemensamma intressen och kan hitta på något kul tillsammans sen. Go for it!


Jag undrar om dina föräldrar brukar läsa din blogg och vad tycker dom om den isåfall?


Jag vet faktiskt inte riktigt om dem följer den,  men gör dem det så tror jag säkert att dem gillar den. Dem gillar ju mig förhoppningsvis och då gillar de ju även det gör gör :)


Är bloggen ditt arbete eller bara en kul grej?


Bloggen skriver jag för att jag tycker det är kul, ingenting annat!


Vem är din bästa vän?
Har hört mycket bra om din vän Evelina ;)


Haha, jassådu. Kan det kanske vara evelina själv som skrivit den frågan? ;)

Men bästa vänn, jaa jag vet inte. Jag har inte delat bästishjärta med någon alls faktiskt.

Alla mina vänner är fina vänner :)


Vad är du mest nöjd med på din kropp respektive minst nöjd med?


Oj, svårt. Jag får faktiskt många kommentarer om att jag har så fint hår, dock tycker jag själv att det är väldigt risigt. Man får ju leva med allting så jag vet inte, jag är faktiskt inte kanonnöjd med någonting alls, men jag säger ändå.. hm magen. Den har varit väldigt vältränad en gång i tiden. Minst nöjd är  jag nog med mina ben, mina lår speciellt. Och även mitt dåliga pigment, jag vill bli bruuun lätt :)


Varför tror du att så många har någonting emot dig?


Vad menar du med den frågan? Det är inte många som har någonting emot mig? :)


Hur ser din familj ut? Hur många syskon osv?


Min familj ser ut som så, att jag bor med min mamma. Mina föräldrar är skilda, min far bor också i stan och jag är där varannan helg och när jag känner för det helt enkelt. Jag har även en syster som är 19 år och har flyttat hemifrån. Hon orkade nog inte med oss :)


Vad är ditt drömjobb?


Mitt drömjobb, oj.

Många har ju haft som drömmar när dom är mindre att bli poliser, prinsessor, prinsar, skådespelare, artist och andra glassiga jobb. Men vad jag vet så har jag inte haft så mycket såna drömmar?

Men mitt drömjobb måste nog ändå vara reseledare eller något annat resande jobb. Eller något inom sport då jag gillar sport!


Vad tycker du om din vän Caroline?


Jag vill inte kommentera min vänn caroline.

Nej, jag skojar med er. Caroline är en nära vänn till mig trotts att hon aldrig har tid för mig då hon umgås med sin pojkvänn i stort sett varje ledig minut :)


Tack för alla era frågor!

Puss


16.01

Gud vad gott med glass, har ätit för hela veckan nu känns det som :) dock blir det nog mer glass , hehe.
Vet inte vad jag ska göra nu, slå på tv:n och lägga mig och bara ta det lugnt tror jag. Slänger upp svar på frågorna senare ikväll, runt 7 kanske?

Nej, nu ska jag kanske läsa igenom krönikan och ändra lite på den och sen kanske göra något mer plugg om jag orkar, antagligen fastnar jag framför televisionen eller en film, skönt :)

soliga onsdag

Jag slutar egentligen 15.15 på onsdagar, men sista lektionen var inställd och vi jobbade väldigt snabbt på matten så jag slutade redan 12.45 :) Huuuur skönt var inte det tro?
Var inte med på idrotten imorse, flera som inte var med, jag var inte ensam. Åkte med evelinas bror till skolan sen, missade bussen. Slutar 9.35, bussen går 9.32 tror jag, men brukar inte gå förens ca 9.35 ändå. Men såklart så fick vi ine sluta en enda minut tidigare, som vanligt. Men tack vare att vi inte väntade på nästa buss så hann vi till svenskan, och det är ju bra.

Jaaaa, nu kom jag precis på att vi har glass i frysen, ska hämta lite glass och sen ska jag lägga in lite bilder från dagen :)

Glöm inte bort och ställ frågor?

Puss :)


frågestund

fått en hel del frågor,
Vi kör en frågestund?
fråga vad ni vill :)


plusikassan.se

140109

Godmorgon!
Är nog lika trött idag som igår, men ändå sitter jag här? Jaja, dagen börjar med idrott nere i duveholmshallen 8.25. Jag har dock inte bestämt om jag ska vara med eller inte än, jag borde inte vara med känenr jag när halsen är såhär men samtidigt är det ju inte bra och inte vara med. Fast efter att jag varit med och försökt sprungit coopertest och nästan ramlat ihop för att jag var sjuk så brukar rickard tyck att det är bra när jag inte är med för att jag har inte i halsen eller liknande. Men idag är det något fystest tror jag, får väl dåligt iallafall när man inte känner sig pigg.. kanske borde skita i det.

Nej nu måste jag sätta fart, bara gått upp än, ska gå om en halvtimme..
Bara ett problem kvar, idrottskläder eller vanliga kläder?

JAAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! jag känner bara för och skrika.
Skrivit nästan en A4 nu, på 10 minuter. Den så kallade krönikan. Sen om det är en krönika jag skrivit eller inte, det har jag faktiskt inte den blekaste om, men jag har skrivit det och det känns så sjukt jävla underbart. Fick världens kick av äpplet jag åt, bara skrev och skrev och mamma vart chockad när jag kom in och läste det för henne. Hon tyckte nog att jag var duktig flicka, och hon fattade inte hur jag kunnat få ihop det på så kort tid. Om det är bra sen eller inte, det kvittar. Jag förstår inte ens vad en krönika är. jag känner mig bara allmänt.. stolt!

Jag har fått kärlek till äpplen nu känner jag, räddning!
Och nu kan jag gå och sova gott och inte ha dåligt samvete, Så det tänker jag göra nu, ska borsta gaddarna och göra mig iordning först bara sen sk jag försöka sova så jag kanske är vid liv imorgon när jag vaknar iallafall.

Morgonen börjar med fystest, får se om jag kan vara med.
Godnatt


hat hat

Nu har jag frukt och pluggstund. Sitter och knaprar på ett äpple i hopp om att bli smart då? smarta människor brukar äta äpple tror jag allt. Enligt mig iallafall. Jag är ingen frukt/grönsaksmänniska. enda jag gillar är äpple, mandarin och banan. Äter det dock bara någon gång i månaden, men kanske ska skärpa till mig nu? enda grönsaken är brocolli, om det nu räknas som grönsak? noll koll.

Jag har skrivit 2 rader på min krönika, och det går sämst, men jag måste skriva mer nu, måste måste måste.
LÅT FANTASIN FLÖDA, jo tjena.

Nej, back to frukt och pluggstunden.


heelp

Jag har inte fått någonting pluggat? hjäääälp!
Ska hoppa in i duschen nu, mitt hår har setat uppe i någon slarvig knut enda sen jag duschade imorse, alltså gick jag bara upp i morse i stort sett. Kanske fortfarande är blött? gick och la mig med blött hår vilket jag mycket väl vet att det inte är bra, men fanns inget annat alternativ.
Sen måste jag nog kolla på andra avenyn vid 21.00 och sen kanske jag kan skriva några rader? eller kanske, jag MÅSTE! jag är trött och mår dåligt och vill bara krypa ner under täcket :(

Jaja, siså, sätt fart emma.

17.41

Åh, nu har jag varit och handlat och fått min ischokladglass :)
Ska äta tekakor med kokt ägg först sen glaaasss, gott. och skönt för halsen om inte annat.

Sitter och kollar på the hills just nu, ska kolla om det är någonting bra på tv ikväll annars ska jag nog dra på en film, det blir myyyys. Jag känner mig verkligen helt död så ska bli rätt skönt att bara ligga här och slappa, dock måste jag nog plugga ;/ Och egentligen känner jag världens träningssug, men nej emma! då slår mamma mig, haha nej men är inte bra o träna så jag får vänta till nästa träning och hoppas att jag kan träna då istället.

Nu är äggen färdiga, mums :)


130109

Puuh, nu är jag hemma från skolan, superskönt.
Inte speciellt jobbig dag, det enda jobbiga var väl matematik B, men än så länge hänger jag med i kursen. men jag har sett andra jobba med matte B tidigare och har inte sätt speciellt lätt ut då, men.. jag kanske är naturligt smart? önsketänkande..

Tog en snabbsnabb visit på stan med evelina efter, hon skulle handla bok och jag skulle handla halstabletter, för ja. min hals värker vill jag lova? så blir tyvärr ingen träning för mig ikväll, även jag vill. Fystest på idrotten imorgonbitti? får hoppas att jag kan vara med på det.

Idag ser ut som en riktig pluggdag, jag vill inte? Känner att jag inte kommer få något gjort heller, fick hem lite nya filmer från Lovefilm förut, supersmidigt är det. bara och kolla och sen skicka tillbaka så får man nya :) ingen fraktavgift eller något. Så mamma och jag kollar kanske på någon av dem sen, är ju bra och skicka tillbaka så fort som möjligt så får man snart nya :) Ni får en länk här nedan.

Tror hon ska och handla med sofie snart, har sagt till henne att köpa ischokladglass, hoppas hon gör det. eller så följer jag med och handlar och ser till att det blir köpt. Men tror inte jag orkar, känner mig helt död.

LoveFilm.se


-

Caroline klagade på att jag skrivit att vi skulle skriva en novell, är ju faktiskt en krönika vi ska skriva, förlåt kompis!

Sitter i skolan och har webbdesign nu, är trött så jag dör men jag tycker jag är duktig som är här iallafall.
Slutar omkring 2 idag tror jag, skönt att det inte är någon lång dag iallafall :)
Nu ska jag hjälpa evelina, försöka iallafall. Puss

godmorgon.

Såhär trött tror jag nästan måste vara olagligt att vara?
Iallfall så måste jag gå till skolan när som helst, har bara klivit upp än så länge, blir att skynda sig rejält.
Ha en bra dag! Puss


22.56

Åh, varför är jag så seg när jag ska göra någonting för?
Borde egentligen sova, men är så himla jättesugen på och se filmen nu. Kommer bli jättesent ikväll då och så kommer jag vara död imorgon. Men kanske ska se på den ändå..

Satt och fundera en sväng förut och kom fram till att det är rätt mycket jag ska "fixa" ringa hit och ringa dit, göra det och gå dit. och ja, det är mycket nu helt enkelt. Men dom där två telefonsamtalen ska jag nog försöka ringa imorgon. Men som sagt, jag är rätt se när det gäller att göra endel saker, tar mig liksom inte för.
Men ett samtal kanske jag kan få avklarat? kanske även kan göra färdigt rapporten och skriva novellen måste jag. och sen ska jag träna också.. jaa det är mycket nu!

Godnatt, ge mig en bra tisdag!


twilight

Oj, vad slö man blir efter träning. jag har faktiskt inte kommit in i duschen än, lite äckligt kanske?
Ska bli skönt med en dusch snart iallafall.
Tänkte lägga mig under mitt sköna täcke och kolla på twilight sen, jag är lite efter och har faktiskt inte sett den än. Alla verkar ha blivit helt sålda av den filmen och sett den hundratusen gånger, får väl se om det blir likadant för mig. Brukar annars mest gilla komedier och romantiska filmer. Men det här kanske är ett undantag?

Vet inte om vi har webbdesign imorgonbitti? Han har inte sagt något annat, men han är nästan aldrig där eller så är det fel på något annat. har det första lektionen och finns det något värre än att gå upp tidigt och dra fötterna efter sig när man går där som en zombie till skolan och sen har man ingen lektion? Usch, då blir emma sur, riktigt sur.

Jag har fortfarande inte börjat på min krönika, varför är det ingen som kan hjälpa mig? ;o



jag mår bra nuuu!

Nu är jag hemma från träningen, sprang en sväng, körde lite hm typ intervaller, sprang igen, 3 ruscher uppför en lång backe, var ute i en timme. Sen Körde vi styrka inne i en timme, olika stationer, först var det ben och rygg och sen armar och mage. Rätt jobbigt pass, ingen direkt vila!
Och nu mår jag sådär bra igen :D som man gör efter träning. Underbaraste som finns, nästan.

Precis moffat i mig massor med mat, måste ju bygga lite muskler. hehe göra ett försök iallafall :)
Ska nog snart hoppa in i duschen..


Taggad?

Träning står på schemat idag, 2 timmars fys närmare bestämt va det nog. Löpning en timme och styrka en timme. Tur att Anna är med så att hon kan bära mig fall jag inte orkar :D
Måste nog äta något mer nu och sen byta om, skriver efter, om jag lever.
Puss


14.14

Hemma från skolan, slutar egentligen 15.45 idag men webbdesignen var inställd för att det var något fel på servern :) Skönt!

Hade fått email från Spotify, så nu har jag laddat ner det, kanon. Rätt skönt att kunna lyssna på vad som helst utan att behöva ladda ner, för det är ju faktiskt olagligt, haha. Nej men jag tror jag gillar det där spotify, har lite svårt att komma på låtar bara men det löser sig.

Skickade efter lite grejer från H&M för ett tag sen, borde komma när som helst tycker jag? trodde det skulle komma idag, men verkar inte som det, kanske inte kommer förens i slutet av veckan. Passar det jag har skickat efter så ska jag visa er :) Ibland blir man ju så himla missnöjd när man får hem grejerna, ser jättefint ut på bilden och på den som har det på sig på bilden men sen när man får hem det kanske färgen är helt annorlunda eller så sitter det jättefult. Men nått kanske passar, hoppas.

Måndag

Snart börjar öfan med gitte, vet inte ritktigt vad som händer då men den som lever får se. Hon brukar vara rätt bra på att prata den tjejen så.

Jag och bloggcarro har ju numera blivit seriösa bloggare och kommer ta det här på största allvar, mycket updates, dagens outfit, framåt kanske det även kommer lite frågestunder och kanske även någon spännande tävling, det får ni ju inte missa?

Nej, kommer snart mer updates /bloggemma

jsg
Vart tog snön vägen?

-

Caroline och jag har nu börjat storsatsa på våra bloggar, haha.

120109

Godmorgon.
Jag måste ha varit trött när jag stallde klockan igår, den ringde redan vid 8 imorse, börjar inte förens 10. Min första tanke när alarmet ringde imorse var "vem faaaaan ringer mitt i natten?" så trött var jag, trodde klockan var kanske 3 på natten, men icke. iallafall så stallde jag om larmet och gick upp strax efter 8.30 istället. Gick upp och åt frukost och nu gick jag och la mig igen? mindre smart..

Nej, nu måste jag gå upp, usch vill inte.

21.19

Oj, nu har hela dagen gått.
Började med at vi städade bort julen helt och hållet här hemma, känns helt tomt och tråkigt överallt men man måste väl, ser kanske lite dumt ut med julgran i april?
Efter det åkte vi och postade filmer som jag fått hem, är med i det där lovefilm, så nu kommer det snart 2 nya filmer :) och sen åkte vi även och solade på gran canaria en stund, eller solariet på norr, jag vet inte vilket som låter bäst, skönt iaf.

Sen har vi även hunnit med och rensat istort sett hela lägenheten, och gud vad mycket skit vi har.  2 stora soppsäckar med bara kläder och skor, ytterliggare kanske 6 papperspåsar med kläder/skor, gittarr och ja, allt.
Jag har rensat min garderob med, har dock lite kvar. Slängt massa. trosor storlek 146, någon som behöver? oanvända tshirtar, coola we tröjor, mängder med träningskläder och ja. det finns det mesta. skönt och rensa iallafall!

Frammåt kvällen kom sandeyJ över, hon tyckte att vi borde plugga. Så jag kunde inget annat än att göra som hon sa. Så vi har suttit och skrivit på våra rapporter om apu:n som skulle varit inne för månader sen. Jag är dock inte klar än men kommit en bra bit på vägen och känner mig riktigt stolt över mig själv, haha. Tur att nån ser till så jag får något gjort.

nu är det bara den där jävla krönikan att skriva också, jag fattar verkligen inte hur man skriver en krönika om omöjlig kärlek 2009 ? förstår ingenting, hjäääälp mig!


Godmorgon

Nu har jag vaknat till och ätit god frukost, mums jag älskar frukost, oftast!
Mor min och jag ska städa bort julen, nu ska vi börja tillochmed, pust.
Skriver sen, puss

01.00

Sitter och kollar på kläder och känner att jag vill köpa allting, precis allt. Ja nästan iallafall. Jag vill bara ha massor med pengar och klicka hem allt jag blir sugen på just för stunden. men det kan jag väl fortsätta drömma om, sån lycka kommer jag nog aldrig få känna. Ingen verkar förstå hur lycklig jag skulle vara heller? Min pappa vill inte ens ha pengar? hm, hoppas han vinner pengar, då borde ju jag få dom? eftersom han inte vill ha massa pengar..
Ibland tänker jag till, i fortsättningen ska han få en trisslott både när han fyller år och i julklapp, billigt och bra och jag kan bli rik på det.. Fast jag skulle nog inte få något. men scch, jag drömmer..

Kanske borde ta och dejta sängen snart? Det är ju faktiskt en dag idag också. Har dock ingen aning alls om vad jag ska göra när jag förhoppningsvis vaknar upp pigg och kry imorgon, känner mig varken pigg eller kry nu..
Kanske borde göra någonting åt skolarbetena jag har ligger och väntar på mig? Men man vill ju inte göra söndagarna tråkigare än vad dom redan är? svårt det där..

Nej, dejting var det ja..
Dock somnar jag väl inte förens om några timmar, datorn gör mig pigg.

Ge mig en utlandsresa, tack!

23.53

Riktig moffardag med tacos, marabou och pepsi, jag gillart, massor! Hunnit med och kollat på körslaget med, kuljul.


Vi har inte städat ut julen än här hemma, vi helt enkelt orkar inte? jag tycker det är mysigt så jag tycker vi kan ha kvar det ett tag till? men imorgon måste vi nog, mamma vill inte riktigt att det ska vara kvar tror jag inte.


Jag längtar tills vi ska flytta, egentligen gillar jag den här lägenheten, men ska bli skönt och börja om från noll i rummet och allt. göra iordning allt från början liksom. Och jag ser faktiskt fram emot att packa ner allting, slänga all skit och rensa, för rensa. jootack det kommer vi få göra. kommer få slänga hälften av alla våra ägodelar.haha


Jaja, nu ska jag inte sitta här och tjata mer.

Bjuder på en biffbild =)


100109

Jag hade mer träningsvärk efter jag åkt snowboard än efter ftbollen? Kanske för att man använder helt andra muskler när man åker snowboard.. Skönt att jag inte fick nått efter det igr iallafall. Dock så fick jag ännu mer ont i halsen, kände det redan efter att jag tränat i kylan i en halvtimme, fast jag svettades som en gnu! Mitt huvud gjorde ont också, öronen blev väl kalla, även jag inte kände av det. inte bra.

Nu ska jag iväg och handla med mor min. Blir nog tacos ikväll..

Recept på emmas tacoooos;
- bröd
- Köttfärs med tacokrydda i
- vitlökssås
- Ketchup
- ev lite ost.

haha mums!

NUUU ska vi åka


Let me hold you

Tränat fotboll i 1½ timme på konstgräset nu. Svettigt och skönt och jag kommer bli förkyld, men det får man ta.
Nu har jag kommit hem, duschat, tagit på mig myskläder, satt mig i soffan och ätit mat.. och guuud vad bra jag mår nu! Det finns nog inget skönare än efter man har tränat och mysa till det. Ska nog ta ett snack med gropptorp, är ju dubbelt så kul och träna med dfk, om inte ännu roligare. Jag gillar och ta ut mig och svettas!

Sitter och kollar på Let's nu, nästa år ska jag vara med. Haha skämtåsido.
Alla får iallafall sämst poäng..
Ska kolla vidare. Puss


Jag mår bra nuu


Fredag, älskade fredag.

Gud vad mycke slappdagar jag har nu för tiden, även det egentligen är en hel del jag borde göra? hrm
Var iallafall i skolan och hade en lektion, en helt onödig lektion dessutom, kunde lika gärna gjort uppgifterna hemma, men jaja.. duktig som jag är så var jag där.

Har haft ont i huvudet i stort sett hela dagen ;/ känns mindre kul.
Jag ska iallafall iväg och träna ikväll, anna ska med, kul. Om hon inte ångrar sig helt plötsligt förstås? då är det inte kul och då blir emma väldigt oglad.
Får väl se hur det går, utomhus är det också, brrrr.
Sen blir det väl hem antar jag och sen kolla på Let's dance och äta något gott, önskar jag iallafall. dock så har vi inget onyttigt och gott hemma förutom en julmust som jag hittade i skafferiet igår, det var lycka!

Nu ska jag inte sitta här ch prata mer strunt.



10.25

Ligger fortfarade kvar i sängen, känner mig lite konstig, seg och huvudet känns tungt och ögonen gör ont, hrm..
Men ska iallafall gå up snart och äta lite frukost/lunch innan jag går till skolan vid en sisådär 12.15. hemma igen runt 2.
Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske träning ikväll? om anna ska med och jag inte känner mig såhär seg då med.. Vet inte om J kommer hem också, men har ju inte kunnat prata med honom så ingen aning om hur det blir med det, han är säkert upptagen. Kommer han hem ska han säkert se semifinaler/final i speceritjänst cup som om jag inte minns helt fel är ikväll.

Jaja, nu ska jag äta någonting.

You can't play on brooken strings

Såhär snygg och sliten kan man vara efter en hel dag i backen, får se om det blir på lördag igen?


Jag har suttit här under dagen och kollat på I en annan del av köping, får aldrig nog av det. dom är ju störtsköna, haha. Kanske är såna jag ska jobba med? hm..
Ska snart gå och göra min otroligt underbara, jaa.. säng, sällskap. Men det sällskapet är ju inte helt fel? Jag ska ligga där lääääänge också, börjar inte förens halv ett imorgon så något alarm behövs inte heller. det finns inget värre än att vakna till alarm tror jag inte, det är dödens!
Ska nog kolla på gossip girl eller one tree hill, eller sunes jul? många bollar i luften, haha.


LINDA HAMMAR!

19.12

Gud vilken slödag, bara suttit här sen jag kom hem. Ätit ugnspannkaka också, mums!
Känns som det är massa och göra med skola och jag vet inte allt, men jag är så dålig på o ta tag i saker. Har en heldel inlämningar och något prov framöver, och då går vi ändå bara i skolan imorgon och sen nästa vecka, sen är det APU i hela 4 veckor, jag kommer dö! men hoppas det blir någotlunda kul iallafall. Förstår inte hur endel lärare tänker, jag menar.. hur fan ska man kunna skriva en krönika på typ 4 50minuters-lektioner när man aldrig har skrivit en förut och inte ens vet vad det är? haha, nu har vi iallafall bara en lektion kvar och skriva på sen ska den vara färdig, huraa! Jag har inte börjat än..

La in lite bilder på datorn nyss, kanske kunde vara kul?



HannaP och jag var lite tuffare en gång..



Jag lekte hård på Rhodos



Ludwig för något år sen kanske?
Ska försöka ta en updatebild på honom,
senaste månaden har han ändrats
enoormt



Me und Anna



Kretaoutfit



Me und my cp-armar



<3 27/1-08

Nu orkar jag inte mer, :)
Nu blir det tv. Pusspuss

8 Januari -09

Försökte skriva ett inlägg i stressen imorse, men ingenting funkade. Jag var iallafall grymt trött och ville bara gå och läga mig men gick iallafall upp och gick till skolan, och kom i tid!

Skoldagen har väl varit rätt död, mycket lektioner och lång dag, men tror faktiskt knappt vi gjort någonting. slappt!
Hade mentorstid och fick reda på att någon gång under v.18 så ska vi ut i skogen, klassen. Friluffa lite, vilket tydligen ingår i kursen idrott och hälsa a. Vi har inte fått reda på så mycket mer än att vi ska sova minst en natt, antagligen två :O och sen göra lite olika aktiviteter där. Jag kommer frysa öronen av mig, och mitt hår kommer vara som ett margarinpaket, 100 % fett. Men det är ett tag kvar, jobbigt och tänka på det nu.

idag känns som en riktigt slappdag, så så får det nog bli.
Puss

winterland

Nyligen hemkommen från spökbacken dr jag tillbringat några timmar, från dom öppnade till dom stängde. 6-9. Ganska kort tid men bättre än inget, och jag gillar kvällsåkning, massa!
Iallafall så var det väldigt kul och åka tycker jag, var så grymt länge sen, men sen gick det ju inte speciellt bra, haha men det hade jag inte räknat med heller. Och det gick ju o åka? sen hur snyggt det var det vetifan.
Anna och carro stog iallafall för vurpan i liften, första åket. Ville bara meddela alla om det. ;)

Jag sitter och försöker komma på någon bra lösning. Min pojkvänn har nämligen tydligen tappat sin mobil? Han har åkt tillbaka till åtvidaberg och har ingen hemtelefon. han är inte heller inne på datorn och jag vet inte ens om han har dator med sig med internet? Hur ska jag få tag på honom? Jag vill ju prata med honom :( Funderade på röksignaler, men tror det är ganska ute. Inte sant? Men snart provar jag fan det.
Jaja, han klarar sig bra, frågan är om jag gör det? :(

Men nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv, nej nu är det dags att ta en dusch och sen sova. för gud vad trött jag är. jag borde sova redan nu. Börjar 8.25 imorgon och sen är det pepprat med lektioner enda fram till 15.30 tror jag. Lång dag! usch
Godnatt

jsg

skooola

Nu har vi fått reda på praktikplats, fick välja lite själva den här gången. Slutade med att jag tog Coop Extra elelr vad det heter, på kvarnen. Får väl se hur det blir, skulle ha matbutik någongång så det fick bli nu!

Ikväll blir det spökbacken med anna och carro =)
Kvällsåkning, det gillas. Kommer dock gå skit, men skratta på ni bara. jag skrattar nog själv ;)

Sitter på öfan nu, ska göra något sälj samtal, jag gör det med evelina men hon är borta? hm, hon kommer nog snart!
Orkar inte göra så mycket iallafall, är ju första skoldagen. Slutar runt 3 tror jag, ett tag kvar. Ska hem och rota fram alla kläder som jag åker i då, lär behövas mycket varma kläder så iskallt som det är. Men då går vi in och värmer oss med våffla och varm oboy :) mums!

the end

Jullovet borde vara minst lika långt som sommarlovet, visst?
Man hinner ju inte med någonting, bara stressa inför jul/nyår och sen.. ja sen är det slut.
Nu ska jag iallafall gå och bädda ner mig och ringa och säga godnatt till nån jag inte vill behöva ringa och säga godnatt till ;o men vad gör man inte?

idrott imorgonbitti, jag ooorkar inte.
Jag ska vara smart, låta datorn stå kvar här ute, annars kanske jag inte somnar förens 2-3? och det vore ju jobbigt när man ska försöka gå upp vid 7, gud vad jag tjatar.
Godnatt

You were miles away

Jag är så himla dålig på att ta och lägga in bilder, speciellt på att lägga in på datorn. Tar mig liksom inte för och göra det även jag ibland kan sitta här och fundera på vad jag ska göra, skärpning emma.

Här kommer några bilder;



Nyår, i stortsett enda bilden jag tog?


Försök till någon slags pose?
Och nej, jag håller inte andan.


Promenad idag.


Min älskling.


Julafton.


Nu ska jag fortsätta kolla på handbollen på tv, sverige-tunisien tror jag? sverige leder, vilket är bra. Vet inte riktigt vad det är för match men mamma snackade om att det var något inför VM? hm, jaja..

Sen blir det att försöka, ja försöka sova tidigt för att sen kunna gå upp 7 och sen gå ner till duveholm och ha idrott 8.25. Och nej, jag kommer nog inte kunna gå upp 7, men det är värt ett försök. Jag älskar att snooooooza!
Ha en trevlig skoldag alla som börjar imorgon, jag ska göra ett försök =)


look in your eyes

Tisdag idag, känns som en riktig typisk söndag. Är ju iofs röd dag så är kanske inte så konstigt.
Far kom och hämtade mig i vingåker förut, sen har jag gått promenad med mamma. Gick till mormor&morfar och rensade deras skafferi. Haha gott! Kom precis hem ifrån dom..

Imorgon börjar skolan och jag vill verkligen inte.
Anna ringde igår och hörde om vi skulle till spökbacken idag, dom skulle tydligen öppna. Men kom hem så sent så blev ingenting med det, Nu ringde hon och hörde om det skulle vara kvällsåkning imorgon, och troligtvis skulle det vara det, men inte säkert skulle komma upp på sida senare, hoppas.

Inte åkt snowboard på 2 år, och då åkte jag kanske någongång bara, var nog 3 år sen jag var i fjällen. Så antagligen skulle jag inte ta mig ner för backen, men vad gör det? det är ju mysigt för det. Vill åka någonannan stans o åk också, ge mig fjällen. Eller något ställe med mer backar än spökbackens EN backar. haha! men, man får väl nöja sig med det man får :)

Mums, snart stuvade makaroner och falukorv!
Puss

pampampam

Var nyss uppe och åt lite god mat här, och nu är jag tillbaka vid min kära dator.
Joakim är fortfarande iväg, vet aldrig hur länge han är borta.
Trettondagen idag, eller är det imorgon? Jag har inte så bra koll känner jag.

Schemat för vårterminen hade kommit upp, och som det ser ut så har vi ingen lunch på måndagar? haha okej, hur tänker man då? fast iochförsig så  har väl de där lärarna aldrig tänkt speciellt mycket. Men såg att dom har en liten hjärna iallafall, vi ska läsa någon ny kurs och den har dom lagt innan mentorstiden så vi slipper sitta och vänta i 1 h och 10 miniuter på den. duktiga, jag blir imponerad. haha

måste fortsätta kolla på gossip girl och det är nuuuuuuuuuuu!

Tralalaaa..

Min pojkvänn är tråkig, han gick precis iväg och tränade? hmm
Jag sitter här som en snäll liten toffel i hans rum och väntar på honom, han kanske kommer hem vid 10? Men han är träningsnarkoman så vad finns att göra..
Som tur var så tog jag med mig min dator så då finns det iallafall lite att göra, ska nog kolla lite gossip girl och sunes jul, haha härlig blandning jag veet!
Nej, nu måste nått göras!
Puss

måndag, 5 Januari

Godmorgon!
Joakim kom hit imorse, han hade körlektion tidigt imorse och sen kom han. så snart har han körkort ;) Haha nej! men man kan ju hoppas? Han sitter och pluggar nu den lilla pluggisen så jag sitter här och.. sover. Funderar på att ta en dusch.
Min blogg är jävligt tråkig, så hejdå.

wawawa

Jaha, då har denna söndag gått. Har väl egentligen inte gjort någonting vettigt? men det är skönt. Jag har iallafall varit utanför dörren nu. Gick ut, in i bilen, åkte, ut ur bilen och gick in (A) Och jag frös! Brrrrr

Men nu befinner jag mig hos mamma och sitter och kollar på idol på tv400, haha kulkul.
Ska nog snart lägga mig och kolla på sunes jul eller gossip girl :)

Föresten, fick någon grej av chris förut så att jag kan skicka efter film i 2 månader. får hem två filmer, sen när jag skickar tillbaka dom får jag två nya :)  - GRATIS! kanonkul.
Haha godnatt om jag inte skriver mer idag.

Söndag

Jaha, då var det sån där'n tråkig söndag igen? jag gillar inte söndagar, fast den här är inte lika farlig, är ju ingen skola imorgon. Men på onsdag börjar skolan igen? helt sjukt. Känns inte som det har varit jullov, men som tur var så kom ju snön igår, och det gillar jag. kallt som attan är det också, kanske -13 grader nu. Brr! imorse var det ännu kallare. -16 eller 17 kanske. Då är det vinter mina vänner.

Jag vet inte varför jag sitter här och ugglar, joakim gick precis och far och chris är iväg till Djulö herrgård, eller nått. Skulle följt med men hade inte duschat, gud vad seg jag är. Måste duscha nu så det kanske blir någonting utav den här dagen också, det vore ju trevligt. Jag vill ut i kylan, och sen in och dricka varm oboy :) myyys!
Men frågan är vad jag ska ut och göra först? ställa mig och bli kall för att sen kunna gå in igen? nej tror inte det.
Först och främst behövs en jobbig dusch, Puss!

<3

Sitter och kollar på körslaget nu, rätt kul.
Väntar på min baby som snart kommer till mig tror jag!
Blir myskväll, ih det gillas.
Ska hämta mer gotti och sen kolla och vänta :)


JAG ÄLSKAR DIG


Jag har väl ingenting i mina strumpor, bara tår och sånt.

Haha sunes jul <3 säger bara det.
Kollar på "julbaket" just nu, haha så sjukt kul.
Måste kolla vidare.


Joakim, jag älskar dig! :(


Lööördag

Befinner mig just nu hos min pappa, och oj vad internet går snabbt här om man jämför med hos mamma, även det är samma dator. Mammas bredband måste helt enkelt suga. Fast här äre nått sånt där.. fiber? heter det så?
Det gillas, fast jag hinner knappt med, haha.

Jaja, väntar på maten nu, ska bli riktigt gott. Köpt marabou md, redan smygätit lite på den :)
Ska kolla runt lite nu :)
Puss

3 Januari

Försökte skriva igår men gick inte? hm.
Jaja, jag åkte ner till hallen vid halv 7 med carro och kollade på fotboll, Joakim var öven där.
Var kvar där till 10 och sen följde jag med till vingåker.

Min pojkvänn är ganska romantisk föresten;
Carro sa sa igår i hallen att hon betalar om han äter det fetaste dom har.
Jag frågar J om han skulle göra det och får till svar..
J: Då lägger dom väl dig på brickan.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Nej, men nu är jag hemma igen. jag vill ut och åka pulka!!!!

2 Januari 2009

Andra dagen på året och vädret ute ser så himla skönt ut, sol och kallt kallt kallt. Men när solen är framme är det bara skönt när det är kallt tycker jag, det är mysigt och ta på sig tjocka kläder och vara ute, mums. Dock så kan jag inte gå ut då jag inte vet vad jag ska göra ute? känns ju inte så kul och ställa sig här utanför och bara kolla, hehe. Kanske ta en promenad. Gjort det två dagar i rad, men då med mamma. inget kul o gå själv. Även vi har musik båda två och kanske säger 3 ord till varandra på hela vägen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är ju fredag och igår kom jag inte ens in i duschen så det ska jag kanske börja med. Komma utanför dörren ska jag också göra, på något sätt. hehe

Nej, känner mig rätt äcklig, dax för dusch!

godnatt

Första dagen på det nya året har gott, och jag är så trött så jag tror jag dör.
Så nu ska jag fira in det nya året genom att sova skönare än någonsin, försöka iaf.
Så god natt, Puss

010109

ja känns lite konstigt att det är nytt år, känns inte som att julen och nyår och allt har varit, verkligen inte. känns rätt trist om jag får säga det, men men. Inte mycket att göra åt.

Var ute och gick med mamma förut, ganska skönt. Kallt och sol och musik i öronen. och gå in och ta lite julmjust och en  macka hos mormor, dumt och klaga.

Familjen här skulle kolla på en film, sofie ligger och sover och jag sitter här och mamma sitter här brevid och antagligen låtsas tycka filmen är intressant, haha.
Är 10 år med parlamentet sen vid 8, tror jag att jag ska se kanske. Om jag inte har något annat för mig.

Känner mig sådär lagom fräsh nu, och Oduschad såhär dagen till ära och ruggigt trött. Bra start på det nya året!
Jag hoppas iallafall att 2009 kommer att bli ett bra år med lite mindre negativa saker än 2008 bjudit på, usch. Får väl se hur det går med mitt nyårslöfte också - att börja träna igen. Mer som en grej jag kom på bara för att ha ett nyårslöfte. Men jag borde börja träna igen, annars kommer det här året bli sämst, jag måååste göra någonting jag tycker är kul. och det är inte att styrketräna eller löpa för ingenting, nej det måste vara för någonting kul för att det ska falla mig i smaken. Är det för att man ska spela fotboll/handboll/innebandy/basket, ja vad som helst, så är det dubbelt så kul!

Jaja, nu blir det bara massa struntprat från min sida.

gott nytt år

Glömde bort och skriva igår innan jag gick till syster, glömde helt enkelt bort det. och var lite småstressad sådär.

Iallafall, jag och carro var hos sofie och åt lite med henne och hennes kompis. Trerätters, fast vi åt bara två, haha aja. Sen gick vi en lång och jobbig väg till norr, där evelina och 4 till var. var bara där en kortkort stund sen bar det av ut i kylan och så gick vi till malin, där det var massa folk och vi fick höra att vi skulle bli utslängda? haha kul. men så var det inte iallafall, vi fick vara kvar för malin. Sen kvart över 11 kanske brjade vi våran vandring ner på stan, tog ett bra tag och komma ner dit. men var iallafall där klockan 12 och någon minut innan fick jag syn på min älskling. och jag fick mina nyårspussar, myyysss!

Var på stan ett tag, och höll på att frysa ihjäl till och från. Men träffade mycket trevligt folk igår iallafall, och det är ju kul.
Gick hem för att det var så j*vla kallt, Joakim var med mig :)) Var hemma halv 2 kanske, så vi var inte ute så sent ändå, för o vara nyår. Men är det sån där kyla så dör man ju!

Väntar på maten nu, ska bli gott.

Iallafall, GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0