21.37

Ville bara tala om att imorgon flyttar jag, och mamma talade om att internet typ blir flyttat om en månad? Huh? Får väl se om internet där funkar, fanns någon grej såg jag eller så kanske någon snel granne har något öppet nätverk som man kan koppla upp sig på. Det vore ju underbart, för annars kommer jag ha väldigt tråkigt känner jag..

Eftersom vi har flyttat det mesta, alla kläder, allt porslin och köksgrejer förutom 2 glas, en mugg, en sked och en smörkniv och ja, det mesta, så fick det dagen till ära bli att köpa en familjepizza och åka ner och äta med mormor och morfar, jag var hungrig så jag trodde jag skulle dö då jag inte ätit någon ordentlig mat på hela dagen, Så slutade med att jag fick ont i magen så jag trodde jag skulle dö av det istället, låg med världens magknip och frös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så det kan bli p.g.a mat. Mat är min bästa vänn!

Men ja, tänkte bara tala om det, att man vet aldrig när jag hamnar framför en dator igen :) Ehehh.
Jag är trött och fryser, så snart är det nog en sovandes Emma i soffan.

25 mars

Eehheh, jag har inte bloggat på 5 dagar och cirkus 17 h. Men jag är glad för det, om man säger så.
Har inte riktigt tid och ork till att skriva någonting, och för det andra så händer det inte speciellt mycket roligt i mitt liv just nu, jag håller mest på och packar och står i, ska ju faktiskt flytta. Så mamma och jag jobbar förfullt, (okej, mamma iallafall) hon tycker att jag är ganska lat, jag förstår inte. Men jag väntar med att packa ihop mitt rum tills det känns som att jag behöver det. Jag vet att jag kan slänga ihop alla saker på några minuter eftersom jag inte har så mycket saker förutom möbler, och lite andra grejer men det mesta står i källaren i kartonger redan, alla mina kära leksaker och så vidare. Ska nog faktiskt fixa lite idag, eftersom idagen är en ledig dag, dvs ingen träning eller annat. För på lördag går heeela flyttlasset, så på fredag sovs sista natten här :( och iomed det åker jag inte till far min i helgen eftersom vi flyttar här, helgen efter frågade han om jag inte kunde komma ner då istället, då är jag på träningsläger, helgen efter det är det påsk, då är dom på gotland (inte scottland mamma!!) och så vidare.. mycket nu. Så Farsan, vi ses till jul. okej, kanske lite innan hoppas jag?

Nu ska jag smaska vidare på mitt godis, det var jag sååå värd idag. Faktiskt.
Får väl se när nästa update blir, jag kanske kommer igång nu igen, BloggEmma liksom..

22.25

-Vad är sockerkaka? Är det bara socker i?
ehehehh, kul.

Imorgon är en bra dag, det känns redan som jag har helg, det gör det typ alltid efter mördartorsdagarna. Eftersom att på fredagarna går man till skolan i cirkus 50 min och liksom "sitter av tiden" sen går man hem igen. Och det är ju helt underbart, förutom ibland när man känner att man inte har någon lust att gå dit för att ha en lektion med en lärare som går igenom kapitel efter kapitel i boken, liksom läser precis det som står!? det kan jag ju göra själv, för läsa det har jag lärt mig (dock inte på handelsprogramet, där har jag mest lärt mig hur man läser aftonbladet på internet osv.. du vet) Men nu till saken, hon är ändå den enda läraren som jag egentligen på något sätt tycker om, bara för att hon är så liten och söt och förstår oss när vi snackar skit om andra lärare, ehehehh.

Eftersom jag börjar så sent imorgon (halv 1) så tänkte jag gå och sova nu, eller kanske inte sova. Men lägga mig iallafall, vilket i mitt fall betyder sova eftersom att jag är superbra på att sova på kvällarna och uppe med tuppen på morgonen, precis som morfar. Vi har alltid varit lika han och jag! Jag brukar faktiskt tacka brevbäraren när han kommer med kuriren på morgonen. Någon måste ju prata med den stackarn också. Jag skulle nog passa som morgonbrevbärare, förutom ibland för då är jag så trött så jag tror att jag ska dö när jag vaknar, oftast när jag sovit mycket? av någon konstig anledning. bäst och sova lite (Y) då är man pigg och glad.. i några timmar iallafall.

Nej, hörde jag ett godnatt? Ja, godnatt


15.28

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR <3

08.57

Godmorgon!
Blev inget skrivande igår, baaaad bloggare, jag vet! Men jag hade ingen lust att skriva någonting bara, och man måste ju inte göra det. för jag är faktiskt ingen storbloggare utan en liten vanlig skitunge.

Igår var det iallafall skola, dagen började med minnesstund för Fredrik, usch. Stark familj som var där iallafall, dom visade sig extremt starka. bra gjort. Sen rullade dagen på och på sista lektionen webbdesign så fixade vi sovmorgon idag evelina och jag, ehehe skönt. Sen på kvällen var det träääääääning, va ett tag sen sist eftersom jag var sjuk förra veckan. Var mest svettig av att det var så sjukt jävla varmt inne i hallen, 20 pers på 20 kvadratmeter UTAN luftkonditionering. Okej, lite större kanske västra skolans gymnastikhall är, men inte mycket.

Idag är det tisdag och vädret ser så tråkigt ut så jag tror att jag dör. Det skulle vara sol i söndags - icke, det skulle vara sol igår - icke. Det skulle vara sol idag, verkligen icke. Vädret bara ändrar sig hela tiden och det gillas verkligen inte ifrån min sida. Men nu ser det ut som att det ska vara sol typ resten av veckan enligt kurren och andra väderkällor också. Svik mig inte nu, jag vill ha vår!

Går i skolan mellan 10.05-14.10 idag tror jag, och då ska jag hinna med tre lektioner och en lunch, kämpigt.
Men nu borde jag faktiskt göra mig iordning, det tar imot men jag är väl illa tvungen. Vill bara ligga inne och kolla på film i bästa myskläderna hela dagen med håret åt alla håll, men det håller inte.

16.56

Idag tog vi en sväng till norrköping, bauhaus och jula och grejer, typ 20 möbel/inredningsbutiker, och jag har hittat min framtida soffa och mitt framtida badkar, det säger jag bara. De fint! Sen åkte vi in mot stan och åt mat på 4 kök, de fint de med. Riktigt fint. Sen trallade vi omkring och kollade i affärer, eller ja det var väl mest jag som gjorde. Fick ett par mörkblåa chinos av fader min, ganska snällt tycker jag. Men han kan gott köpa kläder till mig, när han aldrig köper till sig själv. haha. Men han köpte skruvmejslar iallafall, så han var mer än nöjd. 

Ska väl sitta här ett tag och sen ta mig hem till mamma igen där det verkligen känns som att vi ska flytta nu, alla gardiner är nere, alla hyllor och ja, det känns tomt och stökigt helt enkelt, precis som det ska göra. Ikväll blir det tv för hela slanten skulle jag tro, även fast jag skulle behöva plugga. Men hur ska man hinna med det när söndagen är en riktigt tv-kväll. Gossip Girl, WipeOut och sanningens ögonblick. Nej då finns det inte tid helt enkelt. Det får helt enkelt ligga och jäsa till sig lite. Blir nog lite havregrynsgröt till kvällsmat, om ens det. (jag älskar fiberhavregrynsgröt!) Efter helgerna hos far behöver man gå på diet tills nästa helg man ska ner hit. Här försöker han helt enkelt göda mig tror jag. Choklad, chips, ostbågar, fet mat, påskmust har min helg bestått utav. Och då menar jag inte en liten ynka chokladbit utan två marabou och annat smått och gått, såsom plopp, center och nötkrämer.

Jag funderar på att verkligen börja tänka på vad jag äter. Jag har tänkt så många gånger men det har aldrig funkat. Men just nu känner jag mig bara som en stor buffalo. Lördagsgodis is the shit, kanske fredag också, och onsdag..
Usch


13.57

Hemskt..




Vila i frid


17.59

Idag har jag varit i skolan, jag mådde bra typ halva skoldagen, alltid nått. men jag var kvar hela. bra emma! tack. När jag kom hem mådde jag illa och spydde nästan, men bara nästan. Så det är ju också bra. förövrigt fryser jag och vill inte vara sjuk. Hoppas verkligen inte att någon jävla magsjuka är på G.

Förövrigt så ska jag till Mc Donals för andra gången idag. så otaggad. Men vad gör man inte för sina medmänniskor. Första gången var det med carro, jag hade helt enkelt inget val. Och nu vill mamma att vi åker och tar driven. Jag är inte sugen för 5 öre men får väl se, något kanske jag får i mig..

Får väl hoppas att jag orkar med skolan imorgon, men det är klart att jag gör?
Hej oseriöst inlägg, och hejdå bloggen.

13.46

Hemma idag med..
Har verkligen ingen lust att skriva, ingen ork heller.
Tänkte bara säga det, att jag inte har någon lust att skriva helt enkelt.

21.06

Ingen skola idag, huvudvärk, lite feber, jävligt ont i ryggen osv osv osv..
Var barnvakt åt min syster förut, hon har migrän och mamma tyckte inte hon skulle vara själv. Hon köpte med marabou och en tidning och körde mig till Sofie. Där var det nästan skönare än här, låg i hennes soffa med 4 prydnadskuddar och 2 vanliga dunkuddar. Över mig hade jag hennes enormt sköna duntäcke, går inte och förklara hur skönt det är. Kollade på High School Musical 3, ehee. Sen.. ja sen somnade jag och vaknade när mamma ringde på dörren.

Nu mår jag illa och tänker sova, får se om det blir High School Lindengymnasiet imorgon eller inte, hoppas att jag vaknar upp och mår bra iallafall. Imorse vaknade jag 20 över 6 och kunde inte somna om, huuuvuuudvärk. försvinn.
Luddigt inlägg, jag gillar det. hejdå

21.37

Nu har jag sovit på soffan & så har mamma och jag kollat på Wipeout och skrattat så vi gråtit, nästan.
Snart ska jag sova, dock inte på soffan den här gången utan i sängen. Jag har varit trött sen klockan 5 och det bara kliar i ögonen, huvudvärken går inte heller över. Av tabletten började jag bara svettas (antagligen feber som gick ur kroppen?) eller så svettades jag bara ändå, jag är en svettlök, jag erkänner!

Nu ska jag kolla lie till på sanningens ögonblick, om jag orkar. Sen blir det sängen och hoppas att morgondagen blir en bra dag, hoppas hoppas. Jag menar, hoppas kan man ju alltid?

Föresten, vad är det för snö? Nu? mars? Nej, nu ska det vara sol och 15 plusgrader så att man kan sitta och steka med en coca cola och solbrillor i vårsolen. steeeeekhett.


:'(

18.07

Vinst 6-1 på matchen idag, kanonkul!
Mitt huvud sprängs, min rygg går av, tacopajen som jag åt nyss kommer snart upp igen, med det säger jag - godnatt


10.22

Godmorgon!
Ingen höjdarsömn i natt inte, men hey jag lever?
Snart ska jag äta, igen. jag åt nyss men snart ska jag äta igen. Jag gillar när det är match för då får man äta mycket, och jag gillar och äta. Det är det jag går och längtar till hela dagarna, helt frisk är jag nog inte.
Känner mig inte helt hundra heller, trött och ont i min jävla rygg. Snart blir det nog en diklofenak till. Mammas supermedecin.

Nej, Packa väska och äta vare ja.
SLUUUTTTAAAAA REEEGNNNAAAA

22.04

det är fan inte lätt alltid

Jag ooooooooooooooooooooooooorkar inte

16.41

Idag blev det sopptippen och grejer, två vänder. ujuj
Sen handling för att jag skulle göra tacopaj ikväll, skulle prova och göra efter egen smak liksom. Men sen vart vi bjudna ner till mormor och morfar, och självklart tackar vi inte nej. Så nu ska vi snart gå dit..
Har verkligen ingen lust och skriva, sååå.. hejdå bloggen

23.52

Mamma och jag bjöd ner oss själva på fika hos mormor & morfar på eftermiddagen, självklart var vi välkomna och fick alldeles för mycket gott att tugga på. Bullar, kakor, läsk, glass.. mums!

När vi kom hem tog vi tag i källaren, har redan varit 2 eller 3 vändor till tippen med 2 fullproppade bilar, en gång var det med släpkärra också. imorgon blir en till sväng dit. Vi har så mycket skit och snart är det dags för flytt, glurp.
Hittade mycket gamla söta saker där nere iallafall och vi fick ihop en hel del att åka till tippen med, alldeles för mycket. Det jobbiga är att det mesta ligger i kartonger. I kartongerna är ingenting sorterat utan allt ligger bara nerslängt. Allt från mina älskade kalle anka tidningar till min kära freestyle ligger i kartongerna. Men det är väl bara att sortera imorgon. Nu låter det som jag tycker det här är en pina, men icke säger jag bara. Jag gillar att sortera, ja jag är lite underlig.

Iallafall, sen har sofie kommit förbi med pizza som vi tryckt i oss och jag har druckit upp minst 1 liter cola själv, gotti. Inte bra det här, igår åt jag ingen riktig mat på hela dagen och idag äter jag massor, men det jämnar väl ut sig, kanske.. Nej imorgon blir det en stor tallrik broccoli tror jag allt, kanske en promenix på det också.

Mamma ligger och sover i andra soffan just nu, eller just nu hon har nog legat där och sovit i 2 timmar snart. Märkte inte att hon sov förens efter lång tid. Tyckte hon var ovanligt tyst men brydde mig inte om det, sen frågade jag henne någonting utan att få svar. Brydde mig inte om det utan tänkte att hon kanske inte ville svara (orkade inte vrida huvudet 50grader och kolla) men sen efter någon minut slog det mig att hon kanske sov, och visst gjorde hon det. Tråkig som hon är. Men å andra sidan är jag också trött, väldigt trött. har varit trött och seg hela dagen.

Hade inte tänk och skriva något inlägg eftersom jag inte har någon som helst lust längre, men så tänkte jag bara skriva en eller två meningar och berätta att jag lever. Det slutade i det här inlägget? Jag bara slumrar..

Nej, Det här håller helt enkelt inte.
Godnatt



09.50

I natt har jag drömt massor, om allt och inget om man säger så.
Är sjukt trött och fryser just nu ;/ känner mig inte speciellt pigg. Tur att jag bara har en lektion i skolan, får hoppas att jag orkar med den.

Känner inget direkt sug till att skriva, ska sova på soffan lite, det låter skönt.
Återkommer väl senare antar jag, eftersom vi tränade igår istället för idag så blir det nog hemmamys hela dagen. Mamma och jag har även tänkt börja packa lite i helgen. Skulle flytta 1 april men antagligen får vi nyckeln tidigare, stress stresssss. Tror baby kommer hem den här helgen också, även han sa att han inte skulle det. Så förhoppningsvis får jag träffa honom något, han hade dock mycket plugg. Sam-barn, :((

Nej, hejdå

21.50

Nu har jag och halv katrineholm kört vattengympa, dock var det kanske många för att vi var där, men ändå. Dem visste om att vi skulle vara med och trodde att tanterna skulle äga oss, men icke säger jag. BIG NO NO! Får väl se om det blir någon träningsvärk imorgon, vet att jag hade det en annan gång när vi körde 10 min med handbollen, hehe. Kändes lite i armarna idag faktiskt, men får väl se..

Anna och jag har även planerat vattengympa i hennes pool i sommar, asnice. Vi ska ha hög musik och hålla varannat pass. Sol ska det vara också, det blir ju suuuper!

Känner mig rätt trött och seg och trög så ska nog när som helst gå mot sängen, bara mamma blir färdig på toan så att jag kan borsta tänderna. Börjar inte förens halv 1 imorgon,(slutar halv 2) så egentligen behöver jag inte sova, men är man trött så är man.

Godnatt, Pusss


18.02

Nu är jag hemma! Kom v'l hem för någon halvtimme sen.
Mässan var väl inte jättekul och kolla på (ser därimot fram emot att stå där själv i 3an). Vi gick på stan istället, fick med mig jeansleggins, t-shirt, solglasögon och örhängen hem.

Nu sitter jag och trycker i mig mackor, ska när som helst iväg på vattengympa, haha.
Hinner inte skriva mer, puss


08.26

Godmorgon,
Vaknade även jag känner mig dödstrött idag med, hrm.. Men det är bra. har en del och stå i såhär innan vi ska åka till eskilstuna på UF-mässan.

Ska snart ta en dusch tänkte jag och sen hitta någon gammal trasa att ha på mig. Tror även att jag dissar tjocka vinterjackan idag, går emot kylan. Eftersom vi ska gå inne hela dagen så känns det som att det kan bli väldigt varm med tjockjackan. Fast om det blir tråkigt på mässan, vilket det antagligen blir efter någon timme så kan man ju alltid gå ner på stan? eheee, Buuuuus. PÅ?

Nej, duschen får det bli då, sen kanske byta minneskort i telefonen som jag fick igång igår, den funkar ibland. Men minneskortet finns liksom inte? eller det finns men det ser ut i telefonen som att det inte finns.

(och ja, lat som jag är så har jag ännu inte orkat svara på kommentarer. Jag är helt enkelt ingen bra bloggare)

21.36

Idag har jag hunnit med att sola, ätit så mycket pannkaka så det enda jag ville göra sen var att spy (mådde illa i flera timmar) och varit på bandy.. Ja det var väl det!
Bandyn kom vi hem ifrån för ett tag, kvbs förlorade tyvärr. Kallt som fan blev det, bara jag som frös tror jag, men jag frös nog för allihoppa. Brrr! så nu har jag hoppat i fleecetröja, mjukisbyxor och fårskalletofflor, underbart.

Imorgon bär det av på UF-mässa i Eskilstuna, vi har dock inget UF företag utan ska bara kolla och se hur det går till så vi vet tills vi går i 3:an då det förhoppningsvis är våran tur.  Bussen avgår klockan 11 och åker tillbaka klockan 16, så det blir sovmorgon imorgon, skönt. Dock måste jag duscha och tvätta håret och allt imorgonbitti. Finns ingen möjlighet till att orka göra det nu, det känns som jag har en hel sandlåda i mina ögon. Borde nog sova snart, men det känns lite trist.

Har inte mycket mer och tillägga där, så vi säger det. Puss

15.15

Nu är jag hemma, eller har väl varit det i någon halvtimme.
Inte hänt speciellt mycket idag, ingenting som inte brukar hända i skolan iallafall. Förutom att carro cyklade rakt in i en parkbänk, men det kanske brukar hända? 

Min telefon har nog gått sönder också, började med att jag var duktig på idrottsteorin och stängde av telefonen efter Richards order, (alltså Richard's fel) iallafall när jag startade den var allting borta från telefonen? musik, alla 1400 bilder, allt helt enkelt. Stängde av och kollade minneskortet som jag inte hade rört tidigare så borde inte vara någonting och det satt som det skulle och allting. Sen tog det X antal försök innan telefonen ens gick att starta, startade den och när den höll på att startas så stängdes den av. Nu provade jag och koppla telefonen till datorn, inga bilder, ingen musik? vart har det tagit vägen? kan väl inte bara försvinna. vart gömmer ni er?

Stängde även av telefonen för att försöka än en gång, nu går den inte att starta över huvudtaget (Y) kanonkul!
Står på engelska att jag ska sätta in usim, men det sitter redan i. Jag blir galen. Den har åka på många smällar idag min stackars dåliga telefon och även fått höra många svordommar, stackarn. Alldeles nu vart jag så tjurig också så jag fick för mig att böja telefonen, den vart båtliknande, snyggt!

Ååååh, jag orkar inte lämna in den på lagning. Telefoner ska bara funka!


21.06

Nu är jag hemma och har satt mig i min älskade soffa!
Träning stog som sagt på schemat och träning blev det, kom hem runt kvart i 8 och har sen dess duschat och ätit.
Kom och tänka på att det blivit mycket träning nu, förra veckan vart det 5 dagar. och den här blir det i stort sett samma, fast på torsdag blir det vattengympa, hehe.

Hade en till fundering förut, att jag äter som en häst numera, åt världens lass med stuvade makaroner och falukorv i skolan förut. Försökte spela mätt efter även jag egentligen fortfarande var hungrig efter en karlportion. Så jag åt när jag kom hem sen igen, såklart. Som vanligt. Jag äter hela tiden och går och längtar tills jag får äta, varesig jag är hungrig eller inte. Imorse åt jag frukost vid kanske halv 8, ordentlig frukost som vanlig. Klockan 9 i skolan var jag vrålhungrig? då måste väl ändå nått vara fel.

Nu har jag precis ätit gröt och en stor fet god chokladmuffins, supergod var den. Men jag borde inte ätit den. sa till mamma förut när hon skulle och handla med sofie att " du kommer handla godis eller något annat onyttigt" och fick till svar att nej, usch det skulle hon verkligen inte idag. när jag kommer hem har hon köpt godis och 4pack med stora muffins, hehe. duktig mamma!

Nej, andra avenyn. Puss

13.55

Var trött imorse så orkade inte slänga in något inlägg då.
Nu är jag i skolan iallafall, har ÖFA. Men slutar om några minuter skulle jag tro, superskönt.
Matteprovet är avklarat också vilket känns skönt, sen att det kanske inte gick så bra är en annan sak. Får hoppas att det blir godkänt iallafall, bara och vänta och se.

Ska bara hem och ta det lugnt sen tror jag, ikväll blir det träning, kuuuul!
Nej, skriver mer sen.

22.30

Jag är trött ledsen hest nu så jag tänker gå och sova. Har inte fått någon matematik gjord, jag är inte på humör och har värk i örat och knät och vem har lust och plugga då? Jag är som tobbe i en annan del i köping. Han och jag säger jag bara, vi har alltid ont någonstans.

Jag säger godnatt nu, och jag hoppas jag mår bättre och är på bättre humör när jag vaknar, annars gräver jag ner mig..
Puss

21.00

Satt och försökte göra lite matte inför provet imorgon, slutade med att det stog och allt möjligt på uppgifterna. Har förstått på varje lektion och allt har rullat på men idag gick allt skit, och då menar jag skit. Tjurigast i världen blev jag. Kasta boken åt sidan då jag inte förstog någonting av någonting.

Åkte iväg till träningen istället, som jag kanske borde ha skippat och pluggat istället, men nej! inte jag inte.
Så träning blev det, sprang en bra bit i snöovädret. Snö rakt i ansiktet, bara rann vatten. Självklart hade jag inte tvättat bort mascaran så var svart i halva ansiktet. Kom in snö i både mun och näsa så det kändes som jag fick kallsup X antal gånger, haha. Men det var skönt att springa för att vara oskönt.
Styrka inne sen, hinderbana och minst 200 armhävningar och situps och massa andra grejer, de grejer det.

Nu är jag hemma och har ätit och grejat. Är tjurig för provet imorgon fortfarande, vi borde få längre tid på oss, men men..
Nu ska jag duscha, för det har jag inte orkat gjort än och jag håller på och fryser ihjäl, äcklig tjej.

16.29

Jag måste ju vara dum i huvudet, jag har prov i matte B imorgon. Vi gick igenom nya saker idag tillochmed? jag kan knappt hälften och ändå sitter jag här, sen har jag träning i 2 timmar också, det blir kämpigt det här..

08.21

Godmorgongodmorgon!
Måndag idag vilket inte alls känns bra, en hel skolvecka till innan nästa helg, usch. Ännu mera negativt är att jag känner mig hur trött och seg som helst, men är väl bara att göra det bästa av det.

Idag är en lång skoldag 10- 15.45, får hoppas att jag överlever dagen..
Nu ska jag göra frukost, gröt blir det nog, mums!

21.29

Nu sitter jag i soffan och dunkar musik, igen. Det är mitt nya fritidsintresse tror jag. Jag gillar det!

Funderar på o gå och lägga mig, har ont i både hals och knä. Härlig blandning, båda började efter matchen iallafall. hrm. Fast knät vart värre nyss, gör ont när jag böjer mig ner ;/ får gå med stelben, men det är nog bättre imorgon. Och halsen, den har jag fan alltid ont i känns det som, speciellt på kvällarna. Jag vill operera bort halsmandlarna, eller hela halsen!? Nej, men halsmandlarna tycker mamma jag ska ta bort. kanske vore något..

Nej, nu ska jag tusiken göra mig iordning och sova mer än vad jag sov i natt. Dvs. mer än 4½ timme. hoppas hoppas.
Godnatt!


17.27

Nu är jag hemma efter en heldag i en annan del av köping.
Matchen förlorade vi tyvärr, med 3-0. Men det är inte mycket och sura över, det var ett div.2 lag vi mötte. Så ganska bra ändå.


Var farligt hungrig när jag kom hem, eftersom vi åkte kvart i 11 och spelade vid 1 så var det svårt och äta. och jag är hungrig som en gnu runt tolv även jag ätit frukost halv 10 och nu spelade jag match på det också. Tryckte i mig 2 bananer innan och en efter men det var allt. Gottgott med mat när jag kom hem vill jag lova, det tackar magen för!

Vet inte vad jag ska göra nu, antagligen just ingenting, sitta här och mysa ner mig i soffan bara kanske. Måste ta mig hem till mamma sen också, känns ganska jobbigt. Men imorgon är det ju faktiskt skola igen, helgerna går på tok för fort, usch..

Nej, Puss va

09.35

Godmorgon!
Eller om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt varit vaken sen 7? Hade svårt och somna, somnade kanske vid 1 någongång och vaknade vid 7. Haha fråga mig inte vad som är felet. Men nått måste det ju vara..

Idag står fotboll på schemat, match i köping tror jag. Får väl se hur det går. Samling 10.45 tror jag, eller 11.00 lite osäkert där. Men får nog satsa på 10.45. bättre o vara tidig än sen. Inte sant?
Har nyss ätit frukost så jag är reeedo, men måste nog trycka i mig en frukost till innan jag åker, hinner ju inte äta innan, höh. Gott.

Är hemma runt halv 5-5  kanske, får väl skriva mer då.
Nu ska jag byta om och packa iordning väskan.

RSS 2.0