aaah

Kvällen kan bli lång känner jag, jag är inte färdig än på ett tag. Jag vill bara gå o lägga mig o sova nu, nu medesamma? med det samma? ja, nu iallafall.
Nu kan jag allt om arv, bodelning och äktenskapsförord.. eller? nej, ne precis.
Jag kommer ha alla fel, men hey jag är glad om jag ens hinner bli färdig med det.

who says

Klockan är strax över 9 och jag är såklart INTE färdig än. Men jag har fasiken varit duktig, pluggat stenhårt och försökt förstått någonting hela tiden förut vid breaket jag hade nyss då det var I en annan del av Köping, så nu måste jag sätta fart igen, 2 h och 55 min kvar cirkus. gahvahpaaaah.

ticktack

Det tog nog max 10 minuter att fixa med alla deras kanaler och de där. Och jag vart en hundring rikare. en fika rikare och jag slapp gå hem. kallt så ini.. Så jag måste säga att jag känner mig rätt nöjd. Mormor och morfar vart nöjda och glada och då blir även jag nöjd och glad, det är ju kanon. Jag är fan händig!
Nu är det bara det där med pluggandet kvar, så nu ska jag göra FETASTE rycket och fixa allt på snabbast möjliga tid, heja emma! Jag jobbar bäst under press tror jag. Senast kl 8 ska allt vara färdigt. okej, det kanske aldrig kommer gå, jag kanske kommer skicka in det 23.59, det är iofs rätt kul men.. jobbigt.
HEEEEJDDÅÅÅÅÅÅÅ

-

Jag hatar rättskunskap just nu, eller ja för det mesta men speciellt nu. jävla hemtenta den ska vara inne idag. Jag är på fråga 4 av typ 20 och jag fattar ingenting, INGENTING, ingenting, ingenting, ingenting !!!!!!!
Så jag tänkte gå ner till mormor & morfar och försöka ställa in nya kanaler på deras tv, sånt är jag mycket bättre på, jag är en händig jävel. eller? haha

-

Fredagskväll, helt dött. här sitter jag, helt själv.
Jag menar, LYCKAT! inte okej..

-

Jag vill till fjällen, nu!
Okej?
bra


-

En helt vanlig fredagseftermiddag i skolan..

-

Hur ser blogg. se ut nuförtiden egentligen!? man undrar ju. det här är inte okej.
Anyway, anyhow, idag var jag i skolan på förmiddagen sen var jag på stan, sen gick jag hem. jääävla huvudvärk. Fick med mig lite hem från stan iallafall.
B.la. medicin, KUL! Men en fundering såhär på kvällskvisten, eller ja jag har faktiskt funderat på det enda sen jag var och hämtade ut medicinen. varför why heter det inte apoteket längre? Medstop stod det nu. jag köpte medicin på medstop. Hur jävla fult? det är ju ett apotek? Jag fattar nada no!

--

Jag är jordens tröttaste människa nu skulle jag tippa på, ska lägga mig och hoppas på att vara på topp imorgon.
Bussresan hem från sthlm var seg, jordens mestaste snö överallt och plogmänniskorna hade nog tagit semester, men vi kom hem iallafall och det är ju det som är det viktigaste.
Så, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på paradise avsnitten jag missade igår, katastrof kallar jag det! Jävligt fult ord föresten, katastrof!?
Så jag säger god natt här och nu. god natt

-

Ont i huvudet, ont i halsen och snuvig. Det här kommer bli en bra kryssning. Tur att alvedon finns. Ska hoppa in i duschen och försöka snygga till mig lite nu, o sen packa ner lite skit i någon väska. Jag är ofta lite sen i planeringen, men äh, det löser sig. Det gör det alltid, okej oftast.
Okej det här håller inte, nu ska jag duscha. puuh.
Kan vara cool och försöka mobilblogga sen för o vara lite cool. Så jag har nått o göra menar jag.
Ne, det här är INTE OKEY. HEY

Pusher

Huuur jävla jobbigt som helst och släpa runt på den här jävla macen hela jävla dagarna. (För o svära extra mycket) o hur kul att gå med dataväska i skolan, min stoora väska gick sönder i fredags, såklart. MEN.. det här är ingen rumba. Nej, men jag love den så det överväger, det är väl värt och skäpa på den kanske. Det jobbiga egentligen är o gå mellan skolorna och matsalen. Hoppas vi får hemklassrum på city och har alla lektioner där och en personlig pizzabagare och hemkörare som leverarar pizza varje dag, det mina vänner, det skulle göra mig lycklig. Fast han får gärna variera lite och laga annan mat också, men, ni fattar poängen huh!?
jättepassande bild, tack jag vet

yey

Kan man annat än älska köpinggänget!?
Nu är det johan falk och lite musik i pauser osv.
Inte långt kvar tills Alarmet ringer imorgonbitti och man är inne i ytterliggare en skolvecka. Men just i nuet kom jag på att jag ska på kryssning tis-ons. kul? eller? hm
Men det borde ju göra att veckan går lite fortare iallafall, hoppas jag.. och DET är kul, och bra.
Nu har det tydligen börjat på tv;n igen, tur att man hänger med menar jag!?
helt lost, INTE OKEY!

-

Söndag? jag hatar Söndagar..
fortfarande
alltid gjort
osv osv..
jag skulle behöva plugga typ 7128 timmar för o bli färdig med allt men jag vill inte, jag vill vill vill INTE!
det suger, vart finner man motivationen? jag menar, jag vill ju gärna ta studenten.
Istället sitter jag och väntar på att En annan del av köping ska börja, Mycket roligare. Till och med att sitta och vänta är roligare för en gång skull, det är illa.

-

Gårkvällen var väldigt trevlig tycker jag.
Sen att alla torrbollar åkte hem det är en annan sak. Ludwig och jag var dem enda som pallade trycket. Vilka jävla krigare alltså! kvällen slutade med att min mobil gick sönder, kul att den höll i 5 dagar iallafall, hehe. Den låste sig, vart helsvart med ett vitt äpple på, gick inte o stänga av eller trycka någonstans, helskumt. Så det slutade med att jag hamnade i Vingåker, haha. o nu har mobilen laddat ur och jag laddar upp den igen och nu funkar den som vanligt verkar det som, vilken jääääla tur!
Eftersom jag ville hem och ladda telefonen och inte hade några kläder med mig tog jag bussen hem vid två, vet inte om jag ska åka tillbaka sen kanske? det får tiden utvisa.
nu vill jag ha mat, och det får jag snart, hoppas jag!
pussipiski

-

P-p-party står på schemat, hur najs!?

-

Hahaha.
Religionprov om 10 min, glurp!

-

Sovit som en påse skridskor även i natt, fast jag har sovit mycket mer än igår natt så jag ska väl inte klaga. Grejen är den bara att jag vaknat upp av massa dumma drömmar. Som jag precis nu glömde bort, jag kom ihåg dem när jag vaknade. Jaja, det är väl ingen som bryr sig iallafall!? nej tänkte väl de.
Idag står lektion, lunch och prov på schemat, det suger ju lite, eller ja ganska mycket. hoppas nån vill lära mig allt dem kan till provet på lunchen, snela? Religionprov, Islam är ju sådär lagom kul.
Sen är det äntligen helg, jag hoppas jag får göra allt jag vill den här helgen, men det vet man aldrig.
Ikväll vill jag iallafall ha kul med mina frääänds, så det hoppas jag att jag får.

-

Det är jag och musiken ikväll alltså, det bara är så.
Ja, o huvudvärken då förstås. Men musik är bra för min huvudvärk, av någon konstig anledning.
Nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen och hoppas på att få somna innan tre i natt, men det ska nog inte vara några problem.
God natt

I know I got a problem

Jag har religionprov imorgon, jag har inte börjat plugga än? VAD HÄNDER? jag orkar inte..
Musik gör mig lycklig just nu, åh ta mig här ifrån, någon!?
Morgondagens kväll bjuder på festligheter, jag ska fan ge allt.

head

Jaha, idag fick även vi våra MacBook Pro, sist av alla på skolan antar jag, men det måste vara för att vi är smartast. Sitter vid den och skriver nu, kuligt juligt.
Mitt huvud har tagit över mig idag, somna ca 3 och att klockan sen ringer vid 7 är ingen vidare kombination. huvudvärken tar död på mig, att alla tankar far runt i 190 gör ju inte saken bättre heller.
Annars så har jag inte så mycket kul och skriva, ingenting alls faktiskt. Jag orkar ingenting längre, Sveriges svagaste människa tror jag. Jag har så mycket jag borde göra och hinna med, men mitt huvud eller kropp orkar inte.

-

Dunka låtar som är omgjorda till något dansbandliknande är vad vi gjort i evelina's bil idag, hur kul? hur bra? hur skönt? hur grymt? Ja, precis. Det är ungefär vad som hänt idag, ja förutom skolan som började halv 1 och slutade cirkus 3. Men det räknas inte, för allt gick åt skogen idag. Datorerna laggade, eller ja min iallafall, såklart. Word stängdes hela tiden, hur irriterande. Skoldatorerna suger. Men det gör inget, för imorgon får vi våra MacBooks. Efter jag har suttit vid den ett tag så kommer säkert den också lagga, men det är sånt som händer.


-

Ännu en skoldag genomliden, på lunchen blev det american pizza med carrooo, gott! skolan serverade fisk och kön för att få den där fisken var hundra meter lång (nästan) så det var inte så frestande direkt.

Näe, jag vill göra nått kul snart, vaaad som helst, det händer för lite. Det enda som finns att göra är plugg, men det vill och orkar jag inte, ingen lust. därför behövs nog något kul för att komma igång, mm det tror jag!

struntprat, hejdå

-

Det här var vad som fanns på posten, en iPhone 3G. Man tackar ja!

-

Okej, INTE skönt o gå. Det började snöa massa mer och jag såg ingenting, fick snö i ögonen och i hela ansiktet. snön liksom la sig som ett lager på ögonfransarna och vart vatten och sköljde mina ögon, det är inte okej!

På hemvägen gick vi förbi ica och handlade lite, självklart köpte vi en chokladkaka. Den var slut när vi kommit över vägen ifrån ica!? man undrar ju..
O där vart även den promenaden onödig, eller så tänker man som så att man gick för att få äta den där chokladen.. fast, jag hade ätit den även jag inte rört på mig på 1 månad. Men det har inget med saken att göra, det hör liksom inte hit.

Kvällen är även räddad med en massa på tv och kolla på, huuuuur skönt.
Ännu mer räddad blir den förhoppningsvis när jag varit och hämtat ut ett paket om cirkus en halvtimme, återkommer om det.



-Jatack!


br

Hur skönt är det inte att slita halv 1 på en måndag? Ja, precis, jätteskönt!
Har egentligen inte fått ett dugg gjort i dag, mest varit jobbig och ivägen skulle jag kunna tänka mig, men det är sånt man får ta.

Jag som tänkte sitta här och bara ha det skönt, o så kommer mamma hem o säger att vi ska ut o gå!? hon tvingar mig. ehe ne, men det kanske är skönt, så jag följer väl med, trotts att jag frysit ihjäl hela dagen.

hörs

21.12

Nästan en hel skovecka har gått och en hel helg. känns förjääävligt. för imorgon börjar en ny skolvecka. Men, veckan som var gick otroligt fort, ska resten av terminen gå så fort dröjer det inte lång tid till studenten. 

Nyligen kolla i en annan del av köping, jag fullkomligt älskar det programmet, dom är förjävla sköna :)

Igår var det bio som gällde, såg snabba cash och jag tycker att den var bra! dem som läst boken innan tycker nog att den var sådär då mycket som stog i boken inte var med på filmen, men eftersom jag inte läst boken tyckte jag att den var great.
Det enda som inte var grejt var att vi kollade på den vid 23.00 och den var ca.2 h tror jag så det var lite kämpigt o hålla ögonen öppna, men det gick. När ögonlocken åkte igen tröck jag in lite läsk, popcorn eller choklad i munnen, det funkar alltid!

Förut idag var vi en sväng till Norrköping och hälsade på syster som flyttat dit. Hon hade bakat 7 eller 8 olika saker till fikan, kladdkaka, två olika muffins, chokladbollar, jättegoda choklad/havrekakor osv. Så det tröck jag i mig, det vart som dagens lunch, så jag åt lite extra. tummen upp!

Näe, hörs

19.18

näfan, jag måste plugga!?
på tisdag börjar sista terminen, S I S T A  T E R M I N E N, hur grymt låter inte det?

Vilken jävla fart det gått i, helt otroligt. Jag hinner inte med.. Tiden går så snabbt, så det är faktiskt inte så konstigt att jag inte hinner med allt skolarbeten.

Men nu är det jag, JAG, jag, jag, jag, jag, som ska plugga, sen tar jag ett break vid 20.30 för då är det I EN ANNAN DEL AV KÖPING, och det går lätt före plugg, utan tvekan.

NEJ, sätt i gång slöhög

pulkarace,någon!?

JAG VILL ÅKA PULKA!!


onsday

Onsdag idag, fan vad fort dagarna går, mindre än en vecka kvar till skolan börjar!? sista terminen? hur läskigt?
Men oj vad jag hoppas och tror på en rolig termin med mycket roligheter, man tar ju bara studenten en gång trotts allt.

Har en hel del plugg jag borde gjort för läänge sen!? vad händer Emma? jag måste nog lägga på ett koll så jag hänger med och inte sitter där sista veckan och pluggar när alla andra festar och har roligt, det om nått håller inte..
Kanske får bli lite idag, fast det suger och plugga på lov, antagligen sitter jag typ måndagkväll innan skolan börjar och suckar över mig själv att jag inte tagit tag i någonting.

Jag skulle behöva köpa hårfärg idag, men mamma vill inte skjutsa mig? hm. jäävligt taskigt om ni frågar mig.


elproblemo igen

Åh jag hatar när datorn cpar sig så att inläggen försvinner.
Iallfall så skrev jag att min hårfärg är jävligt ljus och gul/vit/brun. och jag vet inte om jag gillar det.
Jag vill inte ha så ljust, jag vill nog ha brunt. bra o komma på det nu emma!

Iallfall, så vet jag inte hur jag ska göra, vill kanske vara ljus till sommarn?

Måste överväga..


4576

Jag känner mig rätt gul ihåret, fläckvis. o jävligt ljust, och såhär ljust vill jag inte ens ha? det blir såhär ljust varje gång jag färgar, jag vet vilken färg jag vill ha, och det är inte gul/vit. utan det är mörkblond med lite blondare.

Men, till sommaren vill man kanske vara ljus? mitt hår bleks massa så färgar jag mörkbrunt så lär jag få färga om det en gång i veckan. men jag vill ha mörkbrunt också, på ett sätt.

Nej detta tål att tänkas på, måste överväga..

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP


15.07

Nu har jag haft en kort men intensiv stund på stan, haha!
Kallt som attan var det, man kände sakta men säkert hur både fingrar, tår och ben höll på att gå av, men jag klarade mig som tur var.

Hårfärg blev inhandlat så nu ska det fasiken färgas, kommer säkert  bli fult men kan inte bli så mycket sämre än så som det är nu så det är lugnt.

annars då? jo ikväll ska vi äta tacos. Bröd+köttfärs+ost+vitlöks/taco-sås+ketchup, där har ni min.
Grönsaker? Vad faan är grönsaker?

el problemo


Gick upp tidigt idag, ingen jävla aning om varför. Gick upp och åt frukost även fast jag var trött och nu är jag ännu trättare, bra start emma!
Idag visar termometern -20 grader. 20 JÄÄVLA MINUSGRADER. Brrr. Fast jag måste säga att jag gillar det, väldigt mycket dessutom. Speciellt när det är riktigt jävla kallt och solen lyser, det är bra underbart, visst!?
Det ger mig en känsla av fjällen, jag älskar o vara i fjällen!

Jag skulle behöva ta mig ner på stan, men hugostackarn har nog frysit fast, Hugo är våran bil och jag hatar hugo. Iallafall så får jag nog gå ner på stan, det är visserligen inte så långt, så jag borde klara av det. Smink skulle behöva inhandlas, mitt är förjävla dåligt, och slut, snart. Och sen skulle jag även verkligen behöva köpa hårfärg, mitt hår ser förtäääskigt ut, jag hatar det. jag skulle behöva klippa mig också, det var två år sen nu, äckligt jag vet, men jag blir aldrig nöjd när jag klipper mig, så där har ni anledningen!

Så, jag kanske ska klippa mig själv!? då får man ju som man vill och man borde bli nöjd? eller? neej?..nej
Sen till ett annat problem, jag vet inte om jag ska färga håret brunt eller ljust? Jag har ju rätt ljust nu, jag vet inte om jag gillar det. jag vill egentligen ha håret rätt enfärgat, det är lättast så. Men, jag vet inte. folk säger att jag ska ha så här!? så det kanske blir att färga utväxten bara. Jag kallar det EL PROBLEMO.

Fan vad jag pratar, hejdå

galet

Nu har jag varit till gymet och kört igenom programmet en gång, sen har jag tagit en välbehövlig skön dusch och nu sitter jag och trycker i mig mackor och yoghurt med flingor, galet gott! och galet skönt!

Jag har varit världssämst när det gäller det där gymet. det här var 4e gången jag var där, och tror jag skaffade kortet i mitten av november kanske? riktigt illa! Men, nu ska jag bli fit, kanske.

och om 20 minuter är det PAAAARAAADISSSEEEE HOOOTEEELLLL! Gaaaalet bra!

va saru saru

Inte blivit några updates sen i lördags, de har helt enkelt berott på att jag inte varit hemma. svårare än så äre inte. O är man ingen storbloggare som jag är, då borde man ju kunna göra så!? ingen som lider av det liksom..

Iallafall så har jag mest tagit det lugnt men igår var vi även till marieberg köpcentrum, där brandlarmet gick, när jag stog vrålhungrig i mc donalds kön och det precis var min tur att beställa, bra tajming, tack! Det brann iallafall inte, som nog alla förstod!

nu kom jag iallafall nyss hem ifrån vingåker, och nu vet jag inte vad jag ska göra. hur kul? nej precis, inte alls kul. Mamma ligger och sover i soffan och jag sitter här albymyself liksom. svintrist!
Är träning ikväll tror jag men hur sugen är jag på och ta mig till sandbäcken klockan 8 ikväll för att träna!? Nej precis, inte alls sugen.
Jag har inte tränat på evigheter känns det som, fettet börjar flöda och snart kommer benen på sängen vika sig när jag lägger mig där, det är då mina vänner, det är då man börjar träna!
Nej, jag ska nog faktiskt ta mig till gymet, lugnt och skönt där, det är nog sån träning jag behöver nu, jag orkar inte vara social.

det blir grymt


pict

Egypten;






Nej, det tog säkert minst 20 minuter att ladda upp tre bilder, det håller inte.
Inte en lördagskväll iallafall, men lugn, mer bilder kommer..

16.12

Kul att photoshop funkar när man vill göra om bloggen, KUL!
Men, inte gräver jag ner mig för det, nej istället skulle jag ju kanske kunna plocka iordning på mitt rum eller varför inte laga mat när jag varken har någon städerska eller kock närvarande, då får man ta saken i egna händer helt enkelt.

Så, nu ska jag koka pasta, gott!
Sen slänger jag kanske upp lite bilder , eftersom jag inte bloggat på ett halvår bör ju endel ha hänt!? vi får se, vi får se..

Pussi


13.43

Nu har jag nyligen kommit in efter att ha gått en långlång promenad, nästan 1 ½ timme var jag ute, riktigt skönt! Med massa bra musik på hög volym är det riktigt skönt, massa snö och solen i ögonen gör det verkligen inte sämre heller.

Igår kändes det som söndag, och idag, av någon konstig anledning känns det också som söndagar!? jag som hatar söndagar.

Nej, nu är det nog fasiken dags att ta en dusch så att man blir som en människa igen.

1/1-10

Kolla datumet, 1/1-10. år 10, riktigt fult. annars så fina "beach noll-nio" osv, vad händer med det nu? "beach tio". Barnen som föds i år då, dom är ingen nittio-etta eller noll-tvåa, nej dom är en tia, eller en etta-nollare? eller nej, dom är nog en tia! stackare.  Men vad ska jag göra åt det!? det är bara att le och köra på som aldrig förr.

Tur att jag är en nittio-etta, vilka problem jag skulle ha annars.


RSS 2.0