-

jag lever, men tror jag åkt på magsjuka.. fyfarao! Jag återkommer med konkretare info.

sleeping beauty

Sällan man är såhär trött alltså, sjukt.
Jag tror fasiken att jag ska lägga mig snart, det vore så galet äckligt skönt, fast då kommer jag vakna typ 3 i natt. Eftersom jag fått nått fel i huvudet och inte kan sova nu för tiden. Imorse vaknade jag 6!? klockan 6 liksom, när jag började vid 10. O inte somnade jag speciellt tidigt heller. Man undrar ju.. Förra veckan kände min kropp för o vakna halv 7 både måndag tisdag och onsdag, när jag kunde sovit hur-länge-jag-ville !? Jag är äckligt trött men kan inte somna om. doktorn, vad är fel på mig? Därav går jag även runt o ser ut som en zombie dag in o dag ut nu för tiden. Men det är bara o gilla läget, eller ogilla.
Eftersom jag säkerligen somnar sittande snart så säger jag God Natt!  Snälla någon, ge mig minst 8 timmars sömn i natt.

-

Idag ska jag ta mig till praktiken. Inte varit där sen på hela förra veckan och inte heller igår, det är illa. Jag har fortfarande feber och ont i huvudet men jag vågar inte ringa och säga att jag är sjuk längre, dem tror väl att jag är dum i huvudet då. Så idag går jag dit, får väl se om jag pallar trycket hela dagen eller om jag svimmar eller något. Ikväll skulle jag vilja träna också, det var även det länge sen. Så jag hoppas att det sker ett mirakel idag o att jag blir frisk som en nötkärna. Lunch har jag ingen heller föresten!? o jävligt flottigt hår. hm, vilka problem. det är bättre o vara hemma, då blir det inga problem. Man kan äta vad fan som helst o ha håret hur flottigt man vill. Grejen med håret är att jag försöker vänja det vid att inte tvättas så ofta. Jag tvättade det förra söndagen, sen i torsdags o sen nu i söndags igen, rätt bra för o vara mig. Tvättar det varje dag annars. Tur att jag varit hemma så ingen behövt se mig.
Nej, ovärdare inlägg får man leta efter, hejdo

-

Nu har jag haft konstant huvudvärk sen i Torsdags, jag blir galen. Trött är jag också, men jag kan inte sova. Det känns som att jag har haft jordens baksmälla i 4 dagar, fast jag har inte festat sen den 5e mars så det låter rätt ologiskt. Men känslan är så, o det vet ju alla hur det känns, förjävligt ja!
Jag tror jag måste banka huvudet i väggen, det kanske hjälper, man vet ju inte förens man prövat. Imorgon måste jag vara frille, frisk, fit for fight. Praktik väntar, kan ju gärna inte vara borta hela den här veckan också.

-

Vad äre här? Jag har tydligen en jävla massa feber. Har tryckt i mig två alvedon men huvudvärken vägrar släppa? Sen värker mina öron o har gjort några dagar, så har säkert en liten öroninflamation på det sådär också.
Har varit i spökbacken ett tag idag iallafall, med lite alvedon funkade det helt ok, det var rätt skönt. Fast jag åkte inte, jag var..bara där helt enkelt.
Jag måste lägga mig, mitt huvud sprängs om 5...4...3...2...

-

Jag har så ont i huvudet så tårarna rinner, det är fan inte bra. Ligger här all alone hemma, någon kvällsmat har jag inte heller fått i mig, finns ingen ork till att gå till köket. Godnatt

Thaihai

Jag har kommit på att jag ska köpa ett hus i Thailand, som gjort för mig. Eller så kan jag ta det i studentpresent? födelsedagspresent? namnsdagspresent x3? Ja det finns många anledningar till att fira mig i sommar och många anledningar till att köpa det här lilla Thaihuset till mig. Punga upp pengar med er, det var inte ens dyrt.

-

Jag har lite ångest över studenten och allt som har med den att göra känner jag. Annars känns 3 månader till något långt borta. Nu känns det nära, fast ändå långt borta. Ingen fattar, jo jag fattar. Det känns nära men om man tänker på allt som måste göras innan känns det långt borta. Så var det klargjort, bra!

-

Okej, jag ska vara hemma idag med. Varit hemma från hela veckans praktik då, känns ju inte sådär jättebra men så är det. Imorgon blir det därimot uf-mässa i Strängnäs, så det måste jag vila upp mig till för att orka med. Och fredagen är ledig, totalt ledig, underbart!
Idag blir det att dega hela dagen, ta en dusch och tvätta håret måste jag göra också. Var 4 dagar sen jag tvättade håret nu, tvättar det varje dag annars. så man kan ju tänka sig hur det ser ut, riktigt jävla äckligt, ser ut som någon hälllt 250 g smält margarin över mitt huvud, men tro mig, det är det inte.

over you

Hemma idag, har lite feber, ont i huvudet/magen och mår illa. Så tänkte att det är lika bra o stanna hemma. Vad som helst, bara jag inte blir magsjuk. Hoppas jag inbillar mig. Jag hatar att vara magsjuk, det är så äckligt. Så idag blir det att ligga på soffan hela dagen och ha det lugnt och skönt. Mamma hade fullt upp hela dagen så hon är inte hemma förens senare. Så jag är en ensam unge idag, fast jag klagar inte, det är rätt skönt. Blir till att kanske kolla på någon film och kolla lite clothes på internet skulle jag tro.
Nu måste jag försöka få tag på intersport igen, dem vill inte svara när jag ringer, taskigt.

tlötter

jag är trött, t-r-ö-t-t. Mitt huvud nickar till hela tiden, det är illa med tanke på att klockan bara är kvart i nio.  Jag vill bara sova. Och imorgon väntar praktik, känns sådär..

-

Skön helg, har spenderats i Vingåker och gjort just ingenting. Nu är jag hemma igen och funderar på att sätta mig en stund på balifjongen. Vid 15 ska jag nog ta med mig mor min och gå ner till backavallen för att kolla på laget när dem spelar match. Sen senare ikväll tror jag att det blir en träff med mina vänner för att planera en hel del inför mässan som äger rum på torsdag, vi har inte koll på någonting, så det behövs kan man säga.
Men nu, ballen. Puss

-

Mamma plockade fram boxen. Så nu sitter vi och steker med varsit glas rödvin, haha. där snackar vi stek på en högre nivå. Inte så smickrande bild dock, men det får man ta.

-

Fan vad skön solen är, sitter på balkongen med fötterna i snön och steker mest.

-

Idag är det den tolfte mars. Det betyder tre månader till studenten!

Dreams

Trotts att det känns som jag vill så galet mycket och egentligen har så sjukt mycket drömmar så kan jag iallafall inte sätta fingret på exakt vad jag vill? Jag kanske vill för mycket? eller har för höga drömmar? jag har ingen aning. Jag vill iallafall inte sitta i en sunkig lägenhet i Katrineholm i hela mitt liv. En del drömmar jag har vill jag verkligen verkligen uppleva, ska fasiken lägga mig och fundera mer på det nu. Puss

walking to the end

Varit runt en sväng med mamma nu, till Jysk var tanken och till Jysk var vi men sen blev det även ÖB där uppe på lövåsen och sen stannade vi även till på stan. Köpte mig ett par shorts på HM, i ren protest mot att snön aldrig försvinner. Men känner att jag inte riktigt har mättat mitt shoppingbehov helt, så jag måste nog ner på stan imorgon med och inhandla mig någonting, en tröja skulle jag vilja ha. Allt jag har är fullt. Har tröttnat på allt i hela min garderob nu, känns mindre kul.
Mamma har tjatat länge nu att jag ska med ut och gå, så det är väl bara att lyda bossen!

yummi

Köp aldrig ballerina kladdkaka, dem är farliga. Det går inte att motstå dem, uuunderbara! Bästa Ballerina, utan tvekan. Chokladoman som man är.
Nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar, så ska fortsätta med det såhär på Torsdagsförmiddagen i min underbara soffa.

over and out

Idag funderade jag seriöst på att hänga mig i en bandyklubba på praktiken, eller kanske knyta ihop massa skosnören för att sen hänga mig i dem. Dock blev det aldrig så, men det var nära vill jag lova. Gick omkring från 10 till 5 och gjorde absolut ingenting. gick runt runt på intersport, i en och samma butik i 6 jäävla timmar. Var en massa folk idag då det var halva reapriset så det var bara allmänt stökigt och all personal hade fullt upp med kassa osv. Så jag hittade på mina egna arbetsuppgifter den här dagen. Typ knöt skosnören och satte om alla byxor på galgarna så att dem satt rätt, som jag tykte var rätt iallafall. på det krångliga sättet, så det tog lite tid.
På lunchen gick jag al alone till Barken och tog en kebabtallrik, och jag tänker aldrig mer äta mat ute ensam, det var inte kul, det var synd om mig. Det värsta var när man fick mat i hela ansiktet och inte hade någon och skratta med, för o inte tala om när jag försökte sätta gaffeln i en pommes som visade sig vara stenhård och flög i väg all världens väg. Då saknade jag en vän. Jag fnissade lite för mig själv och skämdes lite. jag menar, det var ju inte direkt bara jag som var där, nej fullt var det.
Nu är jag trött och har ont i halsen och känner mig äcklig. Mina ögonlock faller ihop vilken sekund som helst känns det som, jag vill bara sova, men då kommer jag väl typ vakna 4 i natt.
Föresten så gjorde jag ett riktigt kap innan jag åkte hem från intersport idag, köpte 2pack björnborg trosor som från början kostade 350kr men nu var nedsatta till 245kr. Och sen eftersom jag är så bra så fick jag 30 % på det så det hela kalaset slutade på 171 pengar och 50 ören. inte illa för att vara mig.
Nu måste jag duscha, fast egentligen orkar jag inte, jag är slut som människa, jag menar det verkligen. På tok för lite sömn. jag behöver sooooooooooova!

you are..

Godmorgon!
Idag känner jag mig sådär lagom taggad på praktik. Okej, inte alls taggad faktiskt. Är sista praktikdagen för den här veckan iallafall, sen är det bara sisådär fem veckor kvar. hrm.. Men det är bara att stå ut antar jag.
Blev stämplad på min blåtå igår på träningen också, man tackar ja. Vädret 'är de enda som är bra just nu, det är gaaalet skönt.
O fan, nu kom jag på att jag inte har någon matlåda till idag? Kanske får ha picknick med mig själv på kvantum idag med!?
Nej, det här känns meningslöst, Puss

klag klag

Praktiken avklarad. Jag kommer bli förtidspensionerad om det ska fortsätta såhär, mina knän värker och det känns som dem ska böjas åt fel håll, gör megasuperduperdunder ont. Och ryggen gör fortfarande ont, fast ännu ondare.
Och jag som har träning om cirkus en timme, får väl se hur det slutar. Endera känns det inget alls eller så kan jag helt enkelt inte vara med hela träningen, det är ju ingenting jag kan veta innan, det visar sig.
När vi ändå håller på o snackar strunt här i min värdelösa blogg kan jag väl passa på o säg att det känns som jag håller på o bli förkyld o ont i halsen, igen ja. det suger ju lite det också.
Så nu tycker jag att någon vänlig själ ska komma och ta hand om mig.

-

Nu är det snart dags för andra dagen på praktiken. Känner mig dock inte speciellt jättepigg idag, kallsvettas o fryser lite om vartannat sådär men det ska nog ge med sig. Idag lär bli en jobbig dag, praktik till cirkus kl.6 och sen träning vid halv åtta till nio.
Nej nu är det dags att platta håret, det här håller inte.

-

Jag är trött och har en ömmande, jätteond cprygg. Det suger lite. Jag klarar inte av att gå o stå hela dagarna, min rygg kommer gå av snart. Annars rullade dagen på ganska bra, slutade cirkus tjugo över fem. Och jag hade endel och göra, vilket jag tackar för. Jag hatar att gå runt hela dagarna och göra nada. Så har mina andra praktikplatser varit. Nog för att det var endel dötid idag med. Men det är ju lite roligare att gå runt och kolla på sportkläder än att kolla på tantkläder eller på gamla flingor. På tal om flingor så vart dagens lunch en drickyoghurt, en torr bröbit och en pingvinstång. Som hittat. Imorgon måste jag ta med matlåda, annars svälter jag.
O på tal om svälta så ska jag äta massa mat nu, sen duscha, kanske lägga en liten ansiktsmask som jag inhandlade under lunchen och sen lägga mig i soffan och bara vara och antagligen somna. Puss

-

Idag väntar praktik på intersport, börjar vid 10 och slutar säkert vid 18 skulle jag tippa på. Så det blir en lång dag och jag är redan trött. När man har praktik är man även dödstrött när man kommer hem av någon anledning, kanske för att man står och går hela dagen!? Så jag kommer säkert somna en halvtimme efter jag kommit hem, men vad gör det? då borde jag vara pigg inför morgondagens praktik. förhoppningsvis..
Nu ska jag äta frukost. Eftersom jag inte kan ta mig till matsalen på lunchen så vet jag inte vad jag ska äta då? Inte har jag någon matlåda heller, hm. Får gå till willys och köpa en torr baguette eller nått. Låter ju jäääättegott.

Lala

Har gått en långpromenad med mamma.
Så nu tänker jag bara ligga i soffan och ha det skönt resten av kvällen, gick någon film vid nio tror jag mor sa, så det blir det nog och kolla på, kalas!
Nu tänker jag hämta en kaka och sen lägga mig under filten och vila upp mig, eller sova, är riktigt trött. Det visar sig, Puss

-

Galet, redan söndagseftermiddag?
Helgen har gått alldeles för fort, som vanligt med andra ord. Man borde vara ledig fem dagar och gå i skolan 2 dagar istället, liksom vända på det. men det kan man väl fortsätta drömma om.
Imorgon börjar praktiken också, jag hatar praktik, men får hoppas att det funkar ändå. Det suger iallafall att ha praktik måndag, tisdag, onsdag och sen gå i skolan torsdag, fredag. vad är det för jävla påhitt?!

-

Nu har jag bäddat ner mig, galet skönt!
Förstår inte riktigt hur jag klarat mig enda till nu utan att sova, har dock varit nära ett flertal gånger under dagen att jag somnat. Men nära skjuter ingen hare.
Kastar in handduken där och hoppas på lite sömn i natt, Pusss

tlöttt

Okej, idag är jag trött. T-R-Ö-T-T. Sovit typ 3 timmar, man tackar ja.
Vill bara sova nu, funderar på att ta mig en powernap eller något liknande.
Har jag nyss smällt i mig en kebabtallrik med, det satt finare en finast.

Gårkvällen blev iallafall grym tycker jag, jag hade riktigt roligt. ÖS!
Orkar inte skriva mer nu, återkommer med lite bilder senare, om jag inte somnar.

-

Man blir ju helt handlingsförlamad med lösnaglar, sms går knappt och skriva och datorn var inte speciellt mycket lättare det. O vad fan gör man när det kliar i örat?
Skolan gick i all världens fart och Elin både hämtade mig innan och skjutsade hem mig efter, galet skönt o slippa gå. fast idag hade det ändå vart rätt skönt i det sköna vädret, men ja, vem tackar nej till skjuts? När jag kom hem fick jag även se att pk-värdet även var superbra nu med så nu ska jag inte tillbaka förens om 5 veckor, gaalet skönt. Sånt gör mig glad.
Jag är på så galet bra humör idag, kvällen kommer bli grym. Jag är nästan övertaggad. Nu ska jag göra mig iordning lite smått. Men håret fixas nog hos elin sen =)

forever young

Musiken strömmar ur högtalarna och jag känner att jag är på så jäkla bra humör idag, det här vädret kan inte göra en så mycket annat än glad, SOOOOL! att det är fredag säger ju en hel del det med, och att det är party ikväll..

Tror dock solglasögonen får vänta ett tag till,
Fast det är äckligt skönt o ha det på sig.


-

Jag måste skaffa mörkläggningsgardiner, det här håller inte. Omöjligt och sova.
Nu har jag precis varit duktig tjej och diskat och tänkte hoppa in i duschen nu, vid halv ett blir det en lektion i skolan och sen hem och fixa inför kvällen! det blir nog bra det här, det tror jag nog. Först mötas på ica och handla mat, sen hem till Elin och fixa iordning maten som i det här fallet är tacos. Göra oss som snyggast. Ta en sup eller två.. Dansa lite på borden och sen röra oss mot Statt och studentkickoffen.
Nej nu har jag inte tid med det här längre, Pussi

Luckyme

Jag kastar in handduken där tror jag allt. Imorgon väntar en bra men säkerligen stressig dag. Hoppas på en lyckad dag/kväll iallafall. Studentkickoff står på schemat imorgonkväll nämligen. Återkommer med mer imorgon, nu ska jag sova. HUNDRA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN IDAG!!

-

Värd skoldag, på historian var jag till sjukhuset. Jag GICK dit, sjukt duktig jag vet! kallt som attan var det. Kom till skolan o hade UF i typ 30 min, utan lärare, värt. Gick ner på stan och kollade lite och åt, nästa lektion var inställd. o sen visade det sig att även svenskan var inställd. så den här torsdagen gick från att vara jobbigaste dagen i veckan till att vara skönaste dagen i veckan. man tackar ja.
Nu är jag vrålhungrig, vet i fasiken vad som ska ätas dock, får väl fixa någonting. Min tå cpar sig och varar som jag vet inte vad så någon träning idag blev det inte, gaaalet tråkigt.
jag har fan sveriges sämsta blogg

second chance

Dagen har mest gått åt till att göra ingenting, det jag är bäst på dvs.

Åt pannkaka till middag, mycket exklusivt, fick krampont/magknip/stickningar i magen efter två pannkakor, efter två ynka pannkakor!? det är ju barnmat för mig, så jag hade knappast ätit för mycket. fick precis likadant i förrgår när jag åt köttfärssås. Frågan är om det kan vara mot mjölken/grädden? Mamma har i massa sånt i sin köttfärssås. Det vore ju för täskigt om det vore så. men frågan är också om man kan bli käsnlig mot det bara så där!? Måste kollas upp. Kanske ta mig ett stort glas mjölk o prova o se om jag får ont, hm..

Nu tänkte jag iallafall duscha och sen mysa tillbaka till soffan och kanske kolla på tråkiga vänskapsmatchen i fotboll som jag tror är tjugo i nio. Duscha ska göras iallafall, Puss

-

Jag vill hem,


tåblogg

Jag börjar skolan halv ett, himmeln är helt blå och solen lyser - Bra dag!
Ska väl göra mig iordning snart, inte för att det är speciellt bråttom med det men har inte mycket annat för mig, skönt o ta det lugnt o inte behöva stressa sönder såhär en onsdagsförmiddag, haha.
För övrigt tror jag att jag måste ringa sjukhuset och få komma upp och punktera mina jävla tånaglar, igår låg jag i säkert minst en och en halv timme och inte kunde sova för att det gjorde så jävla ont, den högra är värst, helt svart ären nu. O igårkväll när jag låg där o försökte sova så värkte det så inihelvete, pulserade, stickte och kändes som hela tån skulle sprängas vilken sekund som helst. Har punkterat dem själv förut men den här har inte blivit normal sen förra gången jag tappade nageln, den är som en stor klump. Men jag ska nog fan gå o hämta en nål nu och försöka, annars får jag nog inte på mig skorna. fast det kanske gör ännu ondare efter, men äh kan nog inte bli värre. önska mig lycka till. AJ!
majsigt inlägg ändå?

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

lose control

Någon som kan förklara för mig varför banken har så konstiga öppettider?  Stänga tre? men på torsdagar har man öppet längre? Torsdagar liksom, varför inte tisdagar. som idag när jag var där vid halv fyra. nej då var det stängt, totalt closeat. sur man blir..
Nu är jag proppismätt och ska träna om sisådär 50 minuter, det ser illa ut, jag får springa till träningen så kanske jag slipper få håll på träningen, då får jag det ju innan istället, mycket bättre.
Måste kasta på mig alla kläder nu, mycket kläder annars fryser man ihjäl, dem första 5 minuterna iallafall för sen blir man så svettig så man måste simma för o hålla sig vid liv istället (om man heter Emma Larsson iallafall..)

-

Studentmössorna och en del studentgrejor har kommit idag!
wey, tur att jag passar i bagarmössa också..

-

Jag är trött och har magknip sen maten jag åt för läänge sen, så jag tänker allt lägga mig nu och förhoppningsvis få minst 8 timmars sömn inatt, börjar kvart i 10 imorgon också, grymt!
Imorgon vill jag vakna till + (PLUS!!) 15 grader och strålande sol, okej? vart är våren när jag behöver den som mest?
Nej, där kastar jag in handduken och lägger mig under mitt sköna täcke och min på tok för sköna filt och kollar tv innan jag drar igen ögonlocken. Puss

lovelove

Nu firrar jag dem fyra första avsnitten på one tree hill säsong 2. Hur? ja det kan man ju fundera på Men jag tror faktiskt att jag låter det förbli min hemlisss.
Så om dem avsnitten skulle kunna tänka sig att skynda på så skulle jag bli happii, men det ser ganska segt ut måste jag säga. Jag vill kolla ikväll men det tror jag att jag kan fetglömma om jag ska vara helt ärlig. det suhuuger lite, men inte mycket och göra åt va!
Nu ska jag fortsätta sitta i min soffa och göra ingenting, jag är grym på det, jag lovar.

snöhelvete

Snöoväder!? man tackar ja. eller nej. fan jag vill inte ha mer snö nu. DET RÄCKER. OKEJ? Morgonens promenad till skolan var lätt den värsta någonsin, snön for rakt emot mig, jag hade verkligen inte vinden på min sida. Bara smatrade i ansiktet. att det sen var både is och slask på backen gjorde ju inte saken bättre. Jag har halkat runt hela dagen som bambi på hal is. Ska vara glad över att jag inte brytit några ben idag alltså. Att vinden sen hade vänt när jag skulle gå hem och flög emot mig även då, behövde jag ens nämna det? nej precis.

Dagens goda gärning: Hjälpte en man i el-rulstol som kört fast i snöslasket. Duktig emma!

Tummen ner till snöoväder!

Natti

Jag borde sovit för länge sen, men näe. Nu har jag precis lagt mig iallafall, det är ju ett steg i rätt riktning. Den här söndagskvällen har varit riktigt bra faktiskt, trotts att det var just en äcklig söndagskväll o att skolan börjar imorgon. Det är familjen som varit roande ikväll, dem är allt bra dem min mamma och syster o bra jävla roliga med, haha. Nu är det väl dags att försöka sova antar jag, skolan börjar 8.25 imorgon så någon välbehövlig skönhetssömn hinns ju inte med. Så det är jag som är en zoombie imorgon, men det får funka! Godnatt

RSS 2.0