-

Matchen slutade med vinst för kaik med 3-0, men det förstog jag redan innan så så var det med det.
Kallt va det i marmorbyn iallafall, jag trodde jag skulle dö, och hundratusentals mygg. jag har tillochmed fått myggbett på handen, det har jag nog inte haft förut. men det är väl kul i sig!

Nu är jag trött som en sill och ska nog gå mot sängen och hoppas på att det ringer i min telefon, men det får inte vara vem som helst, nejnej. Det är jag och lågstadieeleverna som går och lägger oss vid den här tiden. Puss och godnatt

-

Dessa söndagar, jag hatar dom. trotts att det är ledig dag. Men det är för ledigt, det är ju helt dött? Skulle nästan lika gärna kunna gå i skolan, nästan.
Tog mig ett bad förut, ett långt och skönt bad och hade hög musik på, det behövdes! varmt och skönt var det också, men nu är jag lika frusen som jag var innan. Känns ju som vinter? burrrrr

Vet inte vad jag ska göra nu, sitta och göra ingenting så alla tankar far runt i huvudet som en, jaa karusell? Vill inte, men så kan det bli. Bortåt 4 - halv 5 åker jag nog ut till marmorbyn för att frysa ännu mer och kolla på fotboll som jag inte ens vill se, men vad gör man inte liksom.

-

Godmorgon,
idag är ingen bra dag.
För idag vill jag spela fotboll,
mot kaik
Men får jag det eller?
nej, så därför är det här en tråkig,dyster
och helt onödigt söndag.

-

Vaknade upp bortåt 10 idag kanske? Somnade inte förens 2-halv3 inatt tror jag inte, vet inte vad jag gjorde. förutom o kolla sally då, haha.

Kände att allt var dystert och trist så jag drog med mamma, någonstans. vi visste inte vart vi skulle så åkte mot norrköping men kom sen på att vi skulle till linköping och ikea istället, gick i lite affärer och sen sprang vi igenom ikea och slängde i oss mat, barnpotion, 17kr. haha Fick reda på att Joakim skulle spela match i malmslätt så dit åkte vi och kollade, dom vann med 5-0. Dm final tror jag det var tillochmed. Fick iallafall se honom en liten stund :( Nu måste han komma hem nästa helg, annars gräver jag ner mig.
jag är käääääär!
hejdå

-


Jag älskar dig,
jag saknar dig,
dig hjärta mig.



-

Tur att det finns någonting som gör en glad o på bättre humör i den här dystra stämningen. Jag säger bara Sally! Haha så sjukt kul så jag nästan glömmer allt som jag inte vill tänka på? okej, inte riktigt. Men det vore bra om det var så.






-

kom till skolan igår och fick reda på att vi inte hade någon lång lektion på morgonen, och det värsta, kjell visste det dagen innan och kunde sagt det, jag ville döda honom! började inte förens 11.45, jaja nog om det.
Var även och masserade upp benet lite, det gjorde ont men blir nog bra tillslut hoppas jag. Var och kollade på handbollsträningen också :( det är inte kul, jag vill ju spela?

Börjar 12.25 idag, JAG ÄLSKAR FREDAGAR! fast inte den här, för det känns som mitt huvud väger 27 kg.

-

hemkommen från skolan för ett bra tag sen.
Skulle slutat 14.10 men slutade halv 2 kanske? kunde slutat ännu tidigare tycker jag efterssom kjell inte hade nått vi skulle göra ändå? Kunde skippat hela lektionen och slutat 11.40, jaja.

Tänkte köra både fotboll och handboll idag och se om benet håller, men nu vet jag inte hur det blir med fotbollen, har kanske ingen skjuts. Handbollen kommer jag ju ner till, för det första kan man gå dit, det kan man inte till fotbollen (marmorbyn) eller jo kan, kan man. Det har tove visat prov på :) haha men jag tror jag hoppar det idag. Mamma säger även att hon ska träna handboll idag, så då kommer jag defenetivt dit!

Hungrig är jag, som vanligt. kanske ska fixa någon mat snart. Puss

-

Skola idag, var väl helt okej tycker jag. schemat är bättre nu än mitt första intryck av det. Fredagarna tackar man ju inte nej till, börjar 12.25 och slutar 14.20 eller något sånt. skapligt degigt och skönt. Sen finns det två grejor som är riktigt dåliga och endel andra konstiga raster mitt på dagen och att man går varanan lektion på linden och varanan på gamla city, men det får man väl ta.

Inte gjort någonting sen jag kom hem i stort sett, njutit av mer ledighet kanske? :) Gått en sväng och förbi sis och kollat hennes nya lägenhet också, trodde nog hon skulle ha lite bättre ordning nu, var ändå ett tag sen hon flyttade dit men det blir nog fint. Och mitt sug efter att flytta till en egen mysig lägenhet vart ännu större. men jag får inte för mamma, hon har så tråkigt när jag inte är hemma och säger att då kanske hon måste flytta hem till sin mamma. och hur bra vore det? haha, nej jag får nog bo kvar här ett tag till, jag gillar ju min mamma så det får väl gå!

Jag vill åka och shoppa i helgen, behöver allt känner jag. men som vanligt när man vet vad man ska ha så hittar man väl inget men, ja. följ meed?

-

Blev hämtad av peter i åtvidaberg förut, så det löste sig galant.

Matchen slutade med förlust till oss, tyvärr. det var den sämsta domaren jag varit med om, helt sjukt. Kunde inte spela så länge heller, hänt nått med mit lår. bristning, streckning eller vad det nu heter kanske, och hur mycket suger inte det? Hoppas det inte är allvarligt för jag vill träna i veckan. och till på söndag ska det vara bra, för då möter vi kaik och, det är ju alltid roligt. men inte heller så kul och köra och slå upp det hela tiden, då kan det ju ta år innan det blir bra. Minns en annan gång jag hade sånt här, då hade jag ont länge. vet inte vart det kom från idag heller? kände av det innan matchen och sen vart det värre och värre ju mer jag sprang på det, till slut gick det inte och springa så då gick jag av plan och satte mig i gräset och då när jag försökte lyfta benet så gick det inte, det bara skakade. hm, inte kul.

Imorgon är det som sagt skola, jag varken vill eller har någon ork.
Jag vill att Joakim ska komma och rädda mig :(
Godnatt, fast jag kommer inte kunna soooova än.

-

Idag ska jag åka hem, jag vill inte :( det är mycket mer mys här.
Men måste ju åka hem, ska spela match sen och sen börjar skolan imorgon, får väl se hur det blir.
Vet inte riktigt hur jag kommer hem och när än, men det måste lösa sig.
Nu ska jag gå och mysa ett tag till innan jag ska åka.

J - I love you.

-

gårdagen blev lugn, gick och åt grillspett och pommes och sen gick vi hem och myste, perfekticoo.
Idag har vi inte gjort någonting, skulle åka in till linköping men sen blev klockan så mycket att det kändes onödigt och då ångrade vi oss att vi inte påkte in tidigare, haha. Har varit och handlat också, så ikväll blir det tacos.
Taco a'la emma:
Bröd
Köttfärs
Ketchup
Det låter gott, visst? dock tycker inte joakim det men han kan äta sin majs, usch.

Har nyss duschat och tvättat håret med dubbeldusch så nu sitter jag här och luktar som en man, men det får gå. håret vart som ett trassligt fågelbo också, men det är ett senare problem.
Blir kanske filmmys ikväll och sen ska jag nog försöka få ta en låt på GuitarHero, bara för att jag är så otroligt bra och klarar mig kvar typ i 10 sekunder på expertnivån, puss på det.
Joakim står och tränar, han var ute och sprang förut också, han är duktig han. men jag sparar mig. MATCH IMORGON!! kulkulkul. 

Vet inte hur jag ska komma hem imorgon bara, HÄMTA MIG?


-

Jag hatar att det bara är helgen kvar nu innan skolan börjar? hade det varit nått kul i skolan hade det väl vart okej men nu är det inte så mycket som är bra, kul och se vilka 1or som valt handel. men det är väl allt.

Nu har jag nyss duschat så nu ska jag byta om och dunka musik, mamma är till sjukan för att.. hon är sjuk. Hon gick upp tidigt imorse och kom in till mitt rum och kollade på tv, tv:n i vardagsrummet har lagt av helt, helt svart, går inte och starta ens och den i hennes rum flippar bilden på, så man ser i stort sett ingenting där heller, stackarn. så nu har vi legat inne i mitt rum i 4 dagar och kollat på tv.

-

Idag, ja idag har jag väl gjort ungefär lika lite som jag gjort alla andra dagar den här veckan. typ vaknat, ätit och legat och kollat på tv, kul liv jag har. Men idag vaknade jag först en gång vid 1 och sen en gång vid halv 4. och då mina vänner kunde jag inte somna om och jag menar det är ju alltid spännande och ligga vaken vid 4 och inte kunna sova. Tack och lov så fanns ju os på tv så där låg jag och kollade på han arvidsson eller vad han heter som kastar spjut, på elina eggers som kvalade i simhopp och emma green i höjdhopp. Visst låter det kul? mina planer var att sova hela natten och sen vakna vid 6 för att kolla på sveriges handbolldamer. Men jag var vaken enda till den började och ja, sen var jag vaken i kanske 5 minuter och somnade och sov bort hela matchen, bra emma!
Tränat har jag gjort ikväll också, fotboll. Det var kul, jag var svettigare än någonsin men det är mysigt. På söndag är det match mot stora sundby, kanske. Spelade lika mot dom förra gången så nu måste vi ju ta dom, visst?

Imorgon är en bra dag, för imorgon ska jag åka iväg till hemlig destination och möta mr X, skämtosido. Imorgon ska jag nog ta mig till åtvidaberg för att träffa min älskadeälsklingsälskling och hur underbart är det inte att få bo själv med honom där hela helgen? jo typ såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra är det, och lite till.

Jag har duschat men känner mig fortfarande lika svettig om inte svettigare, hm inte kul.
Så nu ska jag gå och dricka mjölk, hejdå.

-

Godmorgon.
Idag är en riktig degardag känner jag, vilket inte är bra då jag bara går omkring här hemma och äter hela dagarna. Igårkväll tränade jag faktiskt handboll med laget men inte bestämt hur jag ska göra än ändå, svårt det där. Var iallafall skönt att träna handboll igen, det har varit lite saknat. Skippade dock fotbollen igår, av någon anledning, typ glömde bort? så imorgon blir det fotboll, tove har tvingat mig och Krister hade tydligen trott att jag halvt som halvt hade slutat igår och frågat ut tove om massor. Kanske tar handbollen efter också, återstår att se.

Bara några dagar kvar av sommarlovet nu, känns sådär. speciellt med tanke på att jag förut fick syn på schemat för 2:an, lika dåligt som förra årets om inte sämre. Jag menar, hur kul är det att sitta och vänta en torsdagseftermiddag från 13.55 till 15.05, 1h och 10 min för att ha 20 minuters mentorstid? nej uscha mig.
Nu ska jag gå och göra något vettigt, äta lite igen

-

Inte ork till att skriva om rhodos idag heller, imorgon får jag lov och ta mig tid, slänga in bilderna också kanske, som är typ..3. Idag har varit en slapp dag, mamma väckte mig 6 imorse för att vi skulle kolla på handbollsdamerna som förlorade. sen somnade jag om lite, sen har jag legat i sängen HELA dagen och kollat på os, skönt. Packade upp väskan gjorde jag precis nyligen också efter att mamma tjatat om det sen jag kom hem, så nu är det gjort.
Jag tror aircondiotion (stavas?) gjorde mig sjuk, redan efter första dagen där nere fick jag ont i halsen och vart förkyld, sen blev det värre under hela veckan och i slutet hade jag sån hosta så jag trodde jag skulle dö, men.. jag lever. Dock har ingenting av det släppt än.

Nu ska jag lägga mig och ta en sista funderare..
Puss

-

Jag är hemmaaaa. Landade på arlanda kvart över 3 i natt tror jag, åt korv med mos på shell vid halv 5 och sen for vi hemmåt. Jag skrev ett inlägg där nerifrån men det ser inte ut som det kommit upp? hmm, aja. Jag orkar inte skriva så mycket nu, säger bara en sak; JAG VILL TILLBAKA! <3

-

jag har med mig 19 par trosor och 16 tshirtar/linnen.. och min packning väger för mycket. jag är dålig på att packa.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

-

kvällen igår var brabrabrabrabrabrabra.
Den slutade i öltältet med carro och sara, längst fram vi scenen, haha.

Vid 11 idag ska jag åka, till arlanda. jag tror inte min packning är riktigt klar än, hmm måste checka. Vi ska visserligen inte åka direkt till arlanda utan först skulle vi till nyköping tror jag? för att jörgen nog fick ett barnbarn inatt. Sen ska vi nog äta och greja för planet går inte förens ikväll vid 6 någon gång. Så landar inte på rhodos förens halv 11-11 kanske, är ju en timmes förskjutning, om jag fattat det rätt. sen ca en halvtimmes transfer sen är vi i faliraki, i natt någongång alltså.

Snart kommer joakim och säger hejdå :'(
Nej, nu måste jag sätta fart.
Håll utskik, kan komma update.

HEJDÅ SVERIGE - HEJ GREKLAND/RHODOS!

-

Jobbat idag, och helt seriöst så trodde jag att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst, min ryggjävel gör ontontont. så nej, inget jobb imorgon så idag jobbade jag sista dagen, happppyyyyme. Snart kommer joakim så då kanske man kan få lite tid med honom imorgon med? har man tur så. Sen på kvällen blir det partyyy men inget öltält som allt normalt folk här inte, ibland är man ju för liten :)

Nu kom han, hejdååå . puss

-

Jag har vart på fotbollsträning idag, duktigt. Jag har varit lat senaste tiden och det är illa illa och åter illa. Men idag så tog jag mig i kragen och åkte ut till fina marmorbyn för lite träning, och svettigt vart det.

Imorgon får jag träffa joakim hoppas jag :) utifall någon är intresserad. Det ska iallafall bli skönt och träffa honom.
På lördag blir det partyyy, kanske lite partyyy imorgon innan J kommer hem, men antagligen inte, ska nog återigen ta mig i kragen , men då för att åka till jobbet för att göra min sista dag. Jobba lördag -tack men, nejtack!
Så imorgon blir det väl och gå där och tjäna ihop lite till mooneyy, för inte finns det mycket jag kan göra imorgon? om jag inte får något stort projekt. typ.. städa hela lagret? det vore iofs rätt skönt, tiden går så långsamt när det inte finns något och göra. Nog pratat om det,
GODNATT!


-



Okej, jag kommer må bra. balkong med havsutsick tackar man ju inte heller nej till, så det är väl det här jag kommer se i en veckas tid. Jag gillar't. Har börjat packa också;
> stövlar,
> bävernylonoverall,
> vantar mössa halsduk,
> stickad polotröja
> pimpelspö
> snowboarden
Ja, det var väl allt?
Skääämtåsido

Ser mer ut; bikini, kjol, klänningar, shorts, linnen, solglajjor, AFTERSUN!


-

Igår blev det att gå ner på staden tillsammans med anna, eller okej, vi åkte ner. :) Sen kom även carro och vi kollade på motorcykelkortegen, (stavas?) jaja, skönt att komma ut och inte bara sitta här iallafall, även skönt att träffa dom också. om jag får säga min mening, okej det är ju klart jag får? haha (:
Anna åkte hem tidigt, nästan direkt med stefan sen och carro och jag gick mest omkring och tittade sen gick även vi hem, hon följde mig tillochmed, snäll hon har blivit. Juste vi åt en chocholate dream på McDonalds, den var gudomlig.

Idag vet jag inte vad som händer, träning ikväll men vet inte om jag ska träna, ont i halsen och ryggen, fortfarande så får se. Sen är det utebio ikväll men vädret just nu gör mig inte jättesugen, men det kan komma att ändras. När mamma kommer hem från jobbet ska jag säga att vi ska åka och handla mat, det är mysigt. och nej, jag är inte som alla andra, kolla ÖB också kanske, hm. det blir nog bra.

Idag är det torsdag, på söndag åker jag till rhodos. typ 4 dagar kvar och jag längtar som en tok. Det enda som skulle kunna göra resan bättre är om min älskling följde med. I min resväska? snääälla. jag behöver ingen mer packning. hihi
Nog om det, det blir skönt att komma bort från den här jävla hålan.


ibland vill man bara skratta, vilken stad, vilket ställe. ja, det glädjer mig att det händer nått iallafall.




-

onsdagonsdag, och vart är solen?
Ser inte ut som regnet öser ner idag,
får se vad som händer.

Jag tycker om dig, okej?

-

Nu har vi fått för oss här att vi ska springa stockholm marathon nästa år, 4.2 mil. Det är ju en grej man bara måste ha gjort i livet, ta sig runt dom där 4.2 milen. jag vill vill.

-

Kollat på kk-joggen från balkongen. har vart på stan eller någon annanstans varje år men nej, iår fick det bli balkongen. skitväder! Blir bara allt färre och färre folk som springer kvartsmaran tycker jag. Förr (nej, jag är bara 17) var det minst dubbelt så mycket, då kom folk springande i stora grupper. nu kommer det typ en i minuten, för att överdriva lite.
Och tro det eller ej, men jag blir sugen på och springa när jag ser på, hrm..
Och ännu mer sugen blev jag på att spela handboll när jag kollade på en film där vi möter finspäng förut, jag börjar nästan gråta när jag tänker på handbollen,usch. känsloemma.

Måste nog gå och lägga mig raklång i sängen snart, min rygg mår verkligen inte bra. vet inte vad jag ska göra, sitta här är det värsta känner jag så, ska nog gå.

Jag vill ha allt tillbaka,
och jag vill ha det på ett speciellt sätt.
Jag kommer aldrig få det.
Jag blir ledsen, okej?
<3

-

So many people gonna say that they want you,
To try to get you thinking they really care,
But there's nothing like the warmth of the one
who has put in the time and you know he's gonna be there,
Back your border when she knows someone crossed it,
Don't let nobody put you down, who your with
Take the pain of protecting your name,
from the crutch to the cane to the highwire

I'm in love with a girl who knows me better,
Fell for the women just when i met her,
Took my sweet time when i was bitter,
Someone understands,
And she knows how to treat a fella right,
Give me that feeling every night,
Wants to make love when i wanna fight,
Now someone understand me,
I'm in love with a girl


Dagens drog, mjoo..
Gavin Degraw säger jag bara.

-

Jobbar inte idag, vaknade med ryggsmärtor som heter duga. jag tror jag ska döööö. och sen mår jag illa, har ont i halsen och är allmänt seg. Inte mycket som är bra nu alltså, så nu tänker jag snart krypa ner under täcket och lägga en varm riskudde bakom ryggen, dra på en film och bara mysa i regnvädret.

Hejdåå

-

okej, allt suger just nu. Jag vill bara lägga mig längst in under sängen och gråta och bara skrika och sparka. men vad hjälper det? antagligen ingenting, men det vore jävligt skönt.

jag fattar inte..

-

Jobbet suger, jag menar det verkligen. chefen är, nej inga ord emma. men vi är rädda för honom. han kommer snart kasta en kartong i mitt huvud :( för kasta grejer och skriker, det gör han.
Så, imorgon tänker jag jobba min sista dag, fuuunny.
för visste ni att jag är magsjuk fredag och lördag? stackars mig.

-

Jag orkar inte jobba, jag vill bara ligga hemma och slaaaappa.
Ska kanske och hämta resväska sen efter jobbet iallafall, hoppas det. då kan jag börja packa lite smått, ihi.
Nej, hejdå

-

upp och knega imorgon, sugen? nej
usch, men är 4 dagar den här veckan, ska försöka bli av med en dag också tror jag, sen är det inget mer. underbart

7 dagar kvar till Rhodos, jag längtar som en toook!
Godnatt

-

Hemma från norrköping och tro det eller ej men jag har med mig en bikini hem :) och lite smink blev det också.
Far betalade tillochmed bikinin så det kan ju knappast bli bättre. Hade tänkt att jag skulle ladda upp en bild på den men nej, det verkar inte datorn vilja, kanske kommer upp senare.
Nu funderar jag på att packa ihop mina grejor och fara hem till mamma, får nog bli så. Puss

<3 ett hjärta till dig,


-

Gårdagen var bra. punkt

Nu ska vi impulsåka till norrköping fick jag höra, maxi blir det nog, sånt gillas. speciellt när det åks för min skull (: Haha, behöver lite till rhodos, och bara för att jag behöver det så kommer jag inte hitta någonting alls. Det jag behöver mest är en till bikini, som jag antagligen inte kommer hitta, men man kan ju kolla iallafall. och sen vill jag ha ett par sköna shorts eller nått, o ha till stranden. fick visserligen ett par shorts av mamma igår när hon kom hem, badshorts, ganska korta. men jag vill ha ett par mjuuuuka också, :) Kommer jag säkert inte heller hitta. haha så jag kommer väl hem sen och äger lika mycket saker som nu, haha.
Ikväll är det utebio i stadsparken, vet inte om jag är så sugen på det längre, hörde jag regn och rusk? usch ,gillas inte. Så blir kanske hemmakväll istället, vilket skulle vara bra eftersom jag jobbar 10-18.15 eller något liknande imorgon :( peuu. Jobb tisdag, fredag och lördag också. lördag borde jag få vara ledig tycker jag, packapackapacka.

Nu vet jag snart inte vad jag pratar om längre så nu tänker jag säga att vi ska åka.
Pussss

-

Tack far, han räddade mig. Han kom hem med en marabou som jag har längtat efter länge nu. Jag är konstig, men jag är beroende.

Nu blir det duschen, sen kommer annapanna :)
Sen ska vi nog fara hem till mor min och byta cloothes.
Sen möta carro och fara iväg, festfestfest.

-

Igår blev det en heldag med carro, vid djulö :) Första dagen med henne på hela sommaren? tror jag. Skönt var det, lite färg fick man nog också, Men jag brände mig inte? röd i ansiktet blir man väl alltid, men ingen annan stans tror jag inte, inte smörjde jag in mig heller, nått har hänt med min hud. men jag tackar inte nej till det :)

Idag är vädret inte lämpat för att sola i, lite regn och rusk är vad vi har här i katrineholm.
Joakim är här också, vi har haft fight hela morgonen. han trodde jag hade tagit nått piller för han tyckte jag var helt galen, eller nått sånt. Jag hade tråkigt, måste ju liva upp stämningen lite, visst?
Ikväll får man träffa lite vänner, tackar man inte nej till.
Mamma kommer hem idag också, fast jag är ju hos far så. men imorgon ska jag dit, antar jag. Hoppas hon är glad när hon kommer hem, annars tror jag att jag stannar här (: haha
Nu ska jag gå till bääästa
Pussochpisk

RSS 2.0