det kostar pengar mats, duu veat.

ingen hotellektion igår och ingen idag heller, så börjar typ 10.35? eller nått :) jätteskönt.
hoppas dagen blir lugn och speciellt att idrotten blir lugn, slutar där 15.45 och sen har vi samling till matchen 16.30 :( blir att skynda hem och äta och lite så. spelar klockan 18.30 i gökstenshallen tror jag. får väl se hur det går.

Nu ska jag nog ta och byta om och packa väska till idrotten och fixa lite (: puss

torsdag

ÖFA nu, men skulle sluta tidigare så slutar 11. lång lunch då.
Skön dag igår, myspys.

träning ikväll, hoppas det blir kul.

come home

stockholm igår var kul. Eller ja, halva dagen iaf. kungliga biblioteket var väl ingen höjdare. DN/expressen var helt okej, och svt var bäst! superkul.

bara två lektioner idag, som alla andra onsdagar, slutar 12.55. det är bra.

var nyss duktig o körde lite styrka för mig själv här hemma, känns som jag aldrig tränar längre ;(
undrar vad dom sa på styrelsemötet igår? hoppas tränarna får kicken!

mooonday

skola idag ;( vi gjorde redovisningen iallafall, jag o beebis (carro) gjorde den själva. var väldigt skönt o få det gjort :))
Imorgon bär det av till sthlm med klassen, får väl se hur det blir, hoppas det blir okej iaf

Jag saknar dig, verkligen.

.

!"#¤%&/()=?

varför är allt skit?
klumpen i halsen, försvinn.


Jag behöver dig nu, okej?

goooooodmorgon.

sitter här i soffan och väntar på att mamma ska bli färdig i duschen, sen ska jag duscha och sen ska vi åka till norrköping en snabbsväng tror jag. Kvällen igår blev lugn med melodifestivalen och godis och grejer, melodifestivalen blir sämre och sämre? jag fattar inte.

Match ikväll iallafall, klockan 18.00 mot Arboga :)) i D-hallen tyvärr. usch
Får väl se hur matchen går.

Nu ska jag stressa på mor min lite, jag måste ju också hinna duscha.
Hejs

lördag

har inte skrivit på länge nu, sportlovet har gått väldigt fort tyvärr och jag har väl egentligen inte gjort någonting speciellt? i helgen var jag hos far och tog det lugnt, tränade på tisdagen och sen kom joakim till mig, det har man längtat efter. har vart med honom sen dess i stort sett. klippte och färgade håret i onsdags, ska vara med i den där hårshowen den 8 mars. blev väldigt oranget på ena sidan tycker jag :( känner mig som en rostbiff. menmen, vänjer mig väl. blir nog o färga i blonda slingor sen efter :) var och kollade på herrmatchen igår också, dom vann med ett mål? bättre än inget :)

Nu sitter jag här och gör ingenting egentligen, mamma roppade precis att maten var färdig, det ska bli riktigt gott. Blir väl kanske att kolla på melodifestivalen sen om det inte är något roligare.

Jag saknar dig, redan.


only way

igår vart en riktig slappdag :) åkte upp till syster och firade melcher som fyllde 20. resten av dagen ägnade jag nog mest åt att äta. haha så får nog bli att träna idag, även jag egentligen inte vill träna som allt är just nu, men känns iallafall skönt och träna, min kropp vill men inte huvudet? eller nått.

nu ska jag nog fixa pannkaka eller nått, det vore gott. sen blir det väl någon film . hihi

hejsss

söndag

sitter här i myskläder nu, slappardag idag. Följde med syster och mamma till factory outlet en sväng förut, det är det enda som har hänt idag.

Fest i fredags, va lite seg och så först, men ändå sugen då det inte hänt nått sen nyår :) det var kul!

Gårdagen blev också slappardag, sväng med mamma på stan sen ner till far o gjorde just ingenting :) Blir väl många slappar nu när det äntligen är sportlov. Det gillar jag verkligen, det behövs, ävcen inte skolan är jobbig, eller jo, den är jobbig bara för att edn är så tråkig/seg. usch

Känns även som jag aldrig tränar längre ;/ usch. bara för att handbollen är så tråkig. blir kanske gymet ikväll, eller imorgon. men inte så rolitg ;((

Nu blir det snart att åka till mamma igen och kolla på andra avenyn och en annan del av köping <3. det gör mina söndagar, jag lovar.

på tisdag blir det bääästa . <3

alla hjärtans dag .

sitter och har öfa nu, ganska tråkigt faktiskt. snart är det lunch, då blir det mcdonalds. är typ spenatsoppa i skolan? haha

evelina sitter o glor på min dator? fy skäms.

haha jag har ingenting o skriva, förutom att jag är själv på alla hjärtans dag :(((((((((((((

<3

aao

nu har jag iaf en dator som fungerar, alltid nått.

tråkig dag idag, och nu sitter jag här som jag gjort sen typ 1 och håller på o svettas ihjäl, usch. jag vill komma iväg nu, en utlandsresa tack! ska iaf till fjällen v10 nu tror jag :) ska bli hur skönt som helst. åker upp med syster, kusinerna är redan där så vi åker upp själva.

annars har jag inte så mycket o skriva förutom att allt suger just nu?

alla hjärtans dag imorgon också, heeeeeeeeeeelt ensam. :((( vill inte

And in this world of loneliness

nu ska vi gå o ha engelskaprov :) hoppas vi får sluta efter, det skulle vara mer än skönt.

önska mig lycka till.

youyouyou

sitter i datasalen med carro just nu. har haft svenska och nu har va jääääättelång lunch sen två timmars engelska :(( de tär inte kul.

träning ikväll blir det nog också. även jag egentligen inte vill ha det såhär va. hoppas det blir ändring till nästa säsong, man kan ju hoppas på att det blir som jag och många mer vill ha det? :) hoppas hoppas hoppas!

näe. hejdå

datorn hemma har gått sönder föresten ;/ så kan inte skriva massa, inte för jag brukar det heller men ändå. haha

<3du

.....

Har hotell nu. det är typp långtråkigt? jobbig dag idag också, usch är jätte trött.
var hemma från skolan tisdag och onsdag också, ganska skönt, vill vara hemma nu med :((

kanske även jag ska klaga lite på det där med handbollen som carro? men jag orkar inte, alla vet nog redan vad jag tycker såå.
Aja, det suger iallafall och är riktigt tråkigt och nu är div4 laget nerlagt också, det suger ännu mer. fyfan.
JAAAAAAAAAAG VIIIIIIIIILLLLL FLYYYYYTTTA OCH BYTA LAG! :((
match på söndag iallafall, får väl se hur mycket vi förlorar med..

nu ska vi redovisa vårat hotell, burj al arab. men vi vet inte hur man utalar det :)

skriver kanske lite senare? mjoo

How do I get you alone

Och nu eftersom carro uppdaterade sin blogg så tänkte även jag uppdatera min :))

seg skoldag idag, uschförmåndagar! drama, lång jobbig samhällskunskapslektion, och jättelång öfa lektion, där självaste hälge pratade ännu mer om hälges ruta. haha sen blev att att kolla på andra avenyn och även att kopiera händer med evelina i kopiatiorn/utskrivarn? och även misslyckat försök till att kopiera ansiktet. haha

efter skolan blev det att gå hem, på med myskläder och sen har jag gjort just ingenting fram till nyss när jag kom på att en dosa i mitt rum var borta, väldigt borta, den hittade jag sen längst ner i sängen, under allt mjuka på en träplanka? o den har hamnat där hur? haha jag tror att carro har gömt den för mig :(((( buuus.

Jag skulle kunna skriva VÄÄLDIGT mycket mer känner jag, för det är ganska mycket jag stör mig på just nu. men det är nog ganska ointressant så struntar nog i det. fast det här var också väldigt ointressant kom jag precis på.

bahbahbah, kom hem.


FREDAG, puss

Fredag idag, började med att jag gick till skolan även jag kanske borde stannat hemma. men är man seg så är man :) gick mestadels för att kunna vara med på coopertestet (stavas?)som vi hade på idrotten sista timmen. men det slutade med att jag gick av, typ förlamad? haha, jätte läskigt :( duktigt emma.

Var även och fick ryggen lite knäckt och fixad efter skolan, välbehövligt jotack.
efter det blev det att fara ner till faader och nu sitter jag här :) ska kanske gå o kolla film eller nått? ja, vem vet.

ha det bra caroline, för du är nog den enda som eventuellt läser :)

RSS 2.0