wish

image14
Var nyligen ute och övningskörde med far, till en början körde jag tydligen utan bilbälte fick vi syn på och sen fick jag motorstopp några gånger i den jävla bilen, genom den här turen har jag kommit fram till att:
1, Jag kommer antagligen aldrig ta körkort.
2, Skulle jag mot förmodan göra det så ska jag ha en automatväxlad bil.
punkt slut!
Min far tyckte viserligen jag var duktig? har ju bara kört två gånger. är kanske mest jag som är negativ till det hela men när jag väl kör så går det fint, det ska jag inte klaga på men bara långa raksträckor i stan. finns det det? nej.

Nog om övningskörnig, jag orkar inte tänka på det just nu faktiskt, finns annat att tänka på, som man kanske borde tänka mindre på? hm.
Ska snart slänga mig ner framför tv:n och kolla os-kvalet för handbollsdamerna. Sverige-Kuba. Får väl se om det är något att se.

Puss
/e

godmorgon,

vaknade för ett tag sen, la mig och kollade lite på en film då, sen gick jag upp och åt frukost. och då sitter dom här ute på verandan(stavning?) och äter, och faktiskt så var det riktigt skönt ute, lite vårväder sådär, det gillar jag!
Nu vet jag inte ritkgit vad som händer, kanske ska gå upp och kolla färdigt på filmen, var så hungrig förut så var tvungen att gå ner.

Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske övningsköra lite med fader!
Sen Jocke ikväll? elleeeeeeeeeeeeeer?
Är väldigt träningssugen också :( Men inte finns det något o träna nu inte, lite fotboll nu skulle inte vara fel, alldeles för länge sen! mer sugen på det än handboll faktiskt, något är fel.

Jag känner att jag inte riktigt orkar skriva nu, såå

Puss
/e

Come home



Lite musik till tankeverksamheten;

Hello world
Hope you're listening
Forgive me if I'm young
For speaking out of turn
There's someone I've been missing
I think that they could be
The better half of me
They're in their own place trying to make it right
But I'm tired of justifying
So i say you'll..
 
Come home Come home
Cause I've been waiting for you
For so long For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
So come home

kaaallt,

Sitter hos min fader nu, har ätit mat för ett tag sen, det var mumma vill jag lova.
Det är jättekallt här, sitter och fryser som en galning och äter lite choklad här i min ensamhet. Jag måste få säga att jag saknar J lite, redan. får väl se om vi ses imorgon kanske? innan han åker tillbaka till sitt inte allt för omtyckta åtvidaberg (inte omtyckt enligt mig).

Nu ska jag nog gå och ta på mig lite mysiga, varma kläder. Ladda upp med lite godis och påskmust, njuta och kolla lite på Let's Dance. ja så får det nog bli!

vet inte riktigt vad jag ska skriva om, förslag?

Puss
/e

fredagfredag

Det blev bio igår, valde mellan det och att hyra film. stog länge och velade men blev till slut bio. Det var vi och 50 +are kan jag ju säga, men ja. jag satt och frös och var nära att somna ungefär 517 ggr, men det är väl så det ska vara?

Idag har det inte hänt så mycket, joakim åkte vid 1 ungefär och sen efter det har jag dammsugit hela huset :) duktig emma! Mamma ligger i soffan och är megamassa sjuk, så då tänkte jag att jag kunde vara lite snäll och göra någon nytta, plockade även ordning lite på mitt rum, det behövdes vill jag lova.
Ska snart duscha och sedan ringa min far och höra när han slutar för dagen, ska vara där den här helgen. Får se vad som händer ikväll, endera blir det väl att bara sitta hemma och ta det lugnt. Eller vara med J? får väl se hur det blir med den saken.

Nej, nu ska jag nog duscha eller kanske äta nånting, sen plocka ihop lite saker och ringa till far.
Puss
/e

Yeees,

Joakim kommer snart tillbaka till mig tror jag :) Får väl se vad vi gör, han snackade om bio eller att göra något annat. men får väl se vad vi orkar, kanske blir hemma idag med.

Mamma orkade inte laga mat så hon köpte färdigmat eller vad det heter som man värmer i mikron, jag tog pasta och skinksås, det var faktiskt riktigt gott. men nu stinker det vitlök ur munnen på mig, men vad gör det?

Nu ska jag fortsätta läsa min tidning.
Puss
/e

dagendagen

Gick inte att logga in på bloggen igår? så blev inget mer skrivande då.
Men vi vann matchen? tro det eller ej, men sant är det. tror det blev 15-14 till oss, så det var väl bra. Alla var nog glada efter matchen utom jag, usch. det gick totalt kass. men man måste ju även ha sånna matcher? inte sant? inge kul o vara kant heller har jag kommit på, menmen noh om det.

Åkte hem med joakim och mamma och kollade på Sverige- Brasilien på tv. Jag sa att det skulle bli 1-0 till Brasilien, och tror ni inte det vart det eller? bra emma!
Vart väldigt dugen på att spela fotboll igen när jag satt och kollade, det bara ryyyckte i kroppen. så blir kanske att börja träna nästa vecka igen, handbollen är ju slut om 1-2 veckor så. men inte i kaik igen, nejtack. Blir nog att gå till Gropptorp och prova att träna kanske, om Tove tar hand om mig, eller att syster eller malin också börjar, annars är det inget kul.

Vet inte riktigt vad som händer idag, men tror att J kommer tillbaka. han sprang till bussen förut för ett tag sen, men han kommer nog tillbaka, förhoppningsvis. Annars blir det nog att ta det väldigt lugnt, för var tydligen ingen träning ikväll för att det är riksläger i duveholmshallen, men mitt knä har dött så hade iallafall inte tänkt att träna.

Nu ska jag .. ja vad ska jag. jag vet inte, haha. äta en kaka kanske?
skriver nog sen, antagligen snart för jag har ingenting annat för mig :)
Puss
/e

godmorgon,

Vaknade för ett tag sen av att telefonen ringde, sånt gillar man verkligen inte på lov, inte sant?
Har nu hunnit ätit frukost och så, mackor och oboy, kan inte bli mycket goodare. men kanske nyttigare? aja, det var iallafall nyttigt bröd, sen den där oboyen -det kan vi ju prata om.

Sitter och kollar på något tråkigt program på tv, men funderar på att gå ut och gå faktiskt. Det skulle vara himla skönt med lite frisk luft och vädret ser så himla skönt ut idag. Annars kommer jag bara sitta inne ända till samlingen, dvs 17.45. och det låter kanske inte så bra, då kommer jag vara seg och trött.
Och tro det eller ej, men det ska faktiskt bli kul att spela match idag? jag är riktigt sugen och laddad. Känns det som nu iallafall, men allt kan ju komma att ändras när jag kommer ner och inser att jag även den här matchen måste ha förstora short och svarta strumpor. och sen även utav att endel kan vara så himla egoistiska. handboll, lagsport? hm, ja. jag trodde det iallafall. Men får väl se hur det blir idag, kanske spelar som ett lag? förhoppningsvis. Då blir matchen kul, jag glad, säkert många andra glada, vi kanske vinner, vi kanske slipper gå ner i fyran. Ja, ni fattar. LYCKA!

Nej, nu står jag inför beslutet. ut och gå, eller inte?
Skriver kanske någon rad sen.

Puss
/e

kvällen,

Nu sitter jag här igen, har vart och tränat nu och så, gick väl inget vidare men skönt att röra på sig iallafall.
Nu gäller det bara att tagga till matchen imorgon, (om man nu kan det? hm, jag ska göra vad jag kan) tänker inte spela i 4an, fast kanske skulle vara kul ändå? kanske skulle passa oss bättre som vi spelar nu? hm, nej tyst på mig.

Mamma ligger halvdöd i andra soffan och är sjukling, hoppas inte jag blir sjuk bara. Det vore ju allt annat än kul såhär på lovet, nej usch.

Nu ska jag gå och duscha tror jag, har inte hunnit med det efter träningen än.
Tänkte även tala om att min blogg går i en uppförsbacke :O tro det eller ej, men har faktiskt haft hela 14 besökare idag, kolla bara.
image8

Nej, skriver kanske något imorgon.
Puss
/e


hejdå orange?

Sofie kom ut och hämtade mig hos J imorse för att hon tyckte jag (vi) skulle följa med henne till Norrköping men den torrisen ville inte så jag följde med själv :) Köpte hårfärg så nu ska jag ta och färga håret lite tror jag, hoppas det blir bra? hmm.. vill inte vara orange-hårig längre, får väl se hur det här slutar. Kanske återkommer med resultatet.

Träning ikväll blir det nog, känner verkligen att jag behöver träna, var väldigt länge sen, fy!
Match imorgon också, blir det förlust kan det mycket väl bli div.4 nästa säsong, det vore mindre kul!

Nu ska jag försöka kleta i lite färg, håll tummarna!
/e

:)

Är hos Joakim nu, min syster var snäll och körde mig :)
dumt o sitta här o vara osocial nu? ja, fy nu ska jag gå o mysa och kolla lite andra avenyn.

pussssss
/e


godmorgon

Vart nyligen väckt av min mamma som ringde in till mitt rum vid en så där 11.10. Hon trodde jag hade svimmat vilket jag faktiskt kan förstå då jag brukar vakna senast 9. Så här länge har jag nog aldrig sovit, och somnade inte speciellt sent heller, men det var skönt!

Får se lite vad som händer idag, men blir nog att åka till J senare iallafall, om min snälla lilla mamma har lust att skjutsa mig? får hoppas på det!

pussssss
/e


så, nu har jag fått hjälp o fixa min kaotiska blogg också. Jag fick som sagt bara damp på allt när jag försökte. Fick hjälp av http://linnuah.blogg.se Hon hjälper er med om ni vill vaa. :)

tackochhej
/e

söndagsnöje

Nu har jag försökt gjort bloggen fin med pontus hjälp, totalt misslyckande.
jag ger upp! för ikväll iallafall. är på tok för trött.

Ska nog snart dra mig till sängen, innan jag somnar här. det blir sköönt och så kanske man kan vara lite pigg imorgon då för en gång skull? det vore ju super!
Jag vaknar på tok för tidigt också för att vara på ett lov, :( det tycker jag verkligen inte om.
ändring på det, tack.

Nog av struntprat, godnatt.

just you

Fick ju påsklov i torsdags, det var väldigt skönt och behövligt. Torsdagen blev väldigt lugn, njöt mest av att ha fått påsklov :) Fredagen blev också lugn och på kvällen kom J till mig.

Igår (lördags) var det ju påskafton, gick ut och solade på dagen medans mamma tränade, jag var på tok för trött för att orka träna så la mig i ett varmt och skönt solarie istället och hade det bra :) senare blev det att åka ner till mormor där det blev påskmiddag och påskägg. sen far jag iväg tidigare hem för att jag skulle på fest hos evelina. Det var lite segt till en början när alla andra satt och åt men sen blev det kul tycker jag :) .
Senare skulle dom såklart ner mot stan, och klart man är dum och följer med i sina inte allt för varma kläder. det blev kallt, Jag trodde jag skulle frysa ihjäl, och jag menar allvar. usch det var inte kul.
J kom även in till mig på kvällen/natten. så jag fick cykla runt i stan ett tag innan jag skulle möta honom vid bussen. det var ännu kallare och inte alls kul, men äh. var ju för en bra sak iallafall :) När vi kom hem sen värkte mina fötter och händer så mycket så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, det gjorde så ONT så jag kände hur jag bara hade velat kapa av dom. usch.

Idag har det inte hänt så mycket, vi körde ut Joakim till vingåker och tog då även en sväng på factory outlet och far sedan hem igen, och nu sitter jag här.
funderar på om det är något bra på tv ikväll? ska nog kolla upp det och hoppas på en myskväll.

Nu kallar myskläder och lite påskgodis och påskmust, mums.
/e

snöö?

snöat hela dagen idag nästan. Nu? till påsk? jaa, konstigaste vintern någonsin tror jag.

PÅSKLOV PÅ FREDAG. det behövs vill jag lova..

torsdag

prov idag, gick väl mindre bra. men det kanske det gjorde för alla? haha
skrivit resencion på "this is england" nu också, får väl se om det blir G- på det här med kanske :( usch för henne. sen får vi hundra saker på samma gång också.

match imorgon, men jag längtar mer till efter matchen och resten av helgen. tänker bara åka med om min mor eller far kommer och hämtar mig efter. annars måste man sitta kvar och kolla på herrarna och komma hem jättesent, nej det funkar inte.

Oj, nu kokar mitt makaronivatten :)

måndag

inte mycket o säga faktiskt.. gick till skolan imorse men gick hem till lunch, så himla mycket i huvudet. Åt lite när jag kom hem, sen har jag sovit nån/några timmar och suttit här, väldigt skönt. får väl se om jag går imorgon "/

Sen ville jag bara säga att jag är så himla less på handbollen och allt som har med det att göra. Möte innan träningen imorgon, hoppas det blir ändring efter det, det borde bli det eftersom det är flera stycken som tänker sluta till nästa säsong annars, då borde dom fatta att dom måste göra nått.
Får se om jag tränar efter mötet sen, inte alls sugen. inte kul längre, vill inte spela matchen på fredag heller, får se kanske säger att jag inte kan "/

Oj, vad jag saknar dig..

ojoj,

klockan är mycket, godnatt.

gör mig lycklig.

Helgen var bra, ja förutom matchen i fredags då. vart med J hela helgen, puss. och även vart i norrköping och köpt ny telefon.

skoldagen idag gick faktiskt ganska fort, skönt det. och nu sitter jag här och väntar på andra avenyn, sen blir det kanske en dusch och sen american idol? får se hur det blir..

du skulle bara veta..

RSS 2.0