-

Jag har mina perioder när jag skriver märker jag?
Jag liksom, glömmer bort. inte bra emma!

Men har väl inte hänt så mycket, inte så mycket intressant iallafall.
Min fredag har bestått av en lektion i skolan, åka och handla med mamma, ätit god mat, myst i soffan, ätit godis, druckit julmust och kollat på idol och fredag hela veckan. Perfekt fredag! ja nästan iallafall..

Måste gå mot sängen, och slå my love en pling kanske?
imorgon ska jag åka with he's mum and dad ner och äntligen få träffa honom,
låter inte det underbart?
Och Yes, I love Svengelska. And yes, I´m verry good at english. Gunilla has/have? learn me everything I can, and not can.
Nu börjar det gå till överstyr, gooooooooodnatt.

-

Blev en sväng till Linköping idag, Biltema, Affärer och ikea, dock en snabb sväng på ikea så mamma och jag ska åka tillbaka snart :) Nu sitter jag och är allmänt rastlös, vet inte varför.. om joakim svarar så kanske jag far till honom.
Puss

-

Blev handel, sen gå till Linden för att ha engelska, men vi fick gå hem. Så det blev bara en lektion även idag, känns rätt onödigt, men dumt och klaga kanske.
Är hos far nu, vart och handlat ochså och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 7, ska åka och hämta joakim då, mys.
Blir väl kolla idol och äta mat sen åså, lugnt med andra ord. Imorgon vet jag inte vad som väntar, får se. Och på söndag blir det väl att åka till Örebro för att kanske förlora ytterliggare en handbollsmatch? För att vara lite positiv liksom..
Nej, nu ska jag kolla runt lite och mumsa på mitt godis.
Puss

Friday I'm In Love

Fredag idag, och det gillas riktigt mycket. kort skoldag som vanligt, (börjar halv ett). som förövrigt känns väldigt onödig, handel - gå igenom vad som står i våran kära bok inköp och varuhantering. Engelska - läsa min kära läsebok The girl with no name eller något liknande heter den och jag är på sida 7 kanske och vi har haft fredagens lektion till och läsa hela 2an, hade förövrigt samma bok i 1an. och nej, jag har inte fattat något av dom 7 första sidorna ens. bra emma!

efter skolan, som är slut runt kvart över två kanske, ska jag väl försöka gå hem på isgatan och försöka hålla mig stående, har fått smygit fram när jag gått, pinsamt och ramla när man går själv, då har man ingen och skratta med. Men jag kan säga att det har vart nära att jag ramlat ca 20 ggr, men sånt är livet.
Kanske blir att träna på gymet sen, mamma skulle nog det. och jag skulle behöva bränna lite fett, men får se. är fortfarande lite krasslig.

Annars då, ja ska väl kanske till min far ikväll? är den helgen men vet inte om han ska vara hemma och så, inte pratat med honom. Får väl slå en plingeling sen.
Nej nu ska jag sjunga, Puss

we used to be just like twins

Lagom kul skoldag sådär, nej. en lektion, skulle varit..4? kul att dom kan tala om för oss.

Har väl inte hänt speciellt mycket, därav den dåliga uppdateringen. I söndags var jag i eskilstuna och kollade på handboll. Guif - trelleborg. Guifgrabbarna är riktigt grymma måste jag säga, dom vann med 41-25 kanske? något liknande.
Annars då, ja. har väl inte hänt speciellt mycket? Ingen som behövs skrivas här iallafall.

snart helg, det gillas. vad som händer återstår att se, match på söndag iallafall, om det finns folk? hm
nu ska jag bege mig till soffan och försöka må bra, puss'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

-

Skolan nu, handel. Första lektionen även vi var här vid 8.25 imorse, kul. Hata kjell! orkar inte skriva, ska vara snäll mot evelina nu, kanske. skriver kanske sen, om mitt otroligt roliga liv. Puss

hum

Inte skrivit på ett tag såg jag, ingen motivation till det alls, trotts att jag mestadels är hemma och gör just ingenting. Det enda jag gjort om dagarna är väl skola och promenerat, kommit fram till att det är väldigt skönt framåt kvällen när det börjar bli lite kallt och sen med hög musik i öronen, promenader är bra, för huvudet!

Idag är det fredag och det känns så gryymt skönt, jag orkar inte med någonting längre, liten klenis är vad jag är. men kanske inte så konstigt? aja.
Skolan idag börjar halv 1 någongång och slutar 20 över 2 kanske, kortdag som vanligt på fredagar med andra ord. det jobbiga är väl att mamma ringde även den här morgonen och väckte mig, förra gången glömde hon att jag hade sovmorgon och idag sa hon "oj, sov du? jag trodde inte du skulle sova så länge när du somnade så tidigt igår" menjoodå..

Så, nu har jag precis duschat och ska väl försöka ta mig ork och gå och gå och ta på mig kläder och föna håret snart kanske.
Jag har ont i huvudet av alla jävla tankar idag och känner väl egentligen inte för att göra någonting förutom att ligga i soffan under en filt och mysa och äta godis.
Blir kanske ikväll? Matchen mot malmslätt som skulle vara ikväll är inställd iallafall för att det inte fanns folk, lite kul. med tanke på att vi i stort sett inte är mer folk. Men, inte mitt problem. På onsdag är det match mot västerås, hemma tror jag. Så den här helgen blir väl lugn, hoppas väl på att få vara med j också, men.. jag vet inte?
Jag var sugen på o spela match, faktiskt. man mår så braaaaaaaaaa då. men endå skönt. jag menar, fredag kväll i malmslätt, kärnahallen, hur kul låter det? ne.

Nu vet jag snart inte vad jag pratar om längre,
Trevlig fredag, säg tack förfan!
Puss

-

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811030710008410&a=1&

-

Har så mycket o skriva och berätta om egentligen, eller så har jag inte det? hm.
Jag orkar inte iallafall, säg nått jag orkar numera?
Inte mycket, mitt huvud sprängs snart.
hjälpmig, godnatt

RSS 2.0