21.54

Nyligen kollat på mellon, jag bara skrattar åt det. haha
Iallafall så sa jag på första refrängen som dom där piloterna sjöng att det lät som en annan låt. satt och nynnade länge och sen kom jag på att det var "velvet - take my body close" som den var lik. Och sen står det på aftonbladet "star pilots - en kopia?" Javisst säger jag då. Jag är allt bra musikalisk jag!

Nu ska jag lyssna på annan bra musik, det gillas. Chipsen gillas inte längre, usch jag har ätit alldeles för mycket.


Personligen dissar jag melodifestivalen, tumme ner


17.25

Åkte till vingåker igårkväll, far hämtade mig vid halv 3 kanske sen handlade vi och så.
Ikväll blir det chips och dipp och marabou och grejer, och kött, kroketer och bearnaisesås. De grejer det :)

Lägger upp lite bilder från storstenshöjden med anna ;











Otroligt snygga måste jag säga, haha.

19.57

:'(

16.57

Kollat på några avsnitt Gossip girl nu, legat i min älskade soffa med filten över mig och kollat. Ganska skönt om jag får säga det själv, men nu kan jag inte ligga här så mycket längre. Träning står på schemat, cykla dit måste jag också eftersom mamma inte är hemma och far min ringde och sa att han skulle spela skitgubbe ikväll, så jag blir kvar här och åker kanske ner dit imorgon. Mamma skulle nog till safiren ikväll också. Så för mig blir det väl träning, dusch och sitta själv i soffan ytterliggare en kväll, fredagkväll dessutom, funny! Mamma hade köpt marabou iallafall, tur att nått är bra. Fast egentligen är inte det heller bra. för jag är sugen på chips&dipp.

14.15

Kom på förut att vi nog inte började 12.35 utan 12.25, så det var bara o kasta på sig kläder och springa iväg. Var i skolan i ca 45 minuter, dvs helt onödigt och ens gå dit men äh, det var ganska skönt och komma ut en sväng, solen lyser ju så dumt och klaga?

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu faktiskt, känns rätt dött allting men nått ska jag nog hitta på. Sen om det är nått kul, det återstår och se.

Puss, puss pussi


11.35

Om någon timme börjar skolan och om två timmar slutar skolan, har inköp och varuhantering tror jag och ska bara gå igenom uppgifterna, kunde lika gärna vara lediga, men ska inte klaga.

Har inte gjort mig iordning än, sitter i mjukisar och mammas supersköna fleecetröja. Vill inte byta om, men måste nog.
Nej, dags och göra sig iordning kanske?

myyyysysys

09.34

Godmorgon!
Äntligen är det fredag igen, veckan har rullat på ganska bra tycker jag, onsdagen var nog den enda dagen vi hade alla lektioner, håltimme varje dag annars. Skönt!

Mitt hår är riktigt äckligt känns det som, skulle behöva tvätta det. men då är det bara ett problem, mamma tog med sig hårtorken tror jag, hur tänker hon då? Känns inte så bra och tvätta det nu heller med tanke på att jag antagligen ska träna ikväll och då måste jag tvätta det efter iallafall.
Hm, mitt hår hinner nog aldrig torka av sig själv tills vi börjar, tar en halv dag typ, om jag inte går och viftar med det och borstar det varannan minut, hehe.

Jaja, vilka problem jag har.. Nu blir det musik. Tack musiken!

00.06

Jag är fortfarande vaken, vet egentligen inte varför. Tankarna bara far omkring i huvudet, kan helt enkelt inte sova. Kan vara därför jag är vaken? Men ska nog slå pannbenet i sängkanten snart så att jag somnar. Skönt att jag inte behöver ställa någon klocka, jag ska bara ligga här och vara äcklig imorgonbitti. Ingen som varken behöver se eller höra mig.


Tänk om alltid vore så lätt, tänk om man kunde ta allting för givet. men det kan man inte, tänk dig för..

22.23

Nu har jag ätit massor med mat, säkert två portioner iallafall. men vadå, det var ju gott? Smockat i mig godis har jag också gjort så nu är typ hela skålen slut, ligger kanske 3 bitar kvar och skramlar..

Har kollat på sveriges värsta bilförare och lyxfällan och nu vet jag inte vad jag ska, går ingenting vettigt nu tror jag inte. inte för att dem programmen är speciellt vettiga heller men. Ganska Ovärt!

Imorgon är det en lektion i skolan, mellan 12.35- 13.30 kanske? någonting sånt tror jag. Helt sinnes sköna fredagar vi har.

Funderar på att gå och lägga mig och kolla på gossip girl, känner mig ganska hängig, eller trött och konstig. Förut hade jag nervryckningar i högerhanden föresten, jätteläskigt var det. när jag höll den still så smög det på mer och mer småryckningar typ. Sen började långfingret hoppa som jag vet inte vad och allt kändes jättekonstigt. Så var jag tvungen och skaka handen och sen började det om. Men har gett sig nu tror jag. eller försöker och inte hålla handen still. ehee

Det där var som en liten parantes bara, juste lägga sig var det. Men grejen är den att mitt rum ligger så off och då har jag ingen koll på huset, jag är ju nattvakt i natt, ehe nej. Men kanske ska lägga mig i mammas säng? det känns ju lite lockande och ligga i en 180 säng all by my self, det måste jag ju få säga. Fast så jävla kul är det inte..
MAMMAAA KOM HEM!

19.00


18.58

Promenaden var superskön och musiken i öronen var bra. kan inte bli så mycket bättre va?
Nu ska jag fixa mat, pasta och baconsås. För det tycker jag att jag är värd..

hrm..

17.26

Nej nu är klockan snart halv 5, här kan jag ju inte sitta hela dagen i min ensamhet. Ska nog dra på musik i öronen och ta mig en skön promenad, det gillar jag. Sen när jag kommer hem får det nog bli matlagning och seeen kan jag slå mig ner i soffan och bara sitta här.

Kanske ska vänta lite med och gå, skönare när det börjar bli lite mörkare, (det är ljust sjukt länge nu) för då synd man inte lika bra, skabbadish.


Dagens

16.20

Då var jag hemma efter skoldagen, hur skönt som helst.
Tänkte först inte gå imorse då jag trodde jag kommit i klimakteriet, svettades som en gnu och var hur seg som helst, ännu svettigare vart jag när jag gick till skolan, tog bara t-shirt och hade uppknäppt jacka men nej det hjälpte inte. Senare under dagen i skolan så höll jag på att frysa ihjäl istället. hrm..

Iallafall så har vi inte gjort så hemskt mycket i skolan, lite film, och sen lite dator och grejer. På vägen hem efter skolan tog jag svängen förbi ica och handlade lite, eftersom jag nu är ensamboende för att mamma är iväg på kryssning så var jag tvungen att handla lite, fick pengar fall jag ville beställa pizza eller nått men istället köpte jag bacon, lättdryck, hårspray och godis och mera. haha. Jag skulle nog inte kunna bo själv, jag skulle tycka så synd om mig själv hela tiden för att jag var själv så jag skulle unna mig massa, som godispåsen jag köpte förut, fast varje dag. Så ikväll blir det tv, godis och lättdryck. Om godiset finns kvar då..

Jag älskar att handla mat, av någon konstig anledning. Följer mer än gärna med mamma när hon ska handla. och går nästan varje dag och tjatar om när jag flytar hemifrån att jag får bestämma allt vad jag vill ha då, vad jag ska äta, vad jag ska ha för smör, för schampoo, ja allt.. Jag har en lite speciell syn på den delen tror jag. Jag kommer handla allt, jag kommer bli råpank. måste ju prova på allt.. hrm, Nej mamma, jag bor nog kvar ett tag till.

Nej, nu ska jag äta godis och läsa iForm, bra kombination, jag vet!

09.07

Godmorgon.
Torsdag idag och jag börjar 11.50, riktigt skönt. Går till 15.25 tror jag vilket kanske inte är lika skönt men det får gå.
Mamma åker på kryssning idag, åker vid 11 någon gång och kommer hem imorgonkväll så jag får klara mig helt själv, vet man aldrig hur det kommer att gå.. men det ska nog gå bra.

Jag hoppas verkligen inte att jag är påväg att bli magsjuk, mår illa ;/ Var ju hemma hos sofie häromdagen och hon har varit magsjuk, verkar som väldigt många varit magsjuka också. Men jag var inte hemma hos henne så länge så hoppas inte att det är någonting. Då blir jag leedsen hest.

Nej, nu ska jag inte sitta här och prata mer strunt.


20.37

Nu har nästan hela den här dagen också gått, dagarna rinner iväg..
Har hunnit med en sväng till sopptimmen med mamma och morfar iallafall, otroligt kul jag vet. Men morfar är jävligt rolig så ja, det var faktiskt kul.

Sen har jag mest myst ner mig i soffan, mamma färgade håret så jag fick för mig att göra en liten slinga, sitter med den i håret nu, i folie och sen mittbena på det (Y) otroligt snyggt måste jag få säga. Tror dock knappt att slingan kommer synas sen, ville bara göra en slinga för skojs skull. men får väl se!

Skulle behöva ta tag i skolarbete på riktigt nu, men är så fruktansvärt tråkigt, lockar mer och kolla på semestersvenskar.
Nej, dags o tvätta ur slingan.




Gladiatorsandaler i sommar? - JA


15.42

Nu är jag hemma efter dagens skoldag, sitter under en filt och håller på och frysa ihjäl. Brrr! har varit kallt hela dagen om jag får säga det själv, förutom när jag gick till idrotten imorse och när vi hade idrott. För då svettades jag vill jag lova, hej o hå.. Friskispass stog på schemat och jag svettades riktigt mycket, men jag svettades nog ännu mer när jag gick till idrotten. Aldrig gått på friskis eller något liknande, men det här passet var ganska trist, dålig musik och tråkiga grejer. mest typ springa på stället och köra styrka? Men iallafall kul, och säkerligen svettigaste idrottslektionen på long long time..

Annars har det inte hänt så mycket idag, fick reda på att det är matteprov på tisdag ;o Vi började läsa matte B kursen efter jul och har haft..ehuum,  9 lektioner, ehee kuuhul.

Nej nu måste jag gömma armarna under filten innan jag förfryser.


22.29

Nu tänkte jag gå och lägga mig, orkar inte ta med datorn idag. Har ont i huvudet och halsen men hoppas att det bara är något för stunden för att jag är trött.

Morgondagen börjar med idrott, tror bestämt att det står friskis på vårat schema, fast i duveholmshallen men ett friskispass. Kan nog bli kul. Jag har blivit en riktig fena på det där med aerobics nu. Kan ju önska iallafall..
Var jättelänge sen jag var i duveholmshallen nu, förut halvt bodde jag där. nu tror jag inte att jag varit där på över en månad? hrm.. vilka problem.

Nej, sängen var det ja. Skulle behöva packa lite inför imorgon också, men orkar nog inte så den här onsdagsmorgonen får nog bli lika stressig som dom andra brukar bli, hehe.
Justfan, min väska kommer gå sönder när som helst fick jag syn på idag, hela axelbandet kommer losna. Ååh, då måste jag leta fram någon annan väska också. Orkar inte, det får bli morgondagens problem.

Godnatt

21.19

När jag kom hem ifrån dagens träning så tänkte jag "åh gud vad skönt, nu ska jag duscha, ta på mig myskläder och sätta mig i soffan och kolla på tv" blev det så? nej.
När jag kom hem från träningen, iklädd fotbollsskor, träningskläder, ingen väska, ingen telefon, ingen nykel, ingen vattenflaska, ingenting helt enkelt. förutom mig själv. Så plingar jag på dörren som var låst, mamma skulle ju vara hemma hon visste ju när jag slutade träna. Men nej, inte var hon hemma, stog och plingade ett bra tag, tänkte att hon kanske duschade eller nått..

Men nej, ingen mamma öppnar, går ut och ser att bilen är borta. Vet inte vad jag ska göra.. men går till slut till min syster, håller på att frysa ihjäl, törsta ihjäl (glömde vattenflaska) och går i fotbollsskorna och halkar omkring på isen, folk kollade på mig. Är nog inte varje dag man går i fotbollskläder såhär nästan mitt i stan.
Hos yyster var iallafall mamma, vilken himla tur jag har. hon fick en liten utskällning av mig, men hon sa faktiskt förlåt ett antal gånger, så hon är förlåten. hehe

Sitter och kollar på 1an nu, ska vara andra avenyn? men det är istället mästarnas mästare, som skulle ha varit mellan 20.00-21.00, 21.00 ska andra avenyn börja? undra om det är försenat eller nått.. hmm

Nu ska jag käka lite tigerkaka :)

15.16

Nu har jag varit hemma i någon timme eller något, mamma hämtade mig men orkade inte gå in och köpa semlor någonstans så jag har precis slängt ihop en tigerkaka och slängt in i ugnen, gott. Dock åt jag nog lite mycket smet, hehe men det är ju så himla gott med smet.

ska nog dra på lite musik och sjunga halsen av mig och vänta på att kakan ska bli färdig :))


13.18

Sitter i skolan nu, har öfa. ska skriva någon grej om praktiken. Två frågor är det och besvara och vi ska få ihop en hel rapport. hehe
Är ett tag kvar till vi slutar, så ska nog spela lite spel nu. Skriver hemma sen istället. vore bra om det var färdigt innan torsdag för då har jag sovmorgon på torsdag till 11.50 :)

Är ju faktisk fettisdagen idag, försökte få mamma att köpa semlor (även jag egentligen inte tycker om det) men carro sa att det fanns med vaniljkräm på ica, lät ju liiiiiite gott. Men mamma sa bara åt mig att jag skulle köpa det själv :(

Träning ikväll också, yey. Nej hejdå

09.05

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost (havregrynsgröt med äppelmos, äggmacka och mjölk, hehe ordentlig frukost är bra!) och suttit och kollat lite på vakna med the voice. Linda Rosing var där och pratade lite om sitt program "Den rätte för rosing" som börjar ikväll klockan 8 på 5an, kanske man skulle se.

Skola idag, börjar med matte klockan 10.05 kanske, sen engelska, lunch och sen öfa, slutar runt 2 tror jag. Skönt!
Har inte så mycket mer och skriva nu utan ska nog ta och slänga på mig lite kläder och göra mig iordning och sen kila iväg, skulle ju vara kul om man kom i tid idag, annars blir mattelärarn arg, haha.

Ha en bra tisdag!


Lite sol på det skulle ju inte vara fel..

21.01

Nu har jag varit iväg på träning, duktig som jag är. tänkte stanna hemma och plugga men när mamma och jag var påväg mot solen så sa jag "nej, jag ska fan träna, jag får dåligt samvete av att hoppa över en träning" och så är det faktiskt. Så på ca 10 minuter fick jag byta om till joggingkläder och packa väskan för inneträning.
Ganska jobbig träning först, långa intervaller, typ. i tunneln på torget. och sen aerobics.

Fick riktigt ont i knär när vi sprang, kändes som att när som helst så hoppar det ur led. fan vad ont det gjorde. När jag kom hem nu så kände jag på det och kände att det var ömt, så kollade jag på det och då var det lite blå/grått där jag har ont ;O läskigt.

Precis ätit och kollat på familjen annorlunda. Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch sen bara mysa eller sova eller nått. För trött det är jag, riktigt trött.



14.36

Jag hade visst inte klarat mig helt ifrån korten, tusan.
Längst till höger har ni mig, mitt hår ser riktigt långt ut iallafall? flera meter, minst.




13.43

Jag är redan hemma!
Morgonen började med att jag kom en 5-10 min sent, anledning: jag gick omväg och halv vilse påväg till skolan? haha vet inte vad som hände eller vad jag tänkte på. Gick iallafall nån helt annan konstig väg som tog 10 minuter längre.

Iallafall så har vi i stort sett bara haft Matte B idag. Sen lunch och så var det öfa, vi kör med drop in på den lektionen på måndagar eftersom vi som har matte B bara har typ 20 min lunch. haha Kjell är cp. Iallafall så var inte våran andra lärare där och kjell var tvungen att åka hem och äta för annars skulle han svälta sa han så han försvann. Och våran lärare som vi har i webbdesign satt tydligen fast på en flygplats i sarajevo? haha så ingen lektion där heller. Så kunde ha gått hem innan 1 men satt kvar ett tag i skolan ändå. Sovmorgon i morgon med, antagligen. så det får bli så!

Nu ska jag sjunga lite här, Puss

09.05

Godmorgon!
Har inte kunnat sovit speciellt länge någon dag på lovet, men idag när lovet är slut så är jag så trött så det känns som jag skulle kunna sova till 12 eller något, det är väl självklart? Jag vaknar ofta tidigt när jag somnar sent och vaknar sent när jag somnar tidigt? haha fråga mig inte hur det går ihop men igår måste jag ha somnat innan 11 iallafall och jag känner bara hur tunga mina ögon är..

Jaja, idag väntar skolan, matteB, Öfa som inte är öfa längre och tillslut webbdesign. Runt 4 är jag hemma skulle jag tro och sen blir det väl träning vid 6.

Nej, nu måste jag klä på mig och fixa iordning mig, känner mig riktigt ful och kommer antagligen göra hela dagen.
Kanske dags och börja nu då? sen måste jag traska iväg i snön..


21.06

Vi kollade på filmen kärlek på menyn. Kom på att jag sett den förut när vi såg den, kände liksom igen en hel del. Men det spelar ingen roll tycker jag inte då den är bra, jag gillar den riktigt mycket faktiskt. Den passar min filmsmak perfekt!

Jag k'änner mig rätt trött faktiskt, kanske för att jag inte fått spcidllt mycket sömn i helgen? jag är som ett barn, jag behöver mycket sömn. Somna tidigt behöver jag. Kanske skulle ta och försöka göra det nu ikväll? Ska ng faktiskt lägga mig och kolla lite gossip girl, det enda jobbiga då är att man antagligen fastnar framför det och tvingar sig själv till att inte somna för att man vill se mer, hmm..

Har inte så mycket mer och skriva, imorgon väntar en lång skoldag, 9.55-15.45 och jag är sååå Otaggad.

Har fortfarande inte godkänt kommentarerna, jag har helt enkelt varit för slö och upptagen.
Nu säger jag godnatt, Puss

16.51

Matchen spelades i smöstorm, inte helt så kul om jag får säga vad jag tycker. Såg ingenting och det kunde inte varit mer vatten i skorna än vad det var. Vinst blev det iallafall, 2-1. kul.

Nu har jag duschat, ätit mat och ätit marabou. Det var jag värd, alltihopa.
Kvällen blir huuuur lugn som helst, och jag känner mig hur lugn som helst. Ska sitta här i myskläder och bara finnas, precis vad man bör göra sista dagen på lovet. Äta lite gott ska jag också göra.

Imorgon börjar ju som sagt skolan, kommer nog kännas konstigt med tanke på att jag inte varit där på 5 veckor. 4 veckors praktik och en veckas lov har det varit och det har faktiskt varit väldigt skönt med både praktik och lov. Men nu är det bara och gå tillbaka till verkligheten.
Tror jag har endel plugg och ta tag i, men eftersom jag inte har så bra minne så kommer jag inte på vad det är för någonting. Jobbigt, men skönt. För då behöver jag inte tänka på det nu. Det får jag ta tag i senare, nu ska jag njuta.

Kommentarer och grejer fixar jag senare, jag bara skjuter fram allting, hehe.
Men nu ska mamma och jag kolla på film :)
Puss

09.49

Blev inget mer skrivande igår, duschade och gjorde mig iordning och sen gick vi ner till mormor och morfar och åt god mat, kakor, glass och spelade kort. När jag kom hem därifrån kom joakim så jag hade helt enkelt inte tid.

Kollade lite på melodifestivalen som jag inte alls tycker är speciellt bra längre, men såg lite av det iallafall och sen blev det white chick.

Idag vankas det träningsmatch i snön? har snöat hur mycket som helst under natten och snöar än.
Skriver senare, Puss

13.20

Nu har jag satt mig till ro, skönt.

Lite om gårdagen då; Började med att vi hämtade anna i forssjö och sen åkte mot Storstenshöjden. Far började med en fika och anna och jag åkte ca en halvtimme innan vi gick in och satte oss och åt kladdkaka med grädde och varm oboy med grädde, mums. haha
Sen åkte vi i backarna fram till halv 4 kanske då vi packade ihop och åkte hemmåt med ett stopp på sibylla vilket resulterade i att vi kom hem ca 20 äver 5 och skulle vara hos evelina klockan 6, haha.
Ja, vi blev lite sena, men det är lugnt. Evelina är van efter att jag varit sen varje morgon vi ska mötas :)

Det var iallafall trevligt, vi åt, spelade sjukt spel, sjöng och ja hade det trevligt helt enkelt.
Gick ner mot stan någongång vid halv 1 kanske och sen gick anna och jag hem runt 2 kanske, hemma runt halv 3 och somnade efter 3 någongång, sen ringde klockan vid 9 imorse för att Anna skulle upp och jobba, lite lagom kul sådär.
Men hurtig som jag är och fint väder som det var så tog jag på mig och gick med henne till jobbet och sen gick jag hela djulörundan, men inte fick jag nog där inte, nejdå. utan sen gick jag runt åsen också. Gick säkert nästan en mil, iallafall 8 km? sådär på morgonkvisten vilket var väldigt skönt.

Får se om jag kommer över annas bilder från backen någon dag,
Nu blir det vila, jag är trött och hungrig. Puss

23.15

Kvällen blev en riktig soffkväll, suttit här och ätit pannkakor, vitlöksbröd och grejer, de mumma de!
Suttit och försökt gjort idrottsuppgiften som ska in, nu. Innan 12 kanske? Hälsodagbok under 7 dagar, skriva vad man äter varje dag, fall man rör nått på sig osv. Dvs. väldigt onödig uppgift enligt mig, hur intressant ska det vara för våran idrottslärare och läsa att jag åt spaghetti och köttfärssås till lunch dag 3. ch sen läsa vad 30 till åt, nej. Jag tycker det känns meningslöst men det finns säkert någon finurlig förklaring till att vi gör det här, som allt annat. Det kanske helt enkelt "står med i kursplanen" som allt annat.   Korta svar is the shit!

Sitter här med en handduk virad runt huvudet, precis duschat. Borde dock redan ligga och sova i sängen för imorgon ska Jag, far min och Anna åka till Storstenshöjden för lite skid/snowboardåkning, det blir ju kalas! Sen kanske vi tar Romme någon lördag i mars eller nått när vi har sol i vårat land, låter ju underbart!
Iallafall så ska vi åka här ifrån ca 08.10 och hämta anna i forssjö och sen köra mot Öööörebro, elle vart det nu ligger, haha. Ska bli skönt och åka iallafall, och inte i spökbacken. Puss på det!

Vet inte hur länge vi blir där men inte allt för länge tror jag. På kvällen ska vi nämligen hem till evelina för att ha det jävligt trevligt! Vet inte hur många vi blir där. Men från början var det 13 iallafall vet jag :) Blir nog bra. Länge sen det var party i mitt liv, senast var nyår men det va då fan inte ens party då.
Så anna och jag åker helt enkelt hit när vi kommer hem och gör oss iordning och sen går vi vidare mot evelina.

Vad mycket strunt jag skriver, men nu vill jag bara tala om att jag kommer nog inte skriva på ett tag, om jag inte skriver imorgonbitti. Efter storstenshöjden har jag nog ganska bråttom skulle jag tro.
Ha en Kaaaaaaaanonfredag, för det ska jag ha :)


18.17

Snart hela den här torsdagen gått också, imorgon är sista "riktiga lovdagen", men som tur är så kommer det ju en helg på det också.

Har iallafall nyss varit med mormor och morfar uppe på inter sport, dom var gulliga och körde mig. Köpte precis det jag åkte för att köpa, ett pannband. Ja, inte för att jag passar i det, för det märkte jag att jag inte gjorde när jag kom hem, eller det visste jag redan innan för den delen också, finns nog ingen huvudbonad som passar mig, tyvärr.
Nej, utan jag köpte det för att slippa frysa om öronen. Fiffigt va?

Mamma har länge tjatat om att jag inte får träna utan mössa eller någonting över öronen utomhus när det är såhär kallt, för att det inte alls är bra. Och nu har även jag blivit vuxen nog och insett att hon har nog faktiskt rätt. Mina öron har vart någon blandning av vinröd/lila efter träningen, och det kan nog inte vara så bra? Det har även gjort så att jag har fått huvudvärk efter, vilket inte heller är speciellt bra. Så nu köpte jag ett fett pannband, valde mellan ett vanligt tunt och ett lite bredare och tjockare o fetare och självklart blev det det feta!

Eftersom joakim snott min mössa var jag ju även tvungen att ha någonting att ha på huvudet om det eventuellt blir snowboard imorgon, dom andra mössorna ramlar av om jag ramlar, vilket lätt händer.
Okej, väldigt givande inlägg..


Vad är det du inte förstår?


11.41

Godmorgon!
Vilket otroligt tråkigt sportlovsväder man vaknar till, jag vill vakna till ca - 8 grader och strålande sol men nejdå, här vaknar man till dötrist och grått väder, vilket faktiskt förstör hela mitt humör

Igår iallafall kom joakim och imorse vid halv 10 gick han igen för att ha körlektion, så snart har jag personlig chaufför hoppas jag, häh.

Vet inte riktigt vad som händer idag, skulle ha åkt till spökis med anna, men vi totally dissar spökbacken. Känns inte så kul och åka i en backe som tar 3 sekunder att ta sig nerför och sen måste man stanna innan backen är slut för att stå i liftkö? haha för så hade det varit igår sa hon, känns faktiskt som att det kvittar då.
Jag kanske blir sittande här hela dagen, skönt.

Imorgon kan det hända att det blir att åka iväg och åka någonstans istället, pratade med far min. Och han kunde vara ledig från jobbet, men finns det risk för snö så kan han inte åka, då måste han vara hemma och ploga :( Får väl se och hoppas att det blir bra väder imorgon. Orkar kanske inte åka till romme, kanske väljer något annat ställe isåfall, kanske storstenshöjden? :) Annut ska med fall vi åker iallafall, om hon inte dissar mig igen, :) Vi får se helt enkelt, ska inte hoppas för mycket!

Nej, inte mycket mer och tilllägga där vaaa.


Det här är lycka

18.27

Nu är jag nyligen hemkommen från vingåker, fick åka bil också, skönt!
Joakim tränar nu, han kommer till mig efter igen :)

Inte gjort så fruktansvärt mycket idag, var en sväng på factory som sagt, hittar i stort sett aldrig nått där, tycker det är jättesvårt och hitta något. Men idag orkade jag inte ens kolla! haha
Sen åkte vi hem och åt god mat och sen har jag mest skrattat åt joakims dumheter, riktigt bråkig är han. mot allt och alla. Men jag tycker om honom ändå.

Var ju tänkt att vi skulle åka till romme imorgon men nu blir det inte så, huuur tråkigt som helst. Hade faktiskt sett fram emot att åka iväg och åka snowboard. Kunde åka på lördag sa han men får se.

Lovet går i all världens fart, känns mindre bra, det gör mig depprimerad..
Nu ska jag dränka mig, Puss


13.36

Är hos min älskade nu, fast han bara slåss hela tiden, den jäveln, fast nu börjar han bli gullig igen :)
Håller på och gör oss iordning nu, ska väl ner till factory sen tror jag.
finns nog ingenting jag hatar så mycket som att föna håret, ingen som håller med? tar evigheter. Liten intressant parantes sådär bara..

Nu ska jag platta håret, skriver mer sen när jag har tid.

21.05

Träning stog på schemat ikväll.
Hinner inte skriva eller svara på kommentarer nu, ska ta mitt pick och pack och fara mitt varmare breddgrader, förhoppningsvis? haha nej men till vingåker ska jag!
Får se när jag hamnar vid en dator nästa gång, Ha det braaa! Puss

15.14

(klick)
Sida där du kan skaffa dig mer läsare, värt ett försök?

http://www.viraltrafik.se/?murmelbullen


09.14

Blev inget mer skrivande igår, vet inte riktigt varför faktiskt?
Iallafall, träning var det och träning blev det. Gissa vad som stog som dagens styrkedel i träningen då? om inte ett "friskispass". Hahaha säger bara jag, jag är kass på sånt, rätt svårt och få ihop armar och ben och hopp och gå höger/gå vänster. Gick åt fel håll, vart frustrerad när jag inte fick ihop det och jaa.. Kvinnan bytte övningar hela tiden, när man precis kommit in i det var det slut, haha. Men det var helt ärligt jävligt kul för att vara träning. Anna den sjuklingen tränade inte igår heller.hon missade nått. dock satt hon brevid och skrattade :( Hoppas hon ska träna ikväll?
Jaja, tror det skulle vara aerobic nästa måndag med.

Efter träningen var det tydligen möte, så jag var inte hemma förens efter 9 någongång? Sen kom joakim efter ett tag :) Kan ha varit därför jag inte skrev mer igår, jag tog mig helt enkelt inte tid.

Han gick upp 7 imorse, phuuu. Mamma började halv 8 iallafall, så han slapp gå.
Jag kunde självklart inte somna om efter jag varit uppe på toa så jag la mig och glodde lite på en film, orkade dock inte kolla på hela, men då har jag nått och göra sen, hehe.

Nu ska jag snart slänga på mig kläder och sen fixa lite.
Ha en bra tisdag, Puss


18.05

Nu ska jag snart åka bort till västra skolan, får se om jag är med och kör, beror lite på vad dom gör.
Sen kommer joakim till mig ikväll tror jag, :) han skulle tydligen träna till halv 10 men han kommer väl efter det. Dock har han körlektion halv 8 imorgon ;o så det blir ingen sovmorgon direkt.

Nu ska jag slänga på mig kläder. Puss

16.04

Blev en dag med Gossip Girl, huur skönt som helst. Legat i soffan hela tiden förutom när jag lagade mat.
Nu har jag varit ute på gymet och solat och sen gick jag på löparbandet, till en början gick det bra men när jag ökade på tempot så började det göra sådär ont i benhinna igen, ;/ Har haft ont i båda, men jag har överlevt, men nu gjorde det läskigt ont i höger ben. Brändes, kändes som benet skulle brännas av, haha.

Jag som har träning ikväll, hm.. Fys, 2h. Får se om jag kan träna, springa ute första timmen går nog mindre bra, kanske kan  vara med på styrkan inne? .. Jag vill ju träna, inte för att fys är kul, nej verkligen inte. Utan för att man känner sig så grymt duktig efter och kan sätta sig i myskläder och käka massa mat och onyttigheter efter, det känner man sig värd då. Men jag känner att jag är värd lite marabou nu också, så det ska jag ta!

Min fantasi är på noll idag, vet inte varför..

10.22

Godmorgon!
Jag har sovit typ 10 timmar i natt, hur skönt som helst. Händer inte allt för ofta att jag gör det, brukar sova max 8 timmar. Gick upp och gjorde ordentlig frukost också, sånt har man ju tid med när man har lov.

Hade tänk att ta en morgonpromenad bort till solariet, men vädret ser inte lika skönt ut idag, vart är solen? sen småsnöar det också, hellre att det öser ner snö isåfall, hehe. Får se kanske går snart men som det ser ut nu så sitter jag nog kvar här och kollar gossip girl :) Mamma sa att hon skulle ut till gymet sen när hon har slutat och då kan jag ju följa med och sola där, jag har ju faktiskt kort där, haha. Men tycker aldrig att det syns något efter man solat där, får väl prova att sola lite längre. Närmare till gymet, slö som jag är. Men en sak vet jag, jag behöver sooool!

Ha en bra måndag! Puss

21.53

Har tagit mig hem till mamma nu, eller det var ett tag sen, men iallafall.
Dagen har varit väldigt lugn, jag har i stort sett inte gjort ett skit. Förutom att äta och spela wii och få upp fler nivåer så nu har jag åkt snowboard också (A)

Annars då, lov nu. I hela 7 dagar, men jag känner att lovet kommer försvinna i alla världens fart. Har en del att se fram emot faktiskt. Vara med joakim en heldel hoppas jag, dock är jag inte med honom nu? :(, spökbacken med anna, träna, Middag/partey hos evelut, antagligen romme någon dag och kanske ännu massa mer saker. Egentligen skulle jag vilja vara i en solig skidbacke hela lovet, men jag tycker mitt sportlov ser ganska sportigt ut ändå?

Det är inte bra med så här lugna dagar känner jag, jag är trött. Klockan är 10 i 10 och jag är ledig imorgon? haha, lägger jag mig nu så vaknar jag väl 7 imorgonbitti, vilket jag säkert gör ändå, vet inte vad det blivit med mig. Jag vaknar, mig trött men kan verkligen inte somna om? det är så frustrerande så hälften vore nog. Så ligger man där ett tag, sen behöver man gå upp på toa och sen är det bara och fetingglömma att Emma ska kunna somna om.

Nej nu känner jag mig deppig, mitt huvud bara snurrar på tankar.
Ska nog vira in mig i mitt täcke och kolla på gossip girl, ja så får det bli! Puss



16.05

Har man tråkigt kan man ju alltid kolla på kläder, och det är precis vad jag har ägnat min tid åt.
Allt det här kommer från Nelly och skulle gärna få komma i ett paket till mig.



14.25

Mamma och P var ju som sagt i stockholm i helgen och sen nu åkte dom direkt till Eskilstuna för att kolla på handboll, guif- lindeskolan svamlade hon att det var? men man vet aldrig med henne. Dom tyckte jag skulle ta ett tåg till eskilstuna och sen skulle dom hämta mig på station och sen kolla på matchen, men jag sa att jag inte orkade, vilket jag nu ångrar.. Jag har ju tråkigt, så varför skulle jag inte kunna sitta på ett tåg 50 minuter och sen kolla på handboll för att ha någonting att göra? Men dum som jag är så, ja jag får skylla mig själv. Och så synd är det inte om mig, för jag skulle nog iallafall inte orkat gjort mig iordning och sen har jag inga kläder här, så.. jag lever.


12.34

Söndag igen då, dock är den här söndagen inte lika bad bad bad som söndagar brukar vara, jag menar.. nu är det ju en veckas sportlov man har framför mig, nästa söndag, den ska vi inte prata om!

Gårdagen då, min älskling kom till mig, eller han kom till mamma och så åkte jag också dit. Myyyspyyys var det iallafall! Fick 10 röda rosor och chokladask också, gullig han är karl'n.
Måste bara tillägga att igår var verkligen ingen nyttig dag för min del, halv påse ostbågar, marabou, stor bulle, varm oboy, cola, hjärtchokladgodisar, kött pommes och bearnaisesås, chips, ja listan kan göras lååång. Tror jag har gått upp 7 kg men hey, upp med hakorna.

Dagen idag vet jag inte var den har att erbjuda, ska snart gå ner och tvätta mina träningskläder, bara maskinen innan kan bli klar någon gång. Sen ska jag nog bara sitta här i mina myskläder och sitta..

Ha en bra söndag!

19.16

Slänger upp lite bilder från dagen;















16.24

Jag har bara en sak och säga nu; vilken jävla bilförare jag är!

Har varit ute och övningskört med far nu, Ja jag körde automatväxlad bil, men hey det var 3 gången jag körde. Har kört 2 ggr förut för över ett halvår sen, och då körde jag på en parkering endast. Nu körde jag lite vid djulö/gatstuberg,sen till forrsjö vidare mot strångsjö och igenom där och sen stora vägen hem igen.  Förut har jag kört i max 30 men nu jävlar gick det undan. Haha, gick från att ha kört i 30 till att nu köra i 90, på dirren. Och sen mina vänner, sen körde jag visst i 100 också. Det var kul! Ska kanske köra en sväng imorgon också tyckte far min, är nog bra. Fyller 18 om typ, hmm.. 4 månader och 3 dagar. Måste väl ge mig på växel bil snart också, men buuhu. Jag kan inte tänka på så mycket saker samtidigt. - jag kommer aldrig ta körkort!

Nej, lite chips/godis på det kanske? Jag måste ha bränt massa kalorier när jag spelade förut. haha


12.49

Jag fick sällskap till och med, jag behövde inte gå själv. Far och Chris skulle också ut och gå. Så vi har gått en sväng och gått på isen över till djulö herrgård och fikat och haft oss :) Ganska mys faktiskt.
Så grymt fint ute och helt underbart skönt, men jag börjar nästan gråta när jag är ute i sånt här väder, så sinnes mycket minnen som flyger upp i huvudet och jag skulle nästan kunna döda för att få åka till fjällen minst en vecka, nästan döda.. Ja det är inte långt ifrån. JAG VILL VILL VILL. Ingen liten själ som ska åka till fjällen och absolut vill ha sällskap? haha

Ska nog gå upp och spela lite wii fit, bara för att jag är såå bra på det. Och där kan man faktiskt åka slalom, bättre än inget.

Slänger kanske upp någon bild från promenaden sen:) Puss


10.17

Gud vilket underbart väder det är ute, kallt, snö, knallblå himmel och sol. Tror jag måste ta vara på det och ta mig en liten promenad, får så dåligt samvete sen när solen går ner igen och jag inte varit ute på hela dagen.

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas att jag får träffa mitt hjärta sen.

Jag är grymt sugen på att åka snowboard eller skidor, mest snowboard tror jag. I det här vädret är det så sinnessjukt underbart. Hoppas att det är lika bra väder resten av lovet. Skulle lätt vilja åka till fjällen hela sportlovet, men det är la bara jag som vill i min family. Men blir väl spökbacken någon dag kanske, även det inte är så jeekla kul. Och sen kanske Romme, om far kan ta ledigt :))) Jag vill åka ännu mer, jag vill åka nuuuuu!


Hur härligt ser det inte ut?

00.00



Kvällen började med fotbollsträning, gick inte speciellt bra, men allt annat har gått dåligt idag ändå så jag är inte förvånad. fredag den 13! (fast egentligen tror jag inte på det)  Men även det inte gick speciellt bra så var det kul, faktiskt. Så, så illa gick det väl inte. När det går illa tycker man att det är pest och pina, eller jag iallafall, men det tyckte jag inte. Dock var vi bara 14 st. Och det var KALLT. Och då menar jag kallt, vi kunde inte köra övningar för att vi stog för mycket still så vi fick spela match istället, funnyyy!

Iallafall, efter träningen hämtade far upp mig och jag hämtade grejer hos mamma och sen åkte vi hem hit. Moffat ostbågar och choklad och druckit mucho cocacola har jag hunnit med också, och inte nog med det.. Jag har spelat wii fit också, riktigt kul. Har åkt slalom, backhoppning, nickat fotbollar, kört nån slags aerobics när man går upp och ner på en bräda, joggat, yogat, ja det mesta har jag hunnit med. Riktigt kul!

Har precis lagt mig i sängen och ska väl sova snart, kanske. Ligger och sneglar lite på tv:n, vet dock inte vad jag kollar på. Och nu börjar det här inlägget bli lika tråkigt som det brukar bli, så de är väl dags o sluta där.

Godnatt, Puss


17.11

Mmmm, har mumsat i mig massa dumle så nu är jag nästan spyfärdig, men bara nästan.

Hur kvällen blir är väldigt oklart, klockan 6 är det träning och jag tror att jag ska träna. Sen ska jag till min far också, så måste packa till det. sen vill jag träffa joakim också, ja det är helt enkelt mycket och jag vet ingenting, känns extremt jobbigt men det lär nog lösa sig med tiden, men nu ska jag ringa min far och se om han kan köra mig till tränungen och även hämta mig, annars kan jag inte träna.


Riktig kyla idag, brr. Men jag ser ju glad ut för det.


14.51

Vilken lycka jag känner i min kropp nu!

Fredag den 13de, vilket betyder otursdag. För mig började dagen med ganska mycket otur faktiskt, ingenting gick bra, tappade allt. klämde fingrar och jag vet inte allt. Men jag lever!
Dagen till ära så var vi nära att vinna 100 kr, eller nära och nära men vi kunde ha vunnit 100 kronor om vi klarade att på in en vagn med kartonger enda till pressen utan att tappa någon kartong, men såklart så tappade vi en = otur.

Iallafall, så har allt inte bara varit otur. Eftersom vi skrev sånt fint brev igår med ett stort hjärta på så hade robban köpt 3 tårtor idag, och vi en! haha. Så på bordet stog det 4 tårtor, och varken evelina eller jag tycker egentligen om tårta, ;) Men vi åt, och det var godare än jag trodde. 3 olika smaker fanns det, smakade dock bara två.

Annars har dagen rullat på, vid 2 någongång ropade dom efter oss i högtalarna i butiken och vi går in till lagret och så ger dem oss varsin påse med grejer i, marabou, ostbågar, cola, dumle, cocacola mössa (haha) och blommor! Och kramade om oss och öste beröm över oss. Robban har erkänt att han faktiskt kommer sakna oss. Lite sött av dom tycker jag? Jag blev klaad iallafall och så fick vi sluta en timme tidigare också, vilket betyder att nu är det faktiskt SPORTLOV!

07.33

Godmorgon!
Idag är jag trött och seg och det känns som jag ska ramla ihop snart. Men det är bara och bita ihop. Idag är det ju faktiskt fredag, underbara fredag och en veckas lov står på schemat efter den här dagen, som jag har längtat.

Jag har faktiskt inte så mycket och skriva nu, ska vila lite i soffan innan jag börjar göra mig iordning.
Ha en underbar fredag, Puss



20.34

Äntligen funkar bloggen, har inte funkat för mig på hela dagen.
Har iallafall varit ute och gått en riktig långpromenad med mor min, hög musik i öronen och skapligt tempo tycker jag, det enda tråkiga var att jag fick så fruktansvärt ont i benhinnorna ;/ speciellt på högerbenet, men det blir nog bättre, hoppas jag! Iallafall så gick vi långt bort igenom laggarhult tror jag, så långt bort att jag inte hade en aning om vart vi var. Var tvungen att fråga mamma, haha. Där borta hade jag då aldrig varit tror jag inte, och d är katrineholm en väldigt liten håla.

Eftersom jag tänker så mycket så har jag kommit på att jag tänker extremt mycket, invecklat?
Men iallafall jag tänker hur mycket som helst, hela tiden. vad det en är och vad jag än gör så kan jag tänka på helt udda saker. Jag kan tillexempel sitta och tänka på att jag tänker så mycket eller varför jag tänker så mycket? Ja helt sinnes konstiga saker helt enkelt.
När man är ute och går far tankarna som värst i huvudet tror jag, då kan man tänka på allting, saker man inte fattar arför man tänker på eller saker man inte borde tänka på.

När jag gick och tänkte idag kom jag på att när jag går kollar jag inte in vad det är för bilar som åker förbi som säkert många andra gör. Nej, lilla udda emma går och kollar in vad alla bilar har för regestreringsskylt. Och där har vi svaret till varför jag när jag ser en bil ibland, (ser regestreringsskylten) så tror jag att jag vet vem det är som äger den bilen, jag tror att det är någon jag känner för att jag känner igen skylten. För att jag har sett den tidigare.
Det måste väl ändå vara lite udda? och det händer inte en gång kan jag säga, jag har kommit på nuatt det händer alltid. Jag måste gilla regestreringsnummer helt enkelt. Folk i min omgivning brukar grubbla över varför jag kan deras nummer, men det här måste helt enkelt vara svaret på den grubblingen.

Som en liten avslutning måste jag bara säga att Mamma tappade ut ALL pannkakssmet förut, då fick jag nog höra minst 10 olika svordommar och endel flera gånger, stackare.



16.03

Nu är jag hemma och det återstår bara en dag, men idag kom jag faktiskt på att det ska bli tråkigt att lämna praktiken. Skönt att det är lov, men tråkigt och lämna själva praktiken, kanske skulle kunna ha några veckor efter lovet också? Fast med betalt då, haha nej. Det ska faktiskt bli underbart med lov! Sen får vi se hur underbart det blir att komma tillbaka till skolan efter att ha varit ifrån den i 5 veckor, blir nog ingen höjdare. Men det ska vi inte tänka på nu.

Vi skrev en lapp idag och la på fikabordet;
"Imorgon är det robbans favoritpraktikanters sista dag, så därför tänkte han bjuda alla på tårta. PS. Evelina är gluten"
Han säger att vi ska bjuda på tårta? men vi tycker att han kan göra det när vi vart duktiga och hjälpt dom i 4 veckor.
Nej, men vi vet inte riktigt vad vi ska bjuda på. Dom är så jävla många, fast alla är väl inte där imorgon iofs. fikabröd och allt finns alltid i fikarummet, så känns lite onödigt. Kanske blir tårta. Inge kul och lägga pengar på det bara, snåla som vi är, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta äta mitt godis jag köpte med mig :)
Puss

07.38

Torsdag idag, och dagarna bara flyger iväg tycker jag. Vart ska det här sluta? på ålderdomshemmet? Nej men allvarligt, tycker praktikveckorna gått undan som bara den, första veckan var lite seg, resten har gått utav bara farten.

Vaknade tidigt av att jag behövde gå på toa och frös. hmm, måttligt kul. Gick iallafall upp och sen kan jag självklart inte somna om, så nu har jag legat här med datorn ett tag och kollat runt, känns inte så kul. Med tanke på att jag är trött egentligen, bara att det där med att somna  om, det är inte min grej, tyvärr. Kommer vara död när jag kommer hem idag.

Idag har Evelina och jag bestämt att vi inte ska äta i matsalen, det är nasigoreng eller vad det heter, och det känns inte så lockande med tanke på att jag varken gillar räkor, ärtor eller något annat äckligt, och det är det i det. Så vi ska äta någon annanstans, vart det blir vet jag inte. Tror inte jag vill ha pizza/kebab, men man vet aldrig.

Nu ska jag gå upp och äta frukost, dock inte så bra frukost. Ska nog äta tunnbröd, så sjukt gott! Puss


21.43

Nu har jag färgat håret, hela sanningen är att färgen jag färgade med (som jag köpte på willys) kostade 29 kronor, och det var självaste priset, den var inte nedsatt eller något, utan priset var 29kr. Och då kan man ju fundera på vad det är för ny sorts färg? den fanns i alla möjliga färger iallafall. Och nyfiken som jag är var jag ju tvungen att agera provkanin själv.

När jag hade haft i färgen och den suttit ett tag såg jag faktiskt ingen skillnad alls, började skymta en lite orange bena och sen tvättade jag ur det. Hade i lite silvershampoo också. Och nu har jag satt upp det så ser inte så mycket resultat, men tror endel vart blondare, luggen känns ganska blond, tror jag. fast det var den ju innan med iochförsig. Benan kan vara lite orange, det är mörkt så jag ser inte så mycket. Kanske inte vill se heller. jag får helt enkelt återvända imorgon när jag har resultatet av willys nya spännande färg.
Men, vad ska man egentligen förvänta sig av så billig färg? Den mörka är nog bra, det är ju lättare och färga mörkt.

Funderar på att göra mig iordning och krypa ner i sängen snart.
Min blogg är så sjukt tråkig, skriver ingenting intressant över huvud taget har jag kommit på. Give me förslag.
Godnatt, om jag inte skriver mer :)

18.15

Köpte hårfärg på willys, funderar på att färga håret. Tror jag ska läsa lite på förpackningen och se om jag vågar. Köpte blond färg. Skulle vara skönt att färga det mörkbrunt typ, men skulle ångra mig, speciellt till sommarn. Då skade vara ljuuust! he he
Men iallafall, egentligen vill jag vara mörkblont, snyggt mörkblont. Inte platinablont och inte för mörkt, snygg helt enkelt. Men mitt hår är bara tigerfärgat, typ orange-blont-brunt. Och väldigt slitet, kanske ska färga det och sen låta mamma toppa det lite? Men jag tycker inte om och toppa det, ser så rakt avklippet ut :( Jaja, vilka I-landsproblem jag har.

Nu ska jag göra IQ test. Puss


15.54

Nu är jag hemma från pratiken, eller har väl vart det ett tag. Lika trött idag när jag kommit hem som jag vart hela den här veckan, lustigt. Det bästa idag var nog iallfall när vi gick ut från matsalen och evelina ger mig en rejäl höfttackling i sidan precis innan det är en dörr i vägen över halva gången och ja, i den dörren for ju självklart jag in. Världens smäll vart det, dörren som egentligen sitter fast tror jag? for upp i all världens fart och jag fick jävligt ont i armen och trodde den var av, haha. Jag hade ont och skrattade så jag grät och evelina, ja hon halvt höll på o dö av skratt såg det ut som :( taskigt!

Ska snart iväg med mamma och handla tror jag, eller hon slutar vid 16 skulle jag tro och så ville hon ha sällskap så vi åker väl upp till willys och handlar lite. Sen ska jag nog bara mysa ner mig i soffan och det ska bli otroligt skönt. Om det inte blir några ändrade planer men det ska det nog inte bli.

Nej ska väl göra mig redo att åka kanske, annars får väl mamma raseriutbrott, hon påstår att hon alltid får vänta?

07.49

Godmorgon, gud vad segt det var att komma in på bloggen, var precis på väg att ge upp men så gick det.
Sitter under filten och fryser för tillfället och kollar på vakna med the voice . Ska väl snart gå och byta om antar jag, 9-15 praktik även idag. Bara 3 dagar kvar nu!!

Efter praktiken blir det nog att åka och handla med mamma, eller hon slutar nog 4 tror jag, hon tycker det är tråkigt och handla själv och jag gillar och handla! haha

Nej, nu har jag inte mycket mer att skriva. Puss
Ha en bra onsdag.

21.49

Helt sinnes vad hungrig jag var. Men vi orkade inte fixa pasta och bacon så det fick bli gröt istället, hehe. Kanske det blir bacon imorgon, muuums :)

Har kollat färdigt på andra avenyn precis och tänkte nog föra mig iordning och gå och lägga mig. Jag är lite speciell, jag gillar och sova tidigt på kvällarna, tycker det är jättemysigt och krypa ner under täcket då.

Jaja, imorgon är det onsdag, bara praktik inplanerat tror jag, blir nog bra! Godnatt, Puss


19.55

Usch var helt slut när jag kom hem idag med, vet inte vad det är med mig. Kanske för att man står och går hela dagarna? Skulle tro det..

Nu har jag iallafall varit iväg på fotbollsträning, absolutly alone! Anna svek mig, men som tur var va det andra där, haha jag menar annars är det ju svårt att spela fotboll. Nej, men det var kul och nu är jag svettig.

Ska ta en skön duch nu och sen ska jag bänka mig framför tv:n. Har sett mästarnas mästare varje vecka tror jag, haha mest för att mamma sett det. Det börjar iallafall 20.00 så eftersom jag ska duscha så blir det lite tajt. Men 21.00 sitter jag bänkad, för då är det andra avenyn :) Skulle behöva äta något också, hm.. Mamma brukar vara snäll och laga mat till mig efter träningarna men nu är hon inte hemma, hon är hos nettan och fikar.. Så jag får väl leva på nyponsoppan som jag köpte förut, köpte en ciabatta också, men halva den åt mamma upp så den är sluttt! Kanske får ställa mig och slänga ihop något, men det känns inte så frestande.

Jaja, duschen var det ja. Puss


07.49

Vaknade tidigt idag med, hrm.. Jag vet inte vad som är felet, jag är trött men kan inte somna om? Hur irriterande som helst. Ligger där och känner hur trött man är och bara vrider och vänder på dig.

Har precis tryckt i mig frukost rostade ostmackor vart det idag, mums! Ska väl snart göra mig iordning antar jag, idag väntar ytterliggare en praktikdag, och idag finns det nog lite saker att göra också, iallafall på eftermiddagen. Varorna brukar komma ett tag innan vi går hem, bra timing tycker jag. Bara fyra praktikdagar kvar? helt sjukt, jag tycker faktiskt tiden har gått fort. I början tänkte jag "shit, det här kommer bli segt" Men det har rullat på bra.

Älskling fyller 18år idag också, :)  Grattis baby!


22.10

Nu stängs datorn av och gossip girl på, mycket bra byte om ni frågar mig!
Hann ju inte se någonting förut, somnade innan jag hann dra igång det, hehe

Så, godnatt :)


21.11

Det blev helt plötsligt ändrade planer i min lugna mysiga soffstund. Syster och far kom och levererade en soffa till mig som jag fick bära in, dock hade jag inte ork till att bära den ända till mitt rum, så mamma fick rycka in, haha.
Så nu har jag slängt ut mina fotöljer och glasbordet och satt in en svart soffa och ett svart/brunt bord. Slängde mest bara in det nu, ingen ide att fixa iordning det så noga nu. Ska ju flytta om 1½ månad ;O

Nu ska jag iallafall ta en dusch och sen krypa ner i sängen tror jag, hur skönt som helst.
Puss

18.13

Jag skulle träna ikväll men här sitter jag och tycker synd om mig själv.
La mig i soffan och somnade ett tag, (händer aldrig att jag sover mitt på dagen, men nu gjorde jag det) var dyngtrött även jag somnade innan halv 11 igårkväll och vaknade efter 7 imorse? Ont i huvudet och känner mig bara helt muskel-lös och har den där jobbiga klumpen i halsen så det känns som jag ska spy, fast ändå inte. hm vilka bekymmer.
Jag som vill träna. Jag känner mig varken sjuk eller pigg. Någonstans mittimellan har det varit ett tag nu, kommer och går liksom. Och jag HATAR det, det är det värsta jag vet och varken vara helt frisk eller helt sjuk och sen att det håller på en längre tid. Jag har inte tränat sen förra måndagen. Vafan, hellre att jag ligger jättesjuk i några dagar och sen är det bra. Mycket hellre. Det här suger.

Men mina vänner, imorgon ska jag träna, DET KAN NI SKRIVA UPP!

15.56

Peehuu, Nu är jag hemma och är dyngtrött!
Skrattat som aldrig förr idag, haha det gjorde min dag. Tur att det finns kul folk. Flera roliga incidenter(stavas?) som hänt. Det gillas, sen att jag dumförklarade mig själv lite, det är en annan sak.

Tror jag ska kolla på lite gossip girl och sova lite nu, my eyes huurtar och mina knän too, Jag bara klagar, hm..
skriver senare!

07.56

Nu är jag vaken, eller jag vaknade och gick upp för ett tag sen, men gick och la mig under mitt varma sköna täcke igen när jag såg att det var 8 minusgrader ute, brr. Kommer förfrysa, men det är ett senare problem, hehe.
Tänkte gå upp och äta frukost nu, fortfarande ont i halsen ;/ förstår inte varför man har så ont i halsen på morgnarna och kvällarna ibland? eller jag har det iallafall. Och huvudet, men det går över, bara jag kommer upp.

Praktik idag som vanligt, sista veckan nu, underbart. Sen blir det ännu mer underbart, en hel veckas lov. Åh ge mig nu!

Nej, ha en bra dag!

19.15

Nu har jag gått en sväng, eller ja jag gick två svängar. Först en sväng som vi brukar gå, men när jag kom där vi brukar gå mot hemmet så hade jag så mycket energi kvar och bra gå-låtar på telefonen så då kunde jag ju inte gå hem, skulle vara ganska onödigt, så jag gick en sväng till. Var superskönt! Hade jag kommit på någon mer sväng och gå så hade jag gjort det, men kom inte på nått och så mötte jag mamma en bit utanför huset så då gick vi in :)

Har precis ätit en stor tallrik med brocolli, jag som inte tycker om en enda grönsak tycker om brocolli. Mums. Hade en liten bit köttfärsrulle på tallriken också.

Inhandlat;


16.33

Så, nu är jag hemma efter dagens äventyr!
Började med att vi åt, jag tog spaghetti carbonnara och tro mig, den portionen hade räckt i en vecka, haha. Nej men jag fick knappt i mig hälften och jag vart proppmätt. Sen blev det att gå runt i affärer iallafall, fick med mig lite hem. 2 tshirts, leggins, väska och underkläder. Kanske slänger upp bild sen.

Ska nog ut och gå en sväng nu, mamma ska ut och träna på gymet men jag mår illa så jag har ingen lust. Bättre och spy ute, haha.

08.54

Usch, i natt har jag inte alls sovit bra. Svårt och somna. Vaknade vid 6, trodde klockan var typ 9. Drömde iallafall att jag opererade halsen, och så var det typ bara som en tunn tunn slang dom satte i min hals som jag fick andas igenom, dvs. Gick knappt och andas ut eller in, antagligen därför jag vaknade. Somnade om och fortsatte drömma samma sak? hmm.. aldrig varit med om förut, inte att man kommer ihåg det iallafall. Så vaknade runt 8 igen, sen dess har jag legat och kolla på film.

Ska snart gå upp, låter som mamma fixar gröt här utanför. Sen ska jag göra mig iordning och så, tror mormor och morfar kommer och hämtar oss vid 11, men dom är nästan alltid tidiga, men hoppas inte dom är det idag.

Ha en bra söndag, även söndagar knappt kan vara bra!


23.02

Hm, jag funderar på att lägga mig snart, kolla på gossip girl kanske? Fick hem så jag kan se sista avsnitten på säsong 1 igår. Eller så kanske jag ska se high school musical 3, haha.
Jaja, ska iallafall försöka sova skapligt för imorgon ska vi åka till, Tuna park tror jag det blev tillslut, stog mellan det och marieberg. Men blev nog Tuna park. Mormor och morfar följer med också, eller vi sa att dom skulle med helt enkelt så att vi kan åka i deras bil, vi är väll inte dumma, haha. Finns säkert någon fin bänk dom kan sitta på. Men mormor skulle faktiskt kolla efter något snyggt. Morfar ska väl också kolla efter nått snyggt, dock inte kläder utan mer tjejer, skämtåsido. Jag börjar bli trött tror jag..

Ska gå och borsta tänderna nu, får se om jag tar med datorn till sängen :)
Puss


22.06

Haha, melodifestivalen måste vara ett skämt, blir sämre och sämre för varje år.
Jag tyckte marie serneholt var bra, självklart åkte hon ut på direkten. Enda som var bra var emilia, hennes låt var riktigt skön. Men varför har dom typ 3 olika röstningar i samma program? Bara för o tjäna pengar, är dm så fattiga svt, nej det faller mig inte i smaken. Och var är det för några som är med, och dessutom går till andra chansen och får internationella(vaddetnuvar) rösten? Caroline af ugglas?!?

Nej, känner mig nästan upprörd, haha.
Iallafall, maten och efterrätten var riktigt god, proppmätt blev jag, och då menar jag riktigt proppmätt.
Mormor och morfar är fortfarande kvar, haha dom är riktigt sköna. Morfar måste ha något fel i huvudet, haha. Han snackar massa dumma saker om mormor och tycker han är skitkul. O att han ska börja måla tavlor med nakenmotiv. Men att mormor inte ville ställa upp, men att det var lugnt, för han vet ju iallafall hur han ser ut.  Och nyss fick vi höra här att han hade fult upp i veckan med tennis, basta, m.m. och han får ur sig;
- Jag ska nog sluta som pensionär, det är så himla mycket och göra. Jag ska säga upp mig!

Haha, ja vad ska man säga..
Nej, Ha en fortsatt bra lördag! Puss

15.50

Är det inte väldigt kallt? jag sitter och håller på och förfrysa. Men snart blir det mörkt och då ska ljus tändas, hoppas det kan ge mig lite värme.

Mamma hade börjat baka pajen när jag skrev det förra inlägget, så jag behövde inte göra det. jag tog istället en lång och skön dusch men sen dess har jag bara suttit här, kanske borde göra mig iordning.. Inte för att jag tänker göra mig speciellt snygg för att mormor&morfar kommer utan mer för att, man brukar göra sig iordning helt enkelt. Just nu sitter jag osminkad med blött hår i en knut. hehe

Nej, dags o ta tag i det.
Får se om det blir mer bloggande ikväll, ska väl kolla på melodifestivalen och så sen antar jag :) Puss

Lördag

Vaknade upp och åt min underbara havregrynsgröt även imorse, mums :)
Sen ville joakim ha frukost på sängen för att han fyllde år sa han, (han fyller på tisdag) Så efter lite om och men gjorde jag 4 rostade ostmackor till honom, men jag hittade ingen bricka så grabben fick komma ut, hehe.
Han har iallafall åkt hem och jag har dammsugit mitt rum, dammat lite och plockat undan alla massa kläder och väskor och skokartonger och jag vet inte allt som låg över hela golvet, så nu är det rent och snyggt, hoppas jag.

Ska nog snart ta en dusch och sen kanske göra en äppelpaj, om inte mamma gör det medans jag duschar.
Ikväll kommer mormor och morfar och syster hit, kanske även joakim. Och så ska vi äta lite köttfärsrulle och så, var ett tag sen jag träffade mormor och morfar så det blir la bra.

Fick en sticka i fingret förut tror jag, gör ooont. Ska gå och försöka få bort den, skriver mer sen och svarar på kommentarer antar jag :) PUSS



moooor


23.01

Gick och möte joakim vid bussen förut, tog med mig vana tillochmed, duktig.
Han sitter och pluggar och är tråkig nu, det är ju fredag!? Men jag har la ingenting och säga till om, då blir han arg på mig. Jag får väl gå och lägga mig eller nått kul, är dyngtrött iallafall, mamma med tror jag. Ligger och snarkar och pratar i andra soffan.

Godnatt, Puss


15.55

3 praktikveckor avklarade, bara 1 kvar!
Inte gjort mycket idag, plockat lite frys och trott att fingrarna skulle ramla av för att det var så kallt.
Annars har vi mest gått runt och skrattat, haha. Och kollat när robban satt på kycklingar, haha.
Nej men ja, skön men ganska seg dag. Kunde slutat tidigare men snälla som vi är höll vi sofie sällskap ett tag.

Köpte med mig godis hem, passade på när det var så billigt. Mamma vart nyss överlycklig när hon kom innanför dörren. först såg hon det inte och gick och sjöng, sen när hon fick syn på det vart ögonen stora som dasslock och jag hörde bara "åååååååååååååååh" och sen var hennes näve i skålen, haha.

Föresten har vi fått order om att vi måste börja röka idag? haha, för att det är bra för kroppen. hääärligt!

Ointressant blogginlägg, jotack.
Nu - Kanarieöarna! Puss

07.56

Godmorgon!
Fredag idag vilken känns underbart, efter den här dagen är det bara 1 praktikvecka kvar, och sen är det sportlov? tiden har gått väldigt snabbt om jag får säga det,
Känner mig inte alls speciellt pigg idag, mår illa och har ont i halsen. Men jag måste nog pallra mig iväg ändå, kanske blir bättre under dagen, det blev det igår, fast då mådde jag inte lika ila, hrm..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, har ju träning men borde nog inte träna ikväll heller..
Kanske blir o träffa joakim? hoppas det.

Föresten, gud vad det snöar ute här. Varför kunde inte all den här snön komma vid jul?
Tvärr tror jag bara att det kanske är någon halv minus grader ute så det lär väl bli varmare under dagen och så får man gå hem i slask, känns mindre kul.

Nej, nu blir det nog o koka gröt och se om jag kan få i mig det. Jag kanske helt enkelt är hungrig..
HA EN BRA FREDAG!

21.08

Nu har även torsdagen snart gått och imorgon är det fredag, underbara fredag!
Inte hänt speciellt mycket idag, la mig i soffan och skulle kolle oth men var så trött så jag höll på och somnade, förstår inte.. Åkte iallafall och handlade med mamma sen, så sova det fick jag inte..

Har kommit på att jag äter hela tiden,  och har fått värsta beroendet av havregrynsgröt och äppelmos, haha det låter säkert sjukt men det är faktiskt sant. och idag när vi handlade köpte vi ny havregryn. Köpte typ fiberberikande havregryn och det vart ännu godare än med vanlig havregryn. Så havregryn är min nya frukost, men jag älskar mackor så kanske blir sånt också, sen är det ju smidigare och tina en macka, hehe.

Eftersom jag känner mig lite halvseg fortfarande så tänkte jag nu ta en dusch och sen hoppa ner i sängen och sova, skönt!
Ha en bra fredag, får se om det blir bloggande imorgonbitti, annars när jag kommer hem. Godnatt


15.33

Jag tog mig till praktiken idag, kände mig riktigt duktig. Dock är jag dyngtrött nu!
Har inte gjort så hemskt mycket idag, plockat upp varor, haft rast och ätit korv och marabou, man får äta allt som ligger på bordet och där i "fikarummet" och självklart hänger vi på det! haft lunch, försökt tvättat rent en stor frysbox, dock frös allt vatten och diskmedel hela tiden så det vart is, men vi fick den lite ren tillslut. Pratat med vakten i säkert en timme också, haha. Kommit på att vi ska praktisera med honom nästa gång, ;) Han är kuuuuuuuuuul. Sen har vi nog inte gjort så mycket mer, typ frysit och skrattat. Haft en till rast också föresten, käkat lite mer, knäckemacka! haha Våran handledare är till fjällen så idag har vi haft 2 raster + lunch och slutat tidigare :)

Ska inte göra ett skit idag, bara sitta här och mysa under filten. Ska nog börja kolla på One Tree Hill från första avsnittet också, så jag har någonting att göra. Så får det bli! Puss


08.01

Godmorgon!
Nu är jag vaken, men trött. även jag somnade tidigt igår. hm
Har precis ätit havregrynsgröt och äppelmos och jag känner mig som 3 år igen, skönt.

Inte bestämt mig än om jag ska gå eller inte, mitt huvud säger att jag borde min kropp säger att jag inte borde. Känner mig ungefär som igår + lite illamående. Jag borde nog vara hemma egentligen. men någonting säger att man borde gå.
Jaja nog om det, ska gå och ta febern nu, Puss

21.45

Inte uppdaterat sen imorse kom jag precis på, även jag varit hemma hela dagen.
Har inte haft ork, har legat som en död säl i soffan hela dagen, har tagit mig till toan några gånger och även till kylskåpet, annars har jag mest legat här och kännt mig superseg.

Nu har jag precis tagit mig en dusch, var ganska skönt faktiskt.
Är jättetrött så det blir nog snart sängen för min del, med mina dubbla täcken. Eftersom Anna sov hos mig i måndags så fixade jag fram ett täcke till henne som jag nu har kvar i sängen så jag sov med dubbla täcken i natt. hur skönt som helst!
Men ja, sova var det ja. Förhoppningsvis orkar jag praktiken imorgon, det är iallafall vad jag siktar på!
Godnatt!

you and you and you and you, <3

09.00

FUCK säger jag, jag är sjuk. :(
feber, ont i halsen/huvudet, hostar och helt lam i kroppen, vill inte få någon jävla influensa nu?
Är hemma från praktiken idag, skulle ha börjat exakt nu. hoppas att det blir bättre tills imorgon bara så att jag kan gå då.
Sen har jag en ond konstig stor blåsa under tungan som gör ont. Inte myckt som är bra nu.

Luddigt inlägg, jag vet.
Ska lägga mig under filten nu.
Ha en bra onsdag!



22.16

Gick omkring som en zombie och frös som en galning förut, gick och blundade stundvis också, usch mådde inte alls bra. FAN jag vill inte bli sjuk nu? har inte tid med det..

Ska krypa ner i sängen nu och tycka synd om mig själv, imorgon är det praktik igen..
Godnatt säger jag, Puss


18.01

Blev ingen träning för mig, min hals känns inte bra, eller inget på mig känns väl speciellt bra. bättre och hoppa träningen så det inte blir värre. Dock var det nära att jag åkte ner ändå, jag kände riktigt suget efter och träna. Men självklart ska man få ont i halsen då!

Nu ska jag istället ut och gå med mamma, kallt. Puss


16.35

Anna och jag somnade kanske halv 3 inatt? sen stog mitt alarm på halv 8. Mindre kul!
Men jag tog mig upp, anna med, efter ett tag. haha
Fick nå sjukt ont i halsen igårkväll, blev värre o värre  och hörde mig själv jättekonstigt, hade ont imorse med och har känt mig lite halvdan hela dagen. Men har varit bättre än imorse, börjar dock komma tillbaka lite tror jag. kvällarna och morgnarna är värst.

Ganska seg dag idag iallafall, varorna kom inte förens vid 2 typ, och vi slutar 3 så innan dess har vi mest hängt runt. och stått i kassan lite :) jättekul! Dock svårt med alla koder, men hon som lärde oss är supergullig, ska jag stå mer så ska det vara med henne till hjälp. annars får det vara! Dom andra är bara stressade.
Billigt godis har vi på coop nu också, och självklart är inte jag den som är den och bangar, nejdå. Köpte en fet godispåse, 5 färska källarfranskor och halstabletter. Evelina köpte ännu mer godis än mig, hennes påse gick preciiis att stänga, haha.
jaja, nog om det..

Kom på att jag inte svarat på typ flera dagars gamla kommentarer, har inte haft någon datorlust alls helt enkelt. kanske ska ta och göra det nu.
Sen blir det träning, om inte halsen blir ännu värre..
Puss

22.04

Har tränat ikväll, sprungit en jävla massa och kört styrka. phuuu!
Anna följde med mig hem efter också, hon ska sova här.
Orkar inte skriva nu, skriver imorgon :)
Puss


16.09

Hemma från praktiken, hur skönt som helst. Mamma hämtade oss tillochmed :) Ont i både rygg och knän, vet inte varför riktigt men är väl när man går/står/böjer sig/bär hela dagarna. Frysit som en tok hela dagen, även nu och sen hettar det i ansiktet också? hm..

Imorse åt jag riktig frukost, kände mig duktig, annars brukar det bli mackor bara och kanske lite oboy. Imorse åt jag en tallrik med havregrynsgröt och äppelmos, en äggmacka och ett glas mjölk. supergott var det!
Ätit marabou också, jag kommer aldrig tröttna på det, :)
Ska nog ta något och äta nu, Puss

21.31

Mamma var på kryssning i helgen och hade köpt med sig en guldig marabou hem, mums. Dock köpte jag en förut med far min, hehe. Men lite får man ju i sig.

Vet inte vad det är med mig, har varit sugen på havregrynsgröt med äppelmos(?) hela helgen. Har nog inte ätit något av det på över 10 år, men nu har jag varit sugen på det precis hela helgen. Så förut när jag åkte hit från far så köpte jag mjälk och äppelmos, haha. Dock har jag inte orkat göra iordning det men det blir nog till frukost imorgon kanske. Kanske jätteäckligt, återstår och se.

Kollar på film på 3an nu, holiday tror jag att den heter.
Ska nog kolla vidare nu och sen blir det nog sängen, får se om det blir något mer bloggande! Puss


helgen

Jag lever! Har inte bloggat eller suttit vid datorn sen i fredagsmorse, och nu är det söndageftermiddag. Har haft fullt upp helt enkelt.

För att göra en lång helg kort;
Fredagen började med praktik som jag skrev, Anna kom dit tills jag slutade och vi gick hem och åt lite, sen åkte vi till willys för att sälja bingolotter, fick faktiskt 4 st sålda. Sen for vi till träningen och sen åkte jag hem och åt lite kebabtallrik för att mamma inte gjort någon mat för att jag egentligen skulle ner till djulö. Sen på kvällen kom även joakim..

På lördagsmorgonen vaknade vi upp pigga och glada, eller ja. vi vaknade upp iallafall. Gjorde oss iordning, jag gjorde iordning mig jääävligt snabbt. Och sen åkte vi med J's bror till vingåker för att sen åka med family Juhlin till Örebro. Jag gick mest omkring och var sur. Varför? Jo, för att jag hade glömt min mobil någonstans. Så från igår morse tills nyss har jag alltså klarat mig utan min andra halva, telefonen. Jag köpte ingenting, vilket jag inte hade tänkt heller. Joakim köpte jacka m.m. Åkte hem därifrån och åkte back to wingfield. Åt lite tacos (bröd+köttfärs för min del) och sen gick vi och köpte godis och sen kollade körslaget och sen ägde jag alla på kortspel. Jag var faktiskt iallafall bra på spansk skitgubbe, några gånger iallafall. Annars var jag ganska usel. Men jag var glad för det, jag är inte lika dålig förlorare som vissa andra..

Idag då, har mest vaknat, ätit frukost, ringt min far så han hämtade mig och sen hämtat min älskade telefon och sen åkt ner hit..

Ska snart äta lite tror jag och sen vid 2 ska jag nog bort till lisa, handbollstjejerna ska dit. Prata lite åhus tror jag, hoppas vi åker i sommar med.

Okej, min långa helg vart inte så kort ändå.
Ha en bra söndag!

RSS 2.0