yabba

Skolan är avklarad. Jag har mestadels gäspat mig igenom den, men nu är jag på banan igen tror jag. Nu tänkte jag ta en dusch och sen måla naglarna, sminka mig, fixa hår osvosv. allt sånt där som behöver göras för en grym kväll helt enkelt.
Musiken är självklart på och jag ser fram emot kvällen. I'm the grillmaster.

Valborg

Ja, precis.
Ska snart iväg till skolan för två värdelösa lektioner och en förhoppningsvis god lunch. Sen ska jag hem o fixa mig jävligt snygg inför kvällen, försöka iallafall. Sen blir det hem till Elin runt halv sex kanske. Kommer bli en awesome kväll, haha
Funderar på om jag ens orkar göra mig iordning något nu? känns så ovärt? vavava

tagg

Idag har jag varit duktig på alla sätt och vis, jag har varit i skolan och jag har tränat. O gud vad galet kul det var o träna fotboll idag.
Nu sitter jag o pratar med carro på msn. planerar morgondagens ÖÖÖS. det kommer bli grejt alla tiders. taggelitaggad är jag. Är ju trotts allt valborg. Och det blir grillning hos Elin, om inte vädret sviker oss och sen blir det studentfest på statt. AAAAH STUDENTEN NÄRMAR SIG. Nej, det här vart det inte mycket vettigt av. haha

you can make it

Vilken dag va? va, eller?
skoldag på en timme. skrev en rad, på en grej vi tydligen inte ens skulle göra. bra emma (y) Sen har jag mest suttit här. Följde med som moraliskt stöd när mamma skulle sola, det hela slutade med att hon betalade min solning med, trotts att jag hade bestämt mig för att inte sola. Hon måste tycka att jag är blek o ful, mor min. Vart dock inte så lång solning, där gick gränsen. Fick njuta av några minuters solsemester iallafall.
Nu borde jag verkligen plugga, men vill jag det? nej, precis.
Jag längtar galet till fredag, jag längtar till alla roligheter, och fredagen känns som en start på något sätt. K-U-L!

ehhe

Underbart, mina kladdkaksmuffins står i ugnen, hoppas dem blir goda. smeten var perfekt iallafall. ehehh
Nu ska jag emma larsson gå ner och hänga upp tvätt och slänga in en ny maskin, undra hur det slutar..

sugarsugar

Idag börjar jag skolan 14.30. Det känns rätt bra faktiskt. På lektionen innan får vi jobba hemma, men får se hur jag gör med det, jag är inget bra på o jobba hemma, hehe.
Annars då? Jo idag händer det inte ett skit vad jag vet, en helt vanlig död onsdag blir det nog. O godissugen är jag med.. hm. Kanske skulle baka? det lät smarrigt i mina öron. Frågan är vad? tål att tänkas på. har ju som sagt tid på mig. ehehh.

feel the same

Nu ligger jag i sängen med musik i öronen igen, det börjar bli någon ny kvällsrutin tror jag, inte okej!
Frågan jag har nu är vad det är för fel på vädret? Åkte till träningen som började kl. sex. Svettades trotts att jag bara hade shorts. uttryckte mig " det är ju sommarvärme idag" och det var det verkligen. solen gassade.
MEN..
en timme senare stod regnet som spön i backen. det öööste. värsta spöregnet. När jag cyklade hem från träningen var det som värst. såg inte ett smack, vattnet rann i hela ansiktet, det var hemskt.
Och nu då,
Ja nu ligger jag och helt plötsligt är helt täppt i näsan, och mina ögon rinner och svider. Tror fasiken det är pollen. så jag funderar på o försöka sova faktiskt. men först, a phone call. PUSS

MAN UNDRAR JU?

Ibland, eller ja för det mesta så undrar man ju vad det är för jävla lärare man har. Idag klockan 15.45 skulle jag ha en redovisning såsom endel andra i klassen också som har hamnat lite efter. Tog mig tillbaka till skolan hur jobbigt det än var. I skolan är det bara jag o sanjin, dem andra tänkte tydligen inte göra det på den här omprovstiden heller? Iallafall, när cirkus 15 minuter har gått och ingen gitte dyker upp går jag ner och kollar vad som försigår. Då sitter hon i möte, typ utvecklingssamtal med någon elev!? fick iallafall prata med henne sen och får höra att "jaha, vad vad det ni skulle redovisa igen?" när hon har sagt att det var nu och här vi skulle redovisa flera gånger. Sen säger hon att hon har en till elev hon ska ha samtal med nu och ber oss vänta en halvtimme till!?
Vad tänker hon med. tror hon skolan är mitt liv? tror hon att jag gillar och vara här? tror hon att jag har all tid i världen? Svaret på alla frågor är såklart NEJ! nej och åter NEJ! Sånt här gör mig sur. MAN UNDRAR JU!?

heyho

Guttemorgon.
Idag är en dag när jag verkligen inte känner för att göra någonting. Vill bara sitta här o vara äcklig hela dagen. men kan jag det? Nej, precis. Jag måste till skolan för o ha en tråkig lektion, en jävligt lång lunchrast, någon trafiksäkerhetsutbildning eller vad det var nere på duveholm för att sen ta mig tillbaka till skolan 15.45 för att ha en äcklig jävla redovisning som jag knappt har börjat skrivit än. O den ska vara mellan 5-10 min lång. Good luck!
Måste skriva den nu, så jag iallafall har några väl valda ord att framföra om Gröna Lund i världens tråkigaste ämne.
Not happy to be me idag alltså.
Nu måste jag få något gjort. Pues

one of us

Ligger i sängen o funderar på o slå igen ögonen för lite sömn. Skulle vara bra jäkla skönt det. Men samtidigt är det så fruktansvärt skönt o ligga här på världens gosigaste filt och lyssna på musik, helst vill jag ligga här hela tiden, aldrig gå upp. Bara ligga och finnas. Kvalitetstid med mig själv är vad jag kallar det, och sånt behöver jag, massor.
Nej nu ska jag ringa en pling och sen förtsätta njuta av den här mysiga stunden.
G'natt

it's on my conscience

Första måndagen i skolan sen typ februari, kändes..skönt, och tråkigt, och.. jag vet inte. Det som känns mest skumt är iallafall att det nu bara är 6, sex, sex, 6, sex, SEX måndagar kvar i skolan. Helt sjukt. alltså bara även 6 helger kvar innan studenten. AAAH! jag blir rädd, på riktigt. Det kommer gå så äckligt fort. Det har gått fort. och det kommer gå ännu fortare från nu, till då. antar jag. Maj månad blir en kul, men jävligt dyr historia också, Kanske även jobbig om man tänker på allt som händer, fast det tror jag inte, eftersom det mestadels är roliga saker. Helt galet blir det iallafall.

solo

Sen promenaden förut har jag typ varit strandsatt i soffan. Förutom när jag var duktig och lagade stuvade makaroner och köttbullar, varit sugen på det hela dagen, och gott var det vill jag lova. Väntar mest på att klockan ska bli 8 nu och wipeout ska börja. Söndagsunderhållning av hög klass.
Nu ska jag nog rota i skåpen o se om det finns nått att stoppa i munnen. Sjukt godissugen är jag, men sån tur har jag tyvärr inte så jag kan hitta sånt i skåpen. Nej, digestivekex är nog det närmsta jag kan komma..

this is stupid, i'm not stupid

Nu ska jag ut på en promenad med hög musik i mina öron. Det behövs ibland. Att jag ser ut som ett jag-vet-inte-vad, det struntar jag i. för det är söndag och jag orkar inte göra mig iordning för att gå och bli svettig och sen hem o sätta sig här i soffan igen. det är vad jag kallar ovärt. slöseri. slöseri med tid. slöseri på energi, slöseri på smink, slöseri på el (plattång), slöseri på shampoo till en hårtättning osv osv. rent slöseri helt enkelt. Hoppas jag inte möter någon jag inte vill möta, vem nu det skulle vara? Det är en svårlöst gåta som ni kan klura på.
Nej, nu ska jag klä på mig ytterkläderna o traska iväg med mor min vid sin sida som tydligen även hon ville vara hurtig.

-

T-R-Ö-T-T. Varför kan jag inte sova för?
Galet jobbigt. Tur att det är fint väder idag iallafall, det gör mig lite piggare och gör inte söndagen lite jävlig som den egentligen är. nu ska jag äta frukost, innan jag svälter

-

Burr vad jag fryser! det är varmt ute men av att sitta i skuggan i cirkus 2 timmar blir man bra jäkla frusen.
Så, nu tänker jag ta en varm dusch och sen eeta lite mat och sen göra mig iordning så man kanske kan se skaplig ut iallafall, får väl se hur det går.
Annars då? jodå

Started with a perfect kiss

Lördag och sol, man tackar ja! Funderar på o sätta mig på balkongen en stund innan jag måste ta mig ner till backavallen, seriepremiär. Senare ikväll blir det nog återträff med handbollstjejerna (y) Inte för att det verkar som så många tänkt komma men det visar sig. Saknar handbollen äckligt mycket iallafall, jag får tårar i ögonen bara av tanken.

And when you fall apart
Am I the reason for your endless sorrow
There's so much to be said
And with a broken heart
Your walls can only go down
But solo can you hear me
When I call your name

-

I want you to know that it doesn't matter
Where we take this road someone's gotta go
And I want you to know you couldn't have loved me better
But I want you to move on so I'm already gone

-

Nej, plötsligt ändrade planer, jag är hemma.

-

-CHECK! Nu är även det skriftliga i Svenska B gjort! skön-t.
Just nu sitter jag mest och hänger känner jag, lyssnar på musik osv osv.
Senare blir det troligen vin med mina vänner, dock väldigt mycket senare då anna slutar jobba vid 10. 9 trodde hon, men icke. det visade sig vara 10. Får väl se om vi fastnar eller vi tar oss vidare till någon av katrineholms tråkiga krogar. Sånt som visar sig. tjing
Föresten, vi bokade studentkryssning idag :DDD

-

GALET vad jag är sugen på allt som kopplas till student just nu!

-

herreeeeejöööössseeessss vad skönt o ha det muntliga klart. O det bästa av allt? Det gick tydligen jävligt bra. Man tackar ja!

-

Nationella proven i Svenska B, vilket påhitt va? Jag ska iallafall till skolan snart för att ha det muntliga, kommer gå åt skogen. men kan ju återkomma mer om det. Imorgon är det den skriftliga delen. 5 timmar i ett klassrum, tur att det finns godis och dricka. Annars skulle det aldrig gå. eleverna skulle ju tuppa av en efter en. Nu kanske några klarar sig iallafall det iallafall. Om jag är en av dem det är ingen som vet. oooolidligt spännande

.

Här vare öken mina vänner. vad händer?

-

Aaaaaaaaaah mitt blod är som vatten, och min hals känns som en brunn igentäppt med taggtråd. Känns kanon!

-

Jag har så ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igårkväll låg jag o höll på o bli kvävd av slemet i halsen o vaknade gjorde jag av att det gjorde ont. sådär lagom kul. O nu ska jag cykla upp till sjukhuset o ta prov, ska egentligen ta det imorgon men jag tänker ta det idag istället, sådeså. Just för att jag kanske är sjuk imorgon!? hoppas dock inte det. o för att man aldrig vet vad jag gör imorgon. Nu gör jag iallafall ingenting. Så därför ska jag nu plåga mig o hoppa på cykeln o fara iväg. pjuh. Hejdå

-

Idag är det väl första lediga lovdagen? innan har det ju faktiskt varit påsk o alla jävlar har varit lediga och nästan allt har varit stängt. men idag, är det en vanlig dag för alla förutom för oss som har det bra och går i skolan och fortfarande har påsklov. (sista påsklovet, snyft).
Just nu har jag ett svårt val framför mig, ska jag gå ut och gå för att sen äta en bamsefrukost eller ska jag göra frukosten nu och ligga och tjocka mig i soffan som jag brukar? Det är frågan. Sen ska jag nog hitta på nått busigt och ikväll blir det träning, om halsen kan sluta göra ont.
nej, tack för mig

-

Min blogg har blivit lam, men ingen bryr sig iallafall. nej precis.
I Torsdags var det klassfest följt av harry's, fint de. Igår va det en sväng till mormor&morfar och inte mycket mer än så. Idag är det påskafton och det betyder att vi ska till mormor&morfar idag med o äta påskmat o grejer. Det blir nog bra. Tror vi går ner på eftermiddagen redan o tar en fika. Kanske en fika ute på deras altan!? galet nice väder idag. O enligt morfar så är det typ 30 grader i solen där, så det är ju värt o prova.. Jag tar med mig bikinin. eller kanske inte.. Men fint väder är det iallafall dagen till ära.
Nu har jag precis ätit frukost och tror att jag ska ta phonen, dra på musik i öronen och gå ut på en promenad. Låter skönt.. så får det nog bli.
Glad påsk!

RSS 2.0