-

Sitter på bussen påväg till kholm nu med musik i öronen. Riktigt jävla skönt. Ibland har jag sån dagar då jag skulle vilja sitta på ett tåg/buss i typ 5 timmar och bara sitta där i min egen värld med musiken. Äckligt skönt ibland, håll med mig, annars jäklar. Nu ska jag fortsätta mitt söndagsmys på vingåkersbussen, haha! Ps. En man framför mig har en mössa på huvudet, på mössan sitter den där grejen mössorna hänger med i butikerna kvar, haha i det värsta är att mössan ser välanvänd ut.

sweet dreams?

Hahah sjukaste natten med en miljon drömmar, jag lovar.
En gång i natt vaknade jag av att jag själv skrek "MAAAAMMMAAAAAAAAA!" Jag skrek alltså så högt så att jag själv vaknade. Hur sjukt är inte det? Jag drömde att mamma gick framför mig och väntade inte på mig. Jag ropade "mammaa" hon hörde inte. Jag ropade lite högre "mammaaaaaaaa", hon hörde inte. Så då tänkte jag där i drömmen att nu ska jag fan skrika allt jag kan. Och det gjorde jag, inte bara i drömmen utan jag skrek på riktigt, allt vad jag kunde. Mitt högsta skrik. Haha väckte nog upp hela huset. J vart livrädd och flög till iallafall, och det kan jag förstå.

Det hjälpte inte att lägga sig ganska skapligt igår, sovit som en påse nötter, idag är jag tröttast. Förkylningen vill inte heller ge sig, den har släppt lite men idag vaknade jag upp med mer halsont istället, man tackar. Så idag ska jag vara ta det lugnt så jag är piggaste mörten imorgon.

Sleeping sheep

Imorgon är sista lediga dagen, helt sjukt vad fort lovet har gått, har knappt hunnit sova. Kommer vara dyngtrött på måndag. Känns som jag ligger hundrafjorton timmar efter med sömnen trotts att jag inte gjort ett skit. Anledningen är alarm varje morgon. O tro inte att det är jag som är dum o ställer alarm på ett lov när det iaf inte är något speciellt jag ska göra, nej där går gränsen. Grejen är den att boven som ställer alarmet vaknar till stänger av alarmet och sen somnar om på 1,5 sekunder (varför ens ställ klocka då!?) medans jag stackrs krake har allvarliga problem med att somna om, det går liksom inte hur jävla trött jag än är. Det är en sak jag är dålig på, men undantag på skoldagar såklart. Då är det busenkelt o trycka snooze, somna om, trycka snooze, somna om osv osv. Vad är felet på mig? Iallafall så har jag lagt mig nu hut därför, för att få några timmars sömn, för på kvällen, dåå är jag bra på o sova! Phuu skrivit allt på phonen, börjar få kramp. Så säger godnatt!

-

Jävla förkylning. Nu har jag precis fått en grogg här, den innehöll san kang eller kan sang eller vad det nu heter. Mirakelkur? Hm. Det var gott, smakade typ lakritsshot eller nått. O sen domnade det bort halsen i typ 20 sekunder eller nått. Om det gjorde så mycket mer än så vet jag inte riktigt än. Återkommer om det

Girl, you got your man

Nu har jag hamnat i Vingåker efter dagens tripp till Norrköping.
Blev en kavaj inhandlat. Valde mellan två ganska lika, en dubbelt så dyr som den andra. självklart vart det den dyra, vad annars liksom? Nej, nu ska vi inte vara sådana. Men den kändes mycket rejälare och hade snyggare sömmar, så, den blev det. Men man får ju ångra sig så vi får helt enkelt se, men jag tror att jag tycker om den.

Annars så sitter jag här och glor in i datorn, J åkte och tränade och tydligen har alla tv-apparater här i området lagt av!? man undrar ju. Så det är bara och le o se glad ut osv. Tur att datorn finns, vad skulle jag annars göra?


Lite sådär lagom fräsch

Slask

Sitter i bilen påväg till Norrköping. O jäklar vad det regnar o sen smälter ju snön samtidigt så det är en sjö på vägen. Fortsätter det såhär kommer vi få ro hem sen. Får nog gå in i någon båtaffär och köpa åror tror jag allt. Länge sen det snöade, har ju varit minusgrader sen innnan jul, sjukt. Men nu känns ju iallafall våren någon millimeter närmare får vi hoppas. Fast jag hatar slask..

-

Det är lite svårt och se vad man skriver när ögonen bara rinner, men det ska nog lösa sig.
Har nyss ätit frukost och snart är det väl min tur att duscha hoppas jag. Runt 11 någon gång far vi mot Norrköping för att hälsa på sysster en sväng och gå i affärer, man tackar ja! Hoppas att jag hittar någonting o att jag orkar gå omkring i affärerna, har tryckt i mig alvedon så det ska nog lösa sig. Det tråkiga är ju och sminka sig och 5 minuter senare rinner ögonen så att det ser ut som man är jätteledsen och blir svart i halva ansiktet, men det får funka.
Hör senare åså va,Puss

Let's have some fun

Jag slog rekord förut, 6 nysningar på rad. Det är fasiken historiskt!
Förövrigt har jag tröttnat på o vara förkyld nu, det är jobbigt när det kliar i näsan och rinner och täpper igen och ja, ni fattar. Vart och köpt halstabletter nu iallafall så man kanske kan få ordning på halsen iallafall, det vore ju kanon.

Imorgon drar vi till Norrköping, mamma har varit busig och tagit ledig från jobbet och tyckte vi skulle åka dit, gärna för mig. sen om det blir någon shopping eller inte, det är sånt som visar sig. Nån liten trasa ska man väl kanske kunna få med sig hem. Det blir grejt! Puss

-

Nu har jag tagit mig hem till k-holmen och är sjukt tokförkyld. Känner mig inte speciellt pigg idag heller, så vet inte riktigt vad som händer och sker. antagligen ligga här och hoppas på att snart kunna få andas igen, det vore ju kanonkul att få göra det.
Nu måste jag försöka andas, hööörs

Snörvel

Usch, blivit tokförkyld under dagen. Blivit värre och värre ju mer klockan har blivit och jag känner mig ju inte piggare när huvudet värker också. Så nu har Joakim bäddat ner mig och bunkrat upp nattduksbordet med Alvedon, vatten, nässpray och näsdukar. Sött. Så jag ska väl försöka sova. Kollar på os på tv, skridskor. Så det ska nog inte bli så svårt o somna. Hoppas jag vaknar upp som en ny människa och kan andas imorgon, det vore bra jäkla underbart. Aj nu värker min näsa av nässprayen, dags o gosa ner sig i kudden. Puss

-

Suttit inne hela dagen, så nyss gick jag en promenad runt kvarteret. haha. Men snart tänker jag ta på mig och gå en långpromenad och köpa halstabletter tror jag. Min hals strular och min näsa täpper igen sig, kuhuul.

En annan konstig sak håller på o hända också, spännande. Eller? Kan ju återkomma om det liksom..Jag är lite rädd om jag ska vara ärlig.

-

Hamnade i Vingåker idag med, brukar sluta så. Men inte klagar jag för det.
Dagens dag har knappt bestått av någonting, sy lite och bli galen på symaskinen, städa rummet och få kraftiga allergiska reaktioner mot damm (jag har aldrig haft så mycket damm i näsan som efter dagens städning.) Och nyss kom jag på att jag inte ätit någon middag!? Hallå vad har hänt? Jag brukar ju äta 17 ggr om dagen och vara hungrig en kvart efter jag ätit. Vad är fel på mig? jag kommer ju tunna ur, inte okej.
nej tackar för mig där, Puss

Fire bomb

Att man kan bli glad av ett samtal en sisodär kvart över fyra på natten, det är rätt sjukt. Jag är väl lite sjuk kanske, vad vet jag. För en gångs skull tror jag att jag känner mig utvilad efter den här natten trotts allt. Efter att ha legat ett bra tag igårkväll/natt och funderat på varför dem alltid visar curling på os-kanalen efter 12, och det känns som det alltid är svenskar och jag blir fast, jag kan inte somna!? P.g.a curling? sjukt spännande är det.

Nu tänker jag plocka undan på rummet lite snabbt, det är ett enda stort kaos, det håller inte. Sen ska jag ta en dusch och se vad dagens dag har att erbjuda, antagligen ingenting. Puss

had to switch my attitude up


baby I was lonely

Vilken skön dag jag har haft. lov i mitt heart säger jag bara!
Jag har kollat färdigt alla oth avsnitt jag har hemma, jag blir gaaalen. har sista skivan kvar (3 el 4 avsnitt) Sen är första säsongen avklarad, på typ 3 dagar (y) Vet i sjutton vart jag ska få tag på andra säsongen. Någon som haaar? jag har ett starkt beroende.
O ja, mina inlägg handlar typ bara om det nu. varför? jo för att det typ är det enda jag gör nu. okej? Bra!
Roligare än så blir det inte här idag. Nu ska jag fortsätta mitt soffhäng!

mums

Mitt i One Tree Hill maratonet jag hade så blev det att baka Mockarutor istället, man tackar ja. Så det är färdigt nu. hur det vart har jag ingen aning om, antagligen kaos. Orkar inte skära upp dem, då kanske man ser hur äckliga dem egentligen blev. Än så länge ser det smarrens ut, hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla oth, jag kommer bli beroende, eller, jag ÄR beroende.

When I fall asleep

Att vakna och ha ont i halsen och sen se att det är -25 grader ute, det får mig att känna att idag tänker inte jag gå utanför dörren. Och det bästa då är - Jag behöver inte gå utanför dörren för jag har lov lov lov! Så idag kommer jag ligga under 3 filtar (det är ca -15 i vårt vardagsrum) och sen ska jag kolla på One Tree Hill och bara ha det bra, det enda som saknas är nått gott och tugga på, men att gå ut för att köpa godis känns inte som nått måste så endera får jag ligga och skaka p.g.a sockerbrist eller så får jag helt enkelt baka något smarrigt. Det återstår att se.

Till lunch ska jag iallafall äta pasta och falukorv, exklusivt och jävligt gott, jag vet! grejen är den att jag älskar coop för när vi handlade där hittade jag mina älskade fjärilsmakaroner, dem slår allt med hästlängder och finns ingenstans, ja förutom på coop då. tack coop.

Nu tänker jag mysa under mysfilten, Puss

Sny-g-g

ice ice baby

Fan vad jag skottade snö igår alltså, helt sinnes. Jag är nog världens bästa skottare. Kalla mig skottar'n tack! Snygg så ini norden var jag också.. eller? Har nog aldrig sett så mycket snö samtidigt.

Förövrigt är jag fast i One tree hill, helt FAST, jag skulle kunna ligga och kolla på det hela lovet, det är mys. Jag snodde med mig två skivor hem, hihi så nu är kvällen räddad.

-

Skotta snö - kanonkul! 5 av 5 toasters

-

Har legat i soffan hela kvällen och kollat på oth. Från början, första boxen. Hur skönt som helst. Nu är jag äckligt trött så jag gav upp och gick ner och la mig. Så nu ska jag sova, godnatt

candyman

SPORTLOV. Vad mer behöver man säga? nej precis, nothing, nada, inget. jag har precis invigt mitt lov med glass (trotts att jag håller på att frysa ihjäl, sötsugen så jag vet inte vad och glass var det enda som fanns hemma. Vad gör man inte!?)
Till kvällen skulle jag vilja ha godis eller möjligtvis chips, men vet inte riktigt hur jag ska få tag på det? mamma ska snart iväg och sen är jag totalt alone. Ingen mat får jag heller, hur ska det här sluta!? på Mc Donalds med trerätters"middag"? man undrar ju..

baby baby

Godmorgon!
Igårkväll skrev jag en rapport på typ 30 minuter, den skulle vara inne idag, och jäklar vad duktig jag kände mig. Hur den vart det vet jag inte, men jag gjorde den och jag k'nner mig nöjd. Nöjd tjej, absolut!
Att det sen är fredag idag är ju bra skönt det med, att det har kommit minst 1 dm snö under natten och snöar och blåser som jag vet inte vad nu också, det vet jag inte om jag gillar lika mycket.

Nu måste jag göra mig iordnong, så här kan jag inte se ut. Dock blir man ful så fort man går utanför dörren i sånt här väder, men det är en annan melodi. Puss

Baby I can feel your halo

Eftersom att jag bor så nära backavallen så har jag dem senaste träningarna gått dit i fotbollsskor, det måste vara jordens dummaste grej med tanke på att jag istort sett har halkat mig fram. Idag fick jag till en rejäl halkning och det var inte många millisekunder ifrån att jag for i backen, det hade inte varit skönt. Får tacka min reaktionsförmåga för det, tack!

Nu sitter jag nyduschad under min skönaste underbaraste filt och kollar på OS, slalom för damer, är Anja om ett tag tror jag, vågar knappt kolla på henne efter kraschen som var igår dock. Trött som en gris är jag också, vart ingen powernap förut och nu har jag kört jobbigaste fotbollsträningen på det också, men inte är jag bitter för det inte. Jag gillar och springa skiten ur mig.
Nu tänker jag fortsätta sitta här och mysa under min filt och ha det allmänt bra och njuta av att vi får lov imorgon!
Puss





lazy

Hemma från ytterliggare en skoldag, nu är det bara morgondagen kvar sen ett efterlängtat och välbehövligt loooov, det ska bli riktigt skönt, har ingenting planerat så det blir ett lugnt lov, vilket gillas till tusen. Bara gå och dra sig och göra.. ingenting. är vad jag tänker göra.  så de så.

Klockan sex blir det träning tror jag, om jag inte känner mig helt död, vilket jag gör nu, kanske ska ta mig en powernap men skulle behöva en uppgift som jag måste skicka in idag också, men jag o r k a r  i n t e.
Tål att tänkas på. Nu - tv.
Puss



-

Godmorgon eller nått. Somnade runt 3-halv 4 i natt kanske, kollade på hockeyn när vi kom hem efter besöket på harry's. Runt 8 åkte vi och tog driven på mcdonalds och köpte toast och sen åkte ner till duveholm för att anna skulle ha idrott!? varfrför vi åkte dit? ingen aning..
Nu har vi iallafall landat på city, pigga och glada och har UF, händer inte speciellt mycket må jag säga men det är sånt som löser sig. Hungrig är jag också, bra dag, eller?!

Harry&jag

Anna fick för typ en timme sen för sig att vi skulle till Harry's ikväll!? Spontan kvinna det där. Så hon är hemma och duschar nu och sen kommer hon tillbaka hit antar jag. Sen tar vi oss väl dit en sväng senare och kollar läget skulle jag tro. Det blir säkert trävligt!
Jag ska nog duscha av mig nu, känns som det skulle behövas om man ska kunna vistas bland folk överhuvudtaget.
Puss!

Sugar baby

Väntar på att Anna ska sluta nu, jag ser ut som skit men vi skulle åka och sola tror jag så då har jag ju ingen direkt lust att göra mig iordning innan. Fast ska väl slänga på mig lite anständiga kläder, måste ju inte ha sovtröjan på mig, haha! Skulle gärna sminka mig med, men icke, jag hatar att vara osminkad och ändå sminkar jag mig inte alls speciellt mycket. Men när jag är osminkad så ser jag ut som en salami i ansiktet och det hör man ju hur kul det låter liksom!? inte alls kul, nej precis.

Den nakna sanningen. Salami-Emma!

..we are the children

Sitter och lyssnar på We are the world 25 for haiti -låten. Får rysningar i hela kroppen av den. Grym. 



Summer love

Nu har jag varit duktig idag tycker jag, gått långpromenad, vart på Kvantum med Elin och fått nått skolabete gjort iallafall (dock måste det skrivas en rapport nu också, hrmpf..) och sen tränat fotboll, så nu sitter jag nersjunken i soffan efter en skön dusch och lite mat.
Ska snart gå och lägga mig tror jag, ska bli riktigt skönt, är rätt trött känner jag. Imorgon väntar ytterliggare en ledig dag, underbart. men imorgon ska jag träffa Anna en stund tror jag, hon får förgylla min dag, det tror jag hon lyckas med, hehe. Ska få lite annat fixat också, men det tar jag då :)
Nu ska jag gå och dejta kudden, Godnatt!


Jatack, varmare väder vore inte fel nu.

We are the world

Nu har jag varit ute och gått längstaste promenaden med mamma, riktigt skönt. Gatstubergsbacken tog i benen vill jag lova, ujuj. Så nu har jag varit lite duktig idag och duktigare kommer jag bli för lite senare ska jag och Elin bege oss till Kvantum och göra en skoluppgift och efter det vid halv 8 är det fotbollsträning, just nu känner jag inget jättesug för att träna direkt, känner mig mest trött och duktig, och hungrig. Men det hinner väl vända innan dess, är ju lååång tid kvar.
Mamma lagar mackisar och köttfärssås nu, det om nått är jag sugen på, mums. jag ska äta tills jag spricker.

Dreaming with a broken heart

Jag har ungefär fått noll saker gjorda hittills, inte ens kollat på film. då är man fan lat, när man inte ens dra igång en film. Och idag är jag lat, jag erkänner. Men det kommer det bli ändring på. när mamma kommer hem från jobbet om en timme blir det en långpromenad och ikväll är det fotbollsträning. Alla saker jag borde passa på att få gjorda idag, typ alla 721 läxor, dem får vänta helt enkelt. jag har inte tid. Det finns så mycket annat som känns viktigare. Nu ska jag plocka ordning på mitt rum (ett måste, det är katastrof) sen ska jag göra mig själv iordning (ett måste, jag är en katastrof) Det är inte lätt alltså.

Jag vågar inte ens visa mig, eheeh

brr

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost och nu sitter jag o fryser som en galning, jag hoppas verkligen inte att jag håller på o bli sjuk, det håller inte.
Funderar på o slå på en film eller nått nu innan jag gör något vettigt, om jag ens orkar göra något vettigt idag. Men nått vettigt ska jag nog hinna med, eller det måste jag göra.
Har inte så mycket vettigt och skriva, så jag återkommer när jag har det. Puss

20.58

nu är jag hemma och jättetrött, men jag tänker inte sova än på länge, för då kommer jag vakna 6 imorgonbitti och det har jag ingen större lust med på en ledig dag, gud vad skönt det känns och vara ledig, jag ska försöka få en del gjort imorgon, inte tråkiga grejer som att städa rummet utan saker som behövs göras, i behövs göras kategorin så ingår egentligen städa rummet också, kanske får ta en hemmapysslardag. Det kan vara rätt kul, ibland. iallafall när man är färdig.
Nu funderar jag på att ta en skön dusch, fast jag vill samtidigt se spårlöst som är på tv nu svårt val det där. tål att tänkas på. Puss

someday

Jag hatar att diska, nu har jag iallafall nyss gjort det, på order av mamma. snel dotter!
Nu väntar jag på att hon ska sluta, vilket hon gör om typ 15 minuter en kvart, då ska vi fara till Norrköping och lämna in hennes telefon och eventuellt möjligtvis handla någonting fint. det är sånt som visar sig. men nu ska jag byta kläder tror jag, inte för att jag tänker göra mig speciellt snygg för att åka till norrköping utan mest för att det är skönare och åka bil i sköna kläder helt enkelt. Svårare än så behöver det ju inte vara. Fast kläderna jag har på mig nu är iofs jävligt sköna, men bytas ska det göra. bara för att.
Pusss

-

Hahaha, elin är fan skolans roligaste. hon är så söt och oteknisk så hälften vore nog. jag har skrattat så jag har ont i magen idag tror jag, ingenting går som hon vill med datorn, bilder hamnar uppochner och jag vet inte allt.
Nu är vi förövrigt lediga två dagar, så jäkla skönt. Imorgon fixade vi så vi vart lediga och på onsdag är det tydligen hemstudiedag, äckligt skönt.
Nu ska jag fortsätta med det jag gör..ingenting. eller ja skratta lite mer kanske så att lärarn blir sådär lagom arg

pussva

Nu har jag gjort provet i Rättskunskap, gick ju inte helt hundra det vill jag inte påstå, men det är gjort iallafall. Nu är jag hungrig men måste klara mig igenom en till lektion innan lunchen, sen en lektion efter sen slut på dagen och jag åker antagligen till Norrköping med mor min. 

Nu fick vi precis reda på provresultatet eftersom vi bara var några små tappra själar som gjorde det så hann hon rätta det också, haha. Jag klarade det, så nu är jag glad och nöjd.
Snygg, haha

schleetet

Jag och rättskunskapsboken är inte bästa vänner alltså, han vägrar vara i mina händer, jag förstår inte. Förövrigt har mamma nyss agerat frisör här och klippt både mig och sofie. Mina värsta slitna toppar är borta men skulle jag ta bort allt skulle jag behöva klippa typ 10 cm eftersom det var 2 år sen jag klippte mig, två år. T.V.Å..J.Ä.V.L.A..Å.R. Jag sköter verkligen inte om mitt stackars hår. Men jag är en liten fegis. jag vill inte att håret ska se rakt avklippt ut, som många muppar vill, men nicht, inte jag. Jag gillar schleeetet. tunnt nertill skare va, annars fåre va.

Snart en annan del av köping, det är underhållning om nått

Oh, sunny day

Nu har jag varit ute och gått djulöalé med mamma och syster, var riktigt skönt så nu känner jag mig duktig.
Jag älskar och gå när det är sol och snö och det var det nog fler som gjorde för det var fullt med folk som promenerade.

Nu står sofie och lagar stuvade makaroner och korv till oss, det har tagit henne typ en halvtimme minst hittils och då är inte ens makaronerna halvfärdiga, haha duktig. Sen har vi även haft heta diskussioner om färger här också, sofie förstår inte varför mamma inte gått iväg och gjort en synundersökning på mig, fast det i själva fallet är dom som har dålig syn, båda behöver glasögon. jag tycker iallafall att tomater oftast är orangea, hur ofta ser man en riktigt röd tomat? nej juste. och sen att en tröja jag haft här som är sofie, jag sa att det var hennes "bruna tröja" men tydligen var den grå!? nu har jag även tjatat i en halvtimme om att den är mullvadsgrå och dom bara garvar, dem ser som krattor och sen sa dom att den nästan var åt grå/lila hållet tillochmed. Haha blinda jävlar. nu ska jag kila till köket och se till så att det överhuvudtaget blir någon mat idag! Puss

sun

Åkte som sagt till Vingåker i går och kom hem nyss för att J skulle med tåget :( Var en skön dag igår och även en lugn och skön morgon idag. Det gillar emma!
Har fått tre hjärtan chokladaskar nu, haha mums. En har jag redan ätit upp och en började jag nyss äta på. En får nog mamma äta upp, annars kommer det här sluta illa. Eller så tar jag den själv, det visar sig..

Ska snart ut och gå med mamma och syster, grymt skönt väder ute så det är bäst och passa på. Ska se om det finns någon bra musik att lägga in på phonen med, det vore grymt. Puss

-

Godmorgon!
Inatt har jag fasiken inte sovit helt hundra, magont som jag vet inte vad. Och sen vaknade jag tidigt trotts att jag var trött, såklart. Gick upp och åt en fet frukost.

Vet inte riktigt vad som händer och sker idag, ska väl till Vingåker sen men det går ingen buss förens kvart över 3 tror jag!? bussjävlar. Så kanske följer med mamma ut till Spökbacken och tar en fika sen, haha. Lite lagom kul sådär, men skönt o komma ut lite iaf.

Nu ska jag mota ut mamma ur duschen och själv ta en dusch, hon okuperar (stavas!?) badrummet på tok för länge när hon duschat.
Puss

Friday night

Jag är hemma än mina vänner, kvällen har spenderats med Let's dance, solsidan, 714 kg chips och 715 kg godis okej, nästan iaf..) Gött har det varit, och det är ju huvudsaken. Trött har jag varit också, låg nyss och halvsov i soffan, jag älskar o sova på soffan. det jobbiga är när man vaknar sen och måste gå upp och göra sig iordning, då ångrar man sig att man somnade där, men ibland är det fasiken värt det. Bara slå ner huvudet.

Nej, nu ska jag fortsätta mitt soffmys och sen kanske sova om ett tag. Godnatt Puss

Let's love

Mamma och jag fick ett ryck o åkte o köpte fetaste godispåsen, så det sitter jag och smaskar på nu och kollar på film. Sommaren med Göran, så jääkla kul, om man frågar mig. o det gör man ju heeeeela tiden.

Mamma fixar mat för stunden, blir baconinlindad kyckling, någon sorts potatis och bearnaise, tackar man inte nej till. Jag är ett litet matvrak när det är mat som faller mig i smaken, giiiillaaa!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Vad som händer ikväll vet jag inte än, endera blir jag hemma eller så far jag till Vingåker, det är sånt som visar sig :) Puss

freeeedag

Nu är jag hemma och på bättre humör, skoldagen var skön o sen stannade jag kvar ett tag med mina stackars vänner som har engelska nu. Glad att jag valde historia, vi har aldrig lektionen på fredagar, gillas! Skällde ut min mentor lite också, kändes skönt och nu är problemen lösta tror jag.

Nu är jag hungrig och har ont i magen så ska väl ta någonting och äta, åt mackor innan jag gick till skolan men det hjälpte inte mot hungern i många minuter.
Nu är det verkligen helg, åh vad jag ska njuta av ledigheten!

-

Ingenting går min jävla väg idag, jag oooooooooorkar inte

Turn the lights on

Godmorgon!
Vaknade av lite drömmar inatt med, dock inte mardrömmar som igår.
Har nyss ätit lite frukost och nu funderar jag på att fira in fredagen med endera en halv semla eller lite glass? vore rätt gott måste jag säga.. nånting lär jag iallafall hinna ta innan jag går till skolan.

Det känns så himla gött med fredag idag, helgen lär bli lugn tror och hoppas jag, jag skulle mer än gärna glida omkring i mjukiskläder och käka godis hela helgen :) haha. Bara myysa runt. men det visar sig.

Nu tror jag att jag ska lägga mig och kolla på någon film, sköön-t. Jag skulle behöva en massage också, vart är alla mina massörer när jag behöver dem som mest!?

Just nu - lagom snygg tjej med spaghettihår

Natti

Nej usch, jag känner mig jättetrött, börjar inte förens halv ett imorgon men tänker nog gå och lägga mig nu iallafall, lär säkert vakna tidigt men det gör inget, då har jag hela förmiddagen o göra nått vettigt på, eller bara ligga och dega i soffan :)

Tokgillar att det är fredag imorgon, vet inte riktigt vad som händer på kvällen men det visar sig. Kanske Vingåker som vanligt, men det visar sig imorgon, jag är ingen planerare, eller jo när det gäller endel saker föresten så blir jag galen när det inte är planerat men endel saker hatar jag istället att planera!? Det slog mig nu, haha. jag är bra konstig jag..
Men nej, nu säger jag godnatt :) Puss

sugar sugar

Efter skolan blev det att handla med mamma, det första som var i våran vagn var 2 kexchoklad, 2 semlor och 6 chokladaskar (dock ska vi inte äta alla) sen dök lite mat ner och sen bigpack med glass. Vi är nyttiga min mor och jag, muccchoo nyttiga.

Nu har jag nyss varit och tränat fotboll, riktigt skönt var det förutom att det var lite kallt i början och nu bränner det på mina öron.
Nyss började jag skaka som jag gjort 2 gånger tidigare, en gång på handbollscup och en gång på fotbollsträningsläger, börjar sticka i hela ansiktet och varenda kroppsdel börjar skaka på mig och huvudet snurrar. Nått jäkla sockerfall(!?) för att jag gör av med så jäkla mycket när jag tränar, jordens bästa förbränning typ. Dock vart det inte så allvarligt nu utan jag hann trycka i mig första bästa sockerkicken som i det här fallet vart läsk och pepprkaka. tummen upp! Tur att jag inte ramlade ihop på golvet iallafall, bara jag hemma, hehe. Jag måste nog börja gå runt med dextrosol i bakfickan, haha. Annars kommer jag snart bli kallad ticksmongo..

Nu ska jag duscha och sen äta massor och fika med semla till efterrätt, egentligen är jag inte så förtjust i semla men vad gör man inte..

mumsi

Blev en lövbiff med pommes och bearnaisesås till lunch, inte helt fel. Sen tog vi en sväng på h&m där vi köpte likadana tröjor för 49.50, Kanon (Y) Nu är det en lång eftermiddag med info&layout och svenska B, värsta eftermiddagen man kan tänka sig, sen hinner jag i stort sett bara hem och äta och fixa lite och sen är det dags för fotbollsträning, ska bli skönt!
Snart är det helg igen, helt sjukt vad veckorna går fort nu, vad helgen har att bjuda på har jag ingen aning om än, det är sånt som visar sig.
Vad jag pumpar in inlägg idag, antagligen för att jag inte har så mycket annat att göra, men nu ska jag ge mig :) puss

Great

Fick reda på att jag klarade historiaprovet (trodde jag inte) och sen nu fick jag reda på att jag fick VG på Praktisk marknadsföringsprovet (trodde jag inte heller) så nu är jag happiii :) Så mina vänner kanske vill fira med något gott på lunchen idag? Kanske en tur på Mc Donalds eller något annat gott, eller vad säger du ni? JAG FÖLJER MED!

Nu ska vi fortsätta med UF, beställa lite saker tror jag, det blir greattttt. Puss

-

Idag är jag T-R-Ö-T-T. drömt massa mardrömmar om inbrottstjuvar osv, haha
Sitter och har historia nu iallafall, skriver om ideologier. K-U-L. ne men ska fortsätta, eller nått. Puss

Sovdags

Provar o slänga in ett inlägg från telefonen. Har nyligen lagt mig och är dundertrött så jag tänkte faktiskt släcka ner nu och sen sova :) ska bli skönt! Börjar tidigt imorgon, vilket känns mindre skönt men det är bara o bita ihop :) nej nu säger jag godnatt, puss

athletic girl

Jag orkade inte riktigt kolla på någon film som jag inte har sett och då var tvungen att anstränga mig för att förstå nått av så det blev helt enkelt att se på björn gustavsson, Så nu har jag fått skrattat av mig ordentligt. Mamma frågade flera gånger vad det var med mig, hehe.

Nu är det GE-galan i friidrott på tv:n, det är när jag ser friidrott som jag inte riktigt förstår varför jag slutade med det? himla dumt.. Det var kul och jag var inte så himla pjåkig, jag var ju tillochmed i "sörmlandslaget", haha. Ställde upp i kula på ett DM och kom trea. Haha kula liksom? första gången jag var med i kula då tror jag. Jag har även a lot off medaljer ifrån längdhopp och löpgrenar. Det kanske hade vart jag som stått där i Globen nu? nej så långt ska vi inte gå. men det var dumt att jag slutade iallafall, för jäklar vad fit jag var på den tiden(dock ganska mager, trotts att jag åt ääännu mer än vad jag gör nu) Men vältränad som Usain Bolt (nästan)

Men nu ska jag sluta skriva om tråkiga saker som ingen bryr sig om iallafall, istället bjuder jag på en bild på en senig ganska snygg tjej. PUSS

A beautiful mess

Tror det här är första gången jag har blivit rastlös av o ligga i soffan på riktigt riktigt länge. Så nu har jag tagit på mig massa sköna kläder och tvättat av sminket, underbart skönt! Jag har även tagit fram min gamla dator (Som man nu hatar när man har mac:en), men kom på att jag har flera filmer som jag inte ens sett på den datorn så tänkte lägga mig under filten och kolla på någon nu, ska nog koka mig lite te snart också och sen bara ligga där o mysa :) Då hoppas och tror jag att rastlösheten kommer vara som bortblåst.

Så nu är det myyystime :), dock själv, det känns ju sådär, men jag har ju iallafall en halvt sovande mamma i andra soffan, alltid nått.


-

Just nu står en ugnspannkaka i ugnen, det ska bli grymt jäkla gott.
Blev inget Norrköping som jag förstog så nu sitter jag i soffan och fryyyser, ska nog lägga mig under filten och kolla om det är något bra på tv:n efter maten.
Skulle vilja se någon bra film, men brukar bara vara skit på tv.
men nu måste jag ta ut pannkakan. Pusss

Sweet home

Hemkommen, skön-t!
Det snöar fortfarande så det ser inte ut att bli något norrköping idag, dock är inte mamma hemma än ens men nej, det lutar åt att inte åka skulle jag tro. Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ligga i soffan och slöa som vanligt, gillart! tjocka mig lite..

Förövrigt vill jag ha vår nu, riktiga vårkänslor, lycka. men det ser ut som det lär dröja ett bra jäkla tag innan man får uppleva det tyvärr.



---
Haha det här inlägget skrev jag för typ 30 min sen, glömde publicera skiten. kanon (y)

Breathe slow

Försöker fixa om lite i bloggen, går väl sådär och hinner inte fixa mer för tillfället för nu behöver jag göra mig i ordning och slänga i mig någon mat innan jag går mot skolan. Lär väl vara fem minuter sen som vanligt, men det funkar.
Skriver kanske mer sen i skolan, om det inte är fullt upp, men det händer ju inte allt för ofta att det är, hehe.
Puss

because

Hej hallå godmorgon!
Här sitter jag och inte kan sova när jag har sovmorgon, som vanligt. Men jag deppar inte ihop för det, det är rätt skönt och sitta och ta det lungt på morgon, eller det är jävligt skönt, fast det är klart det vore skönare om man kunde sova, när man tillochmed är trött när man vaknar. men äh

två lektioner som är som en enda lång lektion med samma lärare trotts att det egentligen är två olika lektioner,(!?) ah svårt det där. det är iallafall vad eftermiddagen har att bjuda på. Om det slutar snöa blir det nog en sväng till Norrköping efter för att lämna in mammas trasiga telefon. fast det kommer säkert snöa hela dagen så jag kan nog glömma det, men man kan ju hoppas, alltid kul o göra någonting. Puss

Return the favor

NUUU funkar blogg.se nyss funkade det inte igen, stört.
Har varit och tränat nu, rätt görskönt faktiskt. Sen går det ju inte direkt helt hundra när jag inte tränat på evigheter och är rädd p.g.a alla omständigheter och kanske inte borde vara med på närkamperna, meeeen, det funkar.Det är ju kul liksom!?

Föresten, är det normalt att en tå punkterar sig själv? innan träningen var båda tårna blå och efter var vänstra strumpan blodig och när jag tog av den såg jag att blodet forsade (nästan) blodet under vänstra tånageln har alltså tagit sig ut så nu är det väl bara och vänta på att nagelhelvetet ska lossna. Den högra därimot är så blå så att den är svart(!?) och även foten har blivit blå/grå, känns kanon. tummen upp(Y)
Jävla tjat om mina tår föresten.. man undrar ju

Nu har jag precis druckit namnam the/te/tea (jävla stavning) och ska nog krypa till kojs, synd att jag inte fick plats i en hundkorg med tak föresten, det ser så himla mysigt ut. Jag får istället lägga mig i min egna säng, som vanligt.
Imorgon börjas det halv ett och det känns så grymt jävla skönt för och utrycka sig på helt rätt sätt.
GOOOODNATTT

damdamdam

Blev trött på headern jag hade då den är rätt gammal, så nu fick det så klatschigt bli "Emma Larsson" innan jag orkar fixa någon ny, det kommer, det kommer..
Jag menar, jag är iallafall ingen storbloggare, jag har inte så höga krav på mig..
Nu ska jag snart slänga på mig massa kläder och ut o träna fussbaall, skön-t. Hoppas det har slutat snöa, har suttit här i soffan ett tag nu och inte orkat kolla ut, haha så det blir spääähääänandeehee.
Nej, Hörs sen va?

Fooddii

jag har nyss ätit lyxig mat som jag kokade ihop. Makaraoner och kokkorv vart det. Ni kan ju säga till om ni vill ha receptet, jag delar mer än gärna med mig! Jag är grym på matlagning, eller?

dutti

Hemma från skolan, och idag tycker jag att jag har varit grymt duktig. Har gjort provet, pluggat instuderingsfrågor hela lunchrasten, haft en till lektion och sen haft rättskunskap och gjort färdigt instuderingsfrågorna och skrivit ut och allt var färdigt, så Elin och jag fick sluta :) duuuktiga tycker jag!

Nu är jag så jäääkla hungrig, ah det ska gudarna veta. Så jag tänkte nog trycka i mig lite mackor eller någonting gott och sen tänker jag snart äta mat igen för att sen kunna träna fotboll vid 19.30, det låter väl bra? gutt, verry gudtt.
Annars håller jag på och frysa ihjäl, men det är en annan femma, tjing

schuuul

Elin och jag är grymma på våran på tok för långa lunchrast, vi gör instuderingsfrågorna till rättskunskapsprovet som är på måndag. hur duktigt? vi får tillochmed en hel del gjort. Men nu ska vi fortsätta vara grymmmmmaaaa!

9/2

Godmorgon!
Sovit rätt gott inatt faktiskt, lite trött såhär på morgonkvisten men det går över =)
Skolan börjar 9.45 idag och då är det dags att göra praktisk marknadsföringsprovet, får se hur det går. hört att det inte var så svårt!? får väl se, göra det ska jag göra iallafall, orkar inte skjuta upp på fler saker nu, skönt o få det gjort!

Slutar runt halv 4 idag tror jag, så det blir en ganska lång dag, fast vi har nästan två timmars lunch och eftersom det är prov nu blir kanske lunchen ännu längre, men det är rätt skönt ändå.

I kväll blir det nog fotbollsträning skulle jag tro, om snön kan ge sig!? annars kanske det inte blir någonting, men det är sånt som visar sig.

Nej, nu ska jag kolla igenom anteckningarna till provet lite och sen byta om och kila iväg till skolan =) Puss

U got me good

Jag måste sluta tänka, jag orkar inte ha mer ont i huvudet..
Men hur fan gör man för att sluta tänka? Antagligen inte sitter ensam och lyssnar på musik iallafall, typ värdelösaste man kan göra antar jag, men jag gör det iallafall av någon dum anledning. jag är galet sugen på och göra nått galet kul, vad vet jag dock inte.
Jag fick precis en down, allt känns meningslöst, allt känns tråkigt, allt känns piss. Jag skulle åkt på träningen, jag tänkte vara duktig och hoppa den för att kanske få nått plugg gjort. Men jag hade verkligen behövt träna, det får en på andra tankar. Jag orkar inte sitta stiiiiiilllllllllll
Nu ska jag duscha, det är ju..kul

too bad

Det finns ju så jäkla mycket annat och göra än o plugga, bl.a. sjunga halsen av sig. gööörkul.
Kom på nu att det suger ganska massor att PH är slut. Tur att det är familjen annorlunda och spårlöst iallafall, det kommer förgylla min kväll. Och PMFC-papprerna förståss.
Jag har kärat ner mig i lååååten, inte för att den är speciellt ny men den gör mig gott iallafall.

Am I supposed to put my life on hold
because you don't know how to act
and you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
but either way baby, I'm gone
KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR DET INTE BLIR NÅGRA RADBRYTNINGAR, ELLER VAD DET HETER? ALL JÄVLA TEXT SITTER JU IHOP

No surprise

Sååå, filmen var bra, tycker jag! precis en film i min smak, romantisk komedi sådär, klockrent (y)
Just nu är jag rätt trött på snön, vill bara åka till något varmt land och ha det så jäkla skönt. Vi kommer säkert få ta studenten i snö i år, med dunjacka och yllemössa och hela kittet,  hur kul känns det!? vaavaa? nej juste! det kan få vara snö till.. hmm April (MAX!!) sen ska det vara skön vår och sen underbar sommar. låter bra va?

hold me

Nu slog det mig, jag ska ju såklart kolla färdigt på filmen som vi hyrde igår och som jag somnade till. Så nu ska jag kolla färdigt på The proposal, äta chirre och dricka lärre! Puss

-

Nu är jag hemma igen, grymt jävla skönt! Lektionerna idag gick äckligt fort, bara rullade förbi.. men inte tackar jag nej till det inte, nejnej.
Vet inte vad jag ska göra just nu för stunden riktigt, antagligen bara sitta här och ha det jäkligt skönt och lyssna på grym musik. Sen måste jag plugga lite inför PMFCprovet som är imorgon, men det får bli senare, först ska jag njuta och inte tänka på alla 714 skolsaker jag inte gjort än. Jag ska försöka inte tänka alls, det blir skönast så och kanske bäst också.
Eller?

-

Idag är vi 7 st på lektionerna!? vaaaaart är alla? alla är säkert hemma för att det är prov imorgon. endera för att fejka sjukdom imorgon eller för att plugga höcken av sig idag.
Själv är jag duktig, nu ska jag fortsätta vara duktig =) o sen äta massa mat!

sweet dreams

Sitter med tandborsten i högsta hugg. Och nu ska jag fasiken sova, och jag ska sova så jäääkla gott! (hoppas jag).
Godnatt!

rackigt värre

Okej, ta hänsyn till att jag är Sveriges tröttaste schleetnaste människa idag. Det gick bra fram  till tre någon gång, jag kände mig jäkligt pigg trotts att jag inte sovit många timmar alls. Men sen gick det bara nerför..
Under dem timmarna jag var pigg hann jag med lite iallafall, jag duschade och gjorde mig iordning, gårdagens lockar i håret fick dock vara kvar. Jag åkte med mamma och yyster upp till Intersport osv. Blev en hårspray och en väska för min del. Väska för att slippa gå med min jävla dataväska i skolan, känns inte allt för party. Om väskan behålls det vet man inte, men antagligen då den är bra för att man får plats med annat än bara datahelvetet i den också. tummen upp! En vit adidasväska var det iallafall, den får nog agera ny dataväska åt mig.
Efter det hann vi i stort sett bara hem innan Sofie var rastlös igen så då åkte vi ner till Mormor och Morfar och fikade, muy bien, eller nått. Gott iallafall. Sen åkte vi förbi och hyrde film, The proposal vart det. Jag bäddade ner mig i soffan under min jävligt skönaste filt och såg ungefär en timme av filmen, tyckte det var ganska bra av mig. men sen tog tröttheten över och jag somnade och är fortfarande så jävla trött så jag ramlar ihop snart. och det värsta är att jag måste duscha!? hur mycket suger inte det. Sen halv 9 är det en annan del av köping, INTE MISSA!
Nej, nu ska jag krypa till duschen, eller så slår jag ner huvudet och somnar igen och duschen får bli ett senare problem, men huuur jobbigt?

boys boys boys

Kom hem någon gång strax efter tre i natt tror jag. vaknade runt 8 av skrikande barn, haha toppen! Just nu är jag jävligt trött, har ont i huvudet och är hes, men jag har mer röst än jag trodde jag skulle ha. när vi åkte hem fick jag knappt fram några ord alls, så det är ju positivt.
Tror inte jag kan sova nu, trotts att jag är tröttast. Så ska väl kolla runt lite på datorn och sen se vad dagen har att erbjuda.. Puss

Partyy

Har sminkat färdigt mig och nu återstår bara håret och den eviga frågan, platt eller lockigt hår!? Tror det blir lockigt för då syns det inte lika mycket när frillan förstörs, haha! då är det ju redan lite ruffsigt liksom..
Ska fixa håret nu iallafall och sen lösa klädproblemet om det går. Sen ska jag fara iväg.. och hoppas på riktigt ös! annars öser jag till det själv, eller öser in till stan till mina vänner eller något annat trevligt. ös iallafall. Puss

Don't remember you

Åkte ut till Vingåker igårkväll, längst bak på bussen sitter såklart en skrikande Evelina och CO. Dem sjöng/skrek många fina visor påvägen mot baggetorp där dem hoppade av, sen blev det lugn och ro resterande väg mot Vingåker, skön-t. Nej det var faktiskt roligare när dem var på. Sen blev det dötyst, jag tycker mer om sång än tystnad.
Iallafall så är jag hemma nu igen, och ikväll så är det nog jag som styr mig mot baggetorp för 20årsfest. Hem till P innan för lite förstöt tror jag att jag hörde!? Det löser sig, nu tänkte jag tvätta bort mitt svarta nagellack och måla på något annat, mer diskret. så jag slipper bli kallad emo!?? man undrar ju..
Ja, så får det bli nu! Puss

mumma

Tro det eller ej, men jag lagade mat, enbart till mig själv. och inte vilken mat som helst utan fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås, MUMS! jag sitter och avnjuter det precis nu. självklart med pepsi till, mummaaa!
Så jag har fredagsmys med mig själv skulle man kunna säga, lyssnar på musik, har tv:n på, tända ljus och god mat :) jag gillart!
Okej, maten kanske inte ser så god ut där, men det var gott, det kan jag lova!

friday, i'm in love.

Fredageftermiddag, känns så jääääkla skönt!
Skoldagen rullade på, provet vet jag inte vad det vart av, jag skrev en hel del men chansade mig igenom alla frågor typ, men bättre det än o inte skriva nått. Det fanns ju lite baktanke om det jag skrev, sen om tanken var rätt eller helt åt skogen, det är det ingen som vet.
Var på stan och fyndade lite efter med Caroline och mor min. Tur att kassörskor är blinda ibland. ett par chinos och en kjol för tillsammans 90kr, det är ju inte så pjåkigt trotts allt!?
Nu är jag jäkligt hungrig. Mamma ska iväg snart och äta paj, men jag vet i sjutton om jag ska med, säkert nån paj med massa äckligt i. Så jag kanske får koka mig lite pasta idag med, hehe. Vilket fredagslyx, eller!? ne.
Jag ska skaffa mig en personlig kock, så fåre bli (Y)
Eftersom blogg.se inte vill sammarbeta med mig nu
så fick det bli en gammal bild!

-

Godmorgon!
Det har vart en pina och sova med dem här jävla tårna, det gör fortfarande lika ont!? helt sjukt. lagom skönt o ta på sig skor sen. som pricken över i:t så har jag ont i halsen också, kanon (y)
Inte alls sugen på skolan idag, vill bara krypa ner under filten i soffan och ligga här där hela helgen, men det kan man kanske inte göra.
Får se lite vad helgen har att erbjuda, det är sånt som visar sig.
nej, såhär slö kan jag inte vara. dags o sätta faaaart emma!
Pussss

How I feel

Om man behöver ta en alvedon för värk i stortårna, då äre fan illa. Men fyfasiken vad ont det gör, det bara värker, pulserar och bränner så jag tror jag börjar gråta.. precis där sprang jag ifrån datorn och tröck i mig en värktablett.
Imorgon börjar vi 10 och morgondagen blir en lång dag då jag ska göra provet på eftermiddagen då vi egentligen har historialektion men aldrig har det för att tiden helt enkelt suger. Men det lär nog inte ta så många minuter för mig och skriva vad jag kan så så lång blir nog inte dagen ändå =)
Nu tänkte jag nog gå och lägga mig och hoppas på att värktabletten hjälper snart, kolla lite på tv och somna, jag är trött! Godnatt

klagklagklag

Träning vare och träning blev det! ujuj, mina tår är ännu blåare, ont under vänsterfoten, båda benhinnorna gör ont så ini.., vänstra höften känns som den har gått av, ljumskarna huurtar och ja, varenda fläck på mig gör ont. och jag har aldrig i hela mitt liv haft så dålig kondition som jag har nu. men det finns ju faktiskt en anledning..
har tryckt i mig lite mat men skulle kunan äta upp en hel ko till känns det som.
NU är det dags o kolla igenom Historian, hurraaaayyy

-

Kom nyss hem efter en fika med carro på sultans, kööööttfärspaj blev det. Fast då kanske det inte heter fika!? Nu skulle jag behöva försöka plugga till det förbannade historiaprovet som är imorgon. Dem som gjorde det idag hade skrivit 14 sidor, suttit 1 timme och 45 minuter, det känns måttligt kul. Jag kan och förstår ingenting, det här kommer gå åt skogen.
Dags o sätta fart, vid 6 blir det nog träning, om det är träning!?

-

Idag var jag hela 17 minuter tidig till skolan. anledning? jag var till sjukhuset och tog blodprov och det var nästan ingen kö. En pensionär drog jag om på uppfarten och en sprang jag förbi när hon tog hissen upp så tog jag hissen och sprang förbi. hehe det är min nya sport det där tror jag. Springa förbi pensionärer på upploppet.
Fick nyss höra att vi inte har någon svenska idag, det gjorde min dag, tack inger!

Godnatt

Har skrivit sju inlägg idag om jag inte såg helt fel, det ena ointressantare än det andra. Men ändå sju inlägg det är inte illa för och vara mig. det här blir ju tillochmed åttonde.
Har bestämt mig för att göra historiaprovet på fredag iallafall, så ska nog gå och lägga mig och läsa lite snart.  Jag vill inte men jag måste måste måste. Så det blir sjukhuset imorgon, gå runt 9 kanske!? kommer säkert sluta med att jag går 10, när nästa lektion egentligen börjar. men nej, det får inte hända. Kommer ta år och dar och gå dit, såna här tillfällen an önskar att man hade ett eget jetplan, men icke!
Jaja, jag säger god natt med det här inlägget, Godnatt!

In my dreams

nyduschad, en filt, te/the/tea (stavas hur?) och en dator. Så ser det ut här hos mig för tillfället, och jag gillar det. Problemet ligger på historiaprovet som ska äga rum imorgonbitti, jag har inte öppnat boken. Men eftersom vi får göra det på fredag så blir det nog så i mitt fall, antar jag. om det inte händer något plötsligt med mig och jag börjar tokplugga och kan och förstår allting. Okej, det kommer inte ske.. Men man kan ju drömma.
nu ska jag fortsätta med mitt onsdagsmys, Puss

Rewrite my history

Nu har jag precis varit ute och traskat i snön. Vet inte riktigt vad som fick mig och följa med mamma på en promenad men jag gjorde det och nu känns det jäkligt skönt. Det måste vara jäkligt bra och gå i snö? så ojämnt så man spänner musklerna hela tiden för att inte tala om vilken balansträning det är, ujuj.
Nu tänkte jag hoppa in i en varm och skön dusch, sen fixa lite mat och lägga mig i soffan och dricka varm oboy eller något liknande =) det låter skönt tycker jag.

-

Precis varit och handlat med mamma, vi tänkte gå (!?) men ändrade oss ganska snabbt och tog bilen som hade typ 1 meter hög snö runt sig och även på sig, men det fungerade bra. värre var det när vi kom hem och skulle parkera i den djupa snön, tacka fan för att plogsnubben plogar bort snön utanför nu. bättre sent än aldrig, tack plogis.
Borde plugga till historiaprovet som är imorgon, men funderar på o göra det på fredag istället. Ska till sjukhuset imorgon och lär väl ta ungefär halva dagen och bara ta sig dit och tillbaka. Och då kan jag plugga imorgon istället, hm. tål att tänkas på..

-

Värt o komma till skolan när man får gå hem o jobba igen om man vill?! Nu är frågan den om man ska sitta kvar här eller gå hem igen? det tål att tänkas på..

Föresten, om man när man går till skolan får snö i sina stövlar som går upp till knät, valde man fel väg då? jag bara undrar, för isåfall valde jag fel väg när jag gick till skolan.

-

Fick för mig och göra lite risgrynsgröt!? risgrynsgröt av allt. jaja, jag gjorde den inte heller, jag värmde den. men nu till saken när jag hällt upp i en skål skulle jag slå av skeden mot kanten av skålen, jag slog o slog för att gröten skulle lossna från skeden. grejen var bara den att jag var så stark så jag slog sönder skålen, det vart ett fett jack på sidan och splitter ramlade ner i min gröt, jag hittade en liten bit men mer än så fann jag inte, jag orkade inte göra iordning nytt. lite porslinsplitter har väl ingen dött av, eller?

-

Jag förstår inte varför det inte blir några mellanrum/styckeindelningar ah ni fattar i mina inlägg. även jag gör det så sätts allt som en enda lång uppsatts som man knappt orkar läsa. det är ju lite tragiskt faktiskt. för orkar man inte läsa så finns det ju ingen mening med o skriva? eller ja det är väl för o skriva av sig iochförsig.
Snön bara yr ute och nu tänker jag ta mig någonting att äta, lunch. för att den göra sig iordning för att gå till skolan för två jobbiga lektioner. egentligen behöver man inte göra sig iordning så mycket i sånt här väder för man blir lika ful när man går utanför dörren som man var innan man gjorde sig iordning men några andra kläder än sovkläderna kanske vore något o sätta på något annat 'än det här spökliga face't kanske också vore något.
Men först, MAAT!

moorgon

Sitter här och är trött ( frågan är vad jag gör uppe när jag börjar halv 1?) Kanske för att jag är värdelös på att somna om? kan vara så. aja anyway.
Det är typ snökaos ute, och helst av allt vill jag inte gå ut idag, kanske inte ens kan gå ut. Kanske inte får i mina stackars fötter i några skor. Den högra är helt vätskefylld!? hm får väl gå i tofflor annars, skönt!
Senare blir det kanske en sväng på gymet, det är nu jag sätter igång så att säga, eller? Mamma kommer säkert tvinga med mig, så vad gör man inte för sin mor..
Jag åt frukost för typ 45 minuter sen och nu är jag hungrig? inte helt normalt kanske. men jag blir sån när jag tränar. Jag kan äta som en 150kg karl. inte helt okej.
Snygg morgontjej

blue

aah, jag fattar inte varför jag får blånaglar och blåtår så fort jag trär i mina fötter i mina, trotts allt jävligt sköna fotbollsskor? helt sjukt. hela jävla högerfoten blir ju blå..
Nu är det paradise iallafall, och nu är det eel grande finaalo. Inte missa!

-

Nu blir det fotbollsträning, ute. brr

tiksmongo

Okej, nu är det så, att helt plötsligt har alla blivit ticksmongon. Det är ju rätt kul i sig men, jag vet inte om det är någon framtid?
Ikväll blir det nog fotbollsträning, sen hem o duscha fort som attan och sen mysa ner sig i soffan och kolla finalen av PH, låter bra i mina öron.

gilla

Vi åkte och köpte lite godis på lunchen, huur gott?
Så nu sitter vi vid datooorn, äter godis och lyssnar på musik, just nu gillar jag skolan. Fast snart börjar lektion, Ogilla.
Typ nu kom alla idioter inspringade.. kuuu-uuul

-

jag klarade det inte, jag var sen, suck.
Praktisk marknadsföring C må vara den konstigaste kursen som finns, jag fattar nada

2/2

Skolan börjar 9.45 idag, vilket egentligen är en ganska skön lagom sovmorgon för jag brukar iallafall inte sova så fruktansvärt länge förutom vissa undantag. Men idag känner jag mig trött, mitt huvud känns så där obehagligt tungt-trött.. ah ni fattar. det är inte okej alltså.
Ska nog ta och göra mig iordning snart, se om det finns nått som känns okej att ha på sig, antagligen inte. Och kanske eventuellt komma i tid till skolan, det vore ju nått. dock tvivlar jag på det. hehe
=)

natti

Paradise hotel är så grymt jävla grymt alltså. Final imorgon, HUUUR kul? HUUUR tråkigt att det är slut sen? ja blandade känslor där helt enkelt.
Den här dagen har varit kämpig, känts som jag haft en hel sandlåda i ögonen, tröttigaste människan. Så nu tänker jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar på nolltid.
Godnatt

-

Jag fattar inte, förr var jag alltid i tid, hängde på låset liksom. Nu är jag fasiken sen varje dag till skolan, inte med mycket utan med typ fem minuter, varför lär jag mig då inte och gå 5 minuter tidigare? då vore det problemet löst. Spelar ingen roll om jag börjar 8.25 eller 12.35 jag är iallafall 5 minuter sen. Jag är kanske en tidsoptimist? Jag tror att jag hinner om jag går kvart över, för det är inte långt till skolan, men det måste fasiken vara längre än jag tror när det tar en kvart o gå.
Ett annat problem jag kom på nyss när jag gick hem från stan är att jag går mitt i vägen? Hur smart på en skala? jävla pucko.

RSS 2.0