-

funderar på o skaffa en ny bloggjävel, bara för mig. helt ovärt, men samtidigt, så jäkla skönt..

sunnysunny

Solväder, man tackar ja!
Om ett tag bär det nog av ut till Forssjö och Anna för att bada och steka vid hennes pool, ingenting jag tackar nej till direkt. Livsglädje kallar jag det, haha.

Men varför sitta här inne i det här vädret för att skriva ett helt ointressant blogginlägg? Jag är nog ingen bloggare ändå..
ey

Måndag igen, en hel vecka på mitt såkallade sommarlov har redan gått. O vad har gjorts? nej precis, inte mycket alls. O vad som händer den här veckan är ungefär lika oklart det. Idag ska jag väl träna antar jag, eftersom det är fotbollsträning idag. Lika bra o komma igång igen. annars visar väderprognosen jäkligt skönt väder den här veckan, så då ska jag steka lite tänkte jag mig. Men, vart är solen som skulle vara idag? jag bara undrar..
Allt är oklart, fast det är rätt skönt ibland faktiskt.


dutti

Precis tagit mig en jävla långpromenad, duktigt av mig tycker jag!
Det var skönt, o jag hade jävligt grym muuusik i öronen, de gillas.

Annars då? jo precis. Det mesta rullar på.. så bra som det kan iallafall. fast egentligen står det mesta still, men hey, det är en annan femma.

Nu är det grym fotboll på tv, Brasilien - Elfenbenskusten. Föresten, varför döper man ett land till Elfenbenskusten? jag bara undrar..


Lycckkaa

Tycker allt tjat om bröllopet har varit jäkligt jobbigt om jag ska vara ärlig. Tänkte inte ägna en minut åt det först. MEEEEEN, jag fastnade, kollat sen 3 till nu. Vad hände Emma? ceremonin var fin, jag blev rörd, och nu har jag bestämt mig, JAG SKA GIFTA MIG!!! Med vem är oklart, kanske får sätta ut en annons i tidningen eller något? det visar sig. Men gifta mig tänker jag-. det är fint! Dem såg så lyckliga ut. Så lycklig skulle man vara va. Vore något..

Vad som händer nu är oklart. Spelade match igårkväll och slog i huvudet, gjorde jävligt ont då. Gör fortfarande ont. farlig huvudvärk alltså. Lätt hjärnskakning? ingen som vet, men jag skulle kunna tänka mig det kanske. Kanske blir sittandes här hela kvällen, kolla lite mer från brölloppet, middag osv. men hur intressant låter det? Nej precis.

Föresten, Jag vill ta studenten igen, IIIGEEEENNNN!
Tror det var den lyckligaste dagen i mitt liv. LYCKLIG var jag iallafall..
-

Kanske borde börja bli en aktiv bloggare nu när jag iallafall inte har något liv!?

-

Okej, för o göra en lång historia kort. Studenten den 12 Juni var min lyckligaste dag hittils, på flaket var jag som alldra lyckligast, aldrig varit så lycklig i hela mitt jävla liv. Dagen efter studenten den 13 Juni var den olyckligaste dagen i mitt liv. Tråkigt men sant. Jag får återkomma med mer info och bilder om/från dem senaste veckorna, nu har jag inte tid. solen skiner och JAG FYLLER ÅR! 19 jävla barre, det känns.. ingenting. Igår kom jag på att "visstfan, jag fyller år i morgon" ungefär så mycket känns det, mja..
Annars då? Nej precis. Livet rullar inte på. det står mest still, för andra börjar säkert livet nu. för mig slutade det. tyvärr. Jag är deprimerad. HEJ


-

Jag klämde mig precis i tvålpumpen, helt normal, eller?
För övrigt har jag haft en bra dag, och för första gången på kanske.. 10 år? så har jag inte haft söndagsångest, bara det är ju underbart. Jag har spenderat den först solandes på balkongen, sen i stadsparken och ätit med mamma och Elin. och sen på bio med Elin, Sex and the city. Underbart, jag är kär!

living my dream, typ

Det är rätt skönt när inte dagarna ser ut som så att det är skola-plugg-skola-plugg-skola-plugg osv. längre utan att det numera är SOLA - FEST - SOLA - FEST - SOLA - FEST osv. Vem klagar? inte jag i alla fall, ingen annan heller hoppas jag. Det känns att man lever nu, typ. förutom förkylningen o hostan då, men som sagt, man är väl ingen vekling, nej snarare en viking! Ikväll hoppas jag på klassfest i solen på en altan med god vuxendricka i handen, en vit mössa bakofram på huvudet och solglasögonen i högsta hugg, det är livsnjutning mina vänner, ujuj.

-

Jag hostar så jag spyr snart, helt seriöst. Tog hostmedicin förut, visste inte att man började hosta mer av sånt? skitgrej det där. Fast det var jäkligt gott, och tydligen jäkligt starkt sa mamma, så mer, de fick man inte ta. Att näsan är helt igentäppt gör ju inte saken bättre. Men nej, jag kallar mig inte sjuk. inte en chans. jag är ingen vekling. Jag ska ta studenten om dryga veckan, då kan man inte vara sjuk nu. aldrig!

-

EEEYOOOO vad fint väder det är, jag älskar det. Dock vet jag inte vad som hänt? förut kunde jag ligga i solen och bara ligga. nu går jag ut o lägger mig 5 min, blir uttråkad, går in i 20 min, ut 5 igen, in 20.. osv osv osv.
Lite jobbigt måste jag säga. men nu tänker jag gå ut o läsa en tidning, några månader gammal, men vad gör det, jag har ju inte läst den än iallafall.

-

Sitter o lyssnar på musik o får rysningar, riktiga rysningar, sjukt..

RSS 2.0