23.15

Kvällen blev en riktig soffkväll, suttit här och ätit pannkakor, vitlöksbröd och grejer, de mumma de!
Suttit och försökt gjort idrottsuppgiften som ska in, nu. Innan 12 kanske? Hälsodagbok under 7 dagar, skriva vad man äter varje dag, fall man rör nått på sig osv. Dvs. väldigt onödig uppgift enligt mig, hur intressant ska det vara för våran idrottslärare och läsa att jag åt spaghetti och köttfärssås till lunch dag 3. ch sen läsa vad 30 till åt, nej. Jag tycker det känns meningslöst men det finns säkert någon finurlig förklaring till att vi gör det här, som allt annat. Det kanske helt enkelt "står med i kursplanen" som allt annat.   Korta svar is the shit!

Sitter här med en handduk virad runt huvudet, precis duschat. Borde dock redan ligga och sova i sängen för imorgon ska Jag, far min och Anna åka till Storstenshöjden för lite skid/snowboardåkning, det blir ju kalas! Sen kanske vi tar Romme någon lördag i mars eller nått när vi har sol i vårat land, låter ju underbart!
Iallafall så ska vi åka här ifrån ca 08.10 och hämta anna i forssjö och sen köra mot Öööörebro, elle vart det nu ligger, haha. Ska bli skönt och åka iallafall, och inte i spökbacken. Puss på det!

Vet inte hur länge vi blir där men inte allt för länge tror jag. På kvällen ska vi nämligen hem till evelina för att ha det jävligt trevligt! Vet inte hur många vi blir där. Men från början var det 13 iallafall vet jag :) Blir nog bra. Länge sen det var party i mitt liv, senast var nyår men det va då fan inte ens party då.
Så anna och jag åker helt enkelt hit när vi kommer hem och gör oss iordning och sen går vi vidare mot evelina.

Vad mycket strunt jag skriver, men nu vill jag bara tala om att jag kommer nog inte skriva på ett tag, om jag inte skriver imorgonbitti. Efter storstenshöjden har jag nog ganska bråttom skulle jag tro.
Ha en Kaaaaaaaanonfredag, för det ska jag ha :)


Kommentarer
Postat av: Derya

Skidfreak

2009-02-20 @ 00:55:28
URL: http://deery.blogg.se/
Postat av: josefina

Men vad gott med pannkakor aa jag kör ju storm batning här men är riktigt sugen på att festa till det med lite pannkakor

2009-02-20 @ 09:37:13
URL: http://josefinaljus.webblogg.se/
Postat av: caroline

kul helg du har framför dig :)

2009-02-20 @ 13:38:36
URL: http://celandine.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

vad då för match?

om en timme ungefär så åker vi till ulricehamn och mina föräldrar. så ikväll blir det fredagsmys. i morgon vet jag inte riktigt vad som händer mer än att vi ska åka tillbaka till göteborg. kram

2009-02-20 @ 16:00:24
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Melle

Vilken fin blogg du hade:) Åhh det låter mysigt att åka slalom(y) själv ska man till fjällen inte förräns i mars, men det ska bli grymt kul!:D ha en bra helg.

2009-02-20 @ 18:16:07
URL: http://meellee.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej, men pappas jobb lottar ut stugor och vi får en varje år nästan. Kram

2009-02-20 @ 22:05:24
URL: http://hwahlgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh va härligt :D:D



allt bra ?

2009-02-20 @ 23:08:41
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Mona

Godnatt =)

2009-02-20 @ 23:28:38
URL: http://monans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0