-

'Cause even if we can't be together
We'll be friends now and forever
And I swear that I'll be there come what may
When the night is dark and stormy
You won't have to reach out for me
I will come to you
Oh I will come to you

---

Åkte iväg på skön och o-skön massage förut, ajsicken vad stel jag är, ont som sjutton. Sen då? Ja sen fick man agera flyttfirma åt syster. Så nu har jag så ont i ryggen så jag går av snart. Jävla skit rygg.

Kommentarer
Postat av: Petra

Okej kul! :D ligger det nära stan? Jag ska bo i en familj med mamma och pappa och tre söner på 2, 4, 6 år! Haha. Fullt upp. Hur ska du bo? :D

2010-08-03 @ 00:11:55
URL: http://petrusa.blogg.se/
Postat av: linnéa

Haha ja men eller hur, det är nog bra. Men det är lite svårt, man vill ju ha med sig alla grejer man har typ... ;D Som tur är åker jag hem med Sas över jul, så då får jag väl ta med mig massa grejer och dumpa dem hemma hehe.Nä men eller hur, jag tycker det är asroligt! ;D Ja absolut, jag är inte inne jättemycket men min msn är: lilla_liinnea@hotmail.com. Jag är inne mer på facebook, där heter jag Linnéa Berglund och har en svartvit bild som visningsbild.

2010-08-03 @ 08:45:21
URL: http://liyah.devote.se
Postat av: petra

Okeeej men det låter ju bra :D

Jaaa, det är rätt mycket eftersom det är många små barn, men jag jobbar inte hela dagarna, utan först två timmar på morgonen och några timmar på eftermiddagen. och mamman är också hemma :) Så jag hoppas att det ska gå bra! haha.

Har du msn eller facebook föresten? :D

2010-08-03 @ 09:56:09
URL: http://petrusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0